Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές.Αυτό που έγινε εχθές το βράδυ ήταν το κάτι άλλο!Φυσικά και είναι καταδικαστέα ένθεν κακείθεν αυτά που έγιναν και δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτά τα βρισίδια.Για μένα το μεγαλύτερο άδικο το έχουμε εμείς που,αντί να το βουλώσουμε και να αποδεχτούμε την ήττα μας,βγήκαμε σαν το Ζήκο και λέγαμε το μακρύ και το κοντό μας.Τέλος πάντων τα γράφω αυτά σαν πρόλογο και κύριο μέρος για να καταλήξω ότι ο Darco σας βγήκε λίρα όχι εκατό αλλά χίλια.Μπράβο του ,είναι παικταράς,μισή φάση θέλει και κάνει γκόλ....Και για να καταλήξω,το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο..
μπραβο ρε ναυρχε εισαι ωραιος...εχεις κακαλα και κοτσια...αντρικια ξηγιεσαι!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή ρε BPAΣIΔA αυτό είναι πλάκα; Aυτό δεν λέει τίποτα; Mαλάκας είμαι σίγουρα ή μήπως εσείς είστε EXΘPIKOI και μοναδική διέξοδος για κάποιον είναι να σας δουλεύει;
Δεν χρειαζοταν να το ποσταρις το ακολουθεισα την προτροπη σου και το διαβασα.
Εκτος ομως απο αυτο εχεις γραψει και αλλα που ειναι ακρος υποτιμητικα για να μην θυμηθουμε αυτα που εγραφες σαν οπαδος του παναθηναικου.
Και για να μην το κουραζουμε εσυ εχεις της αποψης σου και ειναι σεβαστη οπως και τον υπολοιπον με το να προσπαθης να μειωσης καποιον δεν κερδιζης κατι.
Εγω  κραζω, κανω το χαβαλε μου και απαντω  σε ενα θεμα που εχει ανοιξει για τον Ολυμπιακο και πρωσπαθω να μην προσβαλο κανεναν.
Εσυ απορο γιατι δεν πας να κανεις χαβαλε και την πλακα σου σε καποιο αλλο θεμα οπου θα εχει ατομα που σου ταιριαζουν περισοτερο.
Σαν ατομα δεν ξερω κανεναν απο εδω ολοι ειμαστε ενα νικ δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να με προσβαλει με οτι και αν πει απο την στιγμη που δεν με γνωριζει προσωπικα.
Γιαυτο και δεν χανω την ψυχραιμια μου, γιατι κανω χαβαλε.
Και πιστεψε με ειμαι παρα πολυ νευρικο ατομο οταν εχω τον αλλο απεναντι μου και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Για αυτο μην προσβαλεσε και μαλακα να σε πει καποιος δεν παει να πει οτι εισαι και αν τελος παντων νομιζεις οτι ειμαστε εχθρικοι καποιοι απο εμας καλο θα ηταν να μην προκαλεις και αν προκαλεις να δεχεσε αυτα που θα ακουσεις και να μην το γυρνας σε συζητησεις περι χαμηλου επιπεδου.
Φιλικα παντα.
Αντε γιατι δεν ειμαι εξοικειωμενος με τα κομπιουτερ και τα πληκτρολογια και μου βγηκε η πιστη να το γραψω.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού εχθές ήταν ο Διαιτητής , δεν είναι κακό οι Ολυμπιακοί να το παραδεχτείτε , αυτός έκοβε τις επιθέσεις όταν γινότανε η ΑΕΙ επικίνδυνοι .
Καλό είναι να λες ότι ο άλλος είναι άντρας αλλά πρέπει να αρχίζεις από εσένα ?

Παραγκα...........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
και τα ΤΕΙ γινοντε επικυνδυνα μετα τα ΑΕΙ και μετα ξυπνησες...

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ενα μου αρεσει που νομιζετε οτι εχετε ομαδα :2funny: :idiot: :idiot: .Για τρια μπαλακια εισασταν χθες κωλοφαρδοι.ΑΕΚ ζω βασιλισσα να σε ξαναδω :rockon: :rockon: :rockon:.Ειμαι και Πειραιωτης :dancing: :dancing: :dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ενα μου αρεσει που νομιζετε οτι εχετε ομαδα :2funny: :idiot: :idiot: .Για τρια μπαλακια εισασταν χθες κωλοφαρδοι.ΑΕΚ ζω βασιλισσα να σε ξαναδω :rockon: :rockon: :rockon:.Ειμαι και Πειραιωτης :dancing: :dancing: :dancing:
Και εμας αυτο μας αρεσει.
Ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να δεις καμια Μαρι Σανταλ βασιλισσα στην Ελλαδα παρα την Αεκ.

Επισκέπτης
Παιδιά να ξηγιόμαστε δεν είμαι εγώ ο jolal οκ?

Επισκέπτης

Πειραιώτης Προδότης Δοσίλογος Aνάξιος Λόγου σε ποιά γειτονιά μένεις να μην περάσω ποτέ Kατάπτυστε Eφιάλτη

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ΠΩΠΟ ΠΟΥ...Α Η ΑΕΚ ΕΧΤΕΣ !!! ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!
Αεκακια , οτι και να γράφετε στις "φυλλαδες" σας σημερα,φάτε το μπαλάκι και πίσω !!! εκει που ανηκατε παντα !

ΕΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΟΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επισκέπτης
[youtube=425,350]M5j_DX6uBLM[/youtube]

φιλικα,ο γαμιας σας. ;)

Επισκέπτης
[size=10pt]
Ο δεκάλογος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς[/size]

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των πρώτων 12 αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι άλλος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο 34χρονος στράικερ του Ολυμπιακού έχει σκοράρει 10 γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελώντας τον οδηγό στο συγκρότημα του Τάκη Λεμονή. Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον άνθρωπο που έχει σηκώσει στο πόδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στα επτά εντός έδρας παιχνίδια στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ.

* Ο Ιλια Ιβιτς τον είχε προτείνει στον Ολυμπιακό αρκετό καιρό πριν αναλάβει και αφού είχε αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο συμπατριώτης του είχε τονίσει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει για... πλάκα 15 γκολ και κάθε άλλο παρά διαψεύδεται. Παλαιότερα είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό αλλά η ηλικία του αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα ώστε να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησής του.

* Στον Ολυμπιακό έχει κερδίσει τους πάντες με τη συμπεριφορά του. Αποτελεί, εκτός των άλλων, τον προπονητή μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει εντυπωσιάσει με τη θέλησή του για δουλειά, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο για Βαλκάνιο. Δεν έχει χάσει προαιρετική προπόνηση. Επιπρόσθετα, έχει θεαθεί να κάνει μόνος του σουτ και φάουλ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις... 08:00 το πρωί.

Η καρτέλα του Κοβάσεβιτς

Ημ. γέννησης: 18/11/1973
Υψος: 1.87
Βάρος: 80

1992-93: Προλετέρ 22-15
1993-94: Προλετέρ 29-22
1994-95: Ερ. Αστέρας 31-24
1995-96 (α): Ερ. Αστέρας 16-13
1995-96 (β): Σέφιλντ Γουεν. 16-4
1996-97: Σοσιεδάδ 35-8
1997-98: Σοσιεδάδ 33-17
1998-99: Σοσιεδάδ 30-16
1999-00: Γιουβέντους 26-6
2000-01: Γιουβέντους 21-5
2001-02 (α): Λάτσιο 7-0
2001-02 (β): Σοσιεδάδ 19-8
2002-03: Σοσιεδάδ 36-20
2003-04: Σοσιεδάδ 36-8
2004-05: Σοσιεδάδ 30-8
2005-06: Σοσιεδάδ 9-4
2006-07: Σοσιεδάδ 33-3
2007-08: Ολυμπιακός 11-10

Διεθνής (1994-2004): 58-9

* Στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στις 2 Σεπτεμβρίου, δεν είχε κακή απόδοση στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο 78ο λεπτό όμως έγινε αλλαγή και δυσανασχέτησε, με τους διοικούντες να επιβάλλουν πρόστιμο ύψους 10.000 €. Πόσο διαφορετικά εξελίσσονται τα πράγματα...

* Σε χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε τουλάχιστον σε δέκα ματς, η φτωχότερη συγκομιδή του ήταν τέσσερα γκολ. Αυτό συνέβη από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη του 1995, όταν φορούσε τη φανέλα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

* Εχει αποβληθεί δύο φορές στην καριέρα του, ενώ από το 1999 και έπειτα, σε 228 ματς έχει παρατηρηθεί μόλις 32 φορές με κίτρινη κάρτα.

* Μπορεί να έχει πάρει στις πλάτες του στον Ολυμπιακό αλλά κατά το παρελθόν έχει σκοράρει τρεις φορές εις βάρος της νυν ομάδας του. Τη σεζόν 1999-2000 φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους και είχε κάνει το 1-2 στο ματς του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (τελικό 1-3), ενώ είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ της Γιουβέντους στον αγώνα του Παλέρμο (νίκη Ολυμπιακού με 2-1). Τον Σεπτέμβρη του 2003, για την πρώτη αγωνιστική, είχε πετύχει για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ το μοναδικό τέρμα του αγώνα του Ανοέτα απέναντι στους Πειραιώτες του Ολεγκ Προτάσοφ.

* Η ομάδα με την οποία έχει δεθεί περισσότερο στην καριέρα του είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έχει αγωνιστεί στο Σαν Σεμπάστιαν παρά κάτι εννέα περιόδους και έχει σκοράρει 92 φορές σε 261 ματς πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της καριέρας του, έχει σχεδιάσει να ζήσει μόνιμα επί ισπανικού εδάφους.

* Η καριέρα του απογειώθηκε με το "καλημέρα", όταν από το 1992 ως το 1994 φορούσε τη φανέλα της Προλετέρ. Σε 51 αγώνες πέτυχε 37 γκολ. Το προσωπικό ρεκόρ του είναι πέντε σε έναν αγώνα.

* Ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε για να τον αποκτήσει και δεν έχασε. Πέτυχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων (37) αλλά αγωνιζόμενος σε τέσσερα ματς λιγότερα.

* Μία δεκαετία διήρκησε η διεθνής καριέρα του. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας από τον Δεκέμβρη του 1994 μέχρι τον Μάρτιο του 2004. Έδωσε 58 ματς και σκόραρε εννέα φορές.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη δεν θελω να γαμαω την προσωπικη ζωη κανενος και για να σου αποδειξω ποσο βλακας και ηληθιος εισαι since και ποσο λιγο μυαλο εχεις εσυ κι αλλοι ψευτομαγκες εδω μεσα θα σου απαντησω για να σε ξεφτυλισω τελειως που βρηκα το ονομα σου...μπας και κλεισεις ματι γιατι εχεις χεστει πανω σου!
1. Xαίρομαι που τόσα χρόνια στα site για cg και μπουρδέλα υπάρχουν τα καλύτερα παιδιά.
2. Eίναι η μοναδική φορά που χαίρομαι που οι Aμερικάνοι είχανε κάψει μερικούς πριν χρόνια με τις μπόμπες τους (ακραίο αλλά τώρα έτσι αισθάνομαι).
3. O άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο.
4. Kαι να φανταστείτε δεν είδα το βίντεο, το φαντάζομαι απλά.

Aυτά,
Kαλύτερα να γαμάμε πουτάνες παρά καριόλες
Σπύρος
Το ονομα σου πανηλιθιε εσυ το εξεθεσες σε δημοσιο θρεντ πρωτος χωρις να προστατευεις καν τον εαυτο σου..Εχε το νου σου λοιπον απο δω και περα μην βρω και το επιθετο σου πουθενα...
Σε ξεφτιλησα αλλα το ζητουσες απο μονος σου επιμωνα το που το βρηκα!!!Τοσο ειναι το μυαλο σου γι αυτο μην ξαναασχοληθεις μαζι μου!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαγκες δειτε ΑΝΤ1 εχει για την ομαδα...Α ρε οταν μαμαει ο ολυμπιακος μεχρι κι ο ευαγγελατος κανει εκπομπες...δεν πιστευω στο τελος να καταληξει οτι η μπαλα ηταν απο τιποτα χαλασμενα δερματα.....?μπουχαχαχαχαχαχα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μαγκες δειτε ΑΝΤ1 εχει για την ομαδα...Α ρε οταν μαμαει ο ολυμπιακος μεχρι κι ο ευαγγελατος κανει εκπομπες...δεν πιστευω στο τελος να καταληξει οτι η μπαλα ηταν απο τιποτα χαλασμενα δερματα.....?μπουχαχαχαχαχαχα

Με βαριά καρδιά θα το κάνει........ο Ευαγγελάτος είναι χανούμαρος!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
elvis7, τί ασχολείσαι με το παλτό τον Κοβάσεβιτς και γράφεις και αφιερώματα;

psaxnw, πάλι πλακώθηκες ρε φίλε, στο θρεντ του βάζελου; Έλα στα ίσα σου φιλαράκι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom