Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μπες στο σπίτι μουκαι αυτο σημαινει οτι τον τουλουμιαζουμε;;
και έλα να δεις τη συνέχεια
μπες στο σπίτι μουκαι αυτο σημαινει οτι τον τουλουμιαζουμε;;
αρα λοιπον ο γκοβου που ηταν σε ξενο σπιτι καλα τις εφαγε οταν κουνηθηκε;;μπες στο σπίτι μου
και έλα να δεις τη συνέχεια
ο ιδιος λεει οτι ειναι πληρης το ροστερ, εχουμε σεντρερ φορ;;; κλασικος φορ ο μιραλας δεν ειναι, τον καγκουρα τον μητρογλου γιατι να τον δωσει δανεικο;; ειχε καλυτερο φορ;; μην μου πεις παντελιτς, ο τζεμπουρ τι χρειαζοταν στην ομαδα;; ο φετφατζιδης εξαφανιστηκε, ο χολεμπας πρεπει να πληρωνει εισιτηριο, ο φουστερ στα ντερμπι αφαντος, ο ουρταδο για αποσυρση, ο παρντο ουδεν σχολιο. για ολα αυτα φταιω εγω η εσυ;;
Οκ.ξεχνάς ότι ήταν σε χώρο
που απαγορεύοταν να είναι
Πλημμελημα ειναι ακομη και μονο η εισοδος σε αγωνιστικο χωρο. Ειμαι βεβαιος.Ποια είναι η ποινή όταν μπεις σε αγωνιστικό χώρο, αλλά ΔΕΝ κάνεις επεισόδια;
Δε νομίζω φυλάκιση, τίποτα στυλ απαγόρευση εισόδου και κανένα πρόστιμο πιστεύω.
Μήνυση μπορεί να κάνει στον Γκοβού αν δεν του επιτέθηκε και έφαγε κλωτσιά.
Όπως αν κάποιος έχει παρκάρει παράνομα και πέσεις πάνω του, εσύ θα του πληρώσεις τις ζημιές
και αυτός κλήση για το παρκάρισμα.
Ο Μπαστία έφαγε κόκκινη που έβαλε τρικοποδιά στον οπαδό που μπήκε μέσα.
Χωρίς πρόθεση να τον τραυματίσει, μόνο να τον σταματήσει για να τον πιάσουν.
στους τυφλους ο μονοφθαλμος, αν ο βαζελος επαιζε οπως περισυ, οχι το κατι ιδιαιτερο δηλαδη, εχεις την εντυπωση οτι η βαθμολογια θα ηταν ετσι;;Κατσε βρε παλικαρι.
Ετσι οπως μου τα λες, προπονητη δεν εχετε, παικτες δεν εχετε, πώς πηρατε το πρωταθλημα τοτε με 10 βαθμους διαφορα?
Άρα πρέπει να γίνει και ποινική δίωξη στον Γκοβού. Δεν ήταν σε άμυνα, ούτε έπρεπε να κάνειΠλημμελημα ειναι ακομη και μονο η εισοδος σε αγωνιστικο χωρο. Ειμαι βεβαιος.
Η αποβολη του Μπαστια ηταν απολυτα δικαιη, δεν ειχε καμια δουλεια να βιαιοπραγησει.
για το πρώτο ναιΟκ.
Να τιμωρηθει ο φιλαθλος για εισοδο σε αθλητικο χωρο (που οντως τιμωρειται), και ο Γκοβου για επικινδυνη σωματικη βλαβη.
Κλείσαμε?
Άρα πρέπει να γίνει και ποινική δίωξη στον Γκοβού. Δεν ήταν σε άμυνα, ούτε έπρεπε να κάνει
τη δουλειά των σεκιουριτάδων. Με την προϋπόθεση πάντα ότι ο συγκεκριμένος δεν του επιτέθηκε.
Ο Μπαστία δεν βιαιοπράγησε, του έβαλε τρικοποδιά για να τον πιάσουν οι σεκιουριτάδες.
Το να πέσεις στο γρασίδι σίγουρα δε συνιστά κάτι το επικίνδυνο, αλλιώς το ΚΑΤ θα γέμιζε ποδοσφαιριστές κάθε Κυριακή.
Το να φας σκαριά πισώπλατα είναι επικίνδυνο.
για το πρώτο ναι
για το δεύτερο αν επιτέθηκε απρόκλητα πάλι ναι
Άρα πρέπει να γίνει και ποινική δίωξη στον Γκοβού. Δεν ήταν σε άμυνα, ούτε έπρεπε να κάνει
τη δουλειά των σεκιουριτάδων. Με την προϋπόθεση πάντα ότι ο συγκεκριμένος δεν του επιτέθηκε.
Ο Μπαστία δεν βιαιοπράγησε, του έβαλε τρικοποδιά για να τον πιάσουν οι σεκιουριτάδες.
Το να πέσεις στο γρασίδι σίγουρα δε συνιστά κάτι το επικίνδυνο, αλλιώς το ΚΑΤ θα γέμιζε ποδοσφαιριστές κάθε Κυριακή.
Το να φας σκαριά πισώπλατα είναι επικίνδυνο.
Επιτέλους το βρήκα. Μπαογκτζήδες και αεκτζήδες λοιπόν να μη μας κάνουν τους άγιους
και λένε πρωτοφανές το πταίσμα του Σαββάτου, όταν οι ίδιοι έκαναν κακούργημα.
Αντώναρος που σου χρειάζεται εσένα, να στις βρέξει στο πωπουδάκι.ας μου ελεγες εμενα που το ειχα προχειρο
εγω προσωπικα δεν ειπα τιποτα για βαρβαροτητες
μαζι σας τις επικροτω ετσι και αλλιως
Αντώναρος που σου χρειάζεται εσένα, να στις βρέξει στο πωπουδάκι.
Καλο κυρ Νικο, καλο.... αλλα ας εβανες και τον "ανεπιθυμητο τον μαλακιο" κιας γινοτανε 8 οι ... σοφοι.ΚαλημέραΣοφέμαλάκα.
Μετά τους 7 σοφούς της αρχαιότητας, έχουμε τους 7 μαλάκες του bourdela.
Θαλής ο Μιλήσιος, μάστερ ο Κωνσταντινουπολίτης, παλέρμο ο Θεσσαλονικεύς,
κόμπε ο Αμαρουσιώτης, δημήτρης_ο_τα_πινει_ολα,
vlachodeutsch o Σερραίος, gastr ο Κορίνθιος.