Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σταματάω την συζήτηση γιατί δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και λές τα δικά σου.....
ένω το παραπάνω είναι εντελώς άσχετο
ολα έχουν σχέσει..σου λεω απλά ότι δεν μπορείς να δεχτεις οτι ο ολυμπιακός μπορεί να στήσει παιχνίδι.και κατι ακόμα ένα κουιζ..απο ποιο χωριό είναι ο μαρινακης στη κρητη ;) εχει αυτη το χωριό ομάδα που μπορεί να ανεβει στη σουπερ λιγκ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
αν ..αν.. το αποτέλεσμα μετράει.εγω και βάση αποτελεσμάτων αυτό βλεπω.και μην ξεχνάς οτι η λιβαδεια έπαιζε και αυτή σήμερα μια κατηγορία.αλλα οταν ομως μια ομάδα παίρνει 3 βαθμους στην έδρα της καλύτερης ομαδας που ειναι αήττητη εδω και ενα χρόνο που παιζει την καλύτερη μπάλα ..ε ..αυτο δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.θες  να κάνω λάθος..μπορεί :grin:και να ειναι ολα συμπτώσεις :grin:
η μπάρτσα είναι η καλύτερη όμάδα στον κόσμο?
έχασε φέτος στην έδρα της..............
δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια.
για το δοκάρι δεν μου απάντησες.....ή εμπεριέχεται στο αποτέλεσμα μετράει.....
με την ίδια λογική πανιώνιος-ξάνθη το έστησαν σήμερα γιατί τους ψιλοβόλευε η ισοπαλία...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τύπε το γάμησες και παραλογίζεσαι.εγω πρωτάθλημα δεν προκιεται να πάρω ποτε ακόμα και τον κοκαλη να εχω πρόεδρο ;)οσο για την μπαρτσελονα τη να σου πω..αν εχουμε το ιδιο πρωτάθλημα παω πάσο.με λιγα λόγια εσυ βλέπεις τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές φυσιολογικά;
μαλλον εσυ παραλογιζεσε που βλεπεις φαντασματα παντου φιλε.
Το παιδι πιο πιο πανω και εγω σου λεμε οτι πχ υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος απο στησιματα οπως υπεροψια,κοπωση,ελειψη κινητρου κλπ ενω εσυ εκει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ναι λοιπον ο ολυμπιακος στηνει παιχνιδια αλλα οχι παντα οκ? το πιασες?

Επισκέπτης
η μπάρτσα είναι η καλύτερη όμάδα στον κόσμο?
έχασε φέτος στην έδρα της..............
δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια.
για το δοκάρι δεν μου απάντησες.....ή εμπεριέχεται στο αποτέλεσμα μετράει.....
με την ίδια λογική πανιώνιος-ξάνθη το έστησαν σήμερα γιατί τους ψιλοβόλευε η ισοπαλία...
επειδή ήμουν στο γήπεδο μολις μαθανε οτι χάνει ο εργοτελης το ματσάκι ηταν φιλικό.οσο για τη σύγκριση με την μπαρτσελονα ειναι άστοχη.εγω σου αντιστρέφω το ερώτημα το ματς με την κερκυρα δεν ηταν στημένο;η να το πω πιο όμορφα το ήθελε ο ολυμπιακός;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
ολα έχουν σχέσει..σου λεω απλά ότι δεν μπορείς να δεχτεις οτι ο ολυμπιακός μπορεί να στήσει παιχνίδι.και κατι ακόμα ένα κουιζ..απο ποιο χωριό είναι ο μαρινακης στη κρητη ;) εχει αυτη το χωριό ομάδα που μπορεί να ανεβει στη σουπερ λιγκ;
καλά εσύ αυτό κατάλαβες απο την απάντηση μου...........
είπα πουθενά η προσπαθώ να σε πείσω ότι κάποτε ολυμπιακός παο αέκ πανιώνιος ολυμπιακος βολου δεν έστησαν παιχνίδια...να προσέχετε  τι διαβάζεται.....  

Επισκέπτης
Το παιδι πιο πιο πανω και εγω σου λεμε οτι πχ υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος απο στησιματα οπως υπεροψια,κοπωση,ελειψη κινητρου κλπ ενω εσυ εκει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ναι λοιπον ο ολυμπιακος στηνει παιχνιδια αλλα οχι παντα οκ? το πιασες?
φυσικά δεν στήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που θέλει το ίδιο λέμε..και με την κερκυρα ΗΘΕΛΕ ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
α μπράβο μήπως το καταλάβει τώρα....

Επισκέπτης
καλά εσύ αυτό κατάλαβες απο την απάντηση μου...........
είπα πουθενά η προσπαθώ να σε πείσω ότι κάποτε ολυμπιακός παο αέκ πανιώνιος ολυμπιακος βολου δεν έστησαν παιχνίδια...να προσέχετε  τι διαβάζεται.....  
τελικά εσυ τη πιστεύεις ότι το ματσάκι στήθηκε η όχι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
όχι δεν στήθηκε...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
για το πανιώνιος - ξανθη δεν μας είπες το στήσανε??????

Επισκέπτης
Καλη τυχη στον κομπλεξαρα Καραγεωργιου στην β εθνικη.

Επισκέπτης
όχι δεν στήθηκε...........
ο.κ εγω πιστευω οτι στήθηκε..αλλη αποψη δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε.άλλωστε δεν περιμένω κάτι τέτοιο.παρολαυατα όλοι λέγατε οτι το ντορτμουντ-μαρσειγ ηταν στημένο :2funny:εκει ηταν αλλο παιχνιδι :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φυσικά δεν στήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που θέλει το ίδιο λέμε..και με την κερκυρα ΗΘΕΛΕ ;)
και εσυ που τα ξερεις ολα εβγαλες το σεναριο...το χωριο του μαρινακη στην κρητη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βολευε να χασει ολυμπιακος απο την κερκυρα στο καραισκακη και το εστησε ...τι να πω?τρατζικ? εχω και απλικεσιον? ακουω φωνες? ειμαι τοσο χωμενος στα πραγματα που τα ξερω ολα?

Επισκέπτης
και εσυ που τα ξερεις ολα εβγαλες το σεναριο...το χωριο του μαρινακη στην κρητη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βολευε να χασει ολυμπιακος απο την κερκυρα στο καραισκακη και το εστησε ...τι να πω?τρατζικ? εχω και απλικεσιον? ακουω φωνες? ειμαι τοσο χωμενος στα πραγματα που τα ξερω ολα?
να προσεχείς τη γράφω και μην προτρέχεις.είπα από ποιο χωριό είναι ο μαρινακης και ποια ομάδα από εκεί θα ανεβεί φέτος στη σουπερ λιγκ ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πιστεύω πως είπες βλακεία...
σήμερα δηλαδή ήθελε να κερδίσει;;;
ναι ρε γιατι σημερα εκτος απο το χερι που τους βαλανε για την ηττα, κερδισε και ΚΑΘΑΡΑ το πρωταθλημα (γιατι καποιοι θα λεγανε οτι το πηρε στα χαρτια λογω τιμωριας της υπερομαδας-βυντρα).

Επισκέπτης
και η ανατροπή της απόφασης για τον αρη σύμπτωση :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
πιστεύω πως είπες βλακεία...
σήμερα δηλαδή ήθελε να κερδίσει;;;
ποία είναι η βλακεία, ότι ήταν κουρασμένος και αδιάφορος  άμα έμπαινε ένα γκολ απο τα 16 έχει καλός αν όχι και τι έγινε....
καλά ώρες ώρες νομίζω ότι έχετε έρθει απο άλλο πλανητη και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...
σήμερα η ομάδα ήταν ξεκούραστη και έιχε ακούσει τα γκάζια ο βαγγέλα και βαλβέρδε υπήρχε περίπτωση να χάσουμε και σήμερα????

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να προσεχείς τη γράφω και μην προτρέχεις.είπα από ποιο χωριό είναι ο μαρινακης και ποια ομάδα από εκεί θα ανεβεί φέτος στη σουπερ λιγκ ;)
ποιο στον πουτσο ειναι το χωριο του μαρινακη δεν ξερω ρεεεεεεεεεε αυτα τα ξερεις εσυ που εισαι μεσα στα κολπα ;) (σου εκλεισα και εγω πονηρα το ματακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).
Η ανω ραχουλα ρεθυμνου?εναντια στον αετο Ηρακλειου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ρε πηγενε δες κανα κατασκοπικο να στανιαρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom