Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μου τα κάνουν στην ευρώπη φίλε! όσον αφορά ελλάδα δεν θα συμφωνήσω 100% αλλά δεν θυμάμαι τους γαύρους να έκαναν σημαία "το αποτέλεσμα κοιτάμε"
τους κράζουμε αβέρτα και μας χλευάζετε και απο πάνω.
για την ευρωπη συμφωνω καιγω.αλλα στην ελλαδα ουτε τα αποτελεσματα σου παιρνουν.πριν 2 βδομαδες εκανε το πρωτο διπλο η ομαδα σου στο πρωταθλημα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δε μιλαω για ευρωπη.που εκαναν τα καλα ματς με τον οφη τον λεβαδειακο και τη βεροια που θα πεσουν?που ηταν στη τριπολη στον εργοτελη και στο χαριλαου?
Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογια
Αντε και καλα ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ στα λαγουμια σας

Επισκέπτης
Κοιτα ρε το αεκακι σου και πλυνε το στομα σου πριν μιλας για το Θρυλο,αντε γιατι πολυ μου εσπασες τ`αρχιδια τωρα δικεφαλη ατιτλη κοτα,ενα στομα που μιλας εισαι,παρτο χαμπαρι και κοιμησου με εφιαλτες αποψε,Εισαι 2ος στη βαθμολογια
σιγά ρε που σου τα σπάσανε στα ειδη σπόρ πουλάνε και αρχιδοπιάστρες τράβα στου Δαβίλα σπορ να πάρεις μια δωδεκάδα μια και τα έχεις και πολλά.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτοι ειστε οι περισσοτεροι καφροι του κερατα.κουβεντα δε μπορειτε να κανετε.εγω απαντησα στο αλλο παληκαρι εσυ τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ρε αδερφε....γιατι του επιτιθεσαι ετσι?δεν σου μιλησε ασχημα...μην γινεσαι μικρος..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτοι ειστε οι περισσοτεροι καφροι του κερατα.κουβεντα δε μπορειτε να κανετε.εγω απαντησα στο αλλο παληκαρι εσυ τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου?

δυστυχως εχεις δικιο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δε μιλαω για ευρωπη.που εκαναν τα καλα ματς με τον οφη τον λεβαδειακο και τη βεροια που θα πεσουν?που ηταν στη τριπολη στον εργοτελη και στο χαριλαου?
εσυ δηλαδη τι παραπανω εκανες στο χαριλαου?που ανοιξε η κολαρα σου?μην ξεχνας οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ειχε να παιξει και σε μια ευρωπη με ΡΕΑΛ και ΒΕΡΝΤΕΡ κι οχι με καφενεια του ουεφα...μην μπερδευεστε...
Ξερω πικραθικατε αλλα κουραγιο δεν χαθηκε κι ο κοσμος..Απλα ενα πρωταθλημα ακομα,μην τρελενεστε..ακομα δεν συνηθησατε?
Ξερω οτι φετος η ψευδαισθηση οτι θα το παρετε ηταν πιο εντονη γι αυτο σαλταρατε τωρα.Σας παραμυθιαζαν κι οι κολοφυλαδες σας καλα αλλα κουραγιο...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλη συνεχεια παιδια και κοσμια.
Εγω παω να απολαυσω αθλητικη κυριακη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν μιλάς για όλους είσαι λάθος! για παίχτες κλειδιά σε μερικά ματς θα συμφωνήσω.
υπάρχει μια διαφορά όμως. ξέρω οτι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα και όταν σφίξουν οι κώλοι θα το κάνουν. κάθε χρόνο το ζούμε.
οι δικοί σας έχουν πιάσει ταβάνι ήδη απο θέμα απόδοσης. οπότε η όποια σύγκριση μου κάνει κουλή.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πάει αυτός τον έφαγε η μαρμάγκα.
Οπα
Εμφανιστικες παππου???
Τι γινεσε εσυ ρε ψυχη???
Στο κραβατι σε εχουν με χαπια ε?
Την διευθηνση που μου ειχεσ πει οτι θα μου στειλεις της σοδες σημερα την εχείς?
Τελικα το καφενεδακι που λεγετε αεκ και εχει αφεντικο τον ταβερνιαρη τον ΦΟΥΚΑΡΕΡ μαλον κατεδαφιζετε....
Αστο του χρονου παλι παππου αν δεν εχει προχωρησει το αλτσχαιμερ σου τα ξαναλεμε...
ΚΑΛΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

παπούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

κλάψε!

χαχαχα!

πάλι πίκρα και κλάμα το ΑΕΚακι 44!

μια ζωή στη Φάπα!

θα κοιμηθείς το βράδυ ή να σου στείλω καμιά βιζιτα να σου σκουπίζει τα δάκρυα ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δυστυχως εχεις δικιο..

κωλοτουμπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δεν κανουμε κουβεντααααααααααααααααααααααααααααα

στο γαμησι δεν μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το μουνι που γαμαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μονο κοιταμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα μαθαμε ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλα εσυ πελατης εισαι αιωνιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γλυψε κ τα δικα μου παπαρια μιας κ ειπε ο μακ οτι γλυφεις καλααααααααααααααα

Επισκέπτης
παπούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

κλάψε!

χαχαχα!

πάλι πίκρα και κλάμα το ΑΕΚακι 44!

μια ζωή στη Φάπα!

θα κοιμηθείς το βράδυ ή να σου στείλω καμιά βιζιτα να σου σκουπίζει τα δάκρυα ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλώς τον κλώνο του πλεσουργκίβερ.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εσυ δηλαδη τι παραπανω εκανες στο χαριλαου?που ανοιξε η κολαρα σου?μην ξεχνας οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ειχε να παιξει και σε μια ευρωπη με ΡΕΑΛ και ΒΕΡΝΤΕΡ κι οχι με καφενεια του ουεφα...μην μπερδευεστε...
Ξερω πικραθικατε αλλα κουραγιο δεν χαθηκε κι ο κοσμος..Απλα ενα πρωταθλημα ακομα,μην τρελενεστε..ακομα δεν συνηθησατε?
Ξερω οτι φετος η ψευδαισθηση οτι θα το παρετε ηταν πιο εντονη γι αυτο σαλταρατε τωρα.Σας παραμυθιαζαν κι οι κολοφυλαδες σας καλα αλλα κουραγιο...
συμφωνω ρε φιλε οτι ειχατε ριξει βαρος στην ευρωπη αλλα δε κοιταζω αυτο εγω.επιλογη σας ηταν.οταν τρωει η αμυνα σου 3 γκολ απτον εργοτελη και χανει με κατω τα χερια απτον αστερα δε σε προβληματιζει?τουλαχιστον εμεις δεν εχουμε παιξει μπαλα αλλα εχουμε παρει αποτελεσματα.

Επισκέπτης
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.

Επισκέπτης
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.

ασε ρε πελατη..............................

τι να μας πεις για τη ζωη κ την ομαδα σου ρε αιωνιε τελευταιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ασε ρε πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

για καμια πιπα ειναι κ η ομαδα σου....................
το μπουρδελο της τουρκιας,που το γαμαει ο θρυλος ελληνικα κ οθωμανικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα................................

πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

αλλος δεν ειναι ο αντρας....................................
δικαστη σε ψαχνει ο κουγιας μωρη γαλοτσααααααααααααααααααααααααα
οσο για τα δικτυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αστειε πεσανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

βρες τις IP μας,φαε καμια φασολαδα κ ελα κλασε μας τα αρχιδιααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Υστερογραφο,ο μακ ποτε δεν ειχε κρυψει οτι ειναι ο "νυχτα",το ηξερε κ ο αλεξ.
Περαν τουτου το ειχε πει κ ο ιδιος ο μακ οτι εχει κ το λογαριασμο νυχτα
αλλα εισαι τοσο στενομυαλος κ ανυπαρκτος που οτι κ να λεμε ειναι σα να  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom