Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.496
Πόντοι
506
ακυρο τοτε.
πες μας τι ομαδα εισαι και θα βρουμε κατι και για εσενα :grin:
δεν είμαι βάζελος, γαυρος, χανουμι, τουρκος, σκουλικι, γριά, γενικά δεν είμαι... μην το ψάχνεις

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.496
Πόντοι
506
τσσκα?το γκομενακι στο αβαταρ μετους ρωσους ηρθε αθηνα.
τι μουνί ήταν αυτό, έχω κρατήσει όλες τις φωτο της που δημοσιευθήκαν, απίστευτο μωρό!! δεν πάω μπάσκετ, δεν πολυ ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα 

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
τι μουνί ήταν αυτό, έχω κρατήσει όλες τις φωτο της που δημοσιευθήκαν, απίστευτο μωρό!! δεν πάω μπάσκετ, δεν πολυ ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα   
ουτε γω αλλα η γκομενα απιστευτη.
αλλα για παρτη της ξεκινας κ' πας παντου. :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Συγχαρητήρια στο δημόσιο,προκρίθηκε άνετα και ακολουθεί και βατή κλήρωση

εύχομαι να φτασει στον τελικό και να τον χάσει όπως η Μπάγερν από την Μάντσεστερ....
κλάψε μαλάκα, κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν γινει η υπερβαση και περασουμε την μεταλιστ αυτα ειναι τα ζευγαρια που θα κληρωθουμε
Τα ζευγάρια στους "16":

Μέταλιστ VS Ολυμπιακός

Σπόρτινγκ VS Μάντσεστερ Σίτι

Τβέντε VS Σάλκε

Σταντάρ Λιέγης VS Ανόβερο

Βαλένθια VS Αϊντχόφεν

Άλκμααρ VS Ουντινέζε

Ατλέτικο VS Μπεσικτάς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ VS  Μπιλμπάο

Με κοκκινο εχω σημειωσει τους πιθανους αντιπαλους της κληροσης που η ομαδα εχει πιθανοτητες να κοντραρει.
Αν δηλαδη πεσουμε με καποιο νικητη απο αυτα τα ζευγαρια βουρ για ημιτελικα :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν δηλαδη πεσουμε με καποιο νικητη απο αυτα τα ζευγαρια βουρ για ημιτελικα :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να παρακαλάς να μην πάτε ημιτελικά.....

βαλάνθια, σίτυ ή γιουνάιτεντ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η χαρά του κάθε πικραμένου αντιολυμπιακού....  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΑΝ δεν ηταν ο Καρολ.. Τελικα βρηκε ο γαβρος τερμα..  :-*
αν δεν ηταν ο καρολ...θα παιζαμε με δεκα και χωρις τερματοφυλακα και θα τρωγαμε πολλα γκολ  :2funny: :2funny: :2funny:
Της ελληνικες ομαδες βεβαια θα της κερδιζαμε και ετσι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
-ΩΧ Καρολ- θα το τραγουδησετε πολυ απο οτι φαινετε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ολοι με την σειρα τους.Ο Μεγιερι εχει να μαθει πολλα και ο καρολ αν μη τι αλλο ειναι καταπληκτικη βοηθεια απο τον παγκο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο γάβρος είναι ο ορισμός του τι προπονητή θέλει η μπαρτσα για διαδοχο του πεπ....

έχει για καλύτερους παίκτες του μετά απο τόσα χρόνια στο γάβρο έναν μεσο 37 ετών και ένα τέρμα 35 που μόλις ήρθς το γενάρη μεταγραφή.....

η μπάρτσα θα παρακαλάει για τέτοιο προπονητή θησαυρό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαγγέλα βάστα γερά μη σε παρασύρουν τα χρήματα της μπάρτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο γάβρος είναι ο ορισμός του τι προπονητή θέλει η μπαρτσα για διαδοχο του πεπ....

έχει για καλύτερους παίκτες του μετά απο τόσα χρόνια στο γάβρο έναν μεσο 37 ετών και ένα τέρμα 35 που μόλις ήρθς το γενάρη μεταγραφή.....

η μπάρτσα θα παρακαλάει για τέτοιο προπονητή θησαυρό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαγγέλα βάστα γερά μη σε παρασύρουν τα χρήματα της μπάρτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε λατρεια πες μου ειλικρινα. ειδες καναν φοβερο τερματοφυλακα? αν δεν εβγαζαν αχνα οι εκφωνητες με τα θεατρικα τους σημερα κανεις δε θα ασχολιοταν με το μπαρμπαδι τερματοφυλακα.
με απλη κωλοφαρδια και με σπρωξιμο απο σπικερ εχουμε νεο ειδωλο σημερα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε λατρεια πες μου ειλικρινα. ειδες καναν φοβερο τερματοφυλακα? αν δεν εβγαζαν αχνα οι εκφωνητες με τα θεατρικα τους σημερα κανεις δε θα ασχολιοταν με το μπαρμπαδι τερματοφυλακα.
με απλη κωλοφαρδια και με σπρωξιμο απο σπικερ εχουμε νεο ειδωλο σημερα  :2funny:
να σου πω τώρα τι γίνεται.....
μπαίνεις σε ένα κωλόμπαρο με καμμιά 40αριά μουνιά που περιφέρονται σαν την αδικη κατάρα και βαριούνται που ζουν. Για χορό 1-2-3 αμπεμπαμπλομ στην πιστα.

ξάφνου σκάει μύτη μια μιλφοστριπερ απο το λιντο παρις στα 40φεύγα της που έκανε το λαγό στα διαλλέμματα των μεγάλων και αρχίζει σόου με αποδεκτη παρουσία στη σωλήνα.....
ο διτζέης εκστασιάζεται και το φιλοθέαμον κοινό επιζητεί επιμόνως την προσωπική συνεύρεση μετά φραπέως σε συστοιχίες.....

αυτό σημαίνει 2 πράγματα.
ότι
α.
η μιλφοβου διαλογής βρήκε στα γεράματα τον κατάλληλο χώρο για να κάνει το κομμάτι της.
β.
οι μαλάκες που παρακολουθούν δεν έχουν ιδέα απο ποιότητα και στριπτίζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom