Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλο κυρ Νικο, καλο.... αλλα ας εβανες και τον "ανεπιθυμητο τον μαλακιο" κιας γινοτανε 8 οι ... σοφοι. :jerking:    :2funny:
Για τον συγκεκριμένο το έχω ξαναγράψει, ο Αριστοτέλης ήταν ο Περσόνας της αρχαιότητας. :grin:

Και για 100η φορά, δε με λένε Νίκο...
Τόσοι καθυστερημένοι εδώ μέσα, όλο και κάποιος θα νομίσει ότι είμαι ο κανονικός Αλέφαντος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλο κυρ Νικο, καλο.... αλλα ας εβανες και τον "ανεπιθυμητο τον μαλακιο" κιας γινοτανε 8 οι ... σοφοι. :jerking:    :2funny:

ο παρθενώνας ΔΕΝ είναι στα 7 θαύματα της αρχαιότητας ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.
κάνε τις αναγωγές σου.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για τον συγκεκριμένο το έχω ξαναγράψει, ο Αριστοτέλης ήταν ο Περσόνας της αρχαιότητας. :grin:

Και για 100η φορά, δε με λένε Νίκο...
Τόσοι καθυστερημένοι εδώ μέσα, όλο και κάποιος θα νομίσει ότι είμαι ο κανονικός Αλέφαντος.

οχι ρε εσυ, νομιζα με τον αλεφα μιλαγα τοσες μερες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειναι απιστευτη παντως η σαπιλα που κυκλοφορει στο διαδικτυο. Καθε αθλητικος ιστοτοπος και εχει απο εναν ταγμενο δημοσιογραφο στην υπηρεσια της ομαδας που υποστηριζει. Gazetta, sportdog, onsports, πιο μετριοπαθες ευτυχως το sport24 αλλα οταν εχουμε τετοιους δημοσιογραφους τυφλα να εχουν οι οπαδοι...

κόντρα φίλος.
ό,τι πιο αντικειμενικό και μετριοπαθές κυκλοφοράει στο νετ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μαζευτηκαμε πολλοι μαλακες, να κανουμε γκρουπ στο φεις μπουκ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεζευτηκαμε πολλοι μαλακες, να κανουμε γκρουπ στο φεις μπουκ
οι γάβροι θα μας καλύψουν σίγουρα.
αααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχαχχαχαχαχαχααχχαχαχα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σας εχω πει χιλιες φορες...μη μασατε και μην απολογειστε ειμαστε ΕΜΕΙΣ και ειναι και οι ''αλλοι''
γαματε τους και μετα φυγετε και αφηστε τους να σκουζουν....
προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο....
για διαιτησια;;;ναι καθαρο γκολ του κατσουρ το παραδεχομαστε ολοι μας αλλα...εχουν προηγηθει δυο φασεις που αδικειται ο ολυμπιακος και που φυσικα θα ειχε παρει κατοχη οποτε δεν θα συζηταγαμε για το γκολ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....
προσπερνανε ΟΛΟΙ αυτε ςτις δυο φασεις και στεκονται στο γκολ...
καθαρο φαουλ στον μ΄λμπεργκ και βεβαια ποτε κορνερ αφου η μπαλλα βγαινει απο τον σιλβα που ξεκιναει να γυρισει στην περιοχη του και ξαφνικα βλεπει τον διαιτητη να δινει κορνερ και ξαναγυρναει...
πριν το ''πεναλτι'' που ζηταει ο αλβανος που εχει στοχοποιησει τον τοροσιδη (και ακομα δεν εχει κανει μια δηλωση να το μπαλωσει) υπαρχει καθαρο φαουλ στα ποδια στον τορο....
για την εισοδο των φιλαθλων...ναι κακως μπηκαν...αλλα ολα ξεκινανε απο την μπαλλα που κλωτσαει επιτηδες και με νευρο ο πουστης ο καντε η γαλλιδα αδεφη στους παιχτες αλλα και στους οπαδους του ολυμπιακου που πανηγυριζουν....
αυτα δειχνουν οι καμερες αυτα λενε και βλεπουν οσοι εχουν αρχιδια....οι πουστηδες που εχουν μαθει να αβανταρονται και να προπαγανδιζουν βλεπουν αυτα που θελου και λενε αυτα που τους βολευουν...
ο μαρινακης που για μενα επι της ουσιας δεν ειπε καποιο ψεμμα μαγκικα για να μην ριχτει αλλο λαδι στη φωτια ζητησε συγνωμη και ετεινε χερι φιλιαε για να σταματησουν εδω οι ''εχθροπραξιες'' και να προχωρησουμε μπροστα...δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετοι απλα γιατι το ΕΚΑΝΕ....
καποιοι που προφανως (μιας και βλεπουν ποση δυναμη εχουν με τον ελεγχο των μμε που με περιση προθυμια περνανε τις θεσεις τους) βολευονται απο την πολωση γιατι βρισκουν οτι ειναι ευκαιρια να διωξουν ευθυνες για την πορεια της ομαδας τους πισω απο διαιτητικες αδικιες αλλα και να δικαιολογησουν το οτι εχουν σκοπο να διωξουν υψηλα συμβολαια που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ κρυβονται και διωχνουν το χερι της φιλιας που τους απλωθηκε...ειναι εκτεθιμενοι...σε μας γιατι τα ΜΜΕ ''αγρον ηγοραζαν''
κλαμα κλαμα κλαμα....
αφου ρε ειστε μαγκες και κανετε την πρωτη κινηση και κατεβαινετε εσεις για να δειρετε...ΕΣΕΙΣ κανετε την κινηση και το παραδεχονται ΟΛΟΙ αυτο...
γιατι οταν (κατα πως λες εσυ αλβανε προσφυγα) σας δερνουνε κλαιτε και διαμαρτυρεστε και κανετε καταγγελια στην ουεφα και ταρχιδια μου κουνιουνται και ιδρωσε το παπαρι του μαρινακη;;;
γιατι ρε;;;εσεις δεν πηγατε να δειρεε;;;τι θελατε δηλαδη να σας πουνε;;;ελατε να μας γαμησετε;;;
κατακαβαινετε λοιπον αδερφια οτι αυτα που σας λεω μονο εμεις τα καταλαβαινουμε μιας και ειναι η πραγματικοτητα και οι ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ εχουν μαθει να ζουνε στο ψεμα και στην προπαγανδα....
καταληγουμε....γαμα τους και αστους να σκουζουν...θα το κανουν που θα το κανουν να εχουν τουλαχιστον και λογο....

και για να μην ξεχνιμαστε......

επαγγελμα.....

[size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size]

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
οι γάβροι θα μας καλύψουν σίγουρα.
αααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχαχχαχαχαχαχααχχαχαχα

Εσένα δε σε καλύπτει κανένας
Είσαι και θα είσαι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!  [size=8pt](της μαλακίας και μονο ...)[/size]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε σεις τι συζητατε;;;δεν υπαρχει τιποτα...επιθετικο φαουλ στο νινη εχει δωσει...αλλα ετσι και αλλοιως αν δεν εχει προθεση (που δεν εχει) δεν υπασρχει κανενα πεναλτι...
με τον ηλιθιο τωρα ανοιξατε παλι κουβεντα;;;ο ανθρωπος εχει προβλημα...γραψτε τον στα παπαρια σας...
πρωτο ημιχρον αρκετα καλοι...να δουμε στη συνεχεια...

καλα εσυ εισαι αλλου,λες για την φαση με τον νινη και τον αβρααμ.ασε,συνεχισε τον υπνο εσυ και ασε εμας να μιλαμε.παρηγγειλε και κανα πιτογυρο.
ρε εισαι μαλακας;;;;
επιθετικο φαουλ εδωσε....ποια φαση συζητας;;;;

ποσο μαλακας εισαι ρε ντονκυ κονγκ αλλη φαση λεμε.εσυ λες για την φαση που ο αβρααμ ριχνει αγκωνια στον νινη και ο διαιτητης εδωσε επιθετικο  :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

μα ποσο μαλακας ειμαι και εγω να καθομαι να απανταω στο καμενο γαμωτο μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

[/quote]

ρε τυπε τι κορνερ να δωσει...λεμε εχει σφυριξει επιθετικο...δεν υπαρχει φαση μετα...

συνεχιζει ο μαλακας να επιμενει για αλλη φαση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα μας πει κανενας τι εδωσε τελικα οκαλοπουλος;;;;;αουτ η φαουλ;;;
φυσικα οι δικες μου παραθεσεις δεν ειναι με τον καραγκιοζη αλλα με τον απολυτο....εγω με τον μαλακα δεν μιλαω οσο και να τον τρωει η κωλοτρυπιδα του...απλα ηθελα να τον κανω λιγο ρομπα για να δουνε και οι αλλοι που μιλανε καμμια φορα μαζι του (οχι οτι δεν το ξερουν) με τι καμμενο και δυσλειτουργικο εγκεφαλο προσπαθουν να συνομιλησουν....
Υ.Σ.ξερω οτι θα αρχισεις τις παραθεσεις και τις μαλακιες και τονα και τάλλο αλλα δεν αλλαζω γνωμη με τιποτα...δεν προκειτε νουμερο να ασχοληθω μαζι σου....
ρομπααααααααα....
τι ητανε μωρη ρομπα ;;;φαουλ η αουτ;;;ποιος ειναι ο μαλακας εγω η εσυ;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ασε ρε χριστ......θα βγει τωρα και θα κατηγορησει τον μαρινβακη για το πεναλτυ του παοκ στη ρωσσια :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
σας εχω πει χιλιες φορες...μη μασατε και μην απολογειστε ειμαστε ΕΜΕΙΣ και ειναι και οι ''αλλοι''
γαματε τους και μετα φυγετε και αφηστε τους να σκουζουν....
προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο....
για διαιτησια;;;ναι καθαρο γκολ του κατσουρ το παραδεχομαστε ολοι μας αλλα...εχουν προηγηθει δυο φασεις που αδικειται ο ολυμπιακος και που φυσικα θα ειχε παρει κατοχη οποτε δεν θα συζηταγαμε για το γκολ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....
προσπερνανε ΟΛΟΙ αυτε ςτις δυο φασεις και στεκονται στο γκολ...
καθαρο φαουλ στον μ΄λμπεργκ και βεβαια ποτε κορνερ αφου η μπαλλα βγαινει απο τον σιλβα που ξεκιναει να γυρισει στην περιοχη του και ξαφνικα βλεπει τον διαιτητη να δινει κορνερ και ξαναγυρναει...
πριν το ''πεναλτι'' που ζηταει ο αλβανος που εχει στοχοποιησει τον τοροσιδη (και ακομα δεν εχει κανει μια δηλωση να το μπαλωσει) υπαρχει καθαρο φαουλ στα ποδια στον τορο....
για την εισοδο των φιλαθλων...ναι κακως μπηκαν...αλλα ολα ξεκινανε απο την μπαλλα που κλωτσαει επιτηδες και με νευρο ο πουστης ο καντε η γαλλιδα αδεφη στους παιχτες αλλα και στους οπαδους του ολυμπιακου που πανηγυριζουν....
αυτα δειχνουν οι καμερες αυτα λενε και βλεπουν οσοι εχουν αρχιδια....οι πουστηδες που εχουν μαθει να αβανταρονται και να προπαγανδιζουν βλεπουν αυτα που θελου και λενε αυτα που τους βολευουν...
ο μαρινακης που για μενα επι της ουσιας δεν ειπε καποιο ψεμμα μαγκικα για να μην ριχτει αλλο λαδι στη φωτια ζητησε συγνωμη και ετεινε χερι φιλιαε για να σταματησουν εδω οι ''εχθροπραξιες'' και να προχωρησουμε μπροστα...δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετοι απλα γιατι το ΕΚΑΝΕ....
καποιοι που προφανως (μιας και βλεπουν ποση δυναμη εχουν με τον ελεγχο των μμε που με περιση προθυμια περνανε τις θεσεις τους) βολευονται απο την πολωση γιατι βρισκουν οτι ειναι ευκαιρια να διωξουν ευθυνες για την πορεια της ομαδας τους πισω απο διαιτητικες αδικιες αλλα και να δικαιολογησουν το οτι εχουν σκοπο να διωξουν υψηλα συμβολαια που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ κρυβονται και διωχνουν το χερι της φιλιας που τους απλωθηκε...ειναι εκτεθιμενοι...σε μας γιατι τα ΜΜΕ ''αγρον ηγοραζαν''
κλαμα κλαμα κλαμα....
αφου ρε ειστε μαγκες και κανετε την πρωτη κινηση και κατεβαινετε εσεις για να δειρετε...ΕΣΕΙΣ κανετε την κινηση και το παραδεχονται ΟΛΟΙ αυτο...
γιατι οταν (κατα πως λες εσυ αλβανε προσφυγα) σας δερνουνε κλαιτε και διαμαρτυρεστε και κανετε καταγγελια στην ουεφα και ταρχιδια μου κουνιουνται και ιδρωσε το παπαρι του μαρινακη;;;
γιατι ρε;;;εσεις δεν πηγατε να δειρεε;;;τι θελατε δηλαδη να σας πουνε;;;ελατε να μας γαμησετε;;;
κατακαβαινετε λοιπον αδερφια οτι αυτα που σας λεω μονο εμεις τα καταλαβαινουμε μιας και ειναι η πραγματικοτητα και οι ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ εχουν μαθει να ζουνε στο ψεμα και στην προπαγανδα....
καταληγουμε....γαμα τους και αστους να σκουζουν...θα το κανουν που θα το κανουν να εχουν τουλαχιστον και λογο....

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα συνεχισε να μας διασκεδαζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μη γελας δες κανα βιντεο.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μη γελας δες κανα βιντεο.....
τελικα ειστε  :jerking: :jerking: :jerking: μερικοι,μεχρι και ο ιπποποταμος χεστηκε πανω του και βγηκε να ζητησει συγνωμη και εσεις συνεχιζετε τις μαλακιες που παραγουν τα κοκκινα εμετικα μμε.ελεος ρε μαλακες,γνωμη δικη σας δεν εχετε οπως εχουν αλλοι γαυροι;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οι πιοιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :cum: :cum: :cum:

Stories