Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε ο εργοτέλης θα πέσει επειδή έχασε σήμερα στην έδρα του και όχι επειδή η κέρκυρα κέρδισε εμάς στο Καραΐσκάκη , σε ένα μάτσ που με σβυστές της μηχανές και μέτριο ολυμπιακό κάναμε 16 τελικές
και κοιμήθηκε ο θεός και σκόραρε ο ιωάνου....
η κερκυρα αν δεν κέρδιζε ακόμα και να έχανε ο εργοτελης θα σωνόταν.ειναι γνωστό οτι ο μαρινακης ήθελε να τον ρίξει κατηγορία ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.839
Πόντοι
46.232
δεν έκατσαν να χάσουνε αλλά δεν ήθελαν  και να κερδίσουν αφου δεν είχε νόημα, πάει να πει ότι ήταν στημένο ???

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω τα βλεπω; δεν είναι έτσι; απο την προηγούμενη τα έλεγα μεγάλε.το ξέρω οτι δεν σου αρέσει αλλα έτσι είναι.με τη μαρσειγ όμως φώναζες οτι κάτσανε και χάσανε οι Γερμανοί :2funny:
1 (ΕΝΑ) ματς οχι οπως ολα που βλεπεις εσυ.Και στο φιναλε (πανιωνιος δεν εισαι) εχει ακουσει ποτε για υπεροψια?ελειψη κινητρου? πχ
ολα ειναι στημενα για εσενα αραγε γιατι βλεπεις ακομα μπαλα?

Επισκέπτης
δεν έκατσαν να χάσουνε αλλά δεν ήθελαν  και να κερδίσουν αφου δεν είχε νόημα, πάει να πει ότι ήταν στημένο ???
εντάξει το στημένο σε εισαγωγικά.ρε τύπε ήμαρτον έγιναν τα απίστευτα ο πας έκανε διπλό σε τούμπα και ξανθη η κερκυρα κάνει διπλό σε καραισκακη .δηλαδή ολα συμπτώσεις.και σε ξαναρωτάω ο ολυμπιακός αν ήθελε τους βαθμούς θα έχανε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.839
Πόντοι
46.232
η κερκυρα αν δεν κέρδιζε ακόμα και να έχανε ο εργοτελης θα σωνόταν.ειναι γνωστό οτι ο μαρινακης ήθελε να τον ρίξει κατηγορία ;)
καλά τι λές τώρα, ακόμα και έτσι να είναι.....
γιατί ο εργοτέλης δεν κέρδισε σήμερα για να έχει την παραμονή στα δικά του χέρια..........
και μην μου πεις ότι σκόραρε ο σουμπινιο που ανήκει σε εμάς....
μην γίνεστε κυνηγοί φαντασμάτων συνέχεια.........  

Επισκέπτης
1 (ΕΝΑ) ματς οχι οπως ολα που βλεπεις εσυ.Και στο φιναλε (πανιωνιος δεν εισαι) εχει ακουσει ποτε για υπεροψια?ελειψη κινητρου? πχ
ολα ειναι στημενα για εσενα αραγε γιατι βλεπεις ακομα μπαλα?
έχεις ακούσει οτι υπάρχουν πρόεδροι που θελουν κάποιες ομαδες να μείνουν για δικούς τους λόγους;αυτά σου είναι άγνωστα.στο παρελθόν ο βαζελος δεν έκανε τα ίδια;στο αρη είσαι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.839
Πόντοι
46.232
εντάξει το στημένο σε εισαγωγικά.ρε τύπε ήμαρτον έγιναν τα απίστευτα ο πας έκανε διπλό σε τούμπα και ξανθη η κερκυρα κάνει διπλό σε καραισκακη .δηλαδή ολα συμπτώσεις.και σε ξαναρωτάω ο ολυμπιακός αν ήθελε τους βαθμούς θα έχανε;
όχι δεν θα έχανε , αλλά πάλι αυτό απέχει απο το να είναι στημένο....

Επισκέπτης
καλά τι λές τώρα, ακόμα και έτσι να είναι.....
γιατί ο εργοτέλης δεν κέρδισε σήμερα για να έχει την παραμονή στα δικά του χέρια..........
και μην μου πεις ότι σκόραρε ο σουμπινιο που ανήκει σε εμάς....
μην γίνεστε κυνηγοί φαντασμάτων συνέχεια.........  
δεν θα είχε την τύχη στα χέρια του.έπαιζε με ξανθη αν θα έχανε η ξανθη θα έπεφτε αυτή ;)εσυ μάλλον δεν θες να δεχτείς οτι ο ολυμπιακός εχει στίσει ματς.απο τη μια το καταλαβαίνω απο την αλλη ομως δεν μπορεί να μην το βλέπεις

Επισκέπτης
όχι δεν θα έχανε , αλλά πάλι αυτό απέχει απο το να είναι στημένο....
τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά ;) τελικά θα με πείσεις οτι στην Ελλάδα δεν στήνετε τίποτα η μάλλον δε τα στήνει ο ολυμπιακός η ον παναθηναϊκός αλλα ο μπεος και ο τσακογιαννης που είναι στη φυλακη :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.839
Πόντοι
46.232
δεν είπα ότι δεν έχει στήσει....
για το συγκεκριμένο λέω....
αν έμπαινε το δοκάρι του ορμπάιθ  θα μας έβαζε 2 η κέρκυρα ή έβαλε ο ισπανός τεμπεσίρι στο παπούτσι για να πάει στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έχεις ακούσει οτι υπάρχουν πρόεδροι που θελουν κάποιες ομαδες να μείνουν για δικούς τους λόγους;αυτά σου είναι άγνωστα.στο παρελθόν ο βαζελος δεν έκανε τα ίδια;στο αρη είσαι;
στο αρη δεν ειμαι ρε αλλα το γαμας με της θεωριες συνομοσιας συνεχεια.
Ερωτηση γιατι η μπαρτσα (κατα γενικη ομολογια η καλυτερη ομαδα του πλανητη) εμεινε 10 βαθμους πισω? εδινε τα ματς ο προεδρας? εσκασε? α εξω δεν γινονται αυτα? ελειψη κινητρου?????
Τον μπεο εσεις δεν τον ειχατε προεδρο?γιατι δεν πηρατε πρωταθλημα?αντε καλα το παραχεσα,γιατι δεν πηρατε τσου λου?ουπς σορυ γιατι δεν βγηκατε ΠΟΤΕ τσου λου?τα εστηνε ολα ε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.839
Πόντοι
46.232
τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά ;) τελικά θα με πείσεις οτι στην Ελλάδα δεν στήνετε τίποτα η μάλλον δε τα στήνει ο ολυμπιακός η ον παναθηναϊκός αλλα ο μπεος και ο τσακογιαννης που είναι στη φυλακη :grin:
σταματάω την συζήτηση γιατί δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και λές τα δικά σου.....
ένω το παραπάνω είναι εντελώς άσχετο

Επισκέπτης
δεν είπα ότι δεν έχει στήσει....
για το συγκεκριμένο λέω....
αν έμπαινε το δοκάρι του ορμπάιθ  θα μας έβαζε 2 η κέρκυρα ή έβαλε ο ισπανός τεμπεσίρι στο παπούτσι για να πάει στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα....
αν ..αν.. το αποτέλεσμα μετράει.εγω και βάση αποτελεσμάτων αυτό βλεπω.και μην ξεχνάς οτι η λιβαδεια έπαιζε και αυτή σήμερα μια κατηγορία.αλλα οταν ομως μια ομάδα παίρνει 3 βαθμους στην έδρα της καλύτερης ομαδας που ειναι αήττητη εδω και ενα χρόνο που παιζει την καλύτερη μπάλα ..ε ..αυτο δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.θες  να κάνω λάθος..μπορεί :grin:και να ειναι ολα συμπτώσεις :grin:

Επισκέπτης
στο αρη δεν ειμαι ρε αλλα το γαμας με της θεωριες συνομοσιας συνεχεια.
Ερωτηση γιατι η μπαρτσα (κατα γενικη ομολογια η καλυτερη ομαδα του πλανητη) εμεινε 10 βαθμους πισω? εδινε τα ματς ο προεδρας? εσκασε? α εξω δεν γινονται αυτα? ελειψη κινητρου?????
Τον μπεο εσεις δεν τον ειχατε προεδρο?γιατι δεν πηρατε πρωταθλημα?αντε καλα το παραχεσα,γιατι δεν πηρατε τσου λου?ουπς σορυ γιατι δεν βγηκατε ΠΟΤΕ τσου λου?τα εστηνε ολα ε?
τύπε το γάμησες και παραλογίζεσαι.εγω πρωτάθλημα δεν προκιεται να πάρω ποτε ακόμα και τον κοκαλη να εχω πρόεδρο ;)οσο για την μπαρτσελονα τη να σου πω..αν εχουμε το ιδιο πρωτάθλημα παω πάσο.με λιγα λόγια εσυ βλέπεις τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές φυσιολογικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom