You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
κανε την πλακα σου οτι θα μας γαμησετε και τετοια αλλα ξερεις και εσυ οτι δεν ειχεις καμια τυχηπως το κοβεις το ματσακι;
Επισκέπτης
εμεις το 2004 στην ριζουπολη σας δωσαμε,εσεις στο β γυρο οχι.δωστε σε εμας ρε γαυρακια εισητηρια καμια φορα δεν εχουμε πατησει στο καινουριο σας γηπεδο.αλλα τι λεω θα σας βγαλουμε απο το ιδια σας το γηπεδο για αυτο δεν δινεται.αχαχαχα
γιατι?
λαλακη ποτε ηταν η τελευταια εκδρομη σας στον πειραια και ποσοι εισασταν?
στο 0-1 που είχαμε χάσει το 2002 με τις αποκρούσεις του κατεργιαννακη στο οακα, τους είχαν βάλει στο πάνω διάζωμα στην 34 δίπλα απο το ρολόι. 32 ήταν όλοι και όλοι τους είχα μετρήσει στο ημίχρονο. Εγώ ήμουν απέναντι στην 6.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κοιταχτε πως κανουνε τα παιχτακια σας επειδη χαναμε.Στο οακα δεν θα φυγετε αν δες σας βιασουμε.
γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας
ερχομαστε λιμανισιες γαμιολες
θα μας............................................
ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εμεις και το 2003 ειχαμε ερθει και σας καναμε πουτανες μεσα στην ριζουπολη τοτε το 3-0 που εχετε εικονισμα.
λοιπον τωρα βγαλε το χερι απο το σεντονι κ αλλαξε χερι
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
βγαλτε τις αμερικανικες καποτες απο τον κωλο σας
ερχεται ο ΝΕΡΙ...
ερχεται ο ΝΕΡΙ...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαχαχα κακομοιρηδες, τιποταδες χαχαχαχαχαχαβγαλτε τις αμερικανικες καποτες απο τον κωλο σας
ερχεται ο ΝΕΡΙ...
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Όταν χάσετε πόσες μέρες θα κάνεις να εμφανιστείς ξανάβγαλτε τις αμερικανικες καποτες απο τον κωλο σας
ερχεται ο ΝΕΡΙ...
για να γράψεις τις γνωστές μαλακίες σου;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
γεια σου ρε αγγελο που με εχεις κανει την πουτσα καγκελοΌταν χάσετε πόσες μέρες θα κάνεις να εμφανιστείς ξανά
για να γράψεις τις γνωστές μαλακίες σου;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
τα σκουλικια θα φαν τα σαπια αμερικανοθρεμενα κωλαρακια σαςσκωληκες.......ειδος προς εξαφανιση
Δεν γαμιεσαι ρε μαλακισμενο;Αντε για υπνο,εχεις σχολειο αυριο!δωστε σε εμας ρε γαυρακια εισητηρια καμια φορα δεν εχουμε πατησει στο καινουριο σας γηπεδο.αλλα τι λεω θα σας βγαλουμε απο το ιδια σας το γηπεδο για αυτο δεν δινεται.αχαχαχα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα φας μια πιτσα φαν ολόκληρη! (το πι με ου)τα σκουλικια θα [size=20pt]φαν[/size] τα σαπια αμερικανοθρεμενα κωλαρακια σας
γεια σου ρε αγγελο που [size=20pt]με[/size] εχεις κανει την πουτσα καγκελο
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Δεν καταλαβες καλα , στα αρχιδια μου αν αναφερθεις στην νικη μας. Πριν το ματς ομως ειχατε το στομα γεματο μεσυγγνώμη κιόλας ρε αδερφέ
δηλαδή το οτι κάνατε το φυσιολογικό - να παίξετε στα ίσια - πρέπει να το αναφέρουμε και ως κάτι άξιο θαυμασμού;
δηλαδή εμείς που ακούμε από εσάς, τους Αεκτζήδες και τους παναθηναϊκούς ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ μαλακίες τι πρέπει να λέμε;
όταν κερδίζουμε, μας το έχουνε δώσει το παιχνίδι και είναι στημένο
όταν χάνουμε πάλι (ή φέρνουμε ισοπαλία), πάλι είναι στημένο και το έχουμε δώσει το παιχνίδι για να κάνουμε καβάτζα για άλλο ματς!
βρε δε γαμιέστε;
πόσο βαριέμαι αυτήν την κουβέντα
μαλακιες ως αναφορα το αν χτυπησει ο ΠΑΟΚ το ματς. Αλλα θα μου πεις απο γυρησματα πρωτοι ειστε!
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν καταλαβες καλα , στα αρχιδια μου αν αναφερθεις στην νικη μας. Πριν το ματς ομως ειχατε το στομα γεματο με
μαλακιες ως αναφορα το αν χτυπησει ο ΠΑΟΚ το ματς. Αλλα θα μου πεις απο γυρησματα πρωτοι ειστε!
Επειδή κλαίγεσαι σε όλα τα thread ότι δεν είσαι πλέον παράρτημα του βάζελου, copy-paste και η απάντηση:
[size=12pt]Συγχαρητήρια, πάψατε να είστε παράρτημα του ΠΟΑ και γίνατε παράρτημα του Γαύρου.
[/size]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μάλισταΔεν καταλαβες καλα , στα αρχιδια μου αν αναφερθεις στην νικη μας. Πριν το ματς ομως ειχατε το στομα γεματο με
μισή απαντησούλα
εγώ προσωπικά δεν πίστευα πως θα το χτυπήσετε
ασχέτως αν δεν το είχα γράψει πουθενά.
αλλά δεν θα σου δώσω και συγχαρητήρια που αποφάσισαν οι παίκτες σας να παίξουνε μπάλα εναντίον του ΠΑΟ και μία φορά. Δουλειά τους είναι
Τι θες δηλαδή; να βγει η ΠΕΦΟ να σας ζητήσει συγγνώμη επίσημα;
απάντηση σε αυτό που σου έγραψα θα μου γράψεις εσύ; Που όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού τους βγάζετε τζούφιους;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις