Επισκέπτης
αν πω οτι χαιρομαι οταν νικαει η βαζελα στην ευρωπη ψεματα θα πωγιατί ρε φίλε, δικαίωμά μου δεν είναι;
αν πω οτι χαιρομαι οταν νικαει η βαζελα στην ευρωπη ψεματα θα πωγιατί ρε φίλε, δικαίωμά μου δεν είναι;
ακυρο τοτε.ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς, κάτι με μπάσκετ και με παναθηναικό πρέπει να είναι, δεν είμαι βάζελος
δεν είμαι βάζελος, γαυρος, χανουμι, τουρκος, σκουλικι, γριά, γενικά δεν είμαι... μην το ψάχνειςακυρο τοτε.
πες μας τι ομαδα εισαι και θα βρουμε κατι και για εσενα
τσσκα?το γκομενακι στο αβαταρ μετους ρωσους ηρθε αθηνα.δεν είμαι βάζελος, γαυρος, χανουμι, τουρκος, σκουλικι, γριά, γενικά δεν είμαι... μην το ψάχνεις
τι μουνί ήταν αυτό, έχω κρατήσει όλες τις φωτο της που δημοσιευθήκαν, απίστευτο μωρό!! δεν πάω μπάσκετ, δεν πολυ ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθληματσσκα?το γκομενακι στο αβαταρ μετους ρωσους ηρθε αθηνα.
ουτε γω αλλα η γκομενα απιστευτη.τι μουνί ήταν αυτό, έχω κρατήσει όλες τις φωτο της που δημοσιευθήκαν, απίστευτο μωρό!! δεν πάω μπάσκετ, δεν πολυ ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα
κλάψε μαλάκα, κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣυγχαρητήρια στο δημόσιο,προκρίθηκε άνετα και ακολουθεί και βατή κλήρωση
εύχομαι να φτασει στον τελικό και να τον χάσει όπως η Μπάγερν από την Μάντσεστερ....
Αν δηλαδη πεσουμε με καποιο νικητη απο αυτα τα ζευγαρια βουρ για ημιτελικα
αν δεν ηταν ο καρολ...θα παιζαμε με δεκα και χωρις τερματοφυλακα και θα τρωγαμε πολλα γκολΑΝ δεν ηταν ο Καρολ.. Τελικα βρηκε ο γαβρος τερμα.. :-*
τελείωσε αυτός...εκτός αν φαγωθεί ο μεγιερι ;) είναι και μιας ηλικίας 37.-ΩΧ Καρολ- θα το τραγουδησετε πολυ απο οτι φαινετε
το 1977 ειναι γεννημενοςτελείωσε αυτός...εκτός αν φαγωθεί ο μεγιερι ;) είναι και μιας ηλικίας 37.
ο γάβρος είναι ο ορισμός του τι προπονητή θέλει η μπαρτσα για διαδοχο του πεπ....
έχει για καλύτερους παίκτες του μετά απο τόσα χρόνια στο γάβρο έναν μεσο 37 ετών και ένα τέρμα 35 που μόλις ήρθς το γενάρη μεταγραφή.....
η μπάρτσα θα παρακαλάει για τέτοιο προπονητή θησαυρό.
βαγγέλα βάστα γερά μη σε παρασύρουν τα χρήματα της μπάρτσα
να σου πω τώρα τι γίνεται.....ρε λατρεια πες μου ειλικρινα. ειδες καναν φοβερο τερματοφυλακα? αν δεν εβγαζαν αχνα οι εκφωνητες με τα θεατρικα τους σημερα κανεις δε θα ασχολιοταν με το μπαρμπαδι τερματοφυλακα.
με απλη κωλοφαρδια και με σπρωξιμο απο σπικερ εχουμε νεο ειδωλο σημερα