Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα φιλε ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που τους βαραει που πραγματικα νομιζουν κ εγω δε ξερω τι ομαδαρα εχουν...

φυσικα αν η αρσεναλ ειχε αναγκη τους βαθμους θα ειχαμε αλλη μια ιστορικη βραδια... :2funny:!

συμπερασματικα παρτε το χαμπαρι βαρεθηκα να το λεω.....!!!

ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΧΑΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ!!!

ΥΓ.δε εχω προθεση να θιξω προσωπικα το μακη... :rockon: :rockon: :rockon:!
κλαψε μαλακα....πρωτοδικειοοοοοοοο πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φωτεινε παντογνωστη για πες μας ποια ομαδα ηταν χειροτερη απο την σαμροκ ροβερσ.
μπορεις να δωσεις και απαντησει οτι εγραψες μαλακια πιο πριν και στον λογο μου δεν θα ξανα ενοχλησω
όταν θα πάρεις διπλό εκτός με την 3η του αγγλικού πρωταθλήματος που παίζει την πρόκριση στα ίσα με σένα και είσαι με 10 αο το 40 θα ξανακάνω διάλογο με κάποιον σαν και σένα.....
την τελευταία φορά που έπαιξες πρόκριση στην αγγλία με την 3η τοπυ αγγλικού έγαγες 3 σε 20 λεπτά.....
τα αλλα είναι για να περνάτε την ώρα σαν καλά μαλακισμένα αμπαλλα που γεννηθήκατε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λες ρε νουμερο για να υπαρχω να εχω αναγκη να βρισκονται γυρω μου φιδια κολοβα που πετανε λασπη ;;
ποια νικη απεναντι σου να μου δωσει ρε νουμερο αξια;;;αφου αμφισβητεις παντα τα παντα...
εκει πουστη...δ εθνικη και πιο κατω....

τυπε δεν παρακολουθεις τον συλλογισμο. τι θα ησουν στο μπουρδελα.κομ αν δεν επαιζες μπαλιτσα με τον περσονα?  :grin:
και οπως λεμε και στο αλλο αθλημα, καλο να τραβας καμια μαλακια μονος σου αλλα δε συγκρινεται με γαμησι  :dancing:

Επισκέπτης
όταν θα πάρεις διπλό εκτός με την 3η του αγγλικού πρωταθλήματος που παίζει την πρόκριση στα ίσα με σένα και είσαι με 10 αο το 40 θα ξανακάνω διάλογο με κάποιον σαν και σένα.....
την τελευταία φορά που έπαιξες πρόκριση στην αγγλία με την 3η τοπυ αγγλικού έγαγες 3 σε 20 λεπτά.....
τα αλλα είναι για να περνάτε την ώρα σαν καλά μαλακισμένα αμπαλλα που γεννηθήκατε.
πες μας ρε αρχιμαλακα ποια ομαδα ειναι χειροτερη απο την σαμροκ και ασε τις αναλυσεις.περιμενω...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα φιλε ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που τους βαραει που πραγματικα νομιζουν κ εγω δε ξερω τι ομαδαρα εχουν...

φυσικα αν η αρσεναλ ειχε αναγκη τους βαθμους θα ειχαμε αλλη μια ιστορικη βραδια... :2funny:!

συμπερασματικα παρτε το χαμπαρι βαρεθηκα να το λεω.....!!!

ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΧΑΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ!!!

ΥΓ.δε εχω προθεση να θιξω προσωπικα το μακη... :rockon: :rockon: :rockon:!
στο πρωτο ματσ των ομιλων που η αρσεναλ ειχε αναγκη και κοψιμο τους βαθμους ειχαμε ιστορικη βραδυα;; αν εμεις εχουμε δευτεραντσες οι αλλες ομαδες τι εχουν;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια νικη απεναντι σου να μου δωσει ρε νουμερο αξια;;;αφου αμφισβητεις παντα τα παντα...

εγώ αμφισβητώ τα πάντα ρε ζώο;
ή εσεις που μόλις δείτε ποστάρισμα απο μη ζώο σαν και σας δεν κάνετε καν τον κόπο να διαβάσετε;
είναι λογικό να είσαι γεννημένος μαλάκας και να μην αλλάζεις ποτέ.

[size=18pt]ανεξαρτήτως εάν ο γάβρος αδίκως αποκλείστηκε απο τους 16 πληρώνοντας λάθη δικά το και του ελληνικού ποδοσφαίρου[/size] είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα να ισχυρίζεται κάποιος ότι με τέτοιο αντίπαλο (ο αρσάβιν περπατούσε και αλλες φορές όποιος βλέπει αγγλικό ποδόσφαιρο γυρίζει μέχρι τα μπακ να παρκάρει) ο ολυμπιακος που πήρε 2 γκολ δώρα απο τα μπακ και τον 3ο τερματοφύλακα που ανάθεμα εάν ξαναδεί ποτέ στη ζωή του τσουλου και έβαλε ένα απο στημένη φάση έπαιξε μπαλλάρα.
από την αλλη όταν ισχυρίζεται ο μέσος μαάκας γάβρος ότι το 6-0 με τη Δόξα ήταν διαστημικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αντικέιμενο ποδοσφαιρικής συζήτησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μας ρε αρχιμαλακα ποια ομαδα ειναι χειροτερη απο την σαμροκ και ασε τις αναλυσεις.περιμενω...
αυτός που έχασε απο τον αστέρα τρίπολης 2-0.
θες να σου βάλω βίντεο ή θα το βρεις μόνος σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυπε δεν παρακολουθεις τον συλλογισμο. τι θα ησουν στο μπουρδελα.κομ αν δεν επαιζες μπαλιτσα με τον περσονα?  :grin:
και οπως λεμε και στο αλλο αθλημα, καλο να τραβας καμια μαλακια μονος σου αλλα δε συγκρινεται με γαμησι  :dancing:
ότι είναι και στην έξω ζωή.
ακόμη ένας μαλάκας γάβρος που βγάζει όλα τα πορσωπικά του κόμπλεξ παίρνοντας κουπες της πουστιάς της απάτης και της λαμογιάς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μουνακια εγω ενα ξερω. εχετε εμμονη με τη λατρεια. πιο πολυ γουσταρετε να βγαινει λαθος η λατρεια παρα να βγαινετε εσεις σωστοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααχαχαχααχαχααχχαχαχαχαχαχα

ρε μαλακισμένε πάρτο χαμπάρι ...
μέχρι γιουρόπα είσαι.....
φέτος ήσουνα τυχερός και δεν έπεσες σε κάνα όμιλο με αγιαξ ρεάλ και τώρα θα χαμε σπασμένα τα ρεκόρια της γιουβέντους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μουνακια εγω ενα ξερω. εχετε εμμονη με τη λατρεια. πιο πολυ γουσταρετε να βγαινει λαθος η λατρεια παρα να βγαινετε εσεις σωστοι.
κάτσε τώρα θα πέσουν με καμμιά σεντ ετιέν θα φάνε πάλι 3 εντός απο τα πιτσιρίκια καμμιάς γαλλικής που σέρνεται στις τελευταίες θέσεις και θα γράφουν τις γνωστές ασλανιές ότι δεν πειράζει είμαστε πάλι πρωταθλητές εντός......

Επισκέπτης
αυτός που έχασε απο τον αστέρα τρίπολης 2-0.
θες να σου βάλω βίντεο ή θα το βρεις μόνος σου;
μαλακα μεσα στο μυαλο σου πρεπει να γινετε ο χαμος.
λες οτι ο παοκ προκριθηκε σε πιο δυσκολο ομιλο απο τον ολυμπιακο και σε ρωταω ποια ομαδα ειναι χειροτερη απο την σαμροκ ροβερς και μου απαντας ο ολυμπιακος.
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
κάτσε τώρα θα πέσουν με καμμιά σεντ ετιέν θα φάνε πάλι 3 εντός απο τα πιτσιρίκια καμμιάς γαλλικής που σέρνεται στις τελευταίες θέσεις και θα γράφουν τις γνωστές ασλανιές ότι δεν πειράζει είμαστε πάλι πρωταθλητές εντός......
ρε μαλάκα τους κράζεις αλλα δεν κοιτα οτι φέτος πέτυχες το ακατόρθωτο να φας 3 απο κάποια μακαμπι και αλλα τόσα απο κάποια οντενσε :uglystupid:το να φας 6 απο ρεαλ αγιαξ η 5 απο μπαρτσελονα ;)οπως έφαγες περσι εσυ δεν ειναι κακο ουτε δύσκολο.το δύσκολο ειναι αυτό που έκανες εσυ φετος.αλλα μάλλον εχεις ασθενή μνημη  ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εγώ αμφισβητώ τα πάντα ρε ζώο;
ή εσεις που μόλις δείτε ποστάρισμα απο μη ζώο σαν και σας δεν κάνετε καν τον κόπο να διαβάσετε;
είναι λογικό να είσαι γεννημένος μαλάκας και να μην αλλάζεις ποτέ.
στο ξαναλεω εχεις μαυρα καταμαυρα μεσανυχτα, οταν σε 3-4 χρονια θα γκουγκλαρει καποιος την προιστορια των αγωνων ολυμπιακου αρσεναλ, οχι μονο ελληνας, θα δει το 3-1 στο καραισκακης και οχι την συνθεση της ομαδας γιατι απλα η αρσεναλ παραμενει αρσεναλ με οποιους και να κατεβαζει, το τι λες εσυ ειναι παπαρολογιες τυπου γεωργιου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στο ξαναλεω εχεις μαυρα καταμαυρα μεσανυχτα, οταν σε 3-4 χρονια θα γκουγκλαρει καποιος την προιστορια των αγωνων ολυμπιακου αρσεναλ, οχι μονο ελληνας, θα δει το 3-1 στο καραισκακης και οχι την συνθεση της ομαδας γιατι απλα η αρσεναλ παραμενει αρσεναλ με οποιους και να κατεβαζει, το τι λες εσυ ειναι παπαρολογιες τυπου γεωργιου

αυτο ειναι σωστο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όποιος μιλάει για στησίματα ας δει αυτο βιντεο να δει τη εχει γινει  ;)       
εγω απορω με τον πλατινι και την ουεφα που εστελνε λιστες με υποπτα παιγχνιδια στην ελλαδα μεταξυ της ανω και κατω ραχουλας και αυτο που βγαζει ματια γαργαρα....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
της καργιολας και χθες..οι πουστιες εδιναν και επαιρναν με 11αδες ανεκδοτα και "επικες ανατροπες"..
ολα αυτα μπορουν να κοπουν..οπως ειχε ακουστει παλιοτερα ας υποχρεουνταν οι ομαδες να παραταχθουν στο  επομενο ματσ εγχωριου πρωταθληματος με την ιδια κατα 7/11(μαζι με τερμα)11αδα που παιξε ευρωπη την τεταρτη και να δεις για ποτε κοβονται τα πουστριλικια...
αναλογα μετρα μπορουν να παρθουν και για τα καραγκιοζιλικια των 1-7..
απο ενα οριο και πανω θα μπορουσε το παθητικο να αποτελει κριτηριο δυναμικοτητας για επομενες κληρωσεις συμμετοχες..
μια ομαδα που δεχεται εντος εδρας 7(!) τερματα απο ομαδα δευτερου γκρουπ προφανως δεν εχει θεση στο τσ.λ..
με την αυτονοητη προυποθεση πως επαιξε το ματσ στο 100% ετσι;;

και αλλα πολλα..αυτα απλα δυο μαλακιες ειναι..
το θεμα ειναι να υπαρχει θεληση,και απ οτι φαινεται ο καραγκιοζης που καταντησε σε 3 χρονια τ τσ.λ ελληνικο πρωταθλημα,
μονο καθαροτητα δν επιδιωκει..

Επισκέπτης
αλλα αφού θέλετε να τα λέτε ολα και ειστε αντικειμενικοί βλέπω οτι όλοι πέσατε πάνω και είπατε για το ματς της μαρσειγ και το πως έγινε αυτό το αποτέλεσμα και οτι αυτα πρεπει να ερευνηθου.και ρωταω εγω οταν η αρσεναλ προκλητικα και αδιαφορα αφηνει ολη την ομαδα της στην αγγλια καιε ρχετε με ουσδιαστικα τρεις παιχτες απο αυτους που θα εβαζε στη 18 αδα της αν παιζόταν η πρόκριση οι γαλλοι τη έπρεπε να πουν; αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος;εκει όλα ειναι καλά και δεν τρέχει τίποτα;δεν πρεπει να υπάρξει παρέμβαση η δεν υφίσταται αφου μπορεί να κατεβάσει οτι ομάδα θελει ο βενγκερ;άλλωστε δεν ειναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει και κατα σύμπτωση παλι με τον ολυμπιακό.εδω στην ελλαδα εχω ξαναπει τα λεμε παντα οπως μας βολεύει και όπως μας συμφέρει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom