Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Λοιπόν, δεν κάνω τον κόπο να διαβάσω τις τελευταίες 10-20 σελίδες που θα λένε για το παιχνίδι.
Το δικό μου σχόλιο βλέποντας ΜΟΝΟ τη ροή του αγώνα είναι το εξής:
1. Η ομάδα στην άμυνα έδειξε άτολμη στην αρχή. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μαρκάνο ή όχι - ενδεχομένως ο Αβράμης λόγω εμπειρίας να πήγαινε καλύτερα, πάντως τα 2 γκολ μπήκανε από παιδαριώδη λάθη
2. Ο Κοστάντζο δεν εμπνέει σιγουριά. Αυτό και μόνο τον καθιστά επικίνδυνο. Δεν ξέρω αν έχουμε άλλη επιλογή, πάντως αυτός προς το παρόν δείχνει λίγος. Ακομα και ο 40άρης Νικοπολίδης μοιάζει καλύτερος. Ελπίζω να βρει τα πατήματά του και να μας δείξει άλλο πρόσωπο στη συνέχεια.
3. έκανε μπαμ πως ο Μιραλλάς έχασε πόντους στα αριστερά. Όπως έκανε μπαμ και το γεγονός πως ο Τζιμπούρ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κουρασμένος. Εγώ περίμενα αλλαγή του Τσιμπούρη και όχι του Μιραλλάς.
4. Δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε τον Ορμπάιθ. Άλλαζε πολύ καλά το παιχνίδι και μετά τα 2 γκολ ισορρόπησε στο κέντρο η ομάδα. Κουρασμένος δεν μου φάνηκε.

5. Γενικώς ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Μου άρεσε που ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Το να έχανε με 2 - 0 όπως πριν από 2 χρόνια αλλά να έχει γλυτώσει 7άρα...δεν θα μου άρεσε. Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την κακή κατάσταση της Άρσεναλ. Δεν νομίζω πως θα έχουμε ανάλογη ευκαιρία

6. Βάσει εικόνας δεύτερου παιχνιδιού πιστεύω πως έχουμε αρκετές ελπίδες να πάρουμε πόντους στη συνέχεια. Δεν λέω πως θα περάσει στον επόμενο γύρο. Αν πάντως περάσει στο ΟΥΕΦΑ, τότε νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες για κάτι καλύτερο φέτος. Η ομάδα μου έδειξε σημάδια στρωσίματος.

Δεν θεωρώ ούτε την Άρσεναλ, ούτε τους γερμανούς ούτε τους Γάλλους αχτύπητες ομάδες. Αλλά για να τις χτυπήσεις καλό είναι να πιάνει και τίποτα ο τέρμας σου και να μπάινει και κανένα δοκάρι.
δηλαδή εσύ έχεις προπονήσει ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο και τα λες αυτά? :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232
O Κοστάνσο είναι λόγος για να έχεις Twitter"Ο Φράνκο Κοστάνσο είχε την... τιμητική του το βράδυ της Τετάρτης στο Twitter. Διαβάστε τις 24 καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
 1. @Nio_nios Ο Κοστάντσο έχει κρατήσει αλέκιαστη την εμφάνισή του για 8934768934758973 λεπτά
2. @The_Stranger_gr Σαν στρουμφάκια μοιάζουν οι δικοί μας σήμερα με τα μπλε. Ο Μαρκάνο είναι ο Σκουντούφλης και ο Κοστάντζο ο Κοιμήσης.
3. @Skordoputsoglou Κοσταντζο:Λεγεται ΚΛΕΙΣΤΗ η γωνια για καποιο λογο.
4. @The_Stranger_gr Και φυσικά ο Κοστάντσο το τρώει στην κλειστή του γωνία. Ούτε στην αλάνα.
5. @zymaroulis Πού κλεινω εισιτήριο να πάω μια στο Λονδίνο να τον σπασω στις μπουφλες; ΜΑΛ***, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
6. @avraamakis Τερματοτυφλακας
7. @sombrerogr Σε αντίθεση με τους γέρους ο Κοστάνζο μόνο από χέσιμο μπορεί να πάει…
8. @MinaBirakou Χαριζονται γλυκυτατα στειρωμενα γατακια. Δωστε σπιτι στους Μαρκανο και Κοσταντζο. Χαδιαρηδες, ηρεμοι, κοιμουνται οπου βρουν.
9. @Eirwn Καλησπέρα σας. Σήμερα στο 2ο μάθημα «Γκολκιπινγκ 1.0″ θα μάθουμε για την κλειστή μας γωνία. Κοσταντσο κάνεις ΠΑΛΙ φασαρία. Πέρνα έξω!
10. @killbill_kovou #monada_metrisis της ακινησίας είναι ο Κοστάντσο
11. @kurosawa7 Ο μύθος λέει πως πριν τον Κοστάντζο δεν είχαν τα τέρματα δίχτυα,τα έβαλαν μετά για να μην κυνηγάνε τη μπάλα συνέχεια #OtiPaeiStoTermaGrafei
12. @Longwagon Ο πανηγυρισμός του Φουστέρ θα έπρεπε να είναι σπριντ και εναέρια κλωτσιά στη μούρη του Κοστάντσο με τις τάπες.
13. @D_A_Chatzi Όταν ήρθε να υπογράψει ο Κοσταντσο στον ολυμπιακό του δώσανε γάντια και νόμιζε ότι θα τον «χώσουν» στην κουζίν
14. @eVaN_GiAn Προπονητης δεν είμαι, αλλά αν βγάλει τον Κοστάνζο & βάλει έναν ακόμα στο κέντρο; Έτσι & αλλιως τι είναι τι δεν είναι στο τέρμα 1 & το αυτό
15. @kurosawa7 Ο Κοστάντζο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα πχ μπορούμε να πούμε πως είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες για απόκρουση
16. @The_Stranger_gr Κάποτε θα μάθουμε ότι ο «Κονστάντζο» ήταν στην πραγματικότητα Κωνστάντζος, και τον πήρε ο Ολυμπιακός από την Δόξα Κάτω Ραχούλας.
17. @zymaroulis Έπιασε μπάλα. ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΑΛΑ. Please RT.
18. @Nio_nios Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε συγκρατεί με νύχια και με δόντια τους άλλους 10 για να μην δείρουν τον Κοστάνζο
19. @avraamakis Κοστ-ράντζο #osfp
20. @Georgetikis Πλέον στη φανέλα νούμερο 1 του θρύλου θα αναγράφεται το όνομα Κοστανζζζζ…
21. @iGogod: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά η εστία του Olympiakos
22. @EvansKrv Οι Άγγλοι δεν θα επιτρέψουν στον Κοστάντσο να ταξιδέψει, αλλά θα τον κρατήσουν για να τον βάλουν μαζί με τις άλλες κλεμμένες Καρυάτιδες
23. @SteliosSmar Σαν να βλέπω τα αυριανά πρωτοσέλιδα «Μεγάλη εμφάνιση! Στάθηκε όρθιος στο Emirates» και φόντο ο Κοστάντζο…
24. @The_Stranger_gr Ο Κοστάντζο απέκρουσε σε τετ α τετ. Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας ο παίκτης της Άρσεναλ, δεν αντέχει να υποστεί την καζούρα των άλλων.

Και το... Tweet της βραδιάς

@AduanZar O Kostantzo φοβαται μην κανει χερι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ .....

Μιλαμε επαιξε στα ισα τα τριτοδευτερα της ΑΡΣΕΝΑΛ ..... λιγο το εχετε αυτο ρε σεις ?

Ντροπης πραγματα.......

Ηρωας ο Κονσταντσο !!!!!!! Κοιταγε τους αντιπαλους στα ματια !!!!!!

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ Ε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
το πιο δυνατο χαρτι την κυριακη στο ντερμπυ...???

ο ερυθροβαμενος κ δαφνοστεφαχεσμενος ξε-κουκουλακης  :rockon: :rockon: :rockon:!!!

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συγχαρητηρια για το χθεσινο παιχνιδι του ολυμπιακου αν και ειμαι βαζελος.
Θα μπορουσε ανετα να ειχε νικησει αν δεν ηταν ατυχος και δεν τον αδικουσε και
ο διαιτητης για ενα πεναλντι που δεν δοθηκε ενω θα επρεπε.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
συγχαρητηρια για το χθεσινο παιχνιδι του ολυμπιακου αν και ειμαι βαζελος.
Θα μπορουσε ανετα να ειχε νικησει αν δεν ηταν ατυχος και δεν τον αδικουσε και
ο διαιτητης για ενα πεναλντι που δεν δοθηκε ενω θα επρεπε.
και χ να επαιρνε καλα θα ηταν αλλα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μαζί με τον Παναθηναικό,η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα στην ευρώπη είναι ο ΠΑΟΚ

ΥΓ Ο γαύρος,πόσα θα μάζευε στη Ρωσία σήμερα????
και νδ και μαλάκας.
stupid_meter.gif

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καρπαζοεισπράκτορα της ευρώπης,θαύμασες άλλη μια μεγάλη Παοκτσήδικη βραδυά????

Πόσα θα μάζευες από Ρούμπιν?

Από Τότεναμ????

Ο κλόουν της Ευρώπης,έχασε για πλάκα από την Ακαδημία της Άρσεναλ....

Δώστε στο θρήνο και δεύτερο.....δοκάρι!!!!!!!!!

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
καρπαζοεισπράκτορα της ευρώπης,θαύμασες άλλη μια μεγάλη Παοκτσήδικη βραδυά????

Πόσα θα μάζευες από Ρούμπιν?

Από Τότεναμ????

Ο κλόουν της Ευρώπης,έχασε για πλάκα από την Ακαδημία της Άρσεναλ....

Δώστε στο θρήνο και δεύτερο.....δοκάρι!!!!!!!!!
μαγκα μου δεν ξερω αλλα σε βλεπω τρομοκρατημενο...κουλαρε λιγο,ουτως η αλλως την κυριακη εχει και εκπτωσεις...θα φατε μονο 4...

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
After Oxlade-Chamberlain and then Andre Santos had given them a two-goal lead within 20 minutes they lost their way in familiar fashion. The Greek champions were pushing right until the last few seconds for a second goal that they arguably deserved.

απο τη σημερινη αγγλικη εφημεριδα indepedent...... 

Καλημερα και καλα μυαλα σε ολους μας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου, αν οι ικανότητες του γιατρού δεν κρίνονται από το αποτέλεσμα, τότε από τι κρίνονται; από το πώς κρατάει το νυστέρι; οι ικανότητες του μάγειρα δεν κρίνονται από τα φαγητά του; πρέπει να μαγειρεύεις ο ίδιος για να καταλάβεις αν το φαί είναι καμμένο;
ακριβώς το ίδιο λέω αλλά εσείς κάνετε άλλο πράγμα
άλλο να κρίνεις τη διαχείριση ενός ματς και άλλο να κρίνεις έναν προπονητή και τη δουλειά του.

το ματς όλοι μπορούμε να το κρίνουμε - αυτό έκανα και εγώ
τις γνώσεις του προπονητή δεν μπορείς ούτε εσύ (εκτός αν είσαι επαγγελματίας προπονητής) ούτε εγώ να τις κρίνουμε.

το πώς βλέπει ο καθένας την έκβαση ενός ματς και ένα αποτέλεσμα διαφέρει επίσης. Εγώ ας πούμε θεωρώ πως αυτό που μας έδειξε πως είχε στο μυαλό του ήταν σωστό και τον πρόδωσαν λάθη παικτών.
εσύ μπορεί να το βλέπεις λάθος.

εσύ βλέπεις την μπριζόλα καμμένη κι εγώ την βλέπω καλοψημένη
όπως το πάρει κανείς.

α....και αν θεωρεί άλλο να κρίνει ο νευρολόγος το χειρούργο (που ούτε αυτός κανονικά μπορεί) και άλλο να κρίνει ο φίλαθλος τις ικανότητες του προπονητή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανενας δεν εχει το μονοπωλειο στη γνωση , ουτε ειναι και κανενας στο απυροβλητο , ουτε εχει  κανενας το αλαθητο.

ουτε ξερω , ουτε και με ενδιαφερει το τι ακριβως εγινε στην προπονηση ή γενικοτερα στο μικροπεριβαλλον ή τις ιδιαιτερες συνθηκες ...βλεπω τι γινεται μακροσκοπικα και εκφραζω την αποψη μου γενικα για το "βαλβερδοσυστημα" και πως δουλευει στην πραξη .

ας πουμε ενας νευρολογος μπορει να κρινει ενα χειρουργο και το αντιθετο ακομα και αν ο καθενας εχει διαφορετικο ρολο

θελω να πω το οτι ειναι προπονητης ο Βαλβερδε ,δε σημαινει οτι θα κανουμε τουμπεκι οι υπολοιποι για να κανει οτι γουσταρει...εκτιμω οτι υπαρχουν 10 φορες καλυτεροι απο τον Βαλβερδε και ας μην ειμαι προπονητης.

σε ντερμπυ δεν εχεις παιξει μπαλα , και με τον βαζελο κακα τα ψεμματα με τη διαιτησια το πηρες , στην ευρωπη επι βαλβερδε σχεδον ποτε δεν εχεις παιξει μπαλα...

τυχαια ολα αυτα ?
χμ...εξαρτάται κάθε φορά τι βαφτίζει ντέρμπι ο καθένας.
γιατί αν θες ντε και καλά να γκρινιάζεις διαρκώς, πάντα θα βρίσκεις ψεγάδια
εγώ ας πούμε θυμάμαι πως πέρσι ρίξαμε μια 6άρα στην ΑΕΚ. Να υποθέσω πως δεν είναι ντέρμπι για σένα; Με Άρη; Με ΠΑΟΚ είναι; ή μόνο με ΠΑΟ το παίρνεις για ντέρμπι;
Και αν το παίρνεις εκεί μονο ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ τον είχαμε ή δεν τον είχαμε κλείσει; και ένα προπονητή τον κρίνεις από τα ντέρμπι ή από τους τίτλους; Τη δουλειά του την κρίνεις από την εικόνα της ομάδας ή από το αποτέλεσμα;
γιατί εγώ βλέπω επί Βαλβίδα να γίνεται δουλειά σωστή - οι παίκτες ξέρουνε τις θέσεις τους. Δεν είναι τουρλουμπούκι. Βγάζει αυτοματισμούς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατσε ρε νικολα οχι και 110 του μπατζετ του παοκ ο αποελ :grin:ειπαμε οχι και ετσι. ;)οσο για προπονητη εγω θυμαμαι πριν δυο χρονια ενα βουητο να ηχει στο καραισκακη....ερνεστο βαλβερδεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny:
κι εγώ θυμάμαι τον προπονηταρά Κετσπάγια να κάνει παπάδες με τον ΑΠΟΕΛ και με τον Ολυμπιακό να κάνει φασολάδα
ούτε άχρηστος είναι ούτε προπονηταράς
κάποιες ομάδες φτιάχνονται εξ ανάγκης με ταλαντούχους παίκτες που τους βγαίνουνε και κάποιες άλλες χαλάνε ένα σκασμό λεφτά και ομάδα δεν φτιάχνουνε ποτέ.
η Ρεάλ που έχει μεγάλο μπάτζετ γιατί δεν παίρνει πρωτάθλημα Ισπανίας; πάλι ο κακός προπονητής Μουρίνιο;
τι μαλακίες ακούω θεέ μου
και για να καταλάβω. Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ το καθόρισε ο Μπόλονι ή η διοίκηση; Και τι έκανε μέχρι στιγμής; έχει πάρει κανά πρωτάθλημα και δεν το ξέρω; άμα πάρει το συζητάμε τότε.
α, ναι, ξέχασα....η Άρσεναλ έχει κακό προπονητή. Η Μάντσεστερ που έφερε 3-3 με τη Βασιλεία επίσης

ό,τι θυμόμαστε χαιρόμαστε αν είναι να γκρινιάζουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μαζί με τον Παναθηναικό,η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα στην ευρώπη είναι ο ΠΑΟΚ

ΥΓ Ο γαύρος,πόσα θα μάζευε στη Ρωσία σήμερα????
ρώτα και πόσα θα έβαζε
χαχαχα
η αλήθεια είναι πως τις πορείες του ΠΑΟΚ τις θυμούνται όλοι στην Ευρώπη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
O Κοστάνσο είναι λόγος για να έχεις Twitter"Ο Φράνκο Κοστάνσο είχε την... τιμητική του το βράδυ της Τετάρτης στο Twitter. Διαβάστε τις 24 καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
  1. @Nio_nios Ο Κοστάντσο έχει κρατήσει αλέκιαστη την εμφάνισή του για 8934768934758973 λεπτά
2. @The_Stranger_gr Σαν στρουμφάκια μοιάζουν οι δικοί μας σήμερα με τα μπλε. Ο Μαρκάνο είναι ο Σκουντούφλης και ο Κοστάντζο ο Κοιμήσης.
3. @Skordoputsoglou Κοσταντζο:Λεγεται ΚΛΕΙΣΤΗ η γωνια για καποιο λογο.
4. @The_Stranger_gr Και φυσικά ο Κοστάντσο το τρώει στην κλειστή του γωνία. Ούτε στην αλάνα.
5. @zymaroulis Πού κλεινω εισιτήριο να πάω μια στο Λονδίνο να τον σπασω στις μπουφλες; ΜΑΛ***, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
6. @avraamakis Τερματοτυφλακας
7. @sombrerogr Σε αντίθεση με τους γέρους ο Κοστάνζο μόνο από χέσιμο μπορεί να πάει…
8. @MinaBirakou Χαριζονται γλυκυτατα στειρωμενα γατακια. Δωστε σπιτι στους Μαρκανο και Κοσταντζο. Χαδιαρηδες, ηρεμοι, κοιμουνται οπου βρουν.
9. @Eirwn Καλησπέρα σας. Σήμερα στο 2ο μάθημα «Γκολκιπινγκ 1.0″ θα μάθουμε για την κλειστή μας γωνία. Κοσταντσο κάνεις ΠΑΛΙ φασαρία. Πέρνα έξω!
10. @killbill_kovou #monada_metrisis της ακινησίας είναι ο Κοστάντσο
11. @kurosawa7 Ο μύθος λέει πως πριν τον Κοστάντζο δεν είχαν τα τέρματα δίχτυα,τα έβαλαν μετά για να μην κυνηγάνε τη μπάλα συνέχεια #OtiPaeiStoTermaGrafei
12. @Longwagon Ο πανηγυρισμός του Φουστέρ θα έπρεπε να είναι σπριντ και εναέρια κλωτσιά στη μούρη του Κοστάντσο με τις τάπες.
13. @D_A_Chatzi Όταν ήρθε να υπογράψει ο Κοσταντσο στον ολυμπιακό του δώσανε γάντια και νόμιζε ότι θα τον «χώσουν» στην κουζίν
14. @eVaN_GiAn Προπονητης δεν είμαι, αλλά αν βγάλει τον Κοστάνζο & βάλει έναν ακόμα στο κέντρο; Έτσι & αλλιως τι είναι τι δεν είναι στο τέρμα 1 & το αυτό
15. @kurosawa7 Ο Κοστάντζο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα πχ μπορούμε να πούμε πως είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες για απόκρουση
16. @The_Stranger_gr Κάποτε θα μάθουμε ότι ο «Κονστάντζο» ήταν στην πραγματικότητα Κωνστάντζος, και τον πήρε ο Ολυμπιακός από την Δόξα Κάτω Ραχούλας.
17. @zymaroulis Έπιασε μπάλα. ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΑΛΑ. Please RT.
18. @Nio_nios Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε συγκρατεί με νύχια και με δόντια τους άλλους 10 για να μην δείρουν τον Κοστάνζο
19. @avraamakis Κοστ-ράντζο #osfp
20. @Georgetikis Πλέον στη φανέλα νούμερο 1 του θρύλου θα αναγράφεται το όνομα Κοστανζζζζ…
21. @iGogod: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά η εστία του Olympiakos
22. @EvansKrv Οι Άγγλοι δεν θα επιτρέψουν στον Κοστάντσο να ταξιδέψει, αλλά θα τον κρατήσουν για να τον βάλουν μαζί με τις άλλες κλεμμένες Καρυάτιδες
23. @SteliosSmar Σαν να βλέπω τα αυριανά πρωτοσέλιδα «Μεγάλη εμφάνιση! Στάθηκε όρθιος στο Emirates» και φόντο ο Κοστάντζο…
24. @The_Stranger_gr Ο Κοστάντζο απέκρουσε σε τετ α τετ. Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας ο παίκτης της Άρσεναλ, δεν αντέχει να υποστεί την καζούρα των άλλων.

Και το... Tweet της βραδιάς

@AduanZar O Kostantzo φοβαται μην κανει χερι.
έλιωσα
χαχαχαχαχαχαχα

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
After Oxlade-Chamberlain and then Andre Santos had given them a two-goal lead within 20 minutes they lost their way in familiar fashion. The Greek champions were pushing right until the last few seconds for a second goal that they arguably deserved.

απο τη σημερινη αγγλικη εφημεριδα indepedent...... 

Καλημερα και καλα μυαλα σε ολους μας...

και ενα αποσπασμα απο την αγγλικη επισης mirror

Olympiacos hit the bar in the 65th minute when Vassilis Torossidis cut inside from the right and unleashed a dipping 25 yard shot which for once beat Szczesny but ended up hitting the woodwork.
It was a let-off for Arsenal but Wenger will also know that such goodwill and fortune is unlikely to be offered at White Hart Lane on Sunday.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το ματς όλοι μπορούμε να το κρίνουμε - αυτό έκανα και εγώ
τις γνώσεις του προπονητή δεν μπορείς ούτε εσύ (εκτός αν είσαι επαγγελματίας προπονητής) ούτε εγώ να τις κρίνουμε.

Μεγιστο λαθος

γι'αυτο μας εδωσε η φυση εγκεφαλο για να μπορουμε να συγκρινουμε συστηματα και να μην δεχομαστε
ακριτα και αβουλα οτι μας πλασσαρεται , υπακουοντας σε δηθεν αυθεντιες.

το αλαθητο και την αποκλειστικοτητα στη γνωση δεν την εχει κανενας

υγ: φιλικα στα λεω ολα αυτα και δεν περιοριζονται στην προπονητικη του Βαλβερδε , αλλα γενικα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χμ...εξαρτάται κάθε φορά τι βαφτίζει ντέρμπι ο καθένας.
γιατί αν θες ντε και καλά να γκρινιάζεις διαρκώς, πάντα θα βρίσκεις ψεγάδια
εγώ ας πούμε θυμάμαι πως πέρσι ρίξαμε μια 6άρα στην ΑΕΚ. Να υποθέσω πως δεν είναι ντέρμπι για σένα; Με Άρη; Με ΠΑΟΚ είναι; ή μόνο με ΠΑΟ το παίρνεις για ντέρμπι;
Και αν το παίρνεις εκεί μονο ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ τον είχαμε ή δεν τον είχαμε κλείσει; και ένα προπονητή τον κρίνεις από τα ντέρμπι ή από τους τίτλους; Τη δουλειά του την κρίνεις από την εικόνα της ομάδας ή από το αποτέλεσμα;
γιατί εγώ βλέπω επί Βαλβίδα να γίνεται δουλειά σωστή - οι παίκτες ξέρουνε τις θέσεις τους. Δεν είναι τουρλουμπούκι. Βγάζει αυτοματισμούς.

βγαζει αυτοματισμους , αλλα σε υψηλο επιπεδο κλατταρει

απλα επισημαινω τις αδυναμιες αυτου του συστηματος

το λαθος μου ειναι ισως οτι γκρινιαζω λιγο περισσοτερο απ'οσο πρεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom