Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το έχουμε ξαναπεί ας μας έδινε το πέναλτι και ας χάναμε.αν αυτό γινόταν σε εσας και χάνατε ..ειναι σαν να σε ακούω τώρα :2funny:
συμφωνω και κακως δεν τον τιμωρησανε...επρεπε...δεν μπορω να πω κατι αλλο..ειναι καθαρη φαση μπροστα του και δεν το δινει..εχεις δικιο οτι και να πεις...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
θες να σου πω την γνωμη μου αληθεια;;και δεν το λεω απο αρωστια...για μενα φιλε δεν ειναι πεναλτι...ο επιθετικος πεφτει πανω στο τερμα...δεν τον ανατρεπει ο τερματοφυλακας...''ανατρεπεται'' ο επιθετικος...
αν αντι για τα χερια ειχε πεσει ενας αμυντικος με τα ποδια θα ηταν η οχι?

Επισκέπτης
θες να σου πω την γνωμη μου αληθεια;;και δεν το λεω απο αρωστια...για μενα φιλε δεν ειναι πεναλτι...ο επιθετικος πεφτει πανω στο τερμα...δεν τον ανατρεπει ο τερματοφυλακας...''ανατρεπεται'' ο επιθετικος...
αλλα ενταξει δεν μπορω να πω οτι σε ζωντανη ροη ειναι δυνατον να μην δοθει...αλλα οχι για μενα αυτα δεν ειναι πεναλτι κομπε οσο και αν σου φαινεται περιεργο...και να εισαι σιγουρος οτι το πιστευω δεν το λεω φανατικα...και σε σενα να ηταν η φαση το ιδιο θα ελεγα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αν αυτό δεν δινόταν  στον ολυμπιακό θα  έλεγες το ίδιο; άκου πέφτει ο παίχτης στο τερματοφύλακα ρε αθεόφοβε :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα μαθετε κανονισμους επιτελους ειναι ο ορισμος του πεναλτι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανονισμους ξερω αρκετα...ο κανονισμος μιλαει για ανατροπη ...του επιθετικου απο τον αμυντικο...
εγω σου λεω οτι και αυτο και αυτα που παιρνει η λετο δεν τους ανατρεπει ο αμυντικος...''ανατρεπονται'' μονοι τους ...αν πιανεις τι θελω να πω...
οταν μπορεις να πηδηξεις απο πανω μου και δεν το κανεις δεν σε ανατρεπω εγω...''αντρεπεσαι'' εσυ  ;) ;)
τσιμπας την μπαλλα και τρακαρεις πανω μου ενω εχω ηδη πεσει..
μαλλον κιτρινη καρτα ειναι...
αλλα σου ξαναλεω...δεν λεω οτι το κανει ο διαιτητης επιτηδες ...ειναι παρα πολυ δυσκολη φαση και μαλακια του μπαλς που πεφτει αφου ξερει οτι ο αντιπαλος θα επιδιωξει την ΄΄ανατροπη΄΄
κατι σαν τα φαουλ που παιρνουν χταποδης και κιλλ μπιλλ οταν ''εκβιαζουν '' την επαφη για να παρουν φαουλ  ;) ;)
δεν τους κανει φαουλ ο αμυντικος...αυτοι ''κανουν φαουλ'' στον εαυτο τους :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν αντι για τα χερια ειχε πεσει ενας αμυντικος με τα ποδια θα ηταν η οχι?
ρε συ σου ξαμαλεω...οπως και αν πεσει αν δεν προσπαθησει να αντρεψει η αν δεν πεσει μην αφηνοντας αλλο περιθωριο αντιδρασης στον επιθετικο και αυτος ανατρεπεται ναι ειναι πεναλτι...
δεν υπαρχει μεν προθεση στο πεναλτι αλλα ρε φιλε οταν ο επιθετικος μπορει να αποφυγει τον πεσμενο τερματοφυλακα (και αυτος δεν κανει κινηση με χερια η ποδια η σωμα για να τον ανατρεψει ) και ο επιθετικος ΕΠΙΛΕΓΕΙ την συγκρουση τοτε για μενα δεν ειναι πεναλτι..τι να κανουμε;;ετσι το βλεπω εγω

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κανονισμους ξερω αρκετα...ο κανονισμος μιλαει για ανατροπη ...του επιθετικου απο τον αμυντικο...
εγω σου λεω οτι και αυτο και αυτα που παιρνει η λετο δεν τους ανατρεπει ο αμυντικος...''ανατρεπονται'' μονοι τους ...αν πιανεις τι θελω να πω...
οταν μπορεις να πηδηξεις απο πανω μου και δεν το κανεις δεν σε ανατρεπω εγω...''αντρεπεσαι'' εσυ  ;) ;)
τσιμπας την μπαλλα και τρακαρεις πανω μου ενω εχω ηδη πεσει..
μαλλον κιτρινη καρτα ειναι...
αλλα σου ξαναλεω...δεν λεω οτι το κανει ο διαιτητης επιτηδες ...ειναι παρα πολυ δυσκολη φαση και μαλακια του μπαλς που πεφτει αφου ξερει οτι ο αντιπαλος θα επιδιωξει την ΄΄ανατροπη΄΄
κατι σαν τα φαουλ που παιρνουν χταποδης και κιλλ μπιλλ οταν ''εκβιαζουν '' την επαφη για να παρουν φαουλ  ;) ;)
δεν τους κανει φαουλ ο αμυντικος...αυτοι ''κανουν φαουλ'' στον εαυτο τους :2funny: :2funny:
πες μου αν αντι για τον κιπερ ηταν αμυντικος και αντι για χερια ηταν ποδια στην φαση ειναι πεναλτι?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε συ σου ξαμαλεω...οπως και αν πεσει αν δεν προσπαθησει να αντρεψει η αν δεν πεσει μην αφηνοντας αλλο περιθωριο αντιδρασης στον επιθετικο και αυτος ανατρεπεται ναι ειναι πεναλτι...
δεν υπαρχει μεν προθεση στο πεναλτι αλλα ρε φιλε οταν ο επιθετικος μπορει να αποφυγει τον πεσμενο τερματοφυλακα (και αυτος δεν κανει κινηση με χερια η ποδια η σωμα για να τον ανατρεψει ) και ο επιθετικος ΕΠΙΛΕΓΕΙ την συγκρουση τοτε για μενα δεν ειναι πεναλτι..τι να κανουμε;;ετσι το βλεπω εγω
ευτυχως που το βλεπεις μονο εσυ ετσι γιατι δεν ξερεις απο κανονισμους και αν δεν ξερεις απο κανονισμους λογικο να μπερδευεσαι και αλλα να λες την μια και αλλα την αλλη
η μπαλα οταν φευγει απο τον μεγερι ειναι διεκδικησιμη και την προλαβαινει ο επιθετικος και την τσιμπαει και ο κιπερ του περνει τα ποδια ειναι ο ορισμος του πεναλτι και το 80% των πεναλτι σε ολο τον κοσμο γινονται απο διεκδηκουμενες μπαλιες μαθετε κανονισμους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πες μου αν αντι για τον κιπερ ηταν αμυντικος και αντι για χερια ηταν ποδια στην φαση ειναι πεναλτι?
ρε μαλακα εισαι χαζος;;που θελεις να καταληξεις;;πες μου...ειτε αμυντικος ειτε τερματζης αν δεν αντρεπει αυτος αλλα ''ανατρεπεται'' μονος του ο επιθετικος δεν ειναι πεναλτι ...για μενα..και για τον κανονισμο...
αλλα ειναι δυσκολες φασεις...πως να αποδειξεις οτι επιλεγει ο επιθετικος την επαφη;;στην κριση του διαιτητη ειναι...
εγω σε ρωταω...ο μαυρος του αστερα μπορει να πηδηξει πανω απο τον μεγερι αν θελει και να μην ανατραπει;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
με την λογικη σου ουτε αυτο ειναι πεναλτι

που φυσικα ειναι πεναλτι
συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα δεν θα ηταν γιατι ο παικτης αλλαζει αποτομα κατευθυνση προς το σωμα του αμυντικου και παει πανω του

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε μαλακα εισαι χαζος;;που θελεις να καταληξεις;;πες μου...ειτε αμυντικος ειτε τερματζης αν δεν αντρεπει αυτος αλλα ''ανατρεπεται'' μονος του ο επιθετικος δεν ειναι πεναλτι ...για μενα..και για τον κανονισμο...
αλλα ειναι δυσκολες φασεις...πως να αποδειξεις οτι επιλεγει ο επιθετικος την επαφη;;στην κριση του διαιτητη ειναι...
εγω σε ρωταω...ο μαυρος του αστερα μπορει να πηδηξει πανω απο τον μεγερι αν θελει και να μην ανατραπει;;
ναι ρε μαλακα να του βγαλει και κιτρινη επειδη δεν πηδηξε πανω απο τον μεγερι  μονο αυτο δεν ειπες
με την λογικη σου ολοι οι επιθετικοι πρεπει να πηδανε σαν τα κατσικια μεσα στην περιοχη δεν μπορουν να κανουν μια τριπλα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ευτυχως που το βλεπεις μονο εσυ ετσι γιατι δεν ξερεις απο κανονισμους και αν δεν ξερεις απο κανονισμους λογικο να μπερδευεσαι και αλλα να λες την μια και αλλα την αλλη
η μπαλα οταν φευγει απο τον μεγερι ειναι διεκδικησιμη και την προλαβαινει ο επιθετικος και την τσιμπαει και ο κιπερ του περνει τα ποδια ειναι ο ορισμος του πεναλτι και το 80% των πεναλτι σε ολο τον κοσμο γινονται απο διεκδηκουμενες μπαλιες μαθετε κανονισμους
κανεις λαθος...συμφωνουμε σε αυτο που λες...αν ειχε γινει η φαση ετσι ναι θα ηταν πεναλτι..αυτο λεμε...αλλα απο την στιγμη που βρηκε μπαλλα ο μεγερι δεν κανει κατι αλλο για να αντρεψει τον επιθετικο...αυτο λεω εγω...ο επιθετικος πεφτει πανω του για να παρει πεναλτι..
σε αντιθεση με μια φαση που πηρα εγω πεναλτι στην τριπολη οπου ο αμυντικος κανει τσαφ βρισκει μεν μπαλλα αλλα εν συνεχεια τραβαει κλωτσια στον φουστερ,για να μην προκανει την μπαλλα...
αυτη ειναι η φαση που περιγραφεις και αυτο ναι ειναι πεναλτι...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κανεις λαθος...συμφωνουμε σε αυτο που λες...αν ειχε γινει η φαση ετσι ναι θα ηταν πεναλτι..αυτο λεμε...αλλα απο την στιγμη που βρηκε μπαλλα ο μεγερι δεν κανει κατι αλλο για να αντρεψει τον επιθετικο...αυτο λεω εγω...ο επιθετικος πεφτει πανω του για να παρει πεναλτι..
σε αντιθεση με μια φαση που πηρα εγω πεναλτι στην τριπολη οπου ο αμυντικος κανει τσαφ βρισκει μεν μπαλλα αλλα εν συνεχεια τραβαει κλωτσια στον φουστερ,για να μην προκανει την μπαλλα...
αυτη ειναι η φαση που περιγραφεις και αυτο ναι ειναι πεναλτι...
βρισκει ο μεγερι την μπαλα? :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με την λογικη σου ουτε αυτο ειναι πεναλτι

που φυσικα ειναι πεναλτι
συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα δεν θα ηταν γιατι ο παικτης αλλαζει αποτομα κατευθυνση προς το σωμα του αμυντικου και παει πανω του
ρε μαλακαααααα...εισαι χαζος; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι δεν καταλαβαινεις;;;ειπαμε το πεναλτι δεν θελει προθεση...αλλα αν και χωρις προθεση ανατρεψεις (γιατι δεν μπορει να παει καπου αλλου οπως εδω που ο μιραλλας κοβει την μπαλλα και δεν μπορε3ι να πηδηξει απο πανω του σε αντιθεση με λετο μαυρο αστερα και μαυρια ) παλι ειναι πεναλτι...ελεος καταλαβε λιγο τι λεω
ο αμυντικος του εργοτελη δεν εχει προθεση αλλα με την ενεργεια του μιραλλας ειναι αναποφευκτη η ανατροπη...τοτε ναι ειναι πεναλτι...
και ναι σε ξαναρωταω και αν θες μου απαντας...
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΕΡΙ;;ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;
απαντα μου ...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τι δεν καταλαβαινεις;;;ειπαμε το πεναλτι δεν θελει προθεση...αλλα αν και χωρις προθεση ανατρεψεις (γιατι δεν μπορει να παει καπου αλλου οπως εδω που ο μιραλλας κοβει την μπαλλα και δεν μπορε3ι να πηδηξει απο πανω του σε αντιθεση με λετο μαυρο αστερα και μαυρια ) παλι ειναι πεναλτι...ελεος καταλαβε λιγο τι λεω
ο αμυντικος του εργοτελη δεν εχει προθεση αλλα με την ενεργεια του μιραλλας ειναι αναποφευκτη η ανατροπη...τοτε ναι ειναι πεναλτι...
απαντα μου ...
ρε τυπε περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα οταν λες οτι ο μεγερι βρισκει μπαλα?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
απαντα μου ...
και δεν χρειαζετε να εχεις προθεση για να κανεις ενα πεναλτι οι περισσοτεροι για να βρουνε μπαλα πανε
μαλακα τι πινεις ηλικρινα
τα αυτονοητα ρε? :idiot: :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τυπε περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα οταν λες οτι ο μεγερι βρισκει μπαλα?
ρε μαλακα τι πινεις;;;με τα γιαννενα δεν βρισκει μπαλλα ο μεγερι;;χαζος εισαι;;τι εχεις παθει;;
θες να με φτιαξεις;;δεν τα λεμε ομορφα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και δεν χρειαζετε να εχεις προθεση για να κανεις ενα πεναλτι οι περισσοτεροι για να βρουνε μπαλα πανε
μαλακα τι πινεις ηλικρινα
τα αυτονοητα ρε? :idiot: :idiot:
ελα γαμησε με...τι μου λες τωρα;;στο λεω πρωτος οτι δεν χρειαζεται προθεση και μετα απο μια ωρα με ενημερωνεις για αυτο εσυ..
σαλτα και γαμη..
τεσπα ειναι δυσκολες φασεις οι περισσοτερες ξερεις πολυ καλα πως οι επιθετικοι επιδιωκουν επαφηξ και ανατροπη και οταν αυτο γινεται ειναι κιτρινη καρτα...αυτο λεει ο κανονισμος...
δεν θελει ο κανονισμος εναν παιχτη που μπορει να αποφυγει την επαφη αυτος να επιλεγει να το κανει γιατι απλα ειναι θεατρο...αν μπορεις να το καταλαβεις καλως...αν οχι...στνμπουτσαμ...
ειναι δυσκολες περιπτωσεις ...ειναι δυσκολη η θεση του διαιτητη ...και εγω να ημουνα στην τριπολ πεναλτι θα εδινα στο ειπα απο την αρχη....
απο το ριπλει λεω οτι δεν ειναι...
δεν ειπα κατι για τον διαιτητη...ουτε ειπα αυτο για λαθος του...αλλα αυτο ειδε αυτο γιατι δεν ειδε το αλλο στον αβρααμ που ειναι ΑΝΑΤΡΟΠΗ...αυτ σημαινει ανατροπη τυπε..αυτο που εγινε στον αβρααμ...
δεν εκανε κατι ο αβρααμ...τα εκανε ολα μονος του ο αμυντικος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom