You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
για την ευρωπη συμφωνω καιγω.αλλα στην ελλαδα ουτε τα αποτελεσματα σου παιρνουν.πριν 2 βδομαδες εκανε το πρωτο διπλο η ομαδα σου στο πρωταθλημα.μου τα κάνουν στην ευρώπη φίλε! όσον αφορά ελλάδα δεν θα συμφωνήσω 100% αλλά δεν θυμάμαι τους γαύρους να έκαναν σημαία "το αποτέλεσμα κοιτάμε"
τους κράζουμε αβέρτα και μας χλευάζετε και απο πάνω.
Επισκέπτης
πάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.mclein τα χαρτομαντηλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογιαδε μιλαω για ευρωπη.που εκαναν τα καλα ματς με τον οφη τον λεβαδειακο και τη βεροια που θα πεσουν?που ηταν στη τριπολη στον εργοτελη και στο χαριλαου?
Αντε και καλα ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ στα λαγουμια σας
Τι?πάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.
Θανατος στην μαρμαγκα.
Επισκέπτης
σιγά ρε που σου τα σπάσανε στα ειδη σπόρ πουλάνε και αρχιδοπιάστρες τράβα στου Δαβίλα σπορ να πάρεις μια δωδεκάδα μια και τα έχεις και πολλά.Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογια
αυτοι ειστε οι περισσοτεροι καφροι του κερατα.κουβεντα δε μπορειτε να κανετε.εγω απαντησα στο αλλο παληκαρι εσυ τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου?Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογια
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογια
ρε αδερφε....γιατι του επιτιθεσαι ετσι?δεν σου μιλησε ασχημα...μην γινεσαι μικρος..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αυτοι ειστε οι περισσοτεροι καφροι του κερατα.κουβεντα δε μπορειτε να κανετε.εγω απαντησα στο αλλο παληκαρι εσυ τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου?
δυστυχως εχεις δικιο..
εσυ δηλαδη τι παραπανω εκανες στο χαριλαου?που ανοιξε η κολαρα σου?μην ξεχνας οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ειχε να παιξει και σε μια ευρωπη με ΡΕΑΛ και ΒΕΡΝΤΕΡ κι οχι με καφενεια του ουεφα...μην μπερδευεστε...δε μιλαω για ευρωπη.που εκαναν τα καλα ματς με τον οφη τον λεβαδειακο και τη βεροια που θα πεσουν?που ηταν στη τριπολη στον εργοτελη και στο χαριλαου?
Ξερω πικραθικατε αλλα κουραγιο δεν χαθηκε κι ο κοσμος..Απλα ενα πρωταθλημα ακομα,μην τρελενεστε..ακομα δεν συνηθησατε?
Ξερω οτι φετος η ψευδαισθηση οτι θα το παρετε ηταν πιο εντονη γι αυτο σαλταρατε τωρα.Σας παραμυθιαζαν κι οι κολοφυλαδες σας καλα αλλα κουραγιο...
αν μιλάς για όλους είσαι λάθος! για παίχτες κλειδιά σε μερικά ματς θα συμφωνήσω.δε μιλαω για ευρωπη.που εκαναν τα καλα ματς με τον οφη τον λεβαδειακο και τη βεροια που θα πεσουν?που ηταν στη τριπολη στον εργοτελη και στο χαριλαου?
υπάρχει μια διαφορά όμως. ξέρω οτι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα και όταν σφίξουν οι κώλοι θα το κάνουν. κάθε χρόνο το ζούμε.
οι δικοί σας έχουν πιάσει ταβάνι ήδη απο θέμα απόδοσης. οπότε η όποια σύγκριση μου κάνει κουλή.
Επισκέπτης
έλεγε ότι την είχε μεγάλη και θα πήδαγε πολλούς και προκειμένου να μην τρέχουμε όλοι για τσίγκινα σώβρακα τον έστειλαν οι μοντ αδιάβαστο μαζί με τον κλώνο του τον νυχτα.Τι?
Θανατος στην μαρμαγκα.
Οπαπάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.
Εμφανιστικες παππου???
Τι γινεσε εσυ ρε ψυχη???
Στο κραβατι σε εχουν με χαπια ε?
Την διευθηνση που μου ειχεσ πει οτι θα μου στειλεις της σοδες σημερα την εχείς?
Τελικα το καφενεδακι που λεγετε αεκ και εχει αφεντικο τον ταβερνιαρη τον ΦΟΥΚΑΡΕΡ μαλον κατεδαφιζετε....
Αστο του χρονου παλι παππου αν δεν εχει προχωρησει το αλτσχαιμερ σου τα ξαναλεμε...
ΚΑΛΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
πάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.
παπούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
κλάψε!
χαχαχα!
πάλι πίκρα και κλάμα το ΑΕΚακι 44!
μια ζωή στη Φάπα!
θα κοιμηθείς το βράδυ ή να σου στείλω καμιά βιζιτα να σου σκουπίζει τα δάκρυα ?
Επισκέπτης
δυστυχως εχεις δικιο..
κωλοτουμπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αυτοι ειστε οι περισσοτεροι καφροι του κερατα.κουβεντα δε μπορειτε να κανετε.εγω απαντησα στο αλλο παληκαρι εσυ τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου?
δεν κανουμε κουβεντααααααααααααααααααααααααααααα
στο γαμησι δεν μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
το μουνι που γαμαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μονο κοιταμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.
τα μαθαμε ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αλλα εσυ πελατης εισαι αιωνιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
γλυψε κ τα δικα μου παπαρια μιας κ ειπε ο μακ οτι γλυφεις καλααααααααααααααα
Επισκέπτης
καλώς τον κλώνο του πλεσουργκίβερ.παπούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
κλάψε!
χαχαχα!
πάλι πίκρα και κλάμα το ΑΕΚακι 44!
μια ζωή στη Φάπα!
θα κοιμηθείς το βράδυ ή να σου στείλω καμιά βιζιτα να σου σκουπίζει τα δάκρυα ?
συμφωνω ρε φιλε οτι ειχατε ριξει βαρος στην ευρωπη αλλα δε κοιταζω αυτο εγω.επιλογη σας ηταν.οταν τρωει η αμυνα σου 3 γκολ απτον εργοτελη και χανει με κατω τα χερια απτον αστερα δε σε προβληματιζει?τουλαχιστον εμεις δεν εχουμε παιξει μπαλα αλλα εχουμε παρει αποτελεσματα.εσυ δηλαδη τι παραπανω εκανες στο χαριλαου?που ανοιξε η κολαρα σου?μην ξεχνας οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ειχε να παιξει και σε μια ευρωπη με ΡΕΑΛ και ΒΕΡΝΤΕΡ κι οχι με καφενεια του ουεφα...μην μπερδευεστε...
Ξερω πικραθικατε αλλα κουραγιο δεν χαθηκε κι ο κοσμος..Απλα ενα πρωταθλημα ακομα,μην τρελενεστε..ακομα δεν συνηθησατε?
Ξερω οτι φετος η ψευδαισθηση οτι θα το παρετε ηταν πιο εντονη γι αυτο σαλταρατε τωρα.Σας παραμυθιαζαν κι οι κολοφυλαδες σας καλα αλλα κουραγιο...
Επισκέπτης
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.
Επισκέπτης
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.
ασε ρε πελατη..............................
τι να μας πεις για τη ζωη κ την ομαδα σου ρε αιωνιε τελευταιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ασε ρε πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
για καμια πιπα ειναι κ η ομαδα σου....................
το μπουρδελο της τουρκιας,που το γαμαει ο θρυλος ελληνικα κ οθωμανικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα................................
πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
αλλος δεν ειναι ο αντρας....................................
δικαστη σε ψαχνει ο κουγιας μωρη γαλοτσααααααααααααααααααααααααα
οσο για τα δικτυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αστειε πεσανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
βρες τις IP μας,φαε καμια φασολαδα κ ελα κλασε μας τα αρχιδιααααααααααααααααααααααααααααααααα
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Υστερογραφο,ο μακ ποτε δεν ειχε κρυψει οτι ειναι ο "νυχτα",το ηξερε κ ο αλεξ.
Περαν τουτου το ειχε πει κ ο ιδιος ο μακ οτι εχει κ το λογαριασμο νυχτα
αλλα εισαι τοσο στενομυαλος κ ανυπαρκτος που οτι κ να λεμε ειναι σα να
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις