You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οπου ησουν εσυ στο πρωτο ημιχρονο ημουν εγω στο δευτερο...απλα εγω εκανα ενα γκολακι μιας κι ειμαι καλυτερος...αυτο το ματς ειδα εγω...τωρα εσυ αν ειδες αλλο τοτε κριμα...Ναι αλλά όταν λες τους άλλους πουθενάδες θα πρέπει να προκύπτει από κάπου...εκτός αν είδαμε άλλο ματς!!!!!!
που ηταν ο Ριμπο που καφχιοσασταν τοσες μερες?
για υπνο νωρις αποψε..μην δειτε αθλητικη κυριακη γιατι τσουυυυυυυυυζειιιιιιιιι
Επισκέπτης
Για εσάς το κάναμε ...είχατε χάσει τον ύπνο σας και μόνο στην ιδέα ότι δεν θα πάρετε το ενδέκατο!
οσο πιο πολλα παιρνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τοσο πιο πολυ καυλωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι η πουτσαρααααααααααααααααααααααααααααα
ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
τοσο πιο καλο DEEP THROAT κανεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τοσο πιο πολυ το ευχαριστιωμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Παραδίπλα είναι...εγω θελω να πω ενα μπραβο στον gatto που ειρθε εδω να τα ακουσει.....εχει αντερα το παληκαρι.
gatto εχεις δει τον αριων???
Παραδίπλα είναι...
πες του να ερθει....του εχω ενα δωρακι ΄
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άρα συμφωνείς ότι το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα...αλλά παίζει ρόλο και η ρέντα!Δεν μπορείς όμως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού να λες τους άλλους πουθενάδες!!!!!!!!!!οπου ησουν εσυ στο πρωτο ημιχρονο ημουν εγω στο δευτερο...απλα εγω εκανα ενα γκολακι μιας κι ειμαι καλυτερος...αυτο το ματς ειδα εγω...τωρα εσυ αν ειδες αλλο τοτε κριμα...
που ηταν ο Ριμπο που καφχιοσασταν τοσες μερες?
για υπνο νωρις αποψε..μην δειτε αθλητικη κυριακη γιατι τσουυυυυυυυυζειιιιιιιιι
αεκτζήδες αυτά έχει η ζωή. στο δεύτερο παίξατε καλύτερα χάσατε και μερικές ευκαιρίες αλλά σας μένει η πίκρα.
έχετε ζορό, έχουμε ντάρκο! μη σας χαλάει και βγάζετε χολή.
σήμερα έγινε αυτό που καμαρώνετε τόσο καιρό: πια καλή μπάλα, το αποτέλεσμα μετράει.
σήμερα έγινε αυτό που καμαρώνετε τόσο καιρό: πια καλή μπάλα, το αποτέλεσμα μετράει.
Επισκέπτης
η τυχη ευνοει τους δυνατους κ τους καλυτερους.....................................Άρα συμφωνείς ότι το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα...αλλά παίζει ρόλο και η ρέντα!Δεν μπορείς όμως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού να λες τους άλλους πουθενάδες!!!!!!!!!!
ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Συνημμένα
Σε ολο τον αγωνα κανατε 4 φασεις και αυτες ηταν απο στημενα.Άρα συμφωνείς ότι το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα...αλλά παίζει ρόλο και η ρέντα!Δεν μπορείς όμως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού να λες τους άλλους πουθενάδες!!!!!!!!!!
Στο δευτερο μπορει να ανεβηκατε αλλα οτι κανατε ηταν στην κοντρα μια φαση απο οργανομενη επιθεσει δεν κανατε.
Ποιο ωραιος ειναι ο ασος.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ στα πιο πολλά!Αν έμπαινε όμως η κεφαλιά του Ρίμπο τι θα λέγαμε?Εμεις έχουμε Ρίμπο και εσείς Πάντο????αεκτζήδες αυτά έχει η ζωή. στο δεύτερο παίξατε καλύτερα χάσατε και μερικές ευκαιρίες αλλά σας μένει η πίκρα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η κεφαλιά του Ρίμπο τι ήταν?Σε ολο τον αγωνα κανατε 4 φασεις και αυτες ηταν απο στημενα.
Στο δευτερο μπορει να ανεβηκατε αλλα οτι κανατε ηταν στην κοντρα μια φαση απο οργανομενη επιθεσει δεν κανατε.
Ποιο ωραιος ειναι ο ασος.
Επισκέπτης
Συμφωνώ στα πιο πολλά!Αν έμπαινε όμως η κεφαλιά του Ρίμπο τι θα λέγαμε?Εμεις έχουμε Ρίμπο και εσείς Πάντο????
πεσε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε σύγκριση ρίμπο με πάντο. ντάρκο με ζορό όμως έγινε πολλές φορές ;)Συμφωνώ στα πιο πολλά!Αν έμπαινε όμως η κεφαλιά του Ρίμπο τι θα λέγαμε?Εμεις έχουμε Ρίμπο και εσείς Πάντο????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
πεσε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.145
- Πόντοι
- 42.697
Συμφωνώ στα πιο πολλά!Αν έμπαινε όμως η κεφαλιά του Ρίμπο τι θα λέγαμε?Εμεις έχουμε Ρίμπο και εσείς Πάντο????
και αν η γιαγιά μου είχε παπάρια θα ήταν....
Επισκέπτης
και αν η γιαγιά μου είχε παπάρια θα ήταν....
παππουυυυυυυυυυυυυυυυυυυςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Μεσα στης 4 την εβαλα σορυ.Η κεφαλιά του Ρίμπο τι ήταν?
Κανατε 3 ευκαιριες απο στημενα και μια απο οργανωμενη επιθεση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις