Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε ειχα για ποιο σοβαρο..
τι καριερα εχει κανει ο ζαχοβιτσ και το βαζεις διπλα στον καρεμπε και το ριβαλντο θα μου πεις;
στη βαλενθια 15 συμμετοχες εκανε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αιγεα εσυ θα ξερεις, ποιος γραφει την στηλη ξαναρωταω.
αν βγαλεις τις παρωπιδες θα δεις οτι ο σισε ποιο πολυ γνωστος ειναι στην ευρωπη για τα τατουαζ παρα για την μπαλα που εχει παιξει, τωρα αν εσεις τον κανατε θεο και παιχταρα αλλου παπα ευαγγελιο, στα ευρωπαικα παιγχνιδια του βαζελου τι εκανε φετος που ειναι και σε φορμα;;;;

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ενας αρκετα ταλαντουχος αλλα εξισου προβληματικος σαν χαρακτηρας ποδοσφαιριστης που επαιξε στην ακμη του στον Ολυμπιακο. Τιποτα παραπανω

ΥΓ: Αιγεα, θα απαντησεις η θα σφυριζεις κλεφτικα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ενας αρκετα ταλαντουχος αλλα εξισου προβληματικος σαν χαρακτηρας ποδοσφαιριστης που επαιξε στην ακμη του στον Ολυμπιακο. Τιποτα παραπανω

ΥΓ: Αιγεα, θα απαντησεις η θα σφυριζεις κλεφτικα;
σου απαντησα, εσυ δεν θες να καταλαβεις...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειμαι εξυπνο παιδι και δεν τα πιανω ολα, μπορεις να μου γραψεις με ονοματεπωνυμο ποιος την γραφει; Η ειναι μια ακομα απο τις ανυπογραφες στηλες που δεν εχουν λογο υπαρξης; Εκτος αν η προκληση οργης και γελιου ειναι λογος υπαρξης..,

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ειμαι εξυπνο παιδι και δεν τα πιανω ολα, μπορεις να μου γραψεις με ονοματεπωνυμο ποιος την γραφει; Η ειναι μια ακομα απο τις ανυπογραφες στηλες που δεν εχουν λογο υπαρξης; Εκτος αν η προκληση οργης και γελιου ειναι λογος υπαρξης..,
ρε φιλε χεστηκα ποιος το γραφει, ουσια, εσυ που διαφωνεις;; στο οτι ο σισε σεν ειναι ο πολυδιαφημησμενος σταρ που σας πουλανε;; στο οτι εχουν υπαρξει πολυ μεγαλυτεροι απο αυτον παιχτες στν ελλαδα;; στο οτι κλαιγεται σαν την πουτανα που του ειπε ο μαρινακης να παει να γαμηθει;; στο οτι αντι να παιξει μπαλα μας ζαλιζει τα αρχιδια;; που διαφωνεις;; πες μας την αποψη σου,,, ο ζιλμπερτο ειναι μακραν μεγαλυτερος παιχτης και με μακραν μεγαλυτερη προσφορα στο ποδοσφαιρο απο τον σισε, αρχηγος της βραζιλιας ειναι ο ανθρωπος, ειπε την αποψη του για το ντερμπυ και εκτοτε ουδεν, τον ειδες να κανει τα καραγκιοζιλικια του σισε;; ελα τωρα που κανετε σαν τις βιασμενες παρθενες που δεν θα βρου γαμπρο...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε χεστηκα ποιος το γραφει, ουσια, εσυ που διαφωνεις;;

Αλυτο λοιπον το μυστηριο εδω, κανενας να βοηθησει;

στο οτι ο σισε σεν ειναι ο πολυδιαφημησμενος σταρ που σας πουλανε;;

Αυτη τη στιγμη ειναι ο σταρ του ελληνικου πρωταθληματος, ειτε το θελεις ειτε οχι. Αξια ως ποδοσφαιριστης αλλα και λαμψη εκτος γηπεδων ενω και το λαιφσταιλ του παραπεμπει σε εκκεντρικοτητες = σταριλικι.

στο οτι εχουν υπαρξει πολυ μεγαλυτεροι απο αυτον παιχτες στν ελλαδα;;

Γιατι βγηκε και ειπε ο Σισσε "ειμαι ο μεγαλυτερος παικτης που ηρθε ποτε εδω;" Η μηπως δεν αναγνωρισε κανεις την αξια του Καρεμπε ή του Ριβαλντο και δεν θελεις να χασουν την "πρωτια" σε κατι τελειως υποκειμενικο και συναμα ανουσιο;
στο οτι κλαιγεται σαν την πουτανα που του ειπε ο μαρινακης να παει να γαμηθει;;

Τι πιο φυσιολογικο και νορμαλ σε ενα ποδοσφαιρο (σαν της Ελλαδας) ε! Το οτι αυτη η σκηνη ειναι ντροπη για καθε φυσιολογικο οπαδο του Ολυμπιακου δεν σου λεει κατι ε

στο οτι αντι να παιξει μπαλα μας ζαλιζει τα αρχιδια;; που διαφωνεις;;

Σταματησε να παιζει μπαλα μετα τα συμβαντα του Καραισκακης;Απ οτι θυμαμαι εδωσε κ 3 ασιστ στον τελευταιο του αγωνα

πες μας την αποψη σου,,, ο ζιλμπερτο ειναι μακραν μεγαλυτερος παιχτης και με μακραν μεγαλυτερη προσφορα στο ποδοσφαιρο απο τον σισε, αρχηγος της βραζιλιας ειναι ο ανθρωπος, ειπε την αποψη του για το ντερμπυ και εκτοτε ουδεν, τον ειδες να κανει τα καραγκιοζιλικια του σισε;;

Ο Ζιλμπερτο ομως ουτε χτυπηθηκε στον δρομο για τη φυσουνα, ουτε βριστικε απο προεδρο (!) επαγγελματικης ομαδας! Τι παραπανω θα μπορουσε να πει και να καταδικασει; Θες να ζυγισω και "την προσφορα στο ποδοσφαιρο" του καθενος τωρα; Ναι η Βραζιλια εχει τα περισσοτερα παγκοσμια πρωταθληματα και η Γαλλια ενα, τωρα εισαι ενταξει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτη τη στιγμη ειναι ο σταρ του ελληνικου πρωταθληματος, ειτε το θελεις ειτε οχι. Αξια ως ποδοσφαιριστης αλλα και λαμψη εκτος γηπεδων ενω και το λαιφσταιλ του παραπεμπει σε εκκεντρικοτητες = σταριλικι.

Γιατι βγηκε και ειπε ο Σισσε "ειμαι ο μεγαλυτερος παικτης που ηρθε ποτε εδω;" Η μηπως δεν αναγνωρισε κανεις την αξια του Καρεμπε ή του Ριβαλντο και δεν θελεις να χασουν την "πρωτια" σε κατι τελειως υποκειμενικο και συναμα ανουσιο;
Τι πιο φυσιολογικο και νορμαλ σε ενα ποδοσφαιρο (σαν της Ελλαδας) ε! Το οτι αυτη η σκηνη ειναι ντροπη για καθε φυσιολογικο οπαδο του Ολυμπιακου δεν σου λεει κατι ε

Σταματησε να παιζει μπαλα μετα τα συμβαντα του Καραισκακης;Απ οτι θυμαμαι εδωσε κ 3 ασιστ στον τελευταιο του αγωνα

Ο Ζιλμπερτο ομως ουτε χτυπηθηκε στον δρομο για τη φυσουνα, ουτε βριστικε απο προεδρο (!) επαγγελματικης ομαδας! Τι παραπανω θα μπορουσε να πει και να καταδικασει; Θες να ζυγισω και "την προσφορα στο ποδοσφαιρο" του καθενος τωρα; Ναι η Βραζιλια εχει τα περισσοτερα παγκοσμια πρωταθληματα και η Γαλλια ενα, τωρα εισαι ενταξει;

πας και συ τέλειωσες. βάζελο θα σε καταχωρήσουν όπως εμένα γάβρο.
μη χαλάς σαλιο και μελάνι......
ιδιοι μαλάκες ίδια κλισέ ίδια νοοτροπία.
τώρα τα χουν βάλει με το σισε. ο ζιλμπέρτος από αόρατος και αμπαλλος πριν δύο χρόνια τώρα έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής....
αρκεί η κάθε μας μαλακλα να δένει με τη μαλακία που υιοθετήσαμε και όλα καλά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πας και συ τέλειωσες. βάζελο θα σε καταχωρήσουν όπως εμένα γάβρο.
μη χαλάς σαλιο και μελάνι......
ιδιοι μαλάκες ίδια κλισέ ίδια νοοτροπία.
τώρα τα χουν βάλει με το σισε. ο ζιλμπέρτος από αόρατος και αμπαλλος πριν δύο χρόνια τώρα έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής....
αρκεί η κάθε μας μαλακλα να δένει με τη μαλακία που υιοθετήσαμε και όλα καλά.
Δεν είπες  ότι δεν θα ξανασχοληθείς με τα εγχώρια αθλητικά δρώμενα;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πας καλα ρε μαλακα που θα σταματησεις τα οπαδικα?  :tickedoff:

μόνο τσουλου....
βαρέθηκα...
ο άλλος έλεγε τον χιτμαν ασόβαρο γιατί έλεγε για ανυπαρξία ζάχοβιτς.....ξέρεις ο έμμεσος φάουλ.....ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχα

πάμε στο τσουλου ρε να γελάσουμε με τον πιπμαν......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μόνο τσουλου....
βαρέθηκα...
ο άλλος έλεγε τον χιτμαν ασόβαρο γιατί έλεγε για ανυπαρξία ζάχοβιτς.....ξέρεις ο έμμεσος φάουλ.....ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχα

πάμε στο τσουλου ρε να γελάσουμε με τον πιπμαν......

και τι να λεει ρε. εδω βγηκε στο ιαπωνικο θρεντ ο κυριος νικ νικης του μπουρδελα να πει φουσες τους πυρηνικους καθηγηταδες που βγηκανε στο μεγκα. μη μασας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τι να λεει ρε. εδω βγηκε στο ιαπωνικο θρεντ ο κυριος νικ νικης του μπουρδελα να πει φουσες τους πυρηνικους καθηγηταδες που βγηκανε στο μεγκα. μη μασας.
λες να χουμε εδώ και τον ψαρά με το φέικ μέιλ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν είπες  ότι δεν θα ξανασχοληθείς με τα εγχώρια αθλητικά δρώμενα;;;
τι να ξανασχοληθει μετα το καζο που εφαγε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν σιγουρος οτι απο το 20 η ΑΕΚ θα χανει 2-0.ο παοκ ελεγε εχει καλυτερη ομαδα  :2funny: :2funny: :2funny:
το κορυφαιο ηταν ομως οτι ειχε 1000% σιγουρο οτι η αλλη ομαδα του τελικου θα ηταν ο μπεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να ξανασχοληθει μετα το καζο που εφαγε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν σιγουρος οτι απο το 20 η ΑΕΚ θα χανει 2-0.ο παοκ ελεγε εχει καλυτερη ομαδα  :2funny: :2funny: :2funny:
το κορυφαιο ηταν ομως οτι ειχε 1000% σιγουρο οτι η αλλη ομαδα του τελικου θα ηταν ο μπεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποτέ δεν έπεφτα μέσα στις προβλέψεις μου...........
ας πούμε τώρα είμαι σίγουρος ότι η αεκ θα πάρει κούπα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom