psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
ζμπαογκτζης με 3 παστελια στον κωλο ειναιTι ώρα έπαιζε ο Παναθηναικός σήμερα είπαμε;
ζμπαογκτζης με 3 παστελια στον κωλο ειναιTι ώρα έπαιζε ο Παναθηναικός σήμερα είπαμε;
.....ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ...................Συγχαρητήρια στο δημόσιο,προκρίθηκε άνετα και ακολουθεί και βατή κλήρωση
εύχομαι να φτασει στον τελικό και να τον χάσει όπως η Μπάγερν από την Μάντσεστερ....
παντως μονο ουκρανικη ομαδα δε θυμιζειτην μεταλιστ την εχει δει κανεις να παιζει?
τους ξεπετσασανε τος αυστριακουςπαντως μονο ουκρανικη ομαδα δε θυμιζει
εχει 6 αργεντινους και 4 βραζιλιανους και 1 σερβο
βεβαια.σε ξεσκισαμε στην καζουρα εμεις σημερα (δες θρεντ του παοκ)Τωρα σοβαρα μπραβο στον γαυρο αλλα αν αποκλειστειτε στον αλλον γυρο λιγη καζουρα την δικαιουμαι ε???
καλη ομαδα σημερα στο Α ημιχρονο,στο Β εκατσε λιγο πισω και σαν να εμεινε απο δυναμεις.
Τωρα παμε αουτσαιντερ στα ματς με την μεταλιστ αλλα με λιγη τυχη ολα γινονται.
Κακο για την ομαδα ειναι οτι ολα τα ματς σε ολες τις διοργανωσεις ειναι δυσκολα και συνεχομενα,ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα πρεπει να παιζει σε ολα τα ματς στο 100% των δυνατοτητων της.
ΥΓ για τον καρολ τι να πουμε ψυχαρα.
για γουρι τα λεμε ρε γατε.Ρε κουφαλες εισται ωρες ωρες πολυ κωλοτουμπες, πριν λιγο καιρο λεγατε ποια μεταλιστ αυτην θα την ξεκωλιασουμε.
Τωρα που την ειδατε οτι παιζει καλη μπαλα ξαφνικα την γυρνατε σε αουτσαιντερ........
( ασταιαλο γιαμπαλα το κανατε το θρεντ μας )
σήμερα πήρα μια χαρά από τον παοκ, και μια στεναχώρια από τον ολυμπιακό...
είμαι από αυτούς που δεν χαίρονται όταν οι ελληνικές ομάδες τα πάνε καλά, εκτός της Εθνικής
πηρες και μια στεναχωρια και απο την Αρμανι Μιλανο σημερασήμερα πήρα μια χαρά από τον παοκ, και μια στεναχώρια από τον ολυμπιακό...
είμαι από αυτούς που δεν χαίρονται όταν οι ελληνικές ομάδες τα πάνε καλά, εκτός της Εθνικής
απο τον μπουρουση?πηρες και μια στεναχωρια και απο την Αρμανι Μιλανο σημερα
γιατί ρε φίλε, δικαίωμά μου δεν είναι;
ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς, κάτι με μπάσκετ και με παναθηναικό πρέπει να είναι, δεν είμαι βάζελοςπηρες και μια στεναχωρια και απο την Αρμανι Μιλανο σημερα