Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επικοινωνιακη πολιτικη ο γαυρος και ο πρωταθλητης;;τι να τους κανω αυτους;;δεν με νοιαζει εμνα ο τρυφωνας και ο καθε τρυφωνας...
την αποψη μου την ξερεις...το ποδοσφαιρο εχει γινει μπουρδελο στην ελλαδα...σιχαμα...
φοβαται (και με το δικιο του) ο καθε εποπτης και ο καθε διαιτητης να παιξει...αν ειναι δυνατον..ενα ανθρωπινο λαθος να κανει θα τον ξεσκισουν...ειτε απο δω ειτε απο εκει...
την αποψη μου την ξερεις...
στο λιμανι ξυπνησαν αργα...οταν στην αρχη κοιμοντουσαν οι γοντυκες κανανε οργια (τωρα θα αρχισουν οι γνωστες μαλακιες με την ''παραγκα του γοντυκα'') με σπρωξιμο πηγανε συν 5...τωρα πιαστους....
χεραιτισματα...το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρεις και κανενα αχρειαστο σφυριγμα (οπως και εγινε) για ξεκαρφωμα να σου βουλωσουν το στομα...
οταν στο ξεκινημα εσπρωχναν τον θιασο ο χοντρος κοιμοτανε...

:headbang:

Επισκέπτης
πρεπει να καταλαβεις καποια στιγμη οτι οταν λεω μμε δεν εννοω τα οπαδικα...χεστα αυτα...μιλαω του μεσαιου χωρου...και καλα τα αντικειμενικα...
τυπε το αποτέλεσμα μετράει,καισ ε αυτο τα καταφέρνετε μια χαρά..και δεν είναι η πρώτη φορά ;)τη σε νοιάζει αν γράψει π.χ  sporday to goal όταν έχεις 4 δικές σου εφημερίδες χέστηκες τη θα γράψουν οι υπόλοιπες.το θεμα ειναι οτι γίνετε αυτο που θέλετε αλλα πάλι θα βγει ο κυρ σαββας να παραπονεθεί.μέχρι και ο γιαχος ορίστηκε που ηταν και αυτός που θέλατε ;)και υπόψιν ενα ματς που είναι καθαρισμένο...και το ξέρεις και εσύ αυτό ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε το αποτέλεσμα μετράει,καισ ε αυτο τα καταφέρνετε μια χαρά..και δεν είναι η πρώτη φορά ;)τη σε νοιάζει αν γράψει π.χ  sporday to goal όταν έχεις 4 δικές σου εφημερίδες χέστηκες τη θα γράψουν οι υπόλοιπες.το θεμα ειναι οτι γίνετε αυτο που θέλετε αλλα πάλι θα βγει ο κυρ σαββας να παραπονεθεί.μέχρι και ο γιαχος ορίστηκε που ηταν και αυτός που θέλατε ;)και υπόψιν ενα ματς που είναι καθαρισμένο...και το ξέρεις και εσύ αυτό ;)
ρε συ σε ρωταω...αυτη η αναταραχη ποιον συμφερει πριν το ματς στην τουμπα;;;εμενα η τον βαζελο;;
εγω ηθελα το ματσακι να παει στην μουγκα και τωρα αρχισανε την προπαγανδα απο σοφια μερια...ανακοινωσεις ο μπρυζας η θυρα 24 και λοιπες μαλακιες...
αναγνωριζω βεβαια οτι την μαλακια την ξεκινησαν οι δικοι μου με τα κλαματα για τον εποπτη...ειναι μαλακες τι να κανω τωρα εγω;;να υπερασπιστω τετοιες μαλακιες;;δεν μου ταιριαζει...
ας προσεχαν...αφου γραφανε μαλακιες κοτεψε ο εποπτης και καλα εκανε και τωρα ας πανε σε πολεμο...
ας παιξουν και ας κερδισουν...
μεταξυ μας βεβαια αφορμη ψαχνανε στην σοφια να κανουνε μανουρα  ;)βουτυρο στο ψωμι τους αλειψαν οι γαυροι και οι πρωταθλητες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να καταλαβουν ολοι ποσο μαλακας ειναι ενας τυπος,που πιστευει οτι ενας συλογος που δεν εχει μαντιλι να κλαψει πλεον,και τον μαρτη δεν θα εχει να πληρωνει τους ποδοσφαιριστες του,κινει τα νηματα της διαιτησιας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε συ σε ρωταω...αυτη η αναταραχη ποιον συμφερει πριν το ματς στην τουμπα;;;εμενα η τον βαζελο;;
εγω ηθελα το ματσακι να παει στην μουγκα και τωρα αρχισανε την προπαγανδα απο σοφια μερια...ανακοινωσεις ο μπρυζας η θυρα 24 και λοιπες μαλακιες...
αναγνωριζω βεβαια οτι την μαλακια την ξεκινησαν οι δικοι μου με τα κλαματα για τον εποπτη...ειναι μαλακες τι να κανω τωρα εγω;;να υπερασπιστω τετοιες μαλακιες;;δεν μου ταιριαζει...
ας προσεχαν...αφου γραφανε μαλακιες κοτεψε ο εποπτης και καλα εκανε και τωρα ας πανε σε πολεμο...
ας παιξουν και ας κερδισουν...
μεταξυ μας βεβαια αφορμη ψαχνανε στην σοφια να κανουνε μανουρα  ;)βουτυρο στο ψωμι τους αλειψαν οι γαυροι και οι πρωταθλητες
όταν βγαίνεις και φωνάζεις πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες.κάνεις δεν σας φταίει...τώρα αυτό που λες ποιον ευνοεί ο ντόρος....κανέναν ;)το ματσάκι είναι καθαρισμένο και σε αυτό δεν βλέπω να απαντάς ;)ακόμα και ο βρυζας επειδή είναι παλιά πουτάνα και μέχρι και το ζαγορακη καθάρισε  καλά το πάει το παραμύθι.πόλεμος θα γίνει στην εξέδρα στο γήπεδο τα ματς θα κυλίσει όπως πρέπει ;)άλλωστε αν παοκ αυτή τη στιγμή παίζει και η ΟΥΕΦΑ δεν έχει επιληφθεί ποιος είναι υπεύθυνος; ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
επικοινωνιακη πολιτικη ο γαυρος και ο πρωταθλητης;;τι να τους κανω αυτους;;δεν με νοιαζει εμνα ο τρυφωνας και ο καθε τρυφωνας...
την αποψη μου την ξερεις...το ποδοσφαιρο εχει γινει μπουρδελο στην ελλαδα...σιχαμα...
φοβαται (και με το δικιο του) ο καθε εποπτης και ο καθε διαιτητης να παιξει...αν ειναι δυνατον..ενα ανθρωπινο λαθος να κανει θα τον ξεσκισουν...ειτε απο δω ειτε απο εκει...
την αποψη μου την ξερεις...
στο λιμανι ξυπνησαν αργα...οταν στην αρχη κοιμοντουσαν οι γοντυκες κανανε οργια (τωρα θα αρχισουν οι γνωστες μαλακιες με την ''παραγκα του γοντυκα'') με σπρωξιμο πηγανε συν 5...τωρα πιαστους....
χεραιτισματα...το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρεις και κανενα αχρειαστο σφυριγμα (οπως και εγινε) για ξεκαρφωμα να σου βουλωσουν το στομα...
οταν στο ξεκινημα εσπρωχναν τον θιασο ο χοντρος κοιμοτανε...
πες μου εναν διαιτητη που ευνοεισε φετος τον ολυμπιακο και τιμωρηθηκε ΕΝΑΝ
μπορω να σου πω 2 που τον αδικησανε και εξαφανιστηκαν
αυτα για τα λαθοι απο εδω και απο εκει
η παραγκα του Γοντικα  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πως να τιμωρηθει ρε μαλακα αφου δεν τον ευνοησε;;; :think: :think:
εννοω δεν πηρε ενα ματς απο διαιτητη...
επειδη βαφτιζατε πεναλτι την αποκρουση του μεγερι με το αγρινιο θα τιμωρηθει ο διαιτητης;
ποιο ματς πηρε με διαιτησια ο θρυλος;;;
αντιθετα εχει χασει καμποσα και εχεις παρει και εσυ καμποσα...

Επισκέπτης
Για να καταλαβουν ολοι ποσο μαλακας ειναι ενας τυπος,που πιστευει οτι ενας συλογος που δεν εχει μαντιλι να κλαψει πλεον,και τον μαρτη δεν θα εχει να πληρωνει τους ποδοσφαιριστες του,κινει τα νηματα της διαιτησιας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά εσύ νομίζεις οτι ο παο δεν εχει μαντίλι να κλάψει; αεκ δεν είναι πάντως ;)και να είσαι σίγουρος ότι το πάει καλά ο γοντικας μέχρι τώρα και 31 μαρτη τα λεφτά θα βρεθούν ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
επειδη βαφτιζατε πεναλτι την αποκρουση του μεγερι με το αγρινιο θα τιμωρηθει ο διαιτητης;
με τον εργοτελη που δεν εδωσε πεναλτι στο 0-0 τιμωρηθηκε ο κακος?
με τον πανιωνιο στο κυπελλο στο 0-0 που δεν εδωσε πεναλτι στον νιονιο τιμωρηθηκε?
πες μου μια ειναι πεναλτι αυτο

0.45

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και αυτην την μαλακια να τιμωρουνται οι διαιτητες μετα την σφαγη δεν την καταλαβα...
εγω λοιπον προτιμαω να σε γαμανε πρωτα οι διαιτητες και μετα να τιμωρουνται παρα να γαμανε εμενα και να τιμωρουνται :2funny: :2funny:
ρε μας δουλευετε κανονικα...και κεραταδες και δαρμενοι...
εμ μας σφαζουν εμ γιατι τιμωρουνται;;;ε γιατι κανουν μαλακιες τιμωρουνται ρε πουστη τι να κανουμε τωρα;;και να μας γαμανε και να μην τιμωρουνται ;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εξαρτάται πως εννοείς πηρε το ματς ;)δηλαδή οταν ενα ματς ειναι 2-1 θέλει να τελειώσει 30 λεπτα καισ ε αφηνει το τζιμπουρ 5 μετρά οφσάιντ αυτο τη είναι;είσαι σίγουρος ότι δεν θα τρώγατε και δεύτερο; όταν δεν δίνει καθαρό πέναλτι στα γιαννενα στο 0-0 και μετά κερδίζεις αυτό τη είναι; ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με τον εργοτελη που δεν εδωσε πεναλτι στο 0-0 τιμωρηθηκε ο κακος?
με τον πανιωνιο στο κυπελλο στο 0-0 που δεν εδωσε πεναλτι στον νιονιο τιμωρηθηκε?
πες μου μια ειναι πεναλτι αυτο

0.45
ρε συ...και σε μενα δεν εδωσε πεναλτι στον ντιογο και αφησε και δυο αποβολες καθαρες του εργοτελη που δεν εδωσε...μια σε ενα σερβο που εχουν απευθειας και αλλη μια στον μαλακα που αποβληθηκε τελικα παλι με απευθειας κοκκινη...
μακαρι να τον τιμωρουσαν...κακη διαιτησια εκανε ομως δεν εκρινε το ματς...
και με τον πανιωνιο το ιδιο...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε συ...και σε μενα δεν εδωσε πεναλτι στον ντιογο και αφησε και δυο αποβολες καθαρες του εργοτελη που δεν εδωσε...μια σε ενα σερβο που εχουν απευθειας και αλλη μια στον μαλακα που αποβληθηκε τελικα παλι με απευθειας κοκκινη...
απαντησε μου ειναι πεναλτι αυτο που εκανε ο μεγερι στην τριπολη

υγ.καλα τα αλλα που λες δεν τα σχολιαζω κλασικος γαυρος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εξαρτάται πως εννοείς πηρε το ματς ;)δηλαδή οταν ενα ματς ειναι 2-1 θέλει να τελειώσει 30 λεπτα καισ ε αφηνει το τζιμπουρ 5 μετρά οφσάιντ αυτο τη είναι;είσαι σίγουρος ότι δεν θα τρώγατε και δεύτερο; όταν δεν δίνει καθαρό πέναλτι στα γιαννενα στο 0-0 και μετά κερδίζεις αυτό τη είναι; ;)
ποιο ειναι το πεναλτι με τα γιαννενα;;αυτο εννοουσα και ειπα αγρινιο...καθαρη αποκρουση εινα παλι τα ιδια θα λεμε;;θα τιμωρησουν καποιον επειδη σφυριξε σωστα;;ημαρτον..

Επισκέπτης
το έχουμε ξαναπεί ας μας έδινε το πέναλτι και ας χάναμε.αν αυτό γινόταν σε εσας και χάνατε ..ειναι σαν να σε ακούω τώρα :2funny:

Επισκέπτης
ποιο ειναι το πεναλτι με τα γιαννενα;;αυτο εννοουσα και ειπα αγρινιο...καθαρη αποκρουση εινα παλι τα ιδια θα λεμε;;θα τιμωρησουν καποιον επειδη σφυριξε σωστα;;ημαρτον..
ρε τύπε ηταν πέναλτι πως να το κάνουμε ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απαντησε μου ειναι πεναλτι αυτο που εκανε ο μεγερι στην τριπολη

υγ.καλα τα αλλα που λες δεν τα σχολιαζω κλασικος γαυρος
θες να σου πω την γνωμη μου αληθεια;;και δεν το λεω απο αρωστια...για μενα φιλε δεν ειναι πεναλτι...ο επιθετικος πεφτει πανω στο τερμα...δεν τον ανατρεπει ο τερματοφυλακας...''ανατρεπεται'' ο επιθετικος...
αλλα ενταξει δεν μπορω να πω οτι σε ζωντανη ροη ειναι δυνατον να μην δοθει...αλλα οχι για μενα αυτα δεν ειναι πεναλτι κομπε οσο και αν σου φαινεται περιεργο...και να εισαι σιγουρος οτι το πιστευω δεν το λεω φανατικα...και σε σενα να ηταν η φαση το ιδιο θα ελεγα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
θες να σου πω την γνωμη μου αληθεια;;και δεν το λεω απο αρωστια...για μενα φιλε δεν ειναι πεναλτι...ο επιθετικος πεφτει πανω στο τερμα...δεν τον ανατρεπει ο τερματοφυλακας...''ανατρεπεται'' ο επιθετικος...
αλλα ενταξει δεν μπορω να πω οτι σε ζωντανη ροη ειναι δυνατον να μην δοθει...αλλα οχι για μενα αυτα δεν ειναι πεναλτι κομπε οσο και αν σου φαινεται περιεργο...και να εισαι σιγουρος οτι το πιστευω δεν το λεω φανατικα...και σε σενα να ηταν η φαση το ιδιο θα ελεγα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα μαθετε κανονισμους επιτελους ειναι ο ορισμος του πεναλτι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom