Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.
Εδω ρε αεκακια της συμφορας τρωγατε 4 απο τη Σεβιλλη και πανηγυριζατε γιατι΄΄ηταν μεγαλη ευρωπαικη ομαδα και γιορτη του ποδοσφαιρου''
Τετοια αξιοπρεπεια και τσιπα που καθε φορα που καποιος σας χυνει στη μαπα να λετε ΄΄ευχαριστω''σε καμια αλλη ομαδα δεν εχω δει
Για υπνο με μια τσαπου που οσο πανε τα χρονια μεγαλωνει
Να μην ξεχναμε και τα 3 που εφαγες στον τελικο κυπελλου πριν 3 χρονια
Μια ζωη στο διασυρμο αλλα παρολα αυτα αντι να βελτιωθεις ασχολεισαι με το θρυλο
Για αυτο σου λεω ειστε ξετσιπωτες ατιτλες γαμημενες κομπλεξικες δικεφαλες κοτες

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
οι άντρες φοράνε τα παντελόνια γιατί είναι άντρες οι κλώνοι για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.
Ρε παππου αστα αυτα και δουλεψε μας λιγο.....
Θα μου απαντησεις τελικα που της εβαλες τησ σοδες που ηταν να στειλεις>>>>????

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλώς τον κλώνο του πλεσουργκίβερ.

συνέχισε να μας διασκεδάζεις!
τωρα η κατάσταση σου έχει χειροτερέψει δραματαικά, βλέπεις παντού φαντάσματα και ιστορίες συνομωσίας.
Ε ρε σύγχυση που προκαλέι η τσαπου του Ντάρκο!

και τώρα που το θυμήθηκα: τι κάνει αυτό το παληκάρι ο "Ζορο" (Ψορό)?
χαχαχα, άκου Ζόρο. ΧΑΧΑΧΑ! τέτοιο καραγκιόζη γελοτοποιό έχουμε χρόνια να δούμε στα γήπεδα!
να του κάνετε ανανέωση συμβολάιου να γελάμε και του χρόνου!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ασε ρε πελατη..............................

τι να μας πεις για τη ζωη κ την ομαδα σου ρε αιωνιε τελευταιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ασε ρε πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

για καμια πιπα ειναι κ η ομαδα σου....................
το μπουρδελο της τουρκιας,που το γαμαει ο θρυλος ελληνικα κ οθωμανικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα................................

πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

αλλος δεν ειναι ο αντρας....................................
δικαστη σε ψαχνει ο κουγιας μωρη γαλοτσααααααααααααααααααααααααα
οσο για τα δικτυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αστειε πεσανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

βρες τις IP μας,φαε καμια φασολαδα κ ελα κλασε μας τα αρχιδιααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
τώρα το για Τουρκία που λές εγώ έκανα εξέταση dna για τον πατέρα μου εσύ έκανες? είπαμε προληπτική ιατρική.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βαριέμαι να γράφω και έχω απο το πρωί ένα γαμημένο πονοκέφαλο.
Μάλλον εγώ θα πάθω το εγκεφαλικό και όχι ο Αρίωνας. Πάντως τα χάπια μου τα παίρνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Το πιο σωστό ποστ εδώ μέσα το έκανε πάλι ο Υπουργός.
Και οτι γράφει να το προσέχετε.

Αεκτζήδες, σήμερα η ομάδα μας ήταν κουρασμένη.
Δεν το εκμεταλλευτήκατε, χάσατε.
Ο Λεντέσμα έδινε ρυθμό όσο επαίξε. Βγήκε πολύ νωρίς έξω και η όμαδα μας έπεσε σε απόδοση.
Ο Ριβάλντο στο δεύτερο ημίχρονο καθυστερούσε πολύ, όπως καθυστέρησε να μπεί και ο Ζορός σας (πως διάολο τον λένε τον μαλάκα). Επίθετικά δεεεεεεεεεεννννννννννννν, χάσατε.
Άντε και στο δεύτερο γύρο στο γήπεδο σας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προς φιλτατο elvis7 και ομοιους του....ευχομαι η τελεσφορια της προκρισης στους "16" και η προκληση του "περαιτερω πορεια στην ευρωπη τα επομενα χρονια" να συνεισφερουν στο να αλλαξετε μυαλα,να βλεπετε αυτο που εκτυλισσεται στον αγωνιστικο χωρο περισσοτερο με το μυαλο και οχι μονο με την καρδια και τον φανατισμο.Πιστεψτε με ειναι πιο ομορφο να το αντιλαμβανεστε ετσι.

Επισκέπτης
συνέχισε να μας διασκεδάζεις!
τωρα η κατάσταση σου έχει χειροτερέψει δραματαικά, βλέπεις παντού φαντάσματα και ιστορίες συνομωσίας.
Ε ρε σύγχυση που προκαλέι η τσαπου του Ντάρκο!

και τώρα που το θυμήθηκα: τι κάνει αυτό το παληκάρι ο "Ζορο" (Ψορό)?
χαχαχα, άκου Ζόρο. ΧΑΧΑΧΑ! τέτοιο καραγκιόζη γελοτοποιό έχουμε χρόνια να δούμε στα γήπεδα!
να του κάνετε ανανέωση συμβολάιου να γελάμε και του χρόνου!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι πολύ μεγάλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοαντράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικαι σου πάει το παντελονάκι.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
[size=1[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]0pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΒΕΝΤΟΥΖΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Επισκέπτης
τώρα το για Τουρκία που λές εγώ έκανα εξέταση dna για τον πατέρα μου εσύ έκανες? είπαμε προληπτική ιατρική.

εγω δεν την χρειαζομαι,ξερω ποιος ειναι ο πατερας μου κ απο που βασταει η σκουφια του.;)

οσο για την ομαδα σου,αυτη σιγουρα ειναι τουρκικη,μιας κ η ιστανμπουλ δεν ειναι πια κων/πολη,ουτε κ ελλαδα!

Επισκέπτης
προς φιλτατο elvis7 και ομοιους του....ευχομαι η τελεσφορια της προκρισης στους "16" και η προκληση του "περαιτερω πορεια στην ευρωπη τα επομενα χρονια" να συνεισφερουν στο να αλλαξετε μυαλα,να βλεπετε αυτο που εκτυλισσεται στον αγωνιστικο χωρο περισσοτερο με το μυαλο και οχι μονο με την καρδια και τον φανατισμο.Πιστεψτε με ειναι πιο ομορφο να το αντιλαμβανεστε ετσι.

κωλοτουμπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βαριέμαι να γράφω και έχω απο το πρωί ένα γαμημένο πονοκέφαλο.
Μάλλον εγώ θα πάθω το εγκεφαλικό και όχι οα Αρίωνας. Πάντως τα χάπια μου τα παίρνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Το πιο σωστό ποστ εδώ μέσα το έκανε πάλι ο Υπουργός.
Και οτι γράφει να το προσέχετε.

Αεκτζήδες, σήμερα η ομάδα μαε ήταν κουρασμένη.
Ο Λεντέσμα έδινε ρυθμό όσο επαίξε. Βγήκε πολύ νωρίς έξω και η όμαδα μας έπεσε σε απόδοση.
Ο Ριβάλντο στο δεύτερο ημίχρονο καθυστερούσε πολύ, όπως καθυστέρησε να μπεί και ο Ζορός σας (πως διάολο τον λένε τον μαλάκα). Επίθετικά δεεεεεεεεεεννννννννννννν, χάσατε.
Άντε και στο δεύτερο γύρο στο γήπεδο σας.
Εσείς με τους τόσους παιχταράδες καταρεύσατε επειδή βγήκε ο Λεντέσμα???

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γαμωτο γιατι δεν μου απαντας ρε παππου. εχεις κατσι πανω στης σοδες η επαθες συμφορεση?

Επισκέπτης
εγω δεν την χρειαζομαι,ξερω ποιος ειναι ο πατερας μου κ απο που βασταει η σκουφια του.;)

οσο για την ομαδα σου,αυτη σιγουρα ειναι τουρκικη,μιας κ η ιστανμπουλ δεν ειναι πια κων/πολη,ουτε κ ελλαδα!
ελληναρά μου εσύ που έβαλες μέσον στο στρατό για θαλαμοφύλακας.

Επισκέπτης
Εσείς με τους τόσους παιχταράδες καταρεύσατε επειδή βγήκε ο Λεντέσμα???

παιζαμε προκριση πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
(την τεταρτη αν θυμασαι...............ναι,τοτε που ησουν βερντερ)

πεστε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
ελληναρά μου εσύ που έβαλες μέσον στο στρατό για θαλαμοφύλακας.

δεν πηγα στρατο παππουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ουτε κ θα παωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

γαμω κ το στρατο κ ολες τις μαλακιες αυτες που καθιστουν την ελλαδα κατεστημενο.
(μιλαμε για υποχρεωτικη στρατευση παντα)!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:rockon:ΝΤΑΡΚΟ αλήτη τους έκλεισες το σπίτι. Και τωρα άντε γειά βαζελοχάνουμα. :2funny: :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παιζαμε προκριση πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
(την τεταρτη αν θυμασαι...............ναι,τοτε που ησουν βερντερ)

πεστε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Δεν ήμουν ποτέ Βέρντερ κρατικοδίαιτε...αν παίξεις με κάποια ομάδα μου στην Ευρώπη θα το καταλάβεις...

Επισκέπτης
Δεν ήμουν ποτέ Βέρντερ κρατικοδίαιτε...αν παίξεις με κάποια ομάδα μου στην Ευρώπη θα το καταλάβεις...

ρε πεσε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κλαψ(Ν)ιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ο βανδης τι λεει ? τον ετσουξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom