Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Συγχαρητήρια στο δημόσιο,προκρίθηκε άνετα και ακολουθεί και βατή κλήρωση

εύχομαι να φτασει στον τελικό και να τον χάσει όπως η Μπάγερν από την Μάντσεστερ....
.....ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ...................

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την μεταλιστ την εχει δει κανεις να παιζει?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Βρε παλερμο παπαρα...ηθελα να γραψω να πω καμια μαλακια στους γαυρους να περασει η ωρα αλλα τα θελεις ρε μλκ με αυτα που γραφεις.
Ερχεται ο γαυρος μεσα στη τρουμπα σας γαμαει στο 10λεπτο με κατεβαζμενα τα βρακια και εσεις στις κερκιδες μαλακια να τραβαει ο ενας στον αλλον κατι ψιλο φωνες σε κατι καμορες και στο κεφτε το κολκα που οταν βρεθει με αρειανους γινενται κωλοτουμπας συν τις αλλης ερχεται εδω πανω στην κατα τα λεγομενα του ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ο χαρος τις 7 παραμονες του παιχνιδιου βγαινει νεαπολη επταλοφο για ποτο με τα καλυτερα κεφαλια τις θυρας 4 μετα γινεται και αυτος ενας κωλοτουμπας λεγοντας τελικα ξηγιεσται ωραια και εκανα λαθος και αλλες ενα σωρο μαλακιες.
Για την επιστολη μαρινακη στο μαγαζι του μετα το 0-0 στο φριουλι στα αρχιδια μου το μαγαζακι του χαρηκε που τα πηγε καλα.

Επισκέπτης
εγω θα διαφωνησω το ποστ του palermo ειχε μαυρο χιουμορ και το γουσταρα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ο δελαμαλακας στον αντεννα εχει καψει φλαντζα στις ακυρες ερωτησεις ολο τον κοσμο(προπονητη,παιχτες)και με αγγλικα παραλιας

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Τωρα σοβαρα μπραβο στον γαυρο αλλα αν αποκλειστειτε στον αλλον γυρο λιγη καζουρα την δικαιουμαι ε???   :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
καλη ομαδα σημερα στο Α ημιχρονο,στο Β εκατσε λιγο πισω και σαν να εμεινε απο δυναμεις.
Τωρα παμε αουτσαιντερ στα ματς με την μεταλιστ αλλα με λιγη τυχη ολα γινονται.
Κακο για την ομαδα ειναι οτι ολα τα ματς σε ολες τις διοργανωσεις ειναι δυσκολα και συνεχομενα,ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα πρεπει να παιζει σε ολα τα ματς στο 100% των δυνατοτητων της.
ΥΓ για τον καρολ τι να πουμε ψυχαρα.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
καλη ομαδα σημερα στο Α ημιχρονο,στο Β εκατσε λιγο πισω και σαν να εμεινε απο δυναμεις.
Τωρα παμε αουτσαιντερ στα ματς με την μεταλιστ αλλα με λιγη τυχη ολα γινονται.
Κακο για την ομαδα ειναι οτι ολα τα ματς σε ολες τις διοργανωσεις ειναι δυσκολα και συνεχομενα,ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα πρεπει να παιζει σε ολα τα ματς στο 100% των δυνατοτητων της.
ΥΓ για τον καρολ τι να πουμε ψυχαρα.

Ρε κουφαλες εισται ωρες ωρες πολυ κωλοτουμπες, πριν λιγο καιρο λεγατε ποια μεταλιστ αυτην θα την ξεκωλιασουμε.

Τωρα που την ειδατε οτι παιζει καλη μπαλα ξαφνικα την γυρνατε σε αουτσαιντερ........ :2funny: :2funny: :2funny:

( ασταιαλο γιαμπαλα το κανατε το θρεντ μας  :grin: )

Επισκέπτης
Ρε κουφαλες εισται ωρες ωρες πολυ κωλοτουμπες, πριν λιγο καιρο λεγατε ποια μεταλιστ αυτην θα την ξεκωλιασουμε.

Τωρα που την ειδατε οτι παιζει καλη μπαλα ξαφνικα την γυρνατε σε αουτσαιντερ........ :2funny: :2funny: :2funny:

( ασταιαλο γιαμπαλα το κανατε το θρεντ μας  :grin: )
για γουρι τα λεμε ρε γατε.

Επισκέπτης
dfslkfdjkljkoreo.jpg

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.494
Πόντοι
506
σήμερα πήρα μια χαρά από τον παοκ, και μια στεναχώρια από τον ολυμπιακό...
είμαι από αυτούς που δεν χαίρονται όταν οι ελληνικές ομάδες τα πάνε καλά, εκτός της Εθνικής 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
είμαι από αυτούς που δεν χαίρονται όταν οι ελληνικές ομάδες τα πάνε καλά, εκτός της Εθνικής   
:jerking:

Επισκέπτης
πηρες και μια στεναχωρια και απο την Αρμανι Μιλανο σημερα :birdman:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.494
Πόντοι
506
πηρες και μια στεναχωρια και απο την Αρμανι Μιλανο σημερα :birdman:
ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς, κάτι με μπάσκετ και με παναθηναικό πρέπει να είναι, δεν είμαι βάζελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom