alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι αμε περιμενε
ευχαριστω ρε μαγκα!!!καλημέρα
1927-28 ΑΡΗΣ
1931-32 ΑΡΗΣ
1945-46 ΑΡΗΣ
και γενικα ολο το αρχειο της ομοσπονδιας ειναι στο
εμενα η γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεστε ανανεωση οπως εκανε ο βατραχος το 96!!δεν νομιζω οτι ο κοσμος του θρυλου θα παραμυθιαστει φετος(ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΙΟΛΑΣ) με ενα ονομα κραχτη για διαρκειας!!νομιζω οτι φετος θελει να δει πραγματικες μεταγραφες!!φετος θα σκασει αν οχι 2 τουλαχιστον ενα ονομα-βομβα..
να μου το θυμαστε...
+1000000βεβαια ετσι ακριβως αν γινουν παλι τα ιδια λαθη που εχουν γινει τα τελευταια 4 χρονια ζήτω που Καήκαμε.
εννοω μαριτσ, ρεζιτσ, νε, μπαμπαγκιντα, ντομι, ζεβλακωφ, μπορχα κτλ καλυτερα να παιζουν ελληνοπουλα
αν φερει μονο 2 δεν κανουμε τιποτα φιλε mega θελουμε τουλαχιστον 5,6 παιχτες ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παιχτες ονοματα τυπου ζιοβαννι, καρεμπε, ζε ελιας, μπερμουδες , και 2 κραχτες τυπου Ριμπο . μονο ετσι θα γινει δουλεια
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς για τον Ιούνη, εγώ κοιτάω τον Μάρτη. Την Κυριακή έχουμε την Καλαμαριά. 4 νίκες σε 6 παιχνίδια θέλουμε για τον τίτλο. Τον 35ο του Θρύλου και τον 10ο του κ.Κόκκαλη.
μακαρι να ερθει ο ντουντου αλλα δεν το βλεπω, παιχταρας ειναι τυπου ζε ελιας, αλλα 24 ετων και 19 φορες διεθνης με την βραζιλια τον εχει δει ο αδελφος μου απο κοντα χωρις να ξερει το ενδιαφερον του Ολυμπιακου και τρελαθηκε
μονο που τα ονειρα σου τον σεπτεμβρη σβηνουν....με τετοια μυαλα παλι με τους ιδιους θα την βγαλετε θα φτασετε τα 12542πρωταθληματα θα μας την λετε για ελλαδα θα σας την λεμε για ευρωπη και τα ιδια και τα ιδιαεγω φιλε δεν κοιταω τον μαρτη γιατι ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ..αυτη ειναι η δουλεια τους αλλωστε
εμεις μπορουμε να ονειρευομαστε...για αλλη μια χρονια...
ενω οι αλλοι παλευουν ακομη για την 2 θεση..