Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
νομίζω οτι στο απάντησα.απο τη στιγμή που μάθανε οτι ο εργοτελης δεν κερδίζει παίζανε φιλικό ;)
με αυτά που γράφεις για το ολυμπιακος - κέρκυρα δηλαδή , το έστησαν δηλαδή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
ο.κ εγω πιστευω οτι στήθηκε..αλλη αποψη δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε.άλλωστε δεν περιμένω κάτι τέτοιο.παρολαυατα όλοι λέγατε οτι το ντορτμουντ-μαρσειγ ηταν στημένο :2funny:εκει ηταν αλλο παιχνιδι :grin:
καλά διαβάζεις αυτά που γράφω....νόμιζω πως όχι....για δές πιο πάνω τι έγραψα για το παιχνίδι..........

Επισκέπτης
και θα πω κατι τελευταίο να το λήξω.κάνεις δεν ειπε ότι ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα.ακόμα και οταν ησαστε 5 βαθμούς πίσω είχα πει ότι θα το πάρετε.μετά με έβριζαν οι βαζελοι ότι ειμαι κρυφογαυρος,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να ελέγχετε ποιες ομάδες θα πέσουν.αυτο πάντα γίνετε .δεν χρειαζετε να σας θυμίσω το πρόσφατο παρελθόν με λαρισα και λιβαδεια που τυχαία χάσατε όταν αυτοί θέλανε βαθμούς να σωθούν.και εκει συμπτώσεις η μάλλον αδιάφορος ολυμπιακός :grin:

Επισκέπτης
ποιο στον πουτσο ειναι το χωριο του μαρινακη δεν ξερω ρεεεεεεεεεε αυτα τα ξερεις εσυ που εισαι μεσα στα κολπα ;) (σου εκλεισα και εγω πονηρα το ματακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).
Η ανω ραχουλα ρεθυμνου?εναντια στον αετο Ηρακλειου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ρε πηγενε δες κανα κατασκοπικο να στανιαρεις
πλατανιας ;)πονηρουλη :2funny:

Επισκέπτης
καλά διαβάζεις αυτά που γράφω....νόμιζω πως όχι....για δές πιο πάνω τι έγραψα για το παιχνίδι..........
εσυ διάβαζε ειπα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ οχι εσυ..όσο για δικός μας ματς το ειπα το χ βόλευε και τους δυο σωθήκαν και οι δυο το ματσάκι ηταν αβαβα ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποία είναι η βλακεία, ότι ήταν κουρασμένος και αδιάφορος  άμα έμπαινε ένα γκολ απο τα 16 έχει καλός αν όχι και τι έγινε....
καλά ώρες ώρες νομίζω ότι έχετε έρθει απο άλλο πλανητη και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...
σήμερα η ομάδα ήταν ξεκούραστη και έιχε ακούσει τα γκάζια ο βαγγέλα και βαλβέρδε υπήρχε περίπτωση να χάσουμε και σήμερα????

θα σε παραπέμψω στα post που είχα ανταλλάξει με τον Χρηστίδη...
η αμφιβολία για το ματς αυτό είναι προφανής για μια ομάδα που έκανε ντεμαράζ νικών για να πάρει το πρωτάθλημα και έχασε όταν ένα φιλικό σωματείο έπρεπε να κερδίσει...
η γιούχα του κόσμου είναι μια ισχυρή ένδειξη...

Επισκέπτης
θα σε παραπέμψω στα post που είχα ανταλλάξει με τον Χρηστίδη...
η αμφιβολία για το ματς αυτό είναι προφανής για μια ομάδα που έκανε ντεμαράζ νικών για να πάρει το πρωτάθλημα και έχασε όταν ένα φιλικό σωματείο έπρεπε να κερδίσει...
η γιούχα του κόσμου είναι μια ισχυρή ένδειξη...
ψιλα γράμματα  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πλατανιας ;)πονηρουλη :2funny:
πλατανια ξερω στην πελλοπονησο ;) τον πουστη τον βαγγελη εφτιαξε και στην κρητη ε? ακου ειναι πανω πλατανιας η κατω?εχει σημασια γιατι τον κατω τον ελεγχει ο ΤΣΑΚΑΣ που καταλαβαινεις που παει το πραγμα....συμπεθερια με την μαρσειγ και μας στησανε να μεινουμε εξω απο το τσου λου ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
θέλω να δώ αν την κυριάκη κερδίσει ο Εργοτέλης  και χάσει η Κέρκυρα τι θα πείτε???

Επισκέπτης
θέλω να δώ αν την κυριάκη κερδίσει ο Εργοτέλης  και χάσει η Κέρκυρα τι θα πείτε???
αν δεν γίνει τη θα πεις;πιστεύεις οτι η ξανθη θα αφήσει τον εργοτελη να κερδισει :2funny:ακόμα και να χάσει η κερκυρα αν δεν κερδίσει ο εργοτελης..τελος ;)γιαυτό ηταν σημαντικό το διπλο στο φαληρο.τωρα οσο αφορά τα περι μπαρτσελονας η μπαρτσα έχανε αλλα αυτό κόστιζε πρωτάθλημα απο οτι φαίνεται..του ολυμπιακου δεν κόστιζε απολύτως τίποτα ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πλατανια ξερω στην πελλοπονησο ;) τον πουστη τον βαγγελη εφτιαξε και στην κρητη ε? ακου ειναι πανω πλατανιας η κατω?εχει σημασια γιατι τον κατω τον ελεγχει ο ΤΣΑΚΑΣ που καταλαβαινεις που παει το πραγμα....συμπεθερια με την μαρσειγ και μας στησανε να μεινουμε εξω απο το τσου λου ;)
υπαρχει κ στα χανια, τοπικη ομαδα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
που ειναι ο βαλβερδε
οεο που ειναι ο βαλβερδε...
ετοιμαστειτε για μια μετρια επομενη χρονια γαμιολες