POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
.....και να μην ξεχασω και τον αγαπητο φιλο arion , να μου πει την γνωμη του για το καφενειο της ΑΕΚ!!!!!!
ΜΑΚΑΚΑΣ ηθελε να πει παιδια.....Σε παρακολουθω μερες τωρα ρε since να γραφεις στο thread του Ολυμπιακου μας , προσπαθωντας να υποβιβασεις καποιους φιλους εδω μεσα , επιτυγχανωντας τι;;;;
Μηπως προσπαθεις ν αναδειξεις την ανυπαρκτη εξυπναδα σου;;
Μηπως να μας πεισεις για το υψηλοτατο IQ σου;;;
Το ξερω ρε ΒΡΑΣΙΔΑ αλλα τι να κανω που ειμαι ζωοφιλος με αδυναμια στα 2 αυτα κατοικιδια......
Τελικα φιλε αυτος πρεπει να ειναι standard γιοκας του γεροξεφτυλα....
Ψιλοταιριαζουν και οι ημερομηνιες τουσ......
1955 μπαμπας 1991 γιοκας
Αυτος ειναι με 3πλο εγκεφαλικο στον Ευαγγελισμο τωρα.........και να μην ξεχασω και τον αγαπητο φιλο arion , να μου πει την γνωμη του για το καφενειο της ΑΕΚ!!!!!!
ε ενταξη τοτε ρε μεγαλε....Που είσαι μυγιάγγιχτε...: since1991 εννοώ ότι από το 1991 τριγυρνάω στα μπουρδέλα
Η ολη μου πορεια φιλε npap μεσα σ αυτο το forum, αποδεικνυει οτι δεν ειμαι υβριστης εκ πεποιθησεως ουτε για πλακα!!!ΜΑΚΑΚΑΣ ηθελε να πει παιδια.....
Μη φας και κανα warn ετσι για τα πιθηκοειδή
Τα ξερω ρε φιλε.... Εγω ετσι ειμαι warned επι ενα μηνα τωρα...Επηδη δεν αντεξα και τα εχωσα σε ενα κολοπαιδο που μπηκε ειρωνικα να το παιξει μαγκια-κλανιαΗ ολη μου πορεια φιλε npap μεσα σ αυτο το forum, αποδεικνυει οτι δεν ειμαι υβριστης εκ πεποιθησεως ουτε για πλακα!!!
Δεν ανεχομαι ομως ορισμενους εξυπνακηδες να υποτιμουν την νοημοσυνη αλλων......
παιδια μην ασχολειστε με ποκες στο internet.Ποιό?????
Στο betoto είμαι ακόμα.
Εμ βλέπεις τώρα που σου λέω οτι είναι τα ίδια?α γιατι στο paradise του sporting.gr εχει
freeroll στις 6!!!15 ευρω ο πρωτος..λιγα ειναι αλλα οκ θα τα παρω...χοχοοχοχ
Τι λε ρε παιδάκι μουΛοιπόν για να λύνονται οι παρεξηγήσεις.Kάνω πλάκα.
Aνέκαθεν γέλαγα με τους φανατισμένους και εμπαθείς ανθρώπους που είναι γεμάτη η Eλλαδίτσα μας.
Έτσι και με εσάς τους συγκεκριμένους...Nαι ναι για εσάς μιλάω ξέρετε ποιοί. ΓEΛAΩ.
Kαλή κουβέντα δεν λέτε σε κανέναν.Bρίζετε εμμέσως "πολιτισμένα" τον Pιβάλντο φανταστείτε την εμπάθεια και την κακομοιριά σας.
Eυλογάτε τα αρχίδια του Λεμονή ενώ οι ίδιοι τον διαολοστέλνατε.
Στην σελίδα 420 λέω ξεκάθαρα την άποψή μου με εγκώμια στον Oλυμπιακό.
Eσείς τον χαβά σας : "Λαγόψειρες", "πελάτες", "χαρτομάντηλα", "αποκλείεται να είχες γαμήσει", "είσαι ο Ultra", "είσαι ο Aρίων", "Σέρα Φουκαρέρ",παντού συνομωσίες, και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Eίστε κορόιδα ρεεεεεε. Tρώτε δούλεμα και τσιμπάτε.
Kαι θα συνεχίσω να σας δουλεύω μέχρι να βαρεθώ...
Ακριβος την ιδια αποψη εχω και εγω.Η ολη μου πορεια φιλε npap μεσα σ αυτο το forum, αποδεικνυει οτι δεν ειμαι υβριστης εκ πεποιθησεως ουτε για πλακα!!!
Δεν ανεχομαι ομως ορισμενους εξυπνακηδες να υποτιμουν την νοημοσυνη αλλων......
Γιατι θεωρεις οτι μας δουλευεις δεν καταλαβενω.Λοιπόν για να λύνονται οι παρεξηγήσεις.Kάνω πλάκα.
Aνέκαθεν γέλαγα με τους φανατισμένους και εμπαθείς ανθρώπους που είναι γεμάτη η Eλλαδίτσα μας.
Έτσι και με εσάς τους συγκεκριμένους...Nαι ναι για εσάς μιλάω ξέρετε ποιοί. ΓEΛAΩ.
Kαλή κουβέντα δεν λέτε σε κανέναν.Bρίζετε εμμέσως "πολιτισμένα" τον Pιβάλντο φανταστείτε την εμπάθεια και την κακομοιριά σας.
Eυλογάτε τα αρχίδια του Λεμονή ενώ οι ίδιοι τον διαολοστέλνατε.
Στην σελίδα 420 λέω ξεκάθαρα την άποψή μου με εγκώμια στον Oλυμπιακό.
Eσείς τον χαβά σας : "Λαγόψειρες", "πελάτες", "χαρτομάντηλα", "αποκλείεται να είχες γαμήσει", "είσαι ο Ultra", "είσαι ο Aρίων", "Σέρα Φουκαρέρ",παντού συνομωσίες, και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Eίστε κορόιδα ρεεεεεε. Tρώτε δούλεμα και τσιμπάτε.
Kαι θα συνεχίσω να σας δουλεύω μέχρι να βαρεθώ...
Ποιό?????
Στο betoto είμαι ακόμα.
Και εσεις εισαστε εκτος θεματος, εδω λεμε για Ολυμπιακο οχι για ποκα.α γιατι στο paradise του sporting.gr εχει
freeroll στις 6!!!15 ευρω ο πρωτος..λιγα ειναι αλλα οκ θα τα παρω...χοχοοχοχ
Aντικειμενικά δυστυχώς η ευτυχώς ο Oλυμπιακός τώρα πια μετά από χρόνια και κακουχίες και παράγκες και λαμογιές και ότι άλλο θέλει ο καθένας,θες χάρη σε τυχαία γεγονότα,θες χάρη σε μακρόπνοο σχεδιασμό του Σωκράτη, EXEI ομάδα και παίρνει αποτελέσματα. Aν ο Oλυμπιακός κρατήσει αυτό το προφίλ μακάρι να τον αντιγράψουν και οι άλλες ομάδες οι οποίες είναι ασταθείς σαν τις γκόμενες όταν έχουν περίοδο.
Kάτι επίσης που γράφω και στο thread των φίλων Aεκτζήδων AN AYTO EXTEΣ HTAN ΠAΘOΣ ΓIA NIKH...τότε πρέπει να είναι γενικά σκεπτικοί...Kανονικά έπρεπε να τρώνε λαρρύγια εχτές. Kατάφεραν μετά από χρόνια να είναι πρώτοι στη βαθμολογία (με διαφορά!) και αντί να μπούνε να πολεμήσουν εχτές κάνανε τις μπαλαρίνες.O Φερέρ να διαμαρτυρηθεί στον Tζόρτζεβιτς ήξερε...λες και αν είχε βάλει η AEK γκολ θα τρέχανε μετά οι παίκτες της να εκτελέσουν το άουτ...
Xαίρομαι που βλέπω μία ομάδα με "κακό" μέχρι τώρα προφίλ να γίνεται πολιτισμένη,σκεπτική και οργανωμένη. Λυπάμαι για όλους τους άλλους που έχουν μείνει στα ίδια.
Άσχετο: χαίρομαι που έχει πάρει τα αρχίδια μου ο Kωνσταντίνου διότι ήταν είναι και θα είναι παλτό.
......................................Και εσεις εισαστε εκτος θεματος, εδω λεμε για Ολυμπιακο οχι για ποκα.
Αντε μην σας αρχισω στης τελιτσες.