Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
η φετινη Μπορουσια δεν εχει καμια σχεση με την περσινη
ναι ναι ουτε η αρσεναλ ουτε ο ολυμπιακος ουτε η ρεαλ ουτε η μπαρτσα ,καμια ομαδα ποτε δεν ειναι ιδια με την περσινη....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελευταιε Μοικανε , βλεπω απο μικρος μπαλα και ας πουμε στο περιπου μπορω να καταλαβω  πως ειναι ενα Ιταλικο συστημα, πως ενα Ισπανικο και πως ενα Αγγλικο ,χωρις να ειμαι και χωρις να με ενδιαφερει να γινω προπονητης.,δηλαδη πρεπει να ειναι καποιος προπονητης για να εκφερει αποψη ? αν ειμαι στρατηγιστης ασχολουμενος με τα μαθηματικα χαους πρεπει να κανω τουμπεκι για να μιλησει μονο ο βαλβιδας?

Ας πουμε αν καποιος ειναι γυμναστης ή φυσιατρος ή φυσικος ή αν εχει σπουδασει κατι αλλο συναφες , δεν μπορει να εκφερει αποψη για το ποσο ενεργοβορο ειναι αυτο το "βαλβερδιανο συστημα"?
μονο ο Βαλβερδε ειναι αυθεντια για σενα και κανενας αλλος?

Τελοσπαντων, δε θελω να επεκταθω επι της παρουσης αλλο

αλλα ρε μπαγασα θα σε εχω στο μυαλο μου , που τοσο πολυ υποστηριζεις τον βαλβιδα και ολοι οι αλλοι τουμπεκι...εδω θα ειμαστε , θα κυλησουν μερικα παιγνια ακομα (κυριως στην ευρωπη) για να εχω καλυτερη εικονα , και θα τα πουμε τοτε  ;)
η γνώμη μου για τον Βαλβέρδε (και η ένστασή μου) είναι πως δεν παίζει με Έλληνες παίκτες. Εμένα αυτό είναι το μαράζι μου.

και είμαι της άποψης πως αν δεν έχεις ικανό αριθμό γηγενών σε μία ομάδα είναι δύσκολο να αποκτήσεις ομοιογένεια και πάθος.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το σύστημα, έχει να κάνει όμως με το χαρακτήρα μιας ομάδας. Πώς αντιδρά δηλαδή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η γνώμη μου για τον Βαλβέρδε (και η ένστασή μου) είναι πως δεν παίζει με Έλληνες παίκτες. Εμένα αυτό είναι το μαράζι μου.

και είμαι της άποψης πως αν δεν έχεις ικανό αριθμό γηγενών σε μία ομάδα είναι δύσκολο να αποκτήσεις ομοιογένεια και πάθος.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το σύστημα, έχει να κάνει όμως με το χαρακτήρα μιας ομάδας. Πώς αντιδρά δηλαδή.

συμφωνω μ'αυτο

ομως θελω να σε δω ρε μαγκα πως θα παιξεις τωρα το βραδυ με τα παοκια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερο χρεος απο την ΑΕΚ;
40 εκατ. με τις προσαυξησεις εχει ο ΠΑΟΚ
εσυ τι χρεος εχεις;
κάποια στιγμή πρέπει να ξεδιαλύνετε στο μυαλό σας τι σημαίνει να έχεις χρέος επειδή έχεις δάνειο που αποπληρώνεις και χρέος ληξιπρόθεσμο προς κρατικές οφειλές που κανονικά σε ρίχνουνε κατηγορία.

του κοσκωτά τα χρέη μας έριχναν κατηγορία κανονικά. και αν δεν βρισκόταν ο Κόκκαλης να τα πληρώσει (διακανονισμένα) έπρεπε να είχαμε πέσει.

verstanden oder soll ich auch pupu machen?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αληθεια ειναι οτι το 3-0 ειναι μαγικη εικονα,τα γερμανακια ειχαν 17 τελικες 2 δοκαρια κ 9 προσπαθιες προς το τερμα , οι γαλλοι εκαναν 5 τελικες.....
πιθανόν
αλλά και το 2-1 του Ολυμπιακού μαγική εικόνα είναι
ο καθένας περιμένει κάτι
εγώ περιμένω κάποια στιγμή το πρωτάθλημά μας να είναι τόσο σοβαρό που να βοηθάει τις προσπάθειες των ομάδων για να πάνε καλύτερα στην Ευρώπη και όχι να τις στέλνει αδιάβαστες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
πιθανόν
αλλά και το 2-1 του Ολυμπιακού μαγική εικόνα είναι
ο καθένας περιμένει κάτι
εγώ περιμένω κάποια στιγμή το πρωτάθλημά μας να είναι τόσο σοβαρό που να βοηθάει τις προσπάθειες των ομάδων για να πάνε καλύτερα στην Ευρώπη και όχι να τις στέλνει αδιάβαστες.
δεν νομιζω να γινει ποτε αυτο....κ εγω αυτο θελω αλλα δεν πιστευω σε ουτοπιες.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
Κυρίαρχος στο Φάληρο με ΠΑΟΚΟ Ολυμπιακός υπερισχύει του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα των "ερυθρόλευκων".
Ο Ολυμπιακός μπορεί να παινεύεται ότι έχει πάρει τον "αέρα" του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός σε 53 ματς (μαζί με τα πλέι οφ) μετράει 39 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Παράλληλα είχαν σερί 14 συνεχόμενων νικών από το 1992-93.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ  Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν παραβιάσει την εστία του ΠΑΟΚ 102 φορές ενώ έχουν δεχτεί 41 γκολ.
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού μεταμορφώνονταν σε... ταύροι, όποτε έβλεπαν απέναντι τους τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σιδέρης έχει σημειώσει ουκ ολίγα τέρματα στους αγώνες με τον "δικέφαλο του Βορρά", με αποκορύφωμα τα 4 την σεζόν 1961-62, όταν ο Θρύλος είχε υπερκεράσει το εμπόδιο των Θεσσαλονικιών με το ευρύ 6-0.
Πρόκειται, παράλληλα για την μεγαλύτερη, σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Καραπιάλης είχε πετύχει γκολ (από ένα) σε τέσσερα σερί ματς, από τον 1994-95 μέχρι το 1997-98.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
Εκτός αποστολής ο ΑβραάμΕκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω γρίπης. Διαβάστε ποιους επέλεξε ο Βαλβέρδε
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2/10, 20.30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος Ερνέστο Βαλβέρδε, για την αναμέτρηση με τον "δικέφαλο του βορρά" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ταλαιπωρείται από εμπύρετη γριπώδη συνδρομή, πήγε στο Ρέντη εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να επιστρέψει στο σπίτι του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Φετφατζίδης που ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και  Μανιάτης που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Φέισα, Χαβίτο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός 78-88Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ με 88-78 για το "Two Nations Cup", πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.Σε ένα παιχνίδι, όπου είχε τον πλήρη έλεγχο από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ με 88-78 για το "Two Nations Cup".Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχήσουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του ματς.Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση απέν...Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσει...Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σημερα  (Κυριακή, 2/10, 16:30) την Αναντόλου Εφές σε ακόμα ένα παιχνίδι για το "Two Nations Cup". Από τον Ολυμπιακό ο Κάιλ Χάινς βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, καθώς σημείωσε 24 πόντους, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.Για τη Φενερμπαχτσέ ο Πρέλτζιτζ σταμάτησε στους 18 πόντους, ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε 17 και οι Τζέρελς, Βίντμαρ και Γκιστ είχαν από 10.
Ο αγώνας:Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Λούκας οργάνωσε το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" και στη συνέχεια επιχειρούσε να βρει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Φενερμπαχτσέ. Έτσι, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς προηγήθηκε με 8-12 στο 5".
Σε εκείνο το σημείο, οι Τούρκοι θέλησαν να κάνουν την... αντεπίθεση τους, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας "αέρα" πέντε πόντων (18-23), έπειτα από καλάθι του Χάινς λίγο πριν τη λήξη της περιόδου.Ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμα πιο συγκεντρωμένα στο ματς στη συνέχεια και με τον Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου ξέφυγε ακόμα περισσότερο στο σκορ, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ των Πειραιωτών έκανε το 18-25 για την ομάδα του Ντούσαν ΊβκοβιτςΔεν ανησύχησεΟ Λάζαρος Παπαδόπουλος έδειχνε στην κυριολεξία ασταμάτητος και οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν ύστερα από τρίποντο του Σλούκα με 20-31 για να κλείσουν το ημίχρονο μετά από αντεπίθεση της Φενερμπαχτσέ στο +6 (44-38).

Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες των Τούρκων να πλησιάσουν. Ο Χάινς μαζί με τον Πρίντεζη διατηρούσαν μία διαφορά ασφαλείας για τους Πειραιώτες, την στιγμή που οι παίκτες της Φενέρ ήταν άστοχοι σε βολές (54-64).

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να βάζουν τη μπάλα κοντά στο καλάθι και ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε την διαφορά στους 15 πόντους για τον Ολυμπιακό (58-73), προτού ο Ονάν κάνει το 73-60, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά, η Φενέρ όσο και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να απειλήσει τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι έβρισκαν πάντα λύσεις στο παιχνίδι τους. Έτσι, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 88-78 για τον Ολυμπιακό που είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Κάιλ Χάινς (24π., 6ριμπ.).

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 38-44, 60-73, 78-88.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κάποια στιγμή πρέπει να ξεδιαλύνετε στο μυαλό σας τι σημαίνει να έχεις χρέος επειδή έχεις δάνειο που αποπληρώνεις και χρέος ληξιπρόθεσμο προς κρατικές οφειλές που κανονικά σε ρίχνουνε κατηγορία.

του κοσκωτά τα χρέη μας έριχναν κατηγορία κανονικά. και αν δεν βρισκόταν ο Κόκκαλης να τα πληρώσει (διακανονισμένα) έπρεπε να είχαμε πέσει.

verstanden oder soll ich auch pupu machen?
du kannst so viel pupu machen wie du willst
τα χρεη μας δεν ειναι κανονισμενα γιατι αναμενουμε με αγωνια το ξεπαγωμα τους
:thefinge:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
από την αγωνία έχετε ιδρώσει, είναι έκδηλο αυτό

ποσα χρονια μεσολαβησαν μεταξυ Κοκκαλη και Κοσκωτα;
στο διαστημα αυτο γιατι δεν πεσατε κατηγορια;
αλλα ολοι βλεπουμε τα στραβα των αλλων
ζμπουτσαμ αν χασουμε

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
παντως πολυ δια φημιση για το ντερμπυ κ το βλεπω αναλατη σουπα...

(+) για παοκ ,φορμα(δεν ειναι καλο για τοσο νωρις),ομοιογενεια,προπονητης...

για γαυρο ,εδρα(μπορει να γυρισει μπουμεραγκ),ακριβο ροστερ,κουκουλακης...

boukitsi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom