paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Επιτέλους γίνατε παράρτημα του Γαύρου.
Εσύ πάρ' τα αρχιδια μας............
Επιτέλους γίνατε παράρτημα του Γαύρου.
ρε συ μην τους λες τα μυστικά , αυτοί εκεί πάνω νομίζουν ότι παίζοντας το συνεχώς αδικημένοι απο το καθεστώς της Αθήνας ότι δημιουργούν ομάδα.....αυτές οι ομάδες είναι γεννημένες για κλάψα και κακομοιριά.....μακάρι να το κάνετε!θα χαρώ πολύ να το δώ.Αλλά ότι και να κάνετε θα είναι δυστυχώς πυροτέχνημα όπως πάντα!και τον βαζέλα τον χύσατε 3 φορές στη μάπα και μετά δεν σταυρώσατε νίκη για καιρό!!!!!δεν είναι κατάσταση αυτή!!πρέπει να βελτιωθείτε όπως και όλες οι άλλες ομάδες!!!!!!με λίγα λεφτά και καλή δουλειά στις μικρές ομάδες μπορείς να φτιάξεις καλή ομάδα.Εννοείται με 3,4 προσθήκες καλών ξένων στυλ νέτο,νέρι,βιερινια,μιραλας,λετο,τζιμπουρ,λεοναρντο κλπ..
την επομενη αγωνιστικη που θα σας χυσουμε στον πρωκτο
εργο βαλβερδε θα ναι...
αυτός λοιπόν έχει κάνει αίτηση να πάει Κύπρο για εκπαιδευτικός
συγγνώμη κιόλας ρε αδερφέΠαπαγαλακια της πλακας ολοι σας........
Ποσα ειπατε ρε κουφαλες εσεις και οι φυλαδες σας για τον ΠΑΟΚ οτι θα χασουμε μεσα στο ΟΑΚΑ με κατεβασμενα τα παντελονια
και οτι το ματς το δωσαμε με τον βαζελο εδω και καιρο??? Κουβεντα τωρα δεν λετε γυριστρουλες ε γυριστρουλες
[flash=600,400]]αλήθεια...
δεν θα βάλει κανείς τα στιγμιότυπα του ματσακίου;
εχουν απεργεια τα τρενα ελατε με κτελγαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας
ερχομαστε λιμανισιες γαμιολες
στην πατρα θυμασε που της ειχες αρπαξειεχουν απεργεια τα τρενα ελατε με κτελ
ρε λακαμα αυτα για την πατρα επειδη ημουν εκει πεστα σε κανενα παιδακι εκει πανω για να τον φουσκωσεις οτι γαμησαμε τους γαβρους.στην πατρα θυμασε που της ειχες αρπαξει
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ
ΝΑ ΓΑΜΩΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ 7
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑ
αφου δεν δινετε εισητηρια ρε αρχιδιρε λακαμα αυτα για την πατρα επειδη ημουν εκει πεστα σε κανενα παιδακι εκει πανω για να τον φουσκωσεις οτι γαμησαμε τους γαβρους.
λαλακη ποτε ηταν η τελευταια εκδρομη σας στον πειραια και ποσοι εισασταν?
οχι τωρα ρε γατονι,τοτε που παιζαν οι μετακινησεις.αφου δεν δινετε εισητηρια ρε αρχιδι
δεν θυμαμαιοχι τωρα ρε γατονι,τοτε που παιζαν οι μετακινησεις.
θυμασε?
να σου θυμησω εγω τοτε.δεν θυμαμαι
δεν εχω πατησει ποτε καραισκακη
στην μυτηληνη ημουν
πως το κοβεις το ματσακι;να σου θυμησω εγω τοτε.
ΠΟΤΕ