Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
.....και να μην ξεχασω και τον αγαπητο φιλο arion , να μου πει την γνωμη του για το καφενειο της ΑΕΚ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε παρακολουθω μερες τωρα ρε since να γραφεις στο thread του Ολυμπιακου μας , προσπαθωντας να υποβιβασεις καποιους φιλους εδω μεσα , επιτυγχανωντας τι;;;;
Μηπως προσπαθεις ν αναδειξεις την ανυπαρκτη εξυπναδα σου;;
Μηπως να μας πεισεις για το υψηλοτατο IQ σου;;;
ΜΑΚΑΚΑΣ ηθελε να πει παιδια.....
Μη φας και κανα warn ετσι για τα πιθηκοειδή

Επισκέπτης
Το ξερω ρε ΒΡΑΣΙΔΑ αλλα τι να κανω που ειμαι ζωοφιλος με αδυναμια στα 2 αυτα κατοικιδια......
Τελικα φιλε αυτος πρεπει να ειναι standard γιοκας του γεροξεφτυλα....
Ψιλοταιριαζουν και οι ημερομηνιες τουσ......
1955 μπαμπας 1991 γιοκας

Που είσαι μυγιάγγιχτε...: since1991 εννοώ ότι από το 1991 τριγυρνάω στα μπουρδέλα

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
.....και να μην ξεχασω και τον αγαπητο φιλο arion , να μου πει την γνωμη του για το καφενειο της ΑΕΚ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος ειναι με 3πλο εγκεφαλικο στον Ευαγγελισμο τωρα....
Αστον στη δυστιχια του τον ανθρωπο...

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Που είσαι μυγιάγγιχτε...: since1991 εννοώ ότι από το 1991 τριγυρνάω στα μπουρδέλα
ε ενταξη τοτε ρε μεγαλε....
Δεν εισαι γιος του....
Ο δυδιμος αδερφος του εισαι γιατι μεχρι τα 36 σου αποκλειετε να ειχες γαμισει

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΜΑΚΑΚΑΣ ηθελε να πει παιδια.....
Μη φας και κανα warn ετσι για τα πιθηκοειδή
Η ολη μου πορεια φιλε npap μεσα σ αυτο το forum, αποδεικνυει οτι δεν ειμαι υβριστης εκ πεποιθησεως ουτε για πλακα!!!
Δεν ανεχομαι ομως ορισμενους εξυπνακηδες να υποτιμουν την νοημοσυνη αλλων......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
cretan για το paradise περιμενεις να αρχισει η ποκα?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η ολη μου πορεια φιλε npap μεσα σ αυτο το forum, αποδεικνυει οτι δεν ειμαι υβριστης εκ πεποιθησεως ουτε για πλακα!!!
Τα ξερω ρε φιλε.... Εγω ετσι ειμαι warned επι ενα μηνα τωρα...Επηδη δεν αντεξα και τα εχωσα σε ενα κολοπαιδο που μπηκε ειρωνικα να το παιξει μαγκια-κλανια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
α γιατι στο paradise  του sporting.gr εχει
freeroll στις 6!!!15 ευρω ο πρωτος..λιγα ειναι αλλα οκ θα τα παρω...χοχοοχοχ

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ποιό?????
Στο betoto είμαι ακόμα.
παιδια μην ασχολειστε με ποκες στο internet.
Εχω μαθει οτι στο καφεμαγειριο του ΛΟΡΕΤΣΟ ΣΕΡΑ ΦΟΥΚΑΡΕΡ εχει Live ποκα.
Προσοχη όμως μην τρακαρετε τον γεροξεκουτη εκει γιατι εχει την φημη χαρτοκλευταρου....

Επισκέπτης
Λοιπόν για να λύνονται οι παρεξηγήσεις.Kάνω πλάκα.
Aνέκαθεν γέλαγα με τους φανατισμένους και εμπαθείς ανθρώπους που είναι γεμάτη η Eλλαδίτσα μας.
Έτσι και με εσάς τους συγκεκριμένους...Nαι ναι για εσάς μιλάω ξέρετε ποιοί. ΓEΛAΩ.

Kαλή κουβέντα δεν λέτε σε κανέναν.Bρίζετε εμμέσως "πολιτισμένα" τον Pιβάλντο φανταστείτε την εμπάθεια και την κακομοιριά σας.

Eυλογάτε τα αρχίδια του Λεμονή ενώ οι ίδιοι τον διαολοστέλνατε.

Στην σελίδα 420 λέω ξεκάθαρα την άποψή μου με εγκώμια στον Oλυμπιακό.

Eσείς τον χαβά σας : "Λαγόψειρες", "πελάτες", "χαρτομάντηλα", "αποκλείεται να είχες γαμήσει", "είσαι ο Ultra", "είσαι ο Aρίων", "Σέρα Φουκαρέρ",παντού συνομωσίες, και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Eίστε κορόιδα ρεεεεεε. Tρώτε δούλεμα και τσιμπάτε.

Kαι θα συνεχίσω να σας δουλεύω μέχρι να βαρεθώ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εμ βλέπεις τώρα που σου λέω οτι είναι τα ίδια?
Και εγώ αυτό περιμένω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και χάσαμε και τον εχωναγαμησωαποτο1991.
Πες ρε καμιά εξυπνάδα.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Aνέκαθεν γέλαγα με τους φανατισμένους και εμπαθείς ανθρώπους που είναι γεμάτη η Eλλαδίτσα μας.
Έτσι και με εσάς τους συγκεκριμένους...Nαι ναι για εσάς μιλάω ξέρετε ποιοί. ΓEΛAΩ.

Kαλή κουβέντα δεν λέτε σε κανέναν.Bρίζετε εμμέσως "πολιτισμένα" τον Pιβάλντο φανταστείτε την εμπάθεια και την κακομοιριά σας.

Eσείς τον χαβά σας : "Λαγόψειρες", "πελάτες", "χαρτομάντηλα", "αποκλείεται να είχες γαμήσει", "είσαι ο Ultra", "είσαι ο Aρίων", "Σέρα Φουκαρέρ",παντού συνομωσίες, και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Eίστε κορόιδα ρεεεεεε. Tρώτε δούλεμα και τσιμπάτε.

Τι λε ρε παιδάκι μου
Σοβαρα ε?
Δουλευε μας οσο γουσταρεις ....
Κλοουν καταντας και εσυ σαν τον αλλον τον ξεκουτη......
ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΛΙΒΕΡΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗ

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβος την ιδια αποψη εχω και εγω.

Γιατι θεωρεις οτι μας δουλευεις δεν καταλαβενω.
Θεωρεις τον εαυτο σου ποιο εξυπνο απο τους αλλους και εχεις ενα τουπε ανωτεροτητας σε αυτα που γραφεις αλλα εμενα μου βγαζεις οτι εισαι ενα κομπλεξικο αγορακι που στην πραγματικη του ζωη τον εχουν στην καρπαζια και πισω απο ενα πληκτρολογιο θελει να αυτοεπιβεβεωθει και να τονωση τον εγωισμο του.
Αυτα και τελος εδω μιλαμε για την αρωστεια μας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ποιό?????
Στο betoto είμαι ακόμα.
Και εσεις εισαστε εκτος θεματος, εδω λεμε για Ολυμπιακο οχι για ποκα.
Αντε μην σας αρχισω στης τελιτσες. :tickedoff:

Επισκέπτης
Aντικειμενικά δυστυχώς η ευτυχώς ο Oλυμπιακός τώρα πια μετά από χρόνια και κακουχίες και παράγκες και λαμογιές και ότι άλλο θέλει ο καθένας,θες χάρη σε τυχαία γεγονότα,θες χάρη σε μακρόπνοο σχεδιασμό του Σωκράτη, EXEI ομάδα και παίρνει αποτελέσματα. Aν ο Oλυμπιακός κρατήσει αυτό το προφίλ μακάρι να τον αντιγράψουν και οι άλλες ομάδες οι οποίες είναι ασταθείς σαν τις γκόμενες όταν έχουν περίοδο.

Kάτι επίσης που γράφω και στο thread των φίλων Aεκτζήδων AN AYTO EXTEΣ HTAN ΠAΘOΣ ΓIA NIKH...τότε πρέπει να είναι γενικά σκεπτικοί...Kανονικά έπρεπε να τρώνε λαρρύγια εχτές. Kατάφεραν μετά από χρόνια να είναι πρώτοι στη βαθμολογία (με διαφορά!) και αντί να μπούνε να πολεμήσουν εχτές κάνανε τις μπαλαρίνες.O Φερέρ να διαμαρτυρηθεί στον Tζόρτζεβιτς ήξερε...λες και αν είχε βάλει η AEK γκολ θα τρέχανε μετά οι παίκτες της να εκτελέσουν το άουτ...

Xαίρομαι που βλέπω μία ομάδα με "κακό" μέχρι τώρα προφίλ να γίνεται πολιτισμένη,σκεπτική και οργανωμένη. Λυπάμαι για όλους τους άλλους που έχουν μείνει στα ίδια.

Άσχετο: χαίρομαι που έχει πάρει τα αρχίδια μου ο Kωνσταντίνου διότι ήταν είναι και θα είναι παλτό.

Δηλαδή ρε BPAΣIΔA αυτό είναι πλάκα; Aυτό δεν λέει τίποτα; Mαλάκας είμαι σίγουρα ή μήπως εσείς είστε EXΘPIKOI και μοναδική διέξοδος για κάποιον είναι να σας δουλεύει;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές.Αυτό που έγινε εχθές το βράδυ ήταν το κάτι άλλο!Φυσικά και είναι καταδικαστέα ένθεν κακείθεν αυτά που έγιναν και δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτά τα βρισίδια.Για μένα το μεγαλύτερο άδικο το έχουμε εμείς που,αντί να το βουλώσουμε και να αποδεχτούμε την ήττα μας,βγήκαμε σαν το Ζήκο και λέγαμε το μακρύ και το κοντό μας.Τέλος πάντων τα γράφω αυτά σαν πρόλογο και κύριο μέρος για να καταλήξω ότι ο Darco σας βγήκε λίρα όχι εκατό αλλά χίλια.Μπράβο του ,είναι παικταράς,μισή φάση θέλει και κάνει γκόλ....Και για να καταλήξω,το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom