opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
4 φαουλ και 1 τεχνικη ποινη σε 2 λεπτα!!απιστευτα πραγματα
Για πες μου ένα που δεν ήταν...
4 φαουλ και 1 τεχνικη ποινη σε 2 λεπτα!!απιστευτα πραγματα
ματια εχεις και βλεπεις.του μαυροκεφαλιτη μολις τωρα?Για πες μου ένα που δεν ήταν...
ματια εχεις και βλεπεις.του μαυροκεφαλιτη μολις τωρα?
το θεμα δεν ειναι αν ειναι φαουλ το θεμα ειναι οτι οταν γινονται απ την αλλη πλευρα δεν σφυριζονταιΣτον Καυμακόγλου??? Δεν ήταν????????????
Ούτε ο Γλυνιαδάκης δεν διαμαρτύρεται...
Δείτε λίγο μπάσκετ. Έλεος...
το θεμα δεν ειναι αν ειναι φαουλ το θεμα ειναι οτι οταν γινονται απ την αλλη πλευρα δεν σφυριζονται
το θεμα δεν ειναι αν ειναι φαουλ το θεμα ειναι οτι οταν γινονται απ την αλλη πλευρα δεν σφυριζονται
εχεις προχηρα τις βολες στο α ημιχρονο?Α, το αλλάζουμε τώρα, αφού ο ολυμπιακός δεν μπαίνει κοντά στην μπασκέτα
ρε συ ελα τωρα μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα,...αν δεν βλεπεις οτι σε ενα ματς που ειμαστε πολυ καλυτεροι σε κρατανε οι διαιτητες με τα φαουλ τι να σου πω....σε ειχα για πιο σωστο...τεσπα δεν θα σου αλλαξω εγω την αποψη...αν σου αρεσει η ομαδα σου και αν θεωρεις οτι το σκορ ανταποκρινεται στην εικονα των δυο ομαδων δεν τρεχει τιποτα...Α, το αλλάζουμε τώρα, αφού ο ολυμπιακός δεν μπαίνει κοντά στην μπασκέτα
20 με 4 !!!!!εχεις προχηρα τις βολες στο α ημιχρονο?
αφου θα το παρει ο ολυμπιακοσ σημερα δεν το βλεπεις;ρε συ ελα τωρα μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα,...αν δεν βλεπεις οτι σε ενα ματς που ειμαστε πολυ καλυτεροι σε κρατανε οι διαιτητες με τα φαουλ τι να σου πω....σε ειχα για πιο σωστο...τεσπα δεν θα σου αλλαξω εγω την αποψη...αν σου αρεσει η ομαδα σου και αν θεωρεις οτι το σκορ ανταποκρινεται στην εικονα των δυο ομαδων δεν τρεχει τιποτα...
μην νομιζεις οτι παραμυθιαζομαστε πως θα κερδισουμς η θα παρουμε πρωταθλημα...γνωριζουμε απο πρι οτι ειναι προδιαγεγραμμενο το σκηνικο....
απλα ειναι το γαμωτο...μια φορα ρε πουστη ...μονο μια παιξτο στα ισα...
αφου θα το παρει ο ολυμπιακοσ σημερα δεν το βλεπεις;
ρε συ μην σκεφτεσαι πορωμενα.ο ολυμπιακος παιζει πολυ απο την περιφερεια ακομα και ο ψηλος ο μαυροκεφαλιδης ολους τους ποντους τους εχει βαλει με σουτ απο τα 5 μετρα.λογικο ειναι να μην περνεις φαουλ.αντιθετα ο βαζελος εχει μεταφερει το παιχνιδι στους ψηλους και στη ρακετα.οταν παιζεις δυνατα στη ρακετα και θα συμφωνησω και στην εδρα του αντιπαλου θα παρεις σφυριγματα.αλλα προς θεου τα περισοτερα ειναι σωστα.ρε συ ελα τωρα μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα,...αν δεν βλεπεις οτι σε ενα ματς που ειμαστε πολυ καλυτεροι σε κρατανε οι διαιτητες με τα φαουλ τι να σου πω....σε ειχα για πιο σωστο...τεσπα δεν θα σου αλλαξω εγω την αποψη...αν σου αρεσει η ομαδα σου και αν θεωρεις οτι το σκορ ανταποκρινεται στην εικονα των δυο ομαδων δεν τρεχει τιποτα...
μην νομιζεις οτι παραμυθιαζομαστε πως θα κερδισουμς η θα παρουμε πρωταθλημα...γνωριζουμε απο πρι οτι ειναι προδιαγεγραμμενο το σκηνικο....
ρε συ ελα τωρα μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα,...αν δεν βλεπεις οτι σε ενα ματς που ειμαστε πολυ καλυτεροι σε κρατανε οι διαιτητες με τα φαουλ τι να σου πω....σε ειχα για πιο σωστο...τεσπα δεν θα σου αλλαξω εγω την αποψη...αν σου αρεσει η ομαδα σου και αν θεωρεις οτι το σκορ ανταποκρινεται στην εικονα των δυο ομαδων δεν τρεχει τιποτα...
αφου θα το παρει ο ολυμπιακοσ σημερα δεν το βλεπεις;
και που εισαι ακομα αδερφε...υποτιθεται οτι στο πρωτο το αφηνουν και λιγο να παιχτει...στο δευτερο θα αρχισουν τα μαγικα...θα αρχισει και τις κορωνες ο χατζηκαριολης για αμυνα που ''σφιγγει''' για ''μεγγενη'' για το ''χταποδι'' για ''ρεσιταλ αμυνας'' και εσυ θα πας σαν το σκυλι στο αμπελι...13/20 για την ομαδα σου 3/4 για την ομαδα μου.μαλλον επειδη ζοριζουν τα πραγματα παμε για παγκοσμιο ρεκορ βολων σημερα.
και που εισαι ακομα αδερφε...υποτιθεται οτι στο πρωτο το αφηνουν και λιγο να παιχτει...στο δευτερο θα αρχισουν τα μαγικα...θα αρχισει και τις κορωνες ο χατζηκαριολης για αμυνα που ''σφιγγει''' για ''μεγγενη'' για το ''χταποδι'' για ''ρεσιταλ αμυνας'' και εσυ θα πας σαν το σκυλι στο αμπελι...
δεν θα μπορεις να αλλαξεις πασα απο το ξυλο και ο λιναρδος θα μιλαει για λαθος τακτικες και λοιπες μαλακιες...
χαχαχαχαχ το εχουμε δει το εργο τοσες φορες που το εχουμε μαθει απ'εξω...εδω ψαχνανε μια ωρα ποιο παπουτσι εκλεψε την μπαλλα