Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κοιτάζει Νιχάτ, Ντιουφ, Φορσέλ

Τον διάδοχο του Άλμπερτ Ριέρα φέρεται να αναζητούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που εξετάζουν περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών. Καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να καλύψει το κενό του Ισπανού στην αριστερή πτέρυγα με τους Κέβιν Μιραλάς και Τζαμέλ Αμπντούν, οι "ερυθρόλευκοι" ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση φορ.

Οι επιλογές αυτή την εποχή είναι περιορισμένες. Από τα ονόματα που έχουν προταθεί, ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής αυτά του  Νιχάτ Καχβετσί (31 χρονών), ο οποίος έφυγε από την Μπεσίκτας, του Σενεγαλέζου Ελ Χατζί Ντιουφ και του 30χρονου Φινλανδού, Μίκαελ Φόρσελ.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ορμπάιθ: «Σαν το σπίτι μου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τις πρώτες του ημέρες στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Βάσκος μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως νιώθει σαν το σπίτι του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρολεύκους». Επίσης, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Ο Ορμπάιθ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Αναλυτιά:

Είναι η δεύτερη προπόνηση. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, το Ρέντη και την ομάδα γενικότερα: «Το καλωσόρισμα ήταν πολύ «ζεστό» και καλό. Είμαι εδώ μόνο για δύο προπονήσεις αλλά νιώθω πως είμαι στο «σπίτι» μου».

Πρώτος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Μαρσέιγ. Τι γνωρίζεις για την γαλλική ομάδα και ποια είναι η γνώμη σου; «Νομίζω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία δουλεύει πολύ στην φυσική κατάσταση. Όπως όλες οι γαλλικές ομάδες θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και δεν θα είναι εύκολα για εμάς».

novasports.gr

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Το "αντίο" του Ριέρα

Με μια λιτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Αλμπερτ Ριέρα αποχαιρέτησε το πρωί του Σαββάτου (3/9) τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός είναι και επισήμως παίκτης της Γαλατασαράι. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:

«Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Γαλατασαράι, ο Άλμπερτ Ριέρα έκανε στο olympiacos.org, την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Ολυμπιακού που αποδέχθηκαν τελικά την επιθυμία μου για την μετεγγραφή μου στην Γαλατάσαραϊ, η οποία έκανε μια εξαιρετική πρόταση για μένα και την οικογένειά μου.

Πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα και εύχομαι στον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του κάθε επιτυχία».

novasports.gr
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επενδυτης Γλιξμπουργκ στον ΠΟΑ ..?
Οπως λεει και το σλογκαν της πρασσινης : '' ο ΠΟΑ ανηκει στο λαο του..''
Ψωμι ελια και Κωτσο βασιλια!!!
Περσινά ξινά σταφύλια.
Υπό την "αιγίδα της Αυτού Βασιλίκής Υψηλότητος" δεν ήταν πάντα η πουστροομάδα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ανακοινώθηκε ο Ριέρα

Παίκτης της Γαλατασαράι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από την τουρκική ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει τρία εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, ενώ ανακοινώθηκαν και οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη.

Ο Ριέρα είχε αποχαιρετήσει νωρίτερα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μέσω γραπτής δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων». Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της γειτονικής χώρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Γαλατασαράι συμφώνησε με τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού, για την σεζόν 2010-11, Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, την προηγούμενη σεζόν, Άλμπερτ Ριέρα, συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο. Η ομάδα του ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός θα λάβει το ποσό των 3.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής για την σεζόν 2011-12 θα εισπράξει 2.700.000 ευρώ, την χρονιά 2012-12 2.900.000 ευρώ και τις περιόδους 2013-14 και 2014-15 το ποσό των 3.000.000 ευρώ ετησίων. Ο παίκτης θα λαμβάνει το ποσό των 7.500 ευρώ για κάθε του συμμετοχή για κάθε χρονιά».

novasports.gr

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
7.500 ευρώ έξτρα από το συμβόλαιο???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
ναι για καθε αγωνα...εχει σχεδον το ιδιο συμβολαιο που ειχε περσι ο μπαρος....
:huh:
ποτε ειχα εγω ρε τετοιο συμβολαιο :huh:
οχι τιποτα αλλο θα πλακωσει και η εφορια και αντε να εξηγησεις μετα :P

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τελικα υπαρχει θεος
γλυτωσαμε απο το παλτο ριερα :grin:
αντε να βρουμε ενα καλο παιχτακι τωρα αλλα οποιον και αν βρουμε σιγουρα καλυτερος του αλβερτου θα ειναι :grin:
ισως να εχεις δικιο....αλλα η ολη ιστορια εδειξε σημαδια μικρης ομαδας αφου με την δηλωση του ριερα στη λιστα για το τσαμοιονς λιγκ χασαμε μια θεση παιχτη
ελπιζω τουλαχιστον να παρουμε τον νιχαντ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
:huh:
ποτε ειχα εγω ρε τετοιο συμβολαιο :huh:
οχι τιποτα αλλο θα πλακωσει και η εφορια και αντε να εξηγησεις μετα :P
αν δεν εισαι κοντος παλιος καλος σκορερ κ απο την τσεχια δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα... :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
αν δεν εισαι κοντος παλιος καλος σκορερ κ απο την τσεχια δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα... :grin: :grin:
δυστυχως δεν ειμαι >:(
ειμαι ψηλος στραβοκανεις και ελληνας :headbang:
εχω την εντυπωση παντως πως ο μιλαν δεν ειναι κοντος :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
δυστυχως δεν ειμαι >:(
ειμαι ψηλος στραβοκανεις και ελληνας :headbang:
εχω την εντυπωση παντως πως ο μιλαν δεν ειναι κοντος :think:
οκ για μενα  1,78 ειναι κοντος....κριμα να μην εισαι εσυ να φγαιναμε βολτα στα μπουρδελα κ να κερναγες  :grin: :grin: :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
οκ για μενα  1,78 ειναι κοντος....κριμα να μην εισαι εσυ να φγαιναμε βολτα στα μπουρδελα κ να κερναγες  :grin: :grin: :cheesy:
οχι φιλαρακο δεν θα σε επαιρνα
γιατι εχεις βαλει στο ματι την γλυκια μου αδυναμια την αννουλα απο το 71 >:(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
δεν την εβαλα στο ματι...αλλου την εβαλα.... :grin: :grin: :grin:
μη με χτυπας αλλο :tickedoff:
και νομιζα ημουν ο μοναδικος της :tickedoff:
παει εξαφανηστηκε και αυτη :headbang:
και πρωι που εχει δουλεψει δε με βολευει :helpplea:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μη με χτυπας αλλο :tickedoff:
και νομιζα ημουν ο μοναδικος της :tickedoff:
παει εξαφανηστηκε και αυτη :headbang:
και πρωι που εχει δουλεψει δε με βολευει :helpplea:
δεν σε φοβαμαι ...
ο ερωτας με ερωτα περναει ...θα βρεις αλλη.... ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πως ειπατε, δεν τρεχει κ τπτ που εφυγε ο Ριερα;

Ο Ριέρα έγινε «Τούρκος» και επίσημα χθες, αλλά... Τούρκος έγινε και ο Βαλβέρδε όντας «σκασμένος» από την αποχώρηση του βασικού του αριστερού χαφ, που του ανατρέπει άρδην τα πλάνα, ειδικά για το καθοριστικό ματς της 13ης Σεπτεμβρίου με τη Μαρσέιγ.

Ο Βαλβέρδε τα έχει «πάρει» και με τη στάση του Ριέρα, καθώς σε συζητήσεις που είχαν κάνει πριν από λίγες ημέρες ο 29χρονος άσος τον είχε διαβεβαιώσει δύο φορές μάλιστα πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί την πρόταση της Γαλατά από τη στιγμή που τον θέλει στον Ολυμπιακό.

Παρ' όλα αυτά όταν η πρόταση ανέβηκε ο Ριέρα πίεσε έντονα, την ώρα που και η διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει, με τον Βαλβέρδε να αναγκάζεται πλέον να ανατρέψει όλα τα πλάνα που είχε κάνει μέχρι τώρα για την ομάδα και να «ανακατέψει την τράπουλα», βρίσκοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ισπανός δεν περίμενε πως τελικά θα φύγει ο Ριέρα, όμως τώρα που αυτό είναι γεγονός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του, έχοντας συν τοις άλλοις το μειονέκτημα να είναι αυτό το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Το ζητούμενο πια είναι ποια λύση θα βρει για να καλύψει τα δύο άκρα στην επίθεση.

Με τον Τζιμπούρ να μπαίνει στις προπονήσεις Τρίτη ή Τετάρτη ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να πάει πάνω κάτω στο σχήμα που χρησιμοποίησε στο ματς με την Ιντερ. Δηλαδή στο 4-4-1-1 να έχει στην άμυνα τους Κοστάντσο, Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, ενώ δίπλα στον Μακούν που θα ξεκινήσει στον άξονα να έχει τον Μοντέστο (ο Φέισα είναι το αουτσάιντερ).

Στις άλλες 4 θέσεις της επίθεσης θα κάνει ό,τι ακριβώς με την Ιντερ. Φετφατζίδης δεξιά, Φουστέρ αριστερά, Γέστε σε ρόλο μεσοεπιθετικού και Μιραλάς στην επίθεση. Το θέμα θα είναι οι αλλαγές, καθώς ο Αμπντούν μπορεί να είναι στον πάγκο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Τζιμπούρ θα δώσει λύση επιθετικά και από εκεί και πέρα οι λύσεις που θα έχει θα είναι κυρίως αμυντικές. Το χειρότερο είναι πως δεν έχει την ευκαιρία να τεστάρει αυτήν την ενδεκάδα, εκτός μόνο από τα διπλά στου Ρέντη.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Θέος: «Χωρίς Ιμπαγάσα με Μαρσέιγ»

Δε θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως υπογράμμισε ο Χρήστος Θέος. Ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Αργεντινός μέσος δε θα προσλάβει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Ο Θέος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Ο Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται στην τρίτη φάση της αποκατάστασής της θλάσης που είχε στον δικέφαλο μηριαίο. Αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι είχε μία θλάση δευτέρου βαθμού. Ο Ιμπαγάσα χειρουργήθηκε, υποβλήθηκε από εμένα στο Metropolitan σε μερική έσω μηνισεκτομή αριστερού γόνατος, βρίσκεται πάρα πολύ καλά σε φάση ενδυνάμωσης, αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ, ωστόσο θεωρώ ότι μετά από αυτόν τον αγώνα, στον επόμενο θα τον έχουμε στη διάθεσή μας, θα είμαι έτοιμος. Ο Γέστε έχει μία κάκωση, ενόχληση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος χωρίς απεικονιστικά ευρήματα, μόνο η κλινική του εικόνα, και αυτός βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας και ήδη με την ομάδα αρχίζει να αγωνίζεται. Ο Ιμπαγάσα βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας. Όλοι οι υπόλοιποι, όμως, θα είναι στη διάθεση του κυρίου Βαλβέρδε».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Φουστέρ: «Ώθηση από τον κόσμο»

Ειδική αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας και στην ώθηση που δίνουν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως θέλει τη νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα της Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στις εφετινές μετεγγραφές των «ερυθρολεύκων». Ο Φουστέρ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το βάρος που δόθηκε στη φυσική κατάσταση: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικές αυτή την εβδομάδα μας έκανε να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά στα μέσα της για να έχουμε τώρα ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο».

Για την πρεμιέρα στο Champions League με τη Μαρσέιγ: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε παίξει κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος για να έχουμε περισσότερο ρυθμό στα πόδια μας για τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Είναι μια δυνατή ομάδα σίγουρα και θα είναι δύσκολο να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με έναν τέτοιο αντίπαλο».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με τη γαλλική ομάδα: «Σίγουρα ο κόσμος μας σπρώχνει και αυτή η βοήθεια είναι το 90% της προσπάθειάς μας. Το είδαμε και πέρυσι που με τη βοήθεια του κόσμου κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας για το πρωτάθλημα, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη».

Για τον ανταγωνισμό με την προσθήκη πολλών νέων παικτών στην ομάδα: «Σίγουρα ο ανταγωνισμός μέσα σε μια ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικός. Είναι σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που παλεύουν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Αυτό κάνει πιο υψηλό το επίπεδο της ομάδας και ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να βρει τη θέση του. Είναι επίσης σημαντικός βέβαια, ο κάθε νέος παίκτης που έρχεται να προσαρμόζεται σωστά και σιγά-σιγά στην ομάδα».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Καταλήγουν σε Ασαμόα

Ο Αφρικανός, με γερμανική υπηκοότητα, επιθετικός, Τζέραλντ Ασαμόα φαίνεται να προκρίνεται ως η λύση για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Ασαμόα είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή ενώ πέρσι αγωνίστηκε 20 φορές στη βασική ενδεκάδα της Σεντ Πάουλι. Είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,81, γεννήθηκε στην Μαμπόνγκ της Γκάνας όμως σαν. Γερμανός μετράει ήδη 43 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική ομάδα των «πάντσερ».

Έχει αγωνιστεί επίσης στο Ανόβερου για τρεις σεζόν ('96-'99), στη Σάλκε όπου στην οποία παρέμεινε και έγινε ευρύτερα γνωστός και παρέμεινε για 11 συνεχόμενα χρόνια, έχοντας 279 συμμετοχές και 44 τέρματα!

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom