Ναι ποιος Higuaín, ποιος Coentrão, ποιος Callejón, ποιος Altıntop, ποιος Alonso και ποιος Albiol. Ακόμη και ο Granero είχε 20 συμμετοχές πέρυσι και 30 πρόπερυσι. Δεν συγκρίνονται αυτοί με τους παίκτες της Άρσεναλ. Εγώ στάθηκα στο ότι η Ρεάλ δεν κατέβασε τα τρίτα της γιατί αν εξαιρέσεις 3-4 η Άρσεναλ αυτό έκανε με κλειδί αυτό στην θέση του τερματοφύλακα όπου ο Adán είναι ο δεύτερος και όχι κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ σαν τον αστείο Ιταλό της Άρσεναλ. Ακόμη και ο τρίτος της δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό του Κοστάντζο και Μέγκερι.Η Ρεαλ κατεβηκε με δυο βασικους να παιξει.. Με Κακα και Μπενζεμα οπου ο δευτερος εγινε αλλαγη στο 54.. Το οτι δεν καταφερε ο Αγιαξ να παρει ουτε τον βαθμο της ισοπαλιας οπου θα του εδινε την προκριση αυτο ειναι αλλο καπελο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
UEFA MAFIOSI
ΝΑ ΔΩ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΡΑ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχει χαθεί όντως η μπάλλα στην Ελλάδα.
οι γάβροι κέρδισαν το τσίρκο μεντράνο που κατέβασε ο αλσατός (γάλλος και φίλος αδερφικός του ντεσάμπ, τυχαίο; δε νομίζω) το οποίον εν προκειμένω μόνο με τις φανέλες θύμιζε αρσεναλ
μάλιστα μέσα στη γενική ανωμαλία και ποδοσφαιρική βλακεία που δέρνει τον ελληνα ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης όλως περιέργως όλοι ισχυρίστηκαν πως ο γάβρος έπαιξε τρελλή μπάλλα με ομάδα που έκανε προπονηση στα δεύτερα και ... προσωπικές διευκολύνσεις στον κολλητό του προπονητή.
ανεξαρτήτως εάν ο γάβρος αδίκως αποκλείστηκε απο τους 16 πληρώνοντας λάθη δικά το και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα να ισχυρίζεται κάποιος ότι με τέτοιο αντίπαλο (ο αρσάβιν περπατούσε και αλλες φορές όποιος βλέπει αγγλικό ποδόσφαιρο γυρίζει μέχρι τα μπακ να παρκάρει) ο ολυμπιακος που πήρε 2 γκολ δώρα απο τα μπακ και τον 3ο τερματοφύλακα που ανάθεμα εάν ξαναδεί ποτέ στη ζωή του τσουλου και έβαλε ένα απο στημένη φάση έπαιξε μπαλλάρα.
από την αλλη όταν ισχυρίζεται ο μέσος μαάκας γάβρος ότι το 6-0 με τη Δόξα ήταν διαστημικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αντικέιμενο ποδοσφαιρικής συζήτησης.
οι γάβροι κέρδισαν το τσίρκο μεντράνο που κατέβασε ο αλσατός (γάλλος και φίλος αδερφικός του ντεσάμπ, τυχαίο; δε νομίζω) το οποίον εν προκειμένω μόνο με τις φανέλες θύμιζε αρσεναλ
μάλιστα μέσα στη γενική ανωμαλία και ποδοσφαιρική βλακεία που δέρνει τον ελληνα ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης όλως περιέργως όλοι ισχυρίστηκαν πως ο γάβρος έπαιξε τρελλή μπάλλα με ομάδα που έκανε προπονηση στα δεύτερα και ... προσωπικές διευκολύνσεις στον κολλητό του προπονητή.
ανεξαρτήτως εάν ο γάβρος αδίκως αποκλείστηκε απο τους 16 πληρώνοντας λάθη δικά το και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα να ισχυρίζεται κάποιος ότι με τέτοιο αντίπαλο (ο αρσάβιν περπατούσε και αλλες φορές όποιος βλέπει αγγλικό ποδόσφαιρο γυρίζει μέχρι τα μπακ να παρκάρει) ο ολυμπιακος που πήρε 2 γκολ δώρα απο τα μπακ και τον 3ο τερματοφύλακα που ανάθεμα εάν ξαναδεί ποτέ στη ζωή του τσουλου και έβαλε ένα απο στημένη φάση έπαιξε μπαλλάρα.
από την αλλη όταν ισχυρίζεται ο μέσος μαάκας γάβρος ότι το 6-0 με τη Δόξα ήταν διαστημικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αντικέιμενο ποδοσφαιρικής συζήτησης.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γάματα.....Ναι ποιος Higuaín, ποιος Coentrão, ποιος Callejón, ποιος Altıntop, ποιος Alonso και ποιος Albiol. Ακόμη και ο Granero είχε 20 συμμετοχές πέρυσι και 30 πρόπερυσι. Δεν συγκρίνονται αυτοί με τους παίκτες της Άρσεναλ. Εγώ στάθηκα στο ότι η Ρεάλ δεν κατέβασε τα τρίτα της γιατί αν εξαιρέσεις 3-4 η Άρσεναλ αυτό έκανε με κλειδί αυτό στην θέση του τερματοφύλακα όπου ο Adán είναι ο δεύτερος και όχι κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ σαν τον αστείο Ιταλό της Άρσεναλ. Ακόμη και ο τρίτος της δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό του Κοστάντζο και Μέγκερι.
φαντάζου να έπαιζε ο γάβρος πρόκριση με αυτά τα 2α της Ρεάλ προχθές τι κηδείες θα είχαμε σήμερα.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αμ είδες που είσαι χαζός;Ρε γαυροι τοσος κοπος για να παιζετε γιουροπα λιγκ ?
Υπαρχει πιο ευκολος τροπος για να το καταφερνετε αυτο.....
Θα τερματιζετε απο την τριτη θεση και κατω στο πρωταθλημα !!!!!!
τα 17 μύρια όμως δεν τα πήρε ο ΠΑΟΚ που έπαιζε και προκρίθηκε σε πιο δύσκολο όμιλο απο το γάβρο.....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αμ ειδες που δεν το επιασες το αστειο ?αμ είδες που είσαι χαζός;
τα 17 μύρια όμως δεν τα πήρε ο ΠΑΟΚ που έπαιζε και προκρίθηκε σε πιο δύσκολο όμιλο απο το γάβρο.....
Ρε πλακα κανω ....ξεκολλα ....
Πωωωωωω ρε κολλημα με το χρημα ολοι σας.....
Φυσικα και θα κυνηγησει το χρημα εφοσον ειναι επιχειριση !!!!!!
Μανια να πεταξετε την εξυπναδα σας ολοι ρε γμτ λες και ολοι οι υπολοιποι ειναι στουρναρια !!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καινουργιο τωρα αυτο??? Α χα χα χα χα χα χα!!!!! Τοσο κλαμα ρε πουστηδες δεν εχω ματα ξαναδει!!!!! Α χα χα χα χα χα!!!!! Συνεχιστε να μας διασκεδαζετεαμ είδες που είσαι χαζός;
Επισκέπτης
τοσο καιρο νομιζα οτι εισαι απλα γραφικος.τα 17 μύρια όμως δεν τα πήρε ο ΠΑΟΚ που έπαιζε και προκρίθηκε σε πιο δύσκολο όμιλο απο το γάβρο.....
τωρα καταλαβα οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μην ασχολεισαι με το αντικειμενο γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα, δηλαδη ο βενκερ κατεβασε τα τσικο για να χανει η αρσεναλ να το μαθει η ντορμουντ και να παρατησει το παιγχιδι με την μαρσειγ, μικρος διαβαζες πολυ αγκαθα κριστι...., η ντορτμουντ που κατεβηκε με την ''καλη'' την 11αδα γιατι εφαγε 3;; παρεμπιπτωντος η ιδια ομαδα κερδισε και την μπαγερν, η αρσεναλ στο παιγγχιδι στο λονδινο γιατι δεν εριχνε 5 με την πρωτη ομαδα;;έχει χαθεί όντως η μπάλλα στην Ελλάδα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν του λες κατι καινουριο...τοσο καιρο νομιζα οτι εισαι απλα γραφικος.
τωρα καταλαβα οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρωτότυπο και τίτλος τιμής να σε λέει μαλάκα το πιο κομπλεξικό πιο ξεφτυλισμένο πιο άρρωστο και πιο σιχαμένο είδος οπαδού.
ο πωρωμένος γάβρος.
τσουκαλάδες όσο και να κωλοτρίβεστε δε σας γαμάω.
ο πωρωμένος γάβρος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
η τιμη ειναι δικη μαςτιμή μου σκατόγυφτοι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
:-* :-*η τιμη ειναι δικη μας
Επισκέπτης
πάντως ειναι φοβερό και ελληνικό να τσακώνεστε για το ποιος εχει πιο δυκολες κληρώσεις αν η αρσεναλ έπαιξε με τα τρίτα και κέρδισε γιαυτό .δεν κοιτάτε τα χάλια σας που τα τελευταία χρόνια και οι δυο έχετε ξεφτιλιστεί απο ομάδες σαν την ανόρθωση τη μακαμπι και τους ψαράδες της οντενσε και υποτιθετε οτι εσείς οι δυο είστε οι πρεσβευτές της Ελλάδας θεωρείτε πλεον επιτυχία η πρόκριση στους ομίλους του τσουλου αφού αν δεν πατε απευθείας το πιθανότερο ειναι σε αγώνες του καλοκαιριού να μείνετε εκτός οπως έχει γίνει τα τελευταία χρονιά.καλο θα ειναι να σταματήσετε γιατι ειναι γελοίο να τσακώνεστε για το ποιος ειναι καλύτερος οταν και οι δεν εχετε κανει απολύτως τίποτα στην ουσια.για εδω εχει την πλάκα του αλλα για εξω καλύτερα να μην μιλάτε ;)
Επισκέπτης
φωτεινε παντογνωστη για πες μας ποια ομαδα ηταν χειροτερη απο την σαμροκ ροβερσ.πρωτότυπο και τίτλος τιμής να σε λέει μαλάκα το πιο κομπλεξικό πιο ξεφτυλισμένο πιο άρρωστο και πιο σιχαμένο είδος οπαδού.
ο πωρωμένος γάβρος.
μπορεις να δωσεις και απαντηση οτι εγραψες μαλακια πιο πριν και στον λογο μου δεν θα ξανα ενοχλησω
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κοιτα φιλε ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που τους βαραει που πραγματικα νομιζουν κ εγω δε ξερω τι ομαδαρα εχουν...έχει χαθεί όντως η μπάλλα στην Ελλάδα.
φυσικα αν η αρσεναλ ειχε αναγκη τους βαθμους θα ειχαμε αλλη μια ιστορικη βραδια... !
συμπερασματικα παρτε το χαμπαρι βαρεθηκα να το λεω.....!!!
ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΧΑΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ!!!
ΥΓ.δε εχω προθεση να θιξω προσωπικα το μακη... !
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μετα θες ρε μαλακα να σε λυπηθω...να σου δωσω χερι να σταματησεις την κατρακυλα που εχεις παρει....πρωτότυπο και τίτλος τιμής να σε λέει μαλάκα το πιο κομπλεξικό πιο ξεφτυλισμένο πιο άρρωστο και πιο σιχαμένο είδος οπαδού.
ο πωρωμένος γάβρος.
ρε θα σου δωσω κλωτσια στον κωλο να πας ακομα παρακατω....μαλακα....ακου λεει να τον λυπηθω...χωρις αυτον δεν υπαρχω λεει
λες ρε νουμερο για να υπαρχω να εχω αναγκη να βρισκονται γυρω μου φιδια κολοβα που πετανε λασπη ;;
ποια νικη απεναντι σου να μου δωσει ρε νουμερο αξια;;;αφου αμφισβητεις παντα τα παντα...
εκει πουστη...δ εθνικη και πιο κατω....
Επισκέπτης
και η ντορτμουντ στο καραισκακι και η μαρσειγ στο βελοντρομ αδιαφορες ηταν κυριε μαλακα?κοιτα φιλε ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που τους βαραει που πραγματικα νομιζουν κ εγω δε ξερω τι ομαδαρα εχουν...
φυσικα αν η αρσεναλ ειχε αναγκη τους βαθμους θα ειχαμε αλλη μια ιστορικη βραδια... !
συμπερασματικα παρτε το χαμπαρι βαρεθηκα να το λεω.....!!!
ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΧΑΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ!!!
ΥΓ.δε εχω προθεση να θιξω προσωπικα το μακη... !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις