Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα προτιμούσα να μου εξηγήσεις πρώτα εσύ το σχόλιο σου για το ότι είμαι βαμμένος ... και όχι σοβαρός ούτως ή άλλως...
δεν είδα κάποιο επιχείρημα που να το αιτιολογεί...
Kai pou eides esu na grafo Kati tetoio Gia Sena?

antonis.3g

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να ναι καλά ο βαγγέλας που αγόρασε πάλι πρωτάθλημα για τους γαύρους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.742
Πόντοι
46.232
Βαλβέρδε: "Έχουμε ακόμα 90 λεπτά"
Συγκρατημένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει πολύ την Μέταλιστ.
"Είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες, αλλά δεν το σκέφτονται υπερβολικά γιατί ξέρουν πως για να περάσουν στους "8" θα πρέπει να κοιτάξουν το αυριανό παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:
"Πιστεύω πως το αυριανό ματς είναι πιο καθοριστικό ματς. Εμείς παίξαμε πιο κλειστά, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε ευκαιρίες.
Αύριο το ματς θα είναι πιο ανοιχτό, γιατί όποια ομάδα χάσει θα αποκλειστεί και επίσης η Μέταλιστ έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους".
Για το αν ετοιμάζει την ομάδα για την διαδικασία των πέναλτι: "Το σκέφτομαι (γέλια). Είναι μια πιθανότητα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αφήσουμε στη τύχη. Είναι μια διαδικασία και σκεφτόμαστε πως ίσως εκεί κριθεί το ματς".
Για τον καλό αγωνιστικό χώρο που δεν υπήρχε στο πρώτο ματς κι αν ευνοεί την Μέταλιστ που έχει γρήγορους παίκτες: "Αυτό εξαρτάται από την πορεία του ματς. Όταν θα ξεκινήσει το ματς θα έχουμε προβάδισμα και θα μας ευνοεί και η ισοπαλία, ενώ ο αντίπαλος θα ανοιχτεί και θα ψάξει το γκολ. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επιβάλουμε το ρυθμό μας, γιατί όποια ομάδα επιβάλει το ρυθμό της θα κερδίσει και το παιχνίδι".
Για το αν θα είναι στην αποστολή ο Ντιόγκο: "Είναι μια πιθανότητα. Δεν ξέρω αν θα είναι ακόμα στην αποστολή. Θα πρέπει να το σκεφτώ".
Για το αν οι ποδοσφαιριστές του υποτιμήσουν την Μέταλιστ λόγω του 0-1 στο πρώτο ματς: "Μην έχετε αμφιβολία πως ξέρουμε την αξία των παικτών της Μέταλιστ. Τους κερδίσαμε εκεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο όπως θα είναι και τώρα δύσκολο. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο".
Για το αν θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς ο Ολυμπιακός κι αν το ματς θα κριθεί στη μάχη της μεσαίας γραμμής: "Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο ματς, όμως θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα ξέρουμε για την επιθετική ικανότητα της Μέταλιστ, όμως εμπιστευόμαστε και τη δική μας επιθετική ικανότητα".
Για τις δυσκολίες που έχει ο Ολυμπιακός ώστε να παίζει καλά και να έχει επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα: "Το να μπορέσεις να έχεις καλή απόδοση σε τρεις διοργανώσεις είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, όχι μόνο τις ελληνικές. Ειδικά στο Europa League όπου παίζεις το βράδυ της Πέμπτη και μετά θα πρέπει να συγκεντρωθείς για το πρωτάθλημα. Έχουμε άλλο ένα ματς στο Europa League κι αυτό σκεφτόμαστε γιατί αν δεν το κερδίσουμε δεν θα έχουμε άλλο. Αν το κερδίσουμε θα μπορούμε να σκεφτόμαστε παρακάτω".
Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα κι αν θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη: "Έχω μια γενική ιδέα, έχω καταλήξει στο τι θα κάνω. Όσο για τις αλλαγές, την Κυριακή είχα κάποια πράγματα στο μυαλό, την Δευτέρα είχα άλλα. Θα δω τι θα κάνω..."
Για το αν ο Ολυμπιακός έχει το πιο ισχυρό ρόστερ από τα τρία χρόνια που έχει κάτσει στον πάγκο και αν μπορεί να γράψει ιστορία: "Οι άνθρωποι που δουλεύω κάθε φορά είναι οι καλύτεροι και είναι ό,τι καλύτερο έχω αφού μαζί προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Το αυριανό ματς είναι μια πρόκληση για εμάς, κάτι πολύ όμορφο και όλοι μαζί και ο κόσμος μαζί, θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Το ματς όμως είναι πρόκληση και για την Μέταλιστ, γι'΄αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε".

SPORT24.GR

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.742
Πόντοι
46.232
ο μήρτογλου πάλι το γκόλ του ατρόμητου το μοναδικό πρός το παρόν.....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96

μουναπανα θα σας γαμησουμε την κυριακη θα πεσει το ξυλο της αρκουδας το παιχνιδι δεν τελειωνει

υγ.στα σοβαρα τωρα ο συγκεκριμενος διαιτητης ειναι καραγκιοζης μεγαλος τον εχω δει σε αρκετα παιχνιδια δ και γ εθνικης απο το 2006-2009 με την κορινθο
επαιζε συνεχεια ηλιουπολη καταλαβαινετε για τι μαλακα μιλαμε
ο αλλος απο πλαγιο δινει οφσαιντ  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μουναπανα θα σας γαμησουμε την κυριακη θα πεσει το ξυλο της αρκουδας το παιχνιδι δεν τελειωνει
Θα πας γηπεδο η θα γαμησεις με 3d γυαλια?
URL]]

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6

καθιστε  σπιτι καλυτερα μιλαμε για 3-ντι τσοντα μαγκες σημαιακο 0-3 το βλεπω το ντερμπακι

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/1/4/4/471144/New_Image.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
εδω πηγα στον πρωτο γυρο καραισκακη δεν θα παω οακα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Kai pou eides esu na grafo Kati tetoio Gia Sena?

μου απάντησες αυτό...

Απάντηση #70987 στις: χθες στις 22:59

κοίτα να δεις
η προσωπική μου άποψη είναι πως είτε είσαι βαμμένος οπαδικά είτε κομματικά...δεν είσαι σοβαρός ούτως ή άλλως.
σε γενικές γραμμές και τα δύο συνεπάγονται πως το άσπρο θα το κάνεις μαύρο απλά και μόνο για να δικαιολογήσεις την εμμονή σου

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
472
Πόντοι
166
εδω πηγα στον πρωτο γυρο καραισκακη δεν θα παω οακα?

Στην 7 είχες αράξει?  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/1/4/4/471144/New_Image.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny:

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
ο βιαστής κάνει προθέρμανση αυριο το βράδυ και την κυριακή έρχεται το κυρίως πιάτο  :pipa2: :pipa2: :pipa2: 65.000 αγαλματα στο οακα πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Δεν λέει "όχι στην παραμονή ο Χαβίτο

Ο Χαβίτο τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Τουρκία και όπως τόνισε ο ίδιος δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο παραμονής του στη γειτονική μας χώρα και την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός αγωνίζεται στην Ορντουσπόρ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα μετράει 10 συμμετοχές.

"Δεν ξέρω ακόμη. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα πρέπει να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Η απόφαση θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες. Δεν είναι όμως πρόβλημα για μένα να μείνω. Θα μου άρεσε να παραμείνω στην Ορντουσπόρ", τόνισε ο Χαβίτο.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Με Κάρολ, Ντιόγο και Φουστέρ στην αποστολή

Για πρώτη φορά φέτος ο Ντιόγο θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς έληξε η τιμωρία του και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός στην προπόνηση της Τετάρτης είδε τους Κάρολ και Φουστέρ να γυμνάζονται χωρίς να νοιώσουν ενοχλήσεις και προστέθηκαν και αυτοί στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμειναν οι Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και τραυματίας Μόνχε, οι οποίοι θα προπονηθούν την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί.

Η αποστολή:  Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ντιόγκο.

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

υγ.στα σοβαρα τωρα ο συγκεκριμενος διαιτητης ειναι καραγκιοζης μεγαλος τον εχω δει σε αρκετα παιχνιδια δ και γ εθνικης απο το 2006-2009 με την κορινθο
επαιζε συνεχεια ηλιουπολη καταλαβαινετε για τι μαλακα μιλαμε
ο αλλος απο πλαγιο δινει οφσαιντ  :2funny: :2funny:
και γιατί θεωρείς πως ο συγκεκριμένος θα κάνει λάθη υπέρ του ΟΣΦΠ και όχι υπέρ του ΠΑΟ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μου απάντησες αυτό...

Απάντηση #70987 στις: χθες στις 22:59

κοίτα να δεις
η προσωπική μου άποψη είναι πως είτε είσαι βαμμένος οπαδικά είτε κομματικά...δεν είσαι σοβαρός ούτως ή άλλως.
σε γενικές γραμμές και τα δύο συνεπάγονται πως το άσπρο θα το κάνεις μαύρο απλά και μόνο για να δικαιολογήσεις την εμμονή σου
ακριβώς
δεν λέω πουθενά για σένα
γενικά μιλάω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με Κάρολ, Ντιόγο και Φουστέρ στην αποστολή

Για πρώτη φορά φέτος ο Ντιόγο θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς έληξε η τιμωρία του και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός στην προπόνηση της Τετάρτης είδε τους Κάρολ και Φουστέρ να γυμνάζονται χωρίς να νοιώσουν ενοχλήσεις και προστέθηκαν και αυτοί στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμειναν οι Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και τραυματίας Μόνχε, οι οποίοι θα προπονηθούν την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί.

Η αποστολή:  Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ντιόγκο.

novasports.gr
πάλι έξω ο Φέισα
γμτ
αυτόν τον παίκτη τον πιστεύω πολύ
είναι κρίμα να περάσει και να μην ακουμπήσει εξαιτίας τραυματισμού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom