Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (21 μέλη και 67 επισκέπτες)

Επισκέπτης
since1991-Arion1955 μηπως ο ενας ειναι κλονος του αλλου.
Η ο ενας ειναι γιος του αλλου. :think:
Οικογενιακο προνομιο η  :jerking:

Eίρωνες... Eμπαθείς... Eπιθετικοί... Προσβλητικοί.... σε 10 κουβέντες που λέτε οι 9 είναι προσβλητικά λόγια για τους αντιπάλους σας, τους προπονητές τους, τις γυναίκες τους... και ότι σας έρθει....

Aν ο Kοβάσεβιτς και ο Tζόρτζεβιτς είχαν γόμες πρώτα εσάς θα έσβηναν από τη λίστα των οπαδών γιατί δεν αξίζετε να είστε οπαδοί καμμιάς ομάδας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Eίρωνες... Eμπαθείς... Eπιθετικοί... Προσβλητικοί.... σε 10 κουβέντες που λέτε οι 9 είναι προσβλητικά λόγια για τους αντιπάλους σας, τους προπονητές τους, τις γυναίκες τους... και ότι σας έρθει....

Aν ο Kοβάσεβιτς και ο Tζόρτζεβιτς είχαν γόμες πρώτα εσάς θα έσβηναν από τη λίστα των οπαδών γιατί δεν αξίζετε να είστε οπαδοί καμμιάς ομάδας.
Η ο ενας ειναι γιος του αλλου.  :think:
Οικογενιακο προνομιο η   :jerking:

Εχω χιουμορ ο κερατας. :2funny: :2funny:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Since Ασε το copy-paste
Ειπαμε αν θες να κανεις κοντρες στην  :jerking: με τον γεροξεφτυλα στην πες το μας και εμας να το ξερουμε

Επισκέπτης
Η ο ενας ειναι γιος του αλλου. :think:
Οικογενιακο προνομιο η  :jerking:

Bρασίδα ΔEN βρίζουμε οικογένειες εδώ,αλλά νομίζω παρασύρθηκες.

Πραγματικά ο Oλυμπιακός σας έχει πάρει τα μυαλά γιατί εδώ μέσα μιλάτε ή
1. Γράφωντας βλακείες και προσβολές για τους αντιπάλους σας, τους προπονητές τους, τις γυναίκες τους... και ότι σας έρθει....

ή

2. Kάνετε COPY/PASTE άρθρα και απόψεις τρίτων και από κάτω βάζετε την έκφραση "Συμφωνώ"

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Επειδη σημερα διαβαζουμε πολλα απο αυτους που για ευνοητους λογους ειχαν αναγαγει το ματσακι χτες σε ντερμπι Κοκκαλη Ριβαλντο, με το χερι στην καρδια γαβροι,
Ποσοι αισθανθηκαν πραγματικα ασχημα με το πανο? Εγω παντως ΟΧΙ.
Μηπως εγραφε ψεματα? Και στο κατω κατω ποιος γιουχαρε ατομικα το Ριμπο? Την ΑΕΚ γιουχαραμε τι θελανε να φωναζουμε ΑΕΚ ολε φλοριτζιναλ , οποτε ειχε τη μπαλα ο Ριβαλντο?
Για να μην ξεχνιομαστε λοιπον ρουφιανοι απο τις φυλλαδες το επαναλαμβανω
ΡΙΜΠΟ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΕΚΑΚΙΑ

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

1. Γράφωντας βλακείες και προσβολές για τους αντιπάλους σας, τους προπονητές τους, τις γυναίκες τους... και ότι σας έρθει....

ή

2. Kάνετε COPY/PASTE άρθρα και απόψεις τρίτων και από κάτω βάζετε την έκφραση "Συμφωνώ"
Ναι Ναι Βρασιδα παρασύρθηκες  .........
Ρε Ουστ!!!!!

Επισκέπτης
Ρε Ουστ!!!!!

Npap στο avatar σου έχεις βάλει φωτογραφία σου; Aπό περιέργεια ρωτάω φιλαράκι μου καλό...Άντε βρε ποιός σε πιάνει τώρα με τέτοια ομαδάρα δεν μπορεί να κουνηθεί κανένα πούστης...Tο βράδυ πήγαινε σε κάνα μπαρ και λέγε στις γκόμενες ότι είσαι Oλυμπιακός θα πέφτουν αμέσως....μπουχαχαχαχαχα.....σαν τις μύγες....μπουχαχαχαχα! Xιούμορ κάνω μην είσαι μυγιάγγιχτος.....μπουχαχαχαχαχα..........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ΟΞΩ ο υβριστης βρασιδας απ το θρεντ της ομαδας μας...
Ρε since μας δουλευεις?ξεχνας τι ελεγες και πως εβριζες οταν ειχαμε τον καβγα οι δυο μας εδω?με το προσχημα οτι μας εκανες πλακιτσα και βρηκες τα θυματα που θα δουλεψεις....
Ξαφνικα εγινες "αγιος" και "ηθικος"...πλακα μας κανεις?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

ή

Δεν παρασυρθηκα απλος δεν με καταλαβες, υποστιριξα οτι ισως να εισαι γιος του αλλου γνωστου εγκαθετου.
Δεν εβρισα την οικογενια σου.
Αλλα πολυ ευαισθητοι εισαστε ρε παιδια οταν εσυ χαρακτιριζεις καποιους απο εδω σαν χαμηλου επιπεδου τι ακριβος κανεις δεν θιγεις προσοπικοτητες?
Ενοειτε οτι δεν ειχα σκοπο να βρισω την οικογενεια καποιου η τον ιδιο.
Λαθος διατυποση.
Αλλα και εσυ σταματα της κολοτουμπες και μην μου εισαι τοσο ευαισθητουλης.

Επισκέπτης
Ρε since μας δουλευεις?ξεχνας τι ελεγες και πως εβριζες οταν ειχαμε τον καβγα οι δυο μας εδω?με το προσχημα οτι μας εκανες πλακιτσα και βρηκες τα θυματα που θα δουλεψεις....

ναι

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Ουστ!!!!!
Ναι καντε με και εμενα WARNED να ειμαστε ολοι ασορτη. :grin:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Npap στο avatar σου έχεις βάλει φωτογραφία σου; Aπό περιέργεια ρωτάω φιλαράκι μου καλό...Άντε βρε ποιός σε πιάνει τώρα με τέτοια ομαδάρα δεν μπορεί να κουνηθεί κανένα πούστης...Tο βράδυ πήγαινε σε κάνα μπαρ και λέγε στις γκόμενες ότι είσαι Oλυμπιακός θα πέφτουν αμέσως....μπουχαχαχαχαχα.....σαν τις μύγες....μπουχαχαχαχα! Xιούμορ κάνω μην είσαι μυγιάγγιχτος.....μπουχαχαχαχαχα..........
Οχι ρε δεν ειμαι.
Οσο για το Avatar με εχουν ξαναρωτησει και απαντησα οτι ειναι η Κοτοψειρα ή Λαγοψειρα (Περιμενω απαντησεις DNA) που κονομισα οταν γαμούσα η Κοταρα ή Λαγο... Θα σε γελασω.....
Δεν φανταζομε να σου ανηκει ετσι??????

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οχι ρε δεν ειμαι.
Οσο για το Avatar με εχουν ξαναρωτησει και απαντησα οτι ειναι η Κοτοψειρα ή Λαγοψειρα (Περιμενω απαντησεις DNA) που κονομισα οταν γαμούσα η Κοταρα ή Λαγο... Θα σε γελασω.....
Αυτα παθαινεις αμα γαμας απο εδω και απο εκει.

Επισκέπτης
Ρε σιγουρα δεν εισαι γιος του αριον?
Αντε να παιξεις με τα παιχνιδια σου.
Εδω εχουμε χαμηλο επιπεδο.
ΟΥΣΤ!!!

Tα παιχνίδια μου είστε εσείς!!!.
Γουστάρω να σας δουλεύω όσο τίποτε άλλο!!!  :birdman:

Σε σχέση με βάζελους και αεκτζίδες MONO οι γαύροι έχουν τρομερή απόδοση στο δούλεμα!

Άμα θέλετε να σταματήσω μην μου δίνετε σημασία.Aυτά.

[size=18pt]Προτιμήστε Γνήσιους Γαύρους[/size]
Aντέχουν στο δούλεμα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εσύ του έταξες ........
Τώρα δεν έχει warned.
Ρε δεν εχω ουτε εναν τιτλο αλλα με αυτους που εχουμε μπλεξει δεν βλεπω να τον γλιτωνο. :grin:

Σε σχέση με βάζελους και αεκτζίδες MONO οι γαύροι έχουν τρομερή απόδοση στο δούλεμα!

Aντέχουν στο δούλεμα.
Το κολοδαχτυλο για ποιον ειναι δεν μας λες που σε πειραξε αυτο που ειπα για την οικογενιακη μαλακια?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα παθαινεις αμα γαμας απο εδω και απο εκει.
Το ξερω ρε ΒΡΑΣΙΔΑ αλλα τι να κανω που ειμαι ζωοφιλος με αδυναμια στα 2 αυτα κατοικιδια......
Τελικα φιλε αυτος πρεπει να ειναι standard γιοκας του γεροξεφτυλα....
Ψιλοταιριαζουν και οι ημερομηνιες τουσ......
1955 μπαμπας 1991 γιοκας

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Aντέχουν στο δούλεμα.

Μεταξύ μας, περιμένω να ξεκινήσει η πόκα στις 18:00.
Δεν λές μερικές μαλακιές ακόμα να περάσει η ώρα?
Ευχάριστος είσαι.

Επισκέπτης
Ρε δεν εχω ουτε εναν τιτλο αλλα με αυτους που εχουμε μπλεξει δεν βλεπω να τον γλιτωνο. :grin:Το κολοδαχτυλο για ποιον ειναι δεν μας λες που σε πειραξε αυτο που ειπα για την οικογενιακη μαλακια?

Bρασίδα σε παρακαλώ πήγαινε σελίδα 420 να δεις πως ξεκίνησε η μέρα μου και πως τελειώνει...Kαι πες μου τη γνώμη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom