dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κ 30 του νιλσεν!!!Στα μικροσκοπικά αρχίδια σου ρε πισωγλέντη, η σειρά θα γυρίσει θα το δεις...με 48 πόντους του Γλυνιαδάκη....
κ 30 του νιλσεν!!!Στα μικροσκοπικά αρχίδια σου ρε πισωγλέντη, η σειρά θα γυρίσει θα το δεις...με 48 πόντους του Γλυνιαδάκη....
αμα δεις το καβλι μου τρυπιε θα χωσεις την περικεφαλαια στην κωλοτρυπιδα σου μηπως γλιτωσεις...Στα μικροσκοπικά αρχίδια σου ρε πισωγλέντη, η σειρά θα γυρίσει θα το δεις...με 48 πόντους του Γλυνιαδάκη....
οπως και ο σπανουλης δεν φαινεται να χει βρει τα πατηματα τουο παπαλουκάς ήταν τεράστια παιχτούρα, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί πια
αμα δεις το καβλι μου τρυπιε θα χωσεις την περικεφαλαια στην κωλοτρυπιδα σου μηπως γλιτωσεις...
Τι να λεμε τωρα?
Οτι ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι το τμημα-ντροπη του συλλογου?
Οτι καποιοι ακριβοπληρωμενοι παιχτες (π.χ Παπαλουκας, Σπανουλης), αν εχουν τσιπα πανω τους, πρεπει να δωσουν το μισο απο το μισθο τους στα παλικαρια του Βολευ και του πολο?
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την νικη.
εγώ είμαιρε παιδες ποια ειναι τα παλικαρια που λεγανε οτι ο διαμαντιδης δεν ειναι σκορερ??
21 ποντους (6/12 διποντα 1/1 τριποντα 6/8 βολες)
9 ασιστ
5 ριμπαουντ
3 κλεψιματα
Στο ποδοσφαιρο ναι.Το πρωτάθλημα φέτος όπως και να χει θα είναι του Ολυμπιακού . Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς πια...Μην βιάζεστε.
αυτος ο τεπιτς μονο με τον ολυμπιακο βαζει.εγώ είμαι
κα το ξαναλέω
επειδή έβαλε πόντους σε ένα ματς δεν χαρακτηρίζεται σκόρερ κάποιος
σκόρερ χαρακτηρίζεται επειδή καταστρώνει την επίθεση ο προπονητής αρχίζοντας από αυτό.
και ο Τέπιτς έβαλε σήμερα - κι αυτός είναι;
καααααααλαΤο πρωτάθλημα φέτος όπως και να χει θα είναι του Ολυμπιακού . Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς πια...Μην βιάζεστε.
πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή τη διαφορά του ηγέτη από τον σκόρερεχεις πολλους καλους παικτες-αστερες,αλλα δεν εχεις παιχτη για να παρει τη μπαλα οταν αυτη ζυγιζει 200 κιλα..
ο καλαθης αφησε στην κυριολεξια τη μπαλα στα χερια του διαμαντιδη(που δεν ειναι σκορερ,μη ξεχνιομαστε ) στο τελευταιο λεπτο..
ο γκορντον που να την αφησει;;;δεν εχει το συμπαικτη που να του εμπνευσει εμπιστοσυνη.
ο μονος που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο τεο που τα χει φαει πλεον τα ψωμια του,
και παρολαυτα ακομα και σημερα προσπαθησε με το ντραιβ που του χει απομεινει να βοηθησει οπως μπορει..
μη ξεχναμε βεβαια και το φωτση που ειναι παντα εκει για να παρει το μεγαλο σουτ.
εντιτ: για να λεμε και τα καλα,εκκλησια σημερα το σεφ..ουτε λειζερ..
ναιΚυριακή κοντή γιορτή
τυπε ο παπαλουκας εχει κανει μερικα καλα παιχνιδια,ο σπανουλης ναι ειναι για τον πουτσο,μου αρεσε που πανηγυριζαν καποιοι το καλοκαιρι που ηρθε ο τελειωμενος στον γαυρο,πιστευει κανεις οτι αν τον ηθελε ο ζοτς θα ειχε φυγει; Γεια σου ρε kill bill παντως τα παιχνιδια θα πανε στον ποντο ολα,μπορει να το παρει ο βαζελος με 3-0 μπορει ομως και οχι το σιγουρο ειναι οτι θα εχει ενδιαφερων η ιστοριαΤι να λεμε τωρα?
Οτι ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι το τμημα-ντροπη του συλλογου?
Οτι καποιοι ακριβοπληρωμενοι παιχτες (π.χ Παπαλουκας, Σπανουλης), αν εχουν τσιπα πανω τους, πρεπει να δωσουν το μισο απο το μισθο τους στα παλικαρια του Βολευ και του πολο?
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την νικη.