Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κουναβι!
στο έχω ξαναπεί μου φαίνεται ότι οι προβλέψεις μου σχεδόν πάντα είναι αστοχες.
και περσι πίστευα ότι η μπάρτσα θα περάσει την Ιντερ.......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αλυτο λοιπον το μυστηριο εδω, κανενας να βοηθησει;

Αυτη τη στιγμη ειναι ο σταρ του ελληνικου πρωταθληματος, ειτε το θελεις ειτε οχι. Αξια ως ποδοσφαιριστης αλλα και λαμψη εκτος γηπεδων ενω και το λαιφσταιλ του παραπεμπει σε εκκεντρικοτητες = σταριλικι.

Γιατι βγηκε και ειπε ο Σισσε "ειμαι ο μεγαλυτερος παικτης που ηρθε ποτε εδω;" Η μηπως δεν αναγνωρισε κανεις την αξια του Καρεμπε ή του Ριβαλντο και δεν θελεις να χασουν την "πρωτια" σε κατι τελειως υποκειμενικο και συναμα ανουσιο;
Τι πιο φυσιολογικο και νορμαλ σε ενα ποδοσφαιρο (σαν της Ελλαδας) ε! Το οτι αυτη η σκηνη ειναι ντροπη για καθε φυσιολογικο οπαδο του Ολυμπιακου δεν σου λεει κατι ε

Σταματησε να παιζει μπαλα μετα τα συμβαντα του Καραισκακης;Απ οτι θυμαμαι εδωσε κ 3 ασιστ στον τελευταιο του αγωνα

Ο Ζιλμπερτο ομως ουτε χτυπηθηκε στον δρομο για τη φυσουνα, ουτε βριστικε απο προεδρο (!) επαγγελματικης ομαδας! Τι παραπανω θα μπορουσε να πει και να καταδικασει; Θες να ζυγισω και "την προσφορα στο ποδοσφαιρο" του καθενος τωρα; Ναι η Βραζιλια εχει τα περισσοτερα παγκοσμια πρωταθληματα και η Γαλλια ενα, τωρα εισαι ενταξει;
το να κατσω να συζητησω μαζι σου ειναι χαμενος κοπος και χρονος, οταν ανοιξεις τα ματια σου και δεις πιο περα απο την μυτη σου τα ξαναλεμε, το οτι εχετε πεσει στα γονατα και π[αρακαλατε τον σισε να μεινει τα λεει ολα.αντε γεια

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτό λέω και στον μπόμπα να κάνει.

Υ.Γ.
και συ στο κατόπι του νικ;
Kαθόλου ειρωνικό ούτε περιπαικτικό ήταν το σχόλιο μου απλή ερώτηση ήταν.
Εκανες δύο προβλεψεις δεν σου βγήκαν.
Αυριο μπορεί να κάνεις κάποιες άλλες και να σου βγούν.
Το θέμα μου δεν είναι αυτό.
Πώς λέγανε τον μακαρίτη που είχε φάει την φωτοβολίδα στο λαιμό απο πιστόλι-εκτοξευτήρα φωτοβολίδων σε ματς παοκ-λαρισα ή λαρισα-παοκ;
Aς δούμε μετά απο το τραγικό εκείνο γεγονός εαν έχουμε κάνει βήματα προόδου εάν είμαστε στάσιμοι ή οπισθοδρομούμε.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
το να κατσω να συζητησω μαζι σου ειναι χαμενος κοπος και χρονος, οταν ανοιξεις τα ματια σου και δεις πιο περα απο την μυτη σου τα ξαναλεμε, το οτι εχετε πεσει στα γονατα και π[αρακαλατε τον σισε να μεινει τα λεει ολα.αντε γεια

Πες μου να διαβασω και καμια σοβαρη εφημεριδα στυλ Γαβρου ή Πρωταθλητη ρε τυπε.

ΥΓ: Οταν δεν εχουμε τι να πουμε πεταμε ενα "τι να συζητησω μαζι σου" και καθαριζουμε  ;)

ΥΓ2: Βλεπω αυριο καποιος διοικητικος απ τον Ολυμπιακο να τα χωνει σε φερελπι παραγοντα αλλης ομαδας της Αθηνας. Αποδοση 1,35

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαθόλου ειρωνικό ούτε περιπαικτικό ήταν το σχόλιο μου απλή ερώτηση ήταν.
Εκανες δύο προβλεψεις δεν σου βγήκαν.
Αυριο μπορεί να κάνεις κάποιες άλλες και να σου βγούν.
Το θέμα μου δεν είναι αυτό.
Πώς λέγανε τον μακαρίτη που είχε φάει την φωτοβολίδα στο λαιμό απο πιστόλι-εκτοξευτήρα φωτοβολίδων σε ματς παοκ-λαρισα ή λαρισα-παοκ;
Aς δούμε μετά απο το τραγικό εκείνο γεγονός εαν έχουμε κάνει βήματα προόδου εάν είμαστε στάσιμοι ή οπισθοδρομούμε.

οκ απολογούμαι....
ξαναλέω...
στις προβλέψεις μου είμαι τις πλείστες φορές έξω.
γιατι απλά η μπάλλα γι αυτό είναι τόσο όμορφη. γιατί είναι απρόβλεπτη.
πίστευα λχ ότι το κύπελο περσι θα το παιρνε ο άρης.
πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι ο γάβρος θα έβγαινε τσου λου πάλι όξω έπεσα.
πιστευα ότι δε θα πεσει η λάρισα πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι θα πέσει η ξάνθη πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι θα κερδίζαμε το γάβρο πέρσι στο καραισκάκη πάλι όξω έπεσα....
μάλλον τις περισσότερες φορές η κοινή λογική στη μπαλλα είναι άχρηστη.
αλλα μάλλον και γι αυτό η μπάλλα είναι ο βασιλιάς όλων των σπορ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οκ απολογούμαι....
ξαναλέω...
στις προβλέψεις μου είμαι τις πλείστες φορές έξω.
γιατι απλά η μπάλλα γι αυτό είναι τόσο όμορφη. γιατί είναι απρόβλεπτη.
πίστευα λχ ότι το κύπελο περσι θα το παιρνε ο άρης.
πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι ο γάβρος θα έβγαινε τσου λου πάλι όξω έπεσα.
πιστευα ότι δε θα πεσει η λάρισα πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι θα πέσει η ξάνθη πάλι όξω έπεσα.
πίστευα ότι θα κερδίζαμε το γάβρο πέρσι στο καραισκάκη πάλι όξω έπεσα....
μάλλον τις περισσότερες φορές η κοινή λογική στη μπαλλα είναι άχρηστη.
αλλα μάλλον και γι αυτό η μπάλλα είναι ο βασιλιάς όλων των σπορ.
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι κουβέντα κάνουμε
*Κοιτα να δεις που δεν θυμόμαστε καν το όνομα του μακαρίτη και μετά λέμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας.........μνήμη χρυσόψαρου.
Παπάρια μάντολες που λεει και ο γεωργίου

Επισκέπτης
τα γνωστα αντρακια του βορρα οταν ειχαν παιξει με την λαρισα στην τουμπα ειχαν βγαλει και πανο "μια φωτοβολιδα για καθε καρωτιδα".
οι ιδιοι που απο το 81 και μετα βριζανε καθε χρονο τους νεκρους μας στην θυρα 7 αλλα οταν σκοτωθηκανε τα παιδια με το πουλμαν στα τεμπη το 99 βγαλανε ανακοινωση και ζηταγανε συγνωμη για ολα αυτα τα χρονια που βριζανε τους νεκρους μας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τα γνωστα αντρακια του βορρα οταν ειχαν παιξει με την λαρισα στην τουμπα ειχαν βγαλει και πανο "μια φωτοβολιδα για καθε καρωτιδα".
οι ιδιοι που απο το 81 και μετα βριζανε καθε χρονο τους νεκρους μας στην θυρα 7 αλλα οταν σκοτωθηκανε τα παιδια με το πουλμαν στα τεμπη το 99 βγαλανε ανακοινωση και ζηταγανε συγνωμη για ολα αυτα τα χρονια που βριζανε τους νεκρους μας.
Οι κολλημένοι και οι άρρωστοι δεν έχουν διακριτικά

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πες μου να διαβασω και καμια σοβαρη εφημεριδα στυλ Γαβρου ή Πρωταθλητη ρε τυπε.

ΥΓ: Οταν δεν εχουμε τι να πουμε πεταμε ενα "τι να συζητησω μαζι σου" και καθαριζουμε  ;)

ΥΓ2: Βλεπω αυριο καποιος διοικητικος απ τον Ολυμπιακο να τα χωνει σε φερελπι παραγοντα αλλης ομαδας της Αθηνας. Αποδοση 1,35
οταν δεν μπορεις ουτε τα αυτονοητα να διακρινεις δεν εχει νοημα, οταν αναγορευεις τον σισε σε σουπερ σταρ στο ποδοσφαιρο της ψωροκωσταινας τι να συζητησω μαζι σου;;οταν βλεπεις το δεντρο[ επεισοδια στο ντερμπυ] και χανεις το δασος[ ανυπαρξια της ομαδας σε ολο το φετινο πρωταθλημα] τι εχουμε να πουμε;; οταν ολοκληρη ομαδα οπως ο παναθηναικος κρυβεται στην φουστα του σισε τι να μου πεις;; μια μονο ερωτηση, με προεδρο τον γιωργο βαρδινογιαννη ο καθε σισε θα ειχε αυτη την συμπεριφορα οποιο και να ηταν το αποτελεσμα του ντερμυ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πως γινεται να σκαει μια ομαδα και για ενα ημιχρονο εχει κλεισει τον ΠΑΟΚ στην εδρα του, χωρις να χει δεχθει ουτε φαση μεχρι την τρελη στεκια μπιλιαρδου στο τελος του α ημιχρονου απο οπου εγινε το 1-1; Το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εναλλακτικο τροπο αναπτυξης οταν κουραζεται ο Ιμπαγασα ή ειναι απων. Η ομαδα φετος ειναι μιας χρησεως (μεσος ορος βασικων πολυ υψηλος) και πιστευω οτι εχουν δει τις αδυναμιες αυτες οι διοικουντες ωστε το καλοκαιρι να φροντισουν για ενισχυση. Φτανει πια με τον Βαλβερδε που δεν κερδιζει ντερμπυ, οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος δηλαδη οι παικτες ειναι παικταραδες και οταν χανει φταιει ο προπονητης; Οι παικταραδες ποτε; Εκτος αν θεωρειτε τοσο του πεταματου το υλικο των αλλων ομαδων

ΥΓ: Δεν παιζει μονη της η ομαδα σε καθε αγωνα κυριοι δημοσιοκαφροι των οπαδικων εντυπων. Καλο το υλικο μας αλλα με ελλειψεις, ΤΕΡΜΑ. 
η ομάδα σκάει λόγω αποτελεσμάτων - μετά τον Φλεβάρη απλά δεν παίρνει αποτέλεσμα φυσιολογικά. Μόνο άμα ο αντίπαλος κάνει μαλακίες.
δες και την πρώτη χρονιά, τα ίδια πράγματα ζούμε
κάνει την κοιλιά αυτόν τον καιρό και βγάζουνε γλώσσα κάποιοι που είναι 25 βαθμούς πίσω. Δικό μας πρόβλημα, αφού τα ντέρμπι που έπρεπε να καθαρίσουμε αφού παίξαμε καλύτερα, τα χάσαμε με λαμπαδηδρομίες (φωτοβολιδιακά)

ναι αλλα οταν δουν το βιντεο οι αρμοδιοι φορεις θα δεις τι τιμωρια θα πεσει.μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.
σημειώνεται και θα το υπενθυμίσω όπως θυμίζω διαρκώς στον Παλέρμο πως κάνει την κότα
εγώ κότα δεν είμαι - μακάρι να έχεις δίκιο. Τουλάχιστον να ελπίζουμε πως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τον πούτσο είμαστε όλοι!!!
Μυαλό δεν βάλαμε τόσα χρόνια
ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
τώρα το κατάλαβες πως ο Έλληνας δεν μαθαίνει από τα λάθη του;
τώρα το κατάλαβες πως το ποδόσφαιρο είναι απλά άλλη μια απόδειξη της ίδιας μαλακίας που μας δέρνει σαν λαό;

έλα, δεν μπορεί, κάποιος θα κατέβει να πει μπράβο στον Παπανδρέου αν μας βγάλει από το ευρώ και μας υποτιμήσει... μη σου πω πως θα είναι ολόκληρος στρατός...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τώρα τι ψάχνετε? γιατί συνεχίζεται η βία στα ελληνικά γήπεδα? θέλετε κ μια πιο αιρετική άποψη? το μέγα αυτό πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει η πολιτεία (ποια?) τόσα χρόνια θα μπορούσαν να λύσουν οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους απλά κ όμορφα! μέσα από τον πσαπ ή ακόμα κ με απλή συνενόηση θα μπορούσαν να αποφάσιζαν ότι με το που μπει οπαδός, πέσει φωτοβολίδα, μπουκάλι, πέτρα μέσα, βρίσουν μάνες, κάνουν 'ουγκ', αναρτήσουν χυδαίο πανό κ.λ., [size=30pt]ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ [/size] (κ το πιο σημαντικό) [size=30pt]ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ[/size]! τι νομίζεται ότι θα γίνει τότε? θα τους κάνει ντα ο μπέος τους, θα τους τιμωρήσει η λίγκα, θα τους λυντσάρουν οι οπαδοί τους? αρχίδια! ήρωες θα γίνουν κ το πανηγύρι με τα καφριλικια θα σταματήσει σε λίγες βδομάδες. αντ'αυτού οι παίχτες της αεκ λέει, πέρνουν τα εύσημα που επέστρεψαν στο γήπεδο μισή ώρα μετά το ντου για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι κ να μην αφανιστεί ο παοκ. να αφανιστεί ρε μαλάκες, σήμερα ο παοκ, αύριο ο παο, μεθαύριο ο οσφπ! τι νόημα έχει η συναδελφικότητα όταν συντηρεί το άρρωστο κλίμα? αλλά εδώ δεν μπορούμε σαν κοινωνία να συννενοηθούμε οι υπάλληλοι ενός περιπτέρου θα συννενοηθούν οι παίχτες μεταξύ τους? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom