Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Ενώ οι δικές σας ώρες ώρες είναι λογικές.κλασικη απαντηση βαμενου οπαδου.
Ενώ οι δικές σας ώρες ώρες είναι λογικές.κλασικη απαντηση βαμενου οπαδου.
ααααααααααχαχαχαχαχαπερσονα ξες που κριθηκε το πρωταθλημα...
στην ηττα απο τον μπαοκ...
και ξες γιατι εγινε αυτο;
γιατι το τσακαλι-λαμογιο προεδρος του γαυρου ανεβαλε την τοτε αγωνιστικη και ηρθε ο μπαοκ ξεκουραστος...
εκει τελειωσαν ολα
χααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααακλασικη απαντηση βαμενου οπαδου.
βλεπεις εμενα η καποιον αλλον να μην παραδεχεται την ανωτεροτητα του γαυρου η το οτι αξιζει φετος να παρει το πρωταθλημα?Ενώ οι δικές σας ώρες ώρες είναι λογικές.
περσονα ξες που κριθηκε το πρωταθλημα...
εμαθα εγινες πορνοςTo Πρωτάθλημα κρίθηκε όταν Μπάογκ και Ρούλης έγιναν κόκκινα παραρτήματα.
ααααααααααχαχαχαχαχα
ο γαύρος φταίει και για αυτο;;;
χχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααχα
περσόνα...αυτός θα σου διδάσκει τα παιδιά στην Κύπρο ρεεεεεεεεεεεεεε
θα τον πληρώνεις δημοσιοϋπαλληλίκι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το πρωτάθλημα κρίθηκε από τη στιγμή που ο βάζελος δεν έχει διοίκηση και από τη στιγμή που ο γάβρος πήρε επιτέλους τερματοφύλακα.To Πρωτάθλημα κρίθηκε όταν Μπάογκ και Ρούλης έγιναν κόκκινα παραρτήματα.
α την καριόλα την ΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕπισης μεγαλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που περασε στα ψιλα... Ο Ολυμπιακος θα παιξει την κυριακη με 11 παιχτες...
κοίτα να δεις
η προσωπική μου άποψη είναι πως είτε είσαι βαμμένος οπαδικά είτε κομματικά...δεν είσαι σοβαρός ούτως ή άλλως.
σε γενικές γραμμές και τα δύο συνεπάγονται πως το άσπρο θα το κάνεις μαύρο απλά και μόνο για να δικαιολογήσεις την εμμονή σου
Δεν ειναι πολιτης ο βαγγελης ειναι Προεδρος του Ολυμπιακου...Troktiko 18:57Δυσφορία Μαρινάκη για τον έλεγχο της φρουράς του
13 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Δυσφορία για τον έλεγχο της φρουράς του στην είσοδο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο είχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προέδρος του Ολυμπιακού «μουρμούρισε» όταν ο αστυνομικός που κάνει τον έλεγχο στην είσοδο, απαίτησε να περάσουν από την αψίδα των ακτίνων για τον έλεγχο, οι άντρες της προσωπικής τους φρουράς.
Τελικά, όπως λένε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με παρέμβαση του επικεφαλής της φρουράς του υπουργείου τα μέλη της ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού πέρασαν από έλεγχο και το θέμα έληξε.
Ετσι ειναι οταν εισαι πιο πολιτης απο ολους τους αλλους πολιτες .........
δεν έχω πρόβλημα να διαφωνεί κάποιος μαζί μουείσαι 100% λάθος... όπως και πολλά από αυτά που γράφεις!!!
έλα καλέ...βλεπεις εμενα η καποιον αλλον να μην παραδεχεται την ανωτεροτητα του γαυρου η το οτι αξιζει φετος να παρει το πρωταθλημα?
ο Κάρος δεν έχει παίξει ακόμα στο πρωτάθλημαΤο πρωτάθλημα κρίθηκε από τη στιγμή που ο βάζελος δεν έχει διοίκηση και από τη στιγμή που ο γάβρος πήρε επιτέλους τερματοφύλακα.
ρε πούστη μου, πότε θα μάθουνε πια οι δημοσιογράφοι πως οι αψίδες δεν έχουνε ακτίνες αλλά δουλεύουνε με μαγνητικό πεδίο;Troktiko 18:57Δυσφορία Μαρινάκη για τον έλεγχο της φρουράς του
13 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Δυσφορία για τον έλεγχο της φρουράς του στην είσοδο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο είχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προέδρος του Ολυμπιακού «μουρμούρισε» όταν ο αστυνομικός που κάνει τον έλεγχο στην είσοδο, απαίτησε να περάσουν από την αψίδα των ακτίνων για τον έλεγχο, οι άντρες της προσωπικής τους φρουράς.
Τελικά, όπως λένε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με παρέμβαση του επικεφαλής της φρουράς του υπουργείου τα μέλη της ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού πέρασαν από έλεγχο και το θέμα έληξε.
Ετσι ειναι οταν εισαι πιο πολιτης απο ολους τους αλλους πολιτες .........
δεν έχω πρόβλημα να διαφωνεί κάποιος μαζί μου
δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, συζήτηση κάνουμε και σου εκθέτω την άποψή μου.
αλλά το να μου λέει κάποιος πως είμαι λάθος χωρίς επεξήγηση....
πες μου τη σκέψη σου και διόρθωσέ με
κάτσε τώρα να ρθει ο ολιβερκανης να μας πει για τη διαφορά κλάσης των παικτών του γάβρου που έλεγε ότι και στο -5 θα παρει ο γάβρος πρωτάθλημα...ο Κάρος δεν έχει παίξει ακόμα στο πρωτάθλημα
οπότε αυτό με τον τερματοφύλακα (αν αναφέρεσαι στον Κάρολ) είναι άκυρο
όλο το πρωτάθλημα με τον Ούγγρο το έβγαλε.