Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πριν 2-3 χρόνια ο Βαλβέρδε, αφού έφαγε τρία γκολ από την Ανόρθωση στην Κύπρο, διάβασε στις εφημερίδες ότι έπρεπε να παίξει πιό αμυντικά και το εφάρμοσε στη ρεβάνς στο Καραισκάκη (τέτοιος κόπανος είναι).

Αυτόν τον ίδιο κόπανο φέρανε παρακαλώντας πάλι, αγνοώντας τις "επιτυχίες" του στο μεταξύ όπου δούλεψε. Το ίδιο πράγμα επανέλαβε στη συνέχεια στο πρωτάθλημα και δε σταύρωσε ντέρμπυ.

Και περιμένετε προκοπή με αυτόν!!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σωστο

αυτο το "βαλβερδοσυστημα" για να περπατησει χρειαζεται δυο ΣΟΥΠΕΡ χαφ ακουραστα , που να κοβουν πολυ και να κανουν παιχνιδι με ανεση , οπως πχ αυτα της Μπαρτσελονα.

κριμα και παλι για την ηττα , εκανε λαθος διαχειρηση του υπαρχοντος υλικου ο ανοητος ο βαλβιδας

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
το θεμα ειναι το πως με 1-2 λεπτομερειες μπορεις να χασεις ενα παιχνιδι και αντιστοιχα να το κερδισεις.

Αν ειχε βαλει Αβρααμ ή αν δεν ειχε βγαλει Μιραλας θα το παιρναμε το ματσακι μην εχετε αμφιβολια

Το ίδιο λέμε. Πρόκειται για στόκο και θα φύγει νύχτα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το ίδιο λέμε. Πρόκειται για στόκο και θα φύγει νύχτα
ελα ομως που ο γαυρος φιλαθλος θελει να βλεπει επιθεση , επιθεση και παλι επιθεση...

δεν μας αρεσε ο Τακης επειδη δεν επαιζε επιθετικα , ας φαμε τωρα την επιθεση μας και να μαθουμε τι θελουμε "επιθεση ή τακτικη"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σωστο

αυτο το "βαλβερδοσυστημα" για να περπατησει χρειαζεται δυο ΣΟΥΠΕΡ χαφ ακουραστα , που να κοβουν πολυ και να κανουν παιχνιδι με ανεση , οπως πχ αυτα της Μπαρτσελονα.

κριμα και παλι για την ηττα , εκανε λαθος διαχειρηση του υπαρχοντος υλικου ο ανοητος ο βαλβιδας
μου αρέσουν όλοι οι προπονητές που δεν έχουνε πιάσει ποτέ ομάδα στα χέρια τους
χααχαχαχαχαχαχα
ξερόλες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μου αρέσουν όλοι οι προπονητές που δεν έχουνε πιάσει ποτέ ομάδα στα χέρια τους
χααχαχαχαχαχαχα
ξερόλες
απλα θυμαμαι το "βαλβερδοσυστημα" στα περισσοτερα ευρωπαικα ματς , αλλα και στα ελληνικα ντερμπι...

εχεις αλλη αποψη εσυ ας πουμε ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, δεν κάνω τον κόπο να διαβάσω τις τελευταίες 10-20 σελίδες που θα λένε για το παιχνίδι.
Το δικό μου σχόλιο βλέποντας ΜΟΝΟ τη ροή του αγώνα είναι το εξής:
1. Η ομάδα στην άμυνα έδειξε άτολμη στην αρχή. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μαρκάνο ή όχι - ενδεχομένως ο Αβράμης λόγω εμπειρίας να πήγαινε καλύτερα, πάντως τα 2 γκολ μπήκανε από παιδαριώδη λάθη
2. Ο Κοστάντζο δεν εμπνέει σιγουριά. Αυτό και μόνο τον καθιστά επικίνδυνο. Δεν ξέρω αν έχουμε άλλη επιλογή, πάντως αυτός προς το παρόν δείχνει λίγος. Ακομα και ο 40άρης Νικοπολίδης μοιάζει καλύτερος. Ελπίζω να βρει τα πατήματά του και να μας δείξει άλλο πρόσωπο στη συνέχεια.
3. έκανε μπαμ πως ο Μιραλλάς έχασε πόντους στα αριστερά. Όπως έκανε μπαμ και το γεγονός πως ο Τζιμπούρ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κουρασμένος. Εγώ περίμενα αλλαγή του Τσιμπούρη και όχι του Μιραλλάς.
4. Δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε τον Ορμπάιθ. Άλλαζε πολύ καλά το παιχνίδι και μετά τα 2 γκολ ισορρόπησε στο κέντρο η ομάδα. Κουρασμένος δεν μου φάνηκε.

5. Γενικώς ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Μου άρεσε που ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Το να έχανε με 2 - 0 όπως πριν από 2 χρόνια αλλά να έχει γλυτώσει 7άρα...δεν θα μου άρεσε. Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την κακή κατάσταση της Άρσεναλ. Δεν νομίζω πως θα έχουμε ανάλογη ευκαιρία

6. Βάσει εικόνας δεύτερου παιχνιδιού πιστεύω πως έχουμε αρκετές ελπίδες να πάρουμε πόντους στη συνέχεια. Δεν λέω πως θα περάσει στον επόμενο γύρο. Αν πάντως περάσει στο ΟΥΕΦΑ, τότε νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες για κάτι καλύτερο φέτος. Η ομάδα μου έδειξε σημάδια στρωσίματος.

Δεν θεωρώ ούτε την Άρσεναλ, ούτε τους γερμανούς ούτε τους Γάλλους αχτύπητες ομάδες. Αλλά για να τις χτυπήσεις καλό είναι να πιάνει και τίποτα ο τέρμας σου και να μπάινει και κανένα δοκάρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απλα θυμαμαι το "βαλβερδοσυστημα" στα περισσοτερα ευρωπαικα ματς , αλλα και στα ελληνικα ντερμπι...

εχεις αλλη αποψη εσυ ας πουμε ?
η άποψή μου είναι πως αν είσαι καλύτερος προπονητής τράβα στο Μαρινάκη
ή τουλάχιστον πήγαινε σε καμιά ομάδα να μεγαλουργήσεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η άποψή μου είναι πως αν είσαι καλύτερος προπονητής τράβα στο Μαρινάκη
ή τουλάχιστον πήγαινε σε καμιά ομάδα να μεγαλουργήσεις

δεν ειναι η δουλεια μου , προπονητης
απλα παρατηρητης που διαπιστωνει καποιες παθογενειες και τις επισημαινει  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειναι η δουλεια μου , προπονητης
απλα παρατηρητης που διαπιστωνει καποιες παθογενειες και τις επισημαινει  ;)
κι εγώ λέω πως άμα δεν είσαι προπονητής δεν μπορείς να κρίνεις έναν άλλο προπονητή παρά μόνο τη ροή ενός αγώνα
όπως αν δεν είσαι γιατρός δεν μπορείς να κρίνιες τις ικανότητες του γιατρού παρά μόνο εάν έκανε καλά την εγχείριση σαν αποτέλεσμα

γιατί δεν ξέρεις τις ιδιαίτερες συνθήκες. ξέρεις τι γίνεται στην προπονηση; ξέρεις τι βλέπει εκείνος; ξέρεις τι σύστημα είχε σχεδιάσει; τίποτα δεν ξέρεις. μόνο τι έπαιξε στο χόρτο ξέρεις.

μόνο τις αλλαγές δέχομαι σαν σχολιασμό, αλλά και για αυτό δεν ξέρεις τι μπορεί να είχε στο μυαλό του. Ας πούμε μπορεί να ήθελε κάποιον να πιέσει πιο ψηλά και να θεώρησε πως ο Μοντεστό αυτό θα το κάνει. Δεν ξέρεις.

συμφωνώ πως παλιά είχαμε πιο μεγάλους παίχτες στο ρόστερ, αλλά δεν είχαμε ποτέ τόσο δουλεμένη ομάδα εκτός από το '98

Αυτά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κι εγώ λέω πως άμα δεν είσαι προπονητής δεν μπορείς να κρίνεις έναν άλλο προπονητή παρά μόνο τη ροή ενός αγώνα
όπως αν δεν είσαι γιατρός δεν μπορείς να κρίνιες τις ικανότητες του γιατρού παρά μόνο εάν έκανε καλά την εγχείριση σαν αποτέλεσμα

γιατί δεν ξέρεις τις ιδιαίτερες συνθήκες. ξέρεις τι γίνεται στην προπονηση; ξέρεις τι βλέπει εκείνος; ξέρεις τι σύστημα είχε σχεδιάσει; τίποτα δεν ξέρεις. μόνο τι έπαιξε στο χόρτο ξέρεις.

μόνο τις αλλαγές δέχομαι σαν σχολιασμό, αλλά και για αυτό δεν ξέρεις τι μπορεί να είχε στο μυαλό του. Ας πούμε μπορεί να ήθελε κάποιον να πιέσει πιο ψηλά και να θεώρησε πως ο Μοντεστό αυτό θα το κάνει. Δεν ξέρεις.

συμφωνώ πως παλιά είχαμε πιο μεγάλους παίχτες στο ρόστερ, αλλά δεν είχαμε ποτέ τόσο δουλεμένη ομάδα εκτός από το '98

Αυτά

κανενας δεν εχει το μονοπωλειο στη γνωση , ουτε ειναι και κανενας στο απυροβλητο , ουτε εχει  κανενας το αλαθητο.

ουτε ξερω , ουτε και με ενδιαφερει το τι ακριβως εγινε στην προπονηση ή γενικοτερα στο μικροπεριβαλλον ή τις ιδιαιτερες συνθηκες ...βλεπω τι γινεται μακροσκοπικα και εκφραζω την αποψη μου γενικα για το "βαλβερδοσυστημα" και πως δουλευει στην πραξη .

ας πουμε ενας νευρολογος μπορει να κρινει ενα χειρουργο και το αντιθετο ακομα και αν ο καθενας εχει διαφορετικο ρολο

θελω να πω το οτι ειναι προπονητης ο Βαλβερδε ,δε σημαινει οτι θα κανουμε τουμπεκι οι υπολοιποι για να κανει οτι γουσταρει...εκτιμω οτι υπαρχουν 10 φορες καλυτεροι απο τον Βαλβερδε και ας μην ειμαι προπονητης.

σε ντερμπυ δεν εχεις παιξει μπαλα , και με τον βαζελο κακα τα ψεμματα με τη διαιτησια το πηρες , στην ευρωπη επι βαλβερδε σχεδον ποτε δεν εχεις παιξει μπαλα...

τυχαια ολα αυτα ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

γιατί δεν ξέρεις τις ιδιαίτερες συνθήκες.

φίλε μου, αν οι ικανότητες του γιατρού δεν κρίνονται από το αποτέλεσμα, τότε από τι κρίνονται; από το πώς κρατάει το νυστέρι; οι ικανότητες του μάγειρα δεν κρίνονται από τα φαγητά του; πρέπει να μαγειρεύεις ο ίδιος για να καταλάβεις αν το φαί είναι καμμένο;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φίλε μου, αν οι ικανότητες του γιατρού δεν κρίνονται από το αποτέλεσμα, τότε από τι κρίνονται; από το πώς κρατάει το νυστέρι; οι ικανότητες του μάγειρα δεν κρίνονται από τα φαγητά του; πρέπει να μαγειρεύεις ο ίδιος για να καταλάβεις αν το φαί είναι καμμένο;

ακριβως

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μα αν παιζαμε στα ντερμπυ μπαλα δεν θα εμενε και ματς που ΔΕΝ παιζουμε μπαλα.Στα περισσοτερα ματς του πρωταθληματος ΠΑΙΞΑΜΕ μπαλα και ηρθε το ντερμπυ του Καραισκακης για να σπιλωθει ολη η χρονια απ τους καλοθελητες, μαζι με μερικους χαμενους ποντους σε Νεα Σμυρνη οταν η ομαδα δεν ειχε κινητρο. Το προβλημα τοτε ηταν οτι σε καποια ματς η ομαδα ενω επρεπε να εξασφαλισει το σκορ υπερ της συνεχιζε να επιτιθεται και δεχοταν ευκολα αντεπιθεσεις. Με την παρουσια του Φεισα και τη βελτιωση του Μακουν ελπιζω το προβλημα να αντιμετωπιστει σε καποιο βαθμο. Και σιγουρα παλια ειχαμε τα μαγικα των μπαλαδορων, αν δεν επιαναν αυτα ομως (ποσο να πιασουν οταν εισαι απεναντι σε καλυτερους μαγους ή οργανωμενες ομαδες) τι εκανες; Αληθεια θυμαστε πολλες παρομοιες εμφανισεις στην Ευρωπη και μαλιστα εκτος εδρας; Μια Βερντερ εχουμε να θυμομαστε λες και πηραμε τον τελικο στο Γουεμπλι. Ε λοιπον υπαρχουν και οχι τοσο νοστιμα φαγητα που βγαζει ο μαγειρας αλλα που πρωτος τολμα να τα μαγειρεψει οταν αλλοι εφτιαχναν απλως...σαλατα

εντιτ: Και αν οχι σαλατα εφτιαχναν κατι απλο και ευκολο απλως καλομαγειρεμενο, τπτ που να στο κανει αξεχαστο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μα αν παιζαμε στα ντερμπυ μπαλα δεν θα εμενε και ματς που ΔΕΝ παιζουμε μπαλα.Στα περισσοτερα ματς του πρωταθληματος ΠΑΙΞΑΜΕ μπαλα και ηρθε το ντερμπυ του Καραισκακης για να σπιλωθει ολη η χρονια απ τους καλοθελητες, μαζι με μερικους χαμενους ποντους σε Νεα Σμυρνη οταν η ομαδα δεν ειχε κινητρο. Το προβλημα τοτε ηταν οτι σε καποια ματς η ομαδα ενω επρεπε να εξασφαλισει το σκορ υπερ της συνεχιζε να επιτιθεται και δεχοταν ευκολα αντεπιθεσεις. Με την παρουσια του Φεισα και τη βελτιωση του Μακουν ελπιζω το προβλημα να αντιμετωπιστει σε καποιο βαθμο. Και σιγουρα παλια ειχαμε τα μαγικα των μπαλαδορων, αν δεν επιαναν αυτα ομως (ποσο να πιασουν οταν εισαι απεναντι σε καλυτερους μαγους ή οργανωμενες ομαδες) τι εκανες; Αληθεια θυμαστε πολλες παρομοιες εμφανισεις στην Ευρωπη και μαλιστα εκτος εδρας; Μια Βερντερ εχουμε να θυμομαστε λες και πηραμε τον τελικο στο Γουεμπλι. Ε λοιπον υπαρχουν και οχι τοσο νοστιμα φαγητα που βγαζει ο μαγειρας αλλα που πρωτος τολμα να τα μαγειρεψει οταν αλλοι εφτιαχναν απλως...σαλατα

εντιτ: Και αν οχι σαλατα εφτιαχναν κατι απλο και ευκολο απλως καλομαγειρεμενο, τπτ που να στο κανει αξεχαστο
δες τον ΠΑΟΚ ομαδουλα που εχει με το 1/10 του μπατζετ μας , 2-2 την Ρουμπιν  ;)

θελω περισσοτερα γιατι το μπατζετ ειναι πολυ μεγαλο για να το χαραμιζουμε με μετριοτητες
οταν ο Ολυμπιακος κοντραρεται απο ισαξιες ή καλυτερες ομαδες ...μπλοκαρει!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δες τον ΠΑΟΚ ομαδουλα που εχει με το 1/10 του μπατζετ μας , 2-2 την Ρουμπιν  ;)

θελω περισσοτερα γιατι το μπατζετ ειναι πολυ μεγαλο για να το χαραμιζουμε με μετριοτητες
οταν ο Ολυμπιακος κοντραρεται απο ισαξιες ή καλυτερες ομαδες ...μπλοκαρει!

ΑΠΟΕΛ με 1/10 του μπάτζετ του ζμπάογκ, κέρδισε τους Ρώσσους και έφερε ισοπαλία με τους Ουκρανούς,
ομάδες με 5χ το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Αλλά αυτοί έχουν προπονητή απ' ότι φαίνεται.

Επισκέπτης
ΑΠΟΕΛ με 1/10 του μπάτζετ του ζμπάογκ, κέρδισε τους Ρώσσους και έφερε ισοπαλία με τους Ουκρανούς,
ομάδες με 5χ το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Αλλά αυτοί έχουν προπονητή απ' ότι φαίνεται.
κατσε ρε νικολα οχι και 110 του μπατζετ του παοκ ο αποελ :grin:ειπαμε οχι και ετσι. ;)οσο για προπονητη εγω θυμαμαι πριν δυο χρονια ενα βουητο να ηχει στο καραισκακη....ερνεστο βαλβερδεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μαζί με τον Παναθηναικό,η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα στην ευρώπη είναι ο ΠΑΟΚ

ΥΓ Ο γαύρος,πόσα θα μάζευε στη Ρωσία σήμερα????

Επισκέπτης

ρε παλερμο αστο δεν το εχεις το γαμημενο :2funny:πηγαινε να μας πεις πως ο τρελαντωνης θα σωσει τη χωρα και ασε τα ποδοσφαιρικα :birdman:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.413
Πόντοι
46.232

καλα παλι υποθεσεις.......για πες μας η καλυτερη τηλεθεαση απο που γινεται απο το καναπε?.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom