raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
γιατι ρε παιχτη που εχω αδικο στο μεσο η στην τριτη-τεταρτη ?τι σόι πικραμένος είσαι εσύ;
γιατι ρε παιχτη που εχω αδικο στο μεσο η στην τριτη-τεταρτη ?τι σόι πικραμένος είσαι εσύ;
Προς το παρον φιλε να αγορασεις εναν καναπε και αργοτερα βλεπουμε!ο μεσος σας μαρανε !
παλι τριτη-τεταρτη τσοντα θα βλεπουμε !
και στα δύογιατι ρε παιχτη που εχω αδικο στο μεσο η στην τριτη-τεταρτη ?
κοίτα αν κάτσε πόρτο ή άρσεναλ, τουλάχιστον στο καραισκάκη παλεύονται...και από β, την μπενφίκα την έχεις ξανγαμήσει στον πειραιά και η μίλαν οκ, κ η αεκ την έχει νικήσει...όλα γίνονται...αλλά όχι ρεάλ...ειδικά φέτος...Καλη τυχη στην ομαδαρα μας αυριο
Οι πιθανοι αντιπαλοι μας απο το Α ΓΚΡΟΥΠ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΡΕΑΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ
ΑΡΣΕΝΑΛ
ΙΝΤΕΡ
ΤΣΕΛΣΙ
ΠΟΡΤΟ
δεν ξερω ακομα την κατάταξη απο το β γκρουπ αλλα ειναι σιγουρες οι βιγιαρεαλ,μπενφικα,μιλαν,βαλενθια,λεβερκουζεν
Οι αρσεναλ, ιντερ,πορτο μετα την εποχη φαλκαο παλευονται
ολες οι αλλες και ειδικα οι δυο πρωτες
συγκεκριμενα μακρια απο μπαρτσελονα,ρεαλ,μαντσετερ, και μπάγερνκοίτα αν κάτσε πόρτο ή άρσεναλ, τουλάχιστον στο καραισκάκη παλεύονται...και από β, την μπενφίκα την έχεις ξανγαμήσει στον πειραιά και η μίλαν οκ, κ η αεκ την έχει νικήσει...όλα γίνονται...αλλά όχι ρεάλ...ειδικά φέτος...
ρε παιδια λαθος ομαδες βλεπετε !Καλη τυχη στην ομαδαρα μας αυριο
Οι πιθανοι αντιπαλοι μας απο το Α ΓΚΡΟΥΠ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΡΕΑΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ
ΑΡΣΕΝΑΛ
ΙΝΤΕΡ
ΤΣΕΛΣΙ
ΠΟΡΤΟ
δεν ξερω ακομα την κατάταξη απο το β γκρουπ αλλα ειναι σιγουρες οι βιγιαρεαλ,μπενφικα,μιλαν,βαλενθια,λεβερκουζεν
Οι αρσεναλ, ιντερ,πορτο μετα την εποχη φαλκαο παλευονται
ολες οι αλλες και ειδικα οι δυο πρωτες
ρε αρχηγοπουλο λιγη σοβαροτητα !και στα δύο
για το πρώτο, πληρώστε εσείς πρώτα κανά προπονητή και παρακαλέστε και τον Ολυμπιακό για κανά δανεικό και μετά μιλάτε για εμάς που προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα μας
για το δεύτερο, προφανώς έχεις ξεχάσει πως πρόπερσι που ήμαστε ομίλους, περάσαμε. Και πως με άλλους γελάμε κάθε χρόνο. Ας μην συζητήσω για τη δική σου ομάδα που δεν ξέρει τι σημαίνει Ευρώπη, έτσι;
ναι αμα δεν τυχεις με αυτες σωθηκες !συγκεκριμενα μακρια απο μπαρτσελονα,ρεαλ,μαντσετερ, και μπάγερν
μηχανες παραγωγης γκολ ειναι ολες αυτες..
με την ενοια οτι και στο καραισκακη με αυτες της 4 δεν εχεις καμια ελπιδα
στο καραισκακι παλευονται λεω..ναι αμα δεν τυχεις με αυτες σωθηκες !
οι αλλες ειναι στα μετρα σου..... !
Θα την δείξει το MEGA στις 6.45 νομίζω.υπαρχει καποιο stream να δουμε την κληρωση?
τωρα τελευταια το myp2p εχει πεσει και δεν μπορω να μπω?
δεν παλευονται οπως κ να το δεις...στο καραισκακι παλευονται λεω..
Και εσυ μην μου πεις.... Καταλαβα, πρεπει να εισαι μεγαλος μαλαξ!!!δεν παλευονται οπως κ να το δεις...
[size=30pt]εχεις παιχτες ασημους-αγνωστους πανευρωπαικα(μηδεν εμπειρια απο μεγαλες ομαδες)[/size] κ δευτεραντζα προπονητη...
κ μη μου πεις για το απορθητο καστρο γτ ουτε τα παιδακια τα πιστευουν...