Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 361 άτομα (0 μέλη και 361 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο Δηματος (απ τους πιο αξιοπιστους στα ευρωπαικα θεματα σε παγκοσμιο επιπεδο, γνωριζω μαλιστα πως του ειχε προσφερθει και θεση κοντα στον Πλατινι και την αρνηθηκε) ειπε πριν λιγο στο ραδιοφωνο πως για να επεμβει η ΟΥΕΦΑ πρεπει να διαπιστωσει γενικευμενα προβληματα και οχι καταγγελια απο 1 ομαδα ή 1 παικτη. Επισης μπορει να παρεμβει μονο σε περιπτωση που η ΕΠΟ σηκωσει τα χερια ψηλα και ο Πηλαβιος ζητησει οριστικα τη βοηθεια της Ευρωπαικης Ομοσπονδιας. Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως αλλα το οτι ο ΤΡΟΜΟΣ και μονο αυτων των γεγονοτων να βαλει λιγο μυαλο (εστω και με το στανιο, α λα ΔΝΤ) και κανουν πραγματικα βηματα εξυγιανσης του ποδοσφαιρου και οχι μπαρμπουτσαλα.

Αφου διαφοροι λενε για το λογο που εκοψαν το γηπεδο θα τον αναφερω και εγω. Φιλικο (!) Ολυμπιακου Σοδιεδαδ , 2006 νομιζω καλοκαιρι, καθομαι χαμηλα στην 9. 5-10 μαλακισμενα γυρω στα 20 δεν λενε να κατσουν κατω ενω στεκονται μπροστα μας και δεν μπορουμε να δουμε τη δραση καλα καλα. Παρατηρησεις (ως εκει), κουβεντα, τιποτα. Κατα την παρουσιαση των ελληνων διαιτητων δε, ακουστηκαν αποδοκιμασιες και σφυριγματα (!!!) Απο ποιους, απο εμας τους Ολυμπιακους που αν μη τι αλλο η μονη αδικια που ακομα λεμε τα τελευταια 15 χρονια ειναι ... του Δουρου!
εχουν πιασει την καραμελα της διαιτησιας και τω επεισοδιων και μας τα εχουν κανει τουμπανο, δεν βλεπουν οτι αυτο ηταν βουτηρο στο ψωμι της διοικησης του βαζελου να κρυψει την ανυπαρξια της και να ξεφορτωθει ακριβα συμβολαια οπως του σισε, τι να πεις τωρα σε μαλακες τυπου περσονα που εχουν αποψη για ολα

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
[size=18pt]Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και για αυτό αναμένεται να έχει επαφή με τον Πλατινί.[/size]

Θα πάει με φούστα ή ταγιέρ στην συνάντηση?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βουτυρο ξεβουτυρο, αυτη ειναι πιθανοτατα η τελευταια ευκαιρια να βγει επιτελους κατι καλο στο σαπιο βασιλειο της Δανιμαρκιας μας πριν θρηνησουμε νεκρους ή βλεπουμε διαρκως επεισοδια. Ας προσεχε ο Μαρινακης και οι διαιτητες του οταν ανοιγαν την κερκοπορτα της προκλησης με τετοια συμπεριφορα ενω ειναι καβαλα στο αλογο και στο +7 δικαια (!) απο τους διωκτες του. Και χαιρομαι που ως Ολυμπιακος βλεπω οτι οι περισσοτεροι απο εμας εχουν αηδιασει και θυμωσει με τα οσα εγιναν το Σαββατο και μεσω ανωνυμων και επωνυμων επιστολων εκφραζουμε τη δυσαρεσκεια μας με αποτελεσμα ο Μαρινακης να ζητα συγγνωμη βλεποντας την κοινη γνωμη να ναι 100% εναντιον του

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
εχουν πιασει την καραμελα της διαιτησιας και τω επεισοδιων και μας τα εχουν κανει τουμπανο, δεν βλεπουν οτι αυτο ηταν βουτηρο στο ψωμι της διοικησης του βαζελου να κρυψει την ανυπαρξια της και να ξεφορτωθει ακριβα συμβολαια οπως του σισε, τι να πεις τωρα σε μαλακες τυπου περσονα που εχουν αποψη για ολα
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......γατα με πεταλα...οι μαλακες τυπου περσονα που νομιζουν πως τα ξερουν ολα,εκνευριζουν εσας(τους μαλακες)που τα ξερετε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θέλω τη νομική σου γνώμη Περσόνα, διότι εκτός από διδακτορικό στην εξωτερική πολιτική, τις στρίπερ και πολλά άλλα έχεις και στη Νομική.

Πως θα φάμε μηδενισμούς, μισό πρωτάθλημα κεκλεισμένων, αφαίρεση του προπέρσινου νταμπλ του βαλβέρδε
και 5ετή αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς αγώνες τη στιγμή που δεν υπήρξε τραυματισμός; :think:

Και με το Γκοβού να κλωτσάει πισώπλατα κάποιον που δεν του την πέφτει;
(Όπως διάβασα. Δεν έχω βρει το βίντεο ακόμα, σπαμάρουν όλο μαλακίες στο youtube :jerking: )

Την φαση με την κλωτσια του Γκοβου, την εχει πιασει η ΝΕΤ και την ειδα εγω προσωπικα στα στιγμιοτυπα του ματς. Ριχνει κλωτσια με φόρα με τις ταπες στα ποδια σε εναν φιλαθλο που εχει γυρισμενη την πλατη. Εντελώς αλητικη σταση. Αποκλειεται να μην υπαρχει στο youtube. Εχω την εντυπωση μαλιστα οτι απο κει και περα ξεκιναει η χοντρη μανουρα. Δεν ειχαν καμια δουλεια ομως μεσα στο γηπεδο οι οπαδοι.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πάμε σοβαρά για να μάθετε και μερικά.
ούτε η Ουέφα ούτε η Φίφα έχουν λόγο στα εσωτερικά του ελληνικού ποδοσφαιρου και κάθε χώρας.
γι αυτό και λχ η θάτσερ έκανε μόνη της χωρίς την παρέμβαση της φιφα αυτό που έκανε. η ουέφα τότε είχε τιμωρήσει μόνο την λίβερπουλ. η θάτσερ τους κράτησε όλους νησί.
ο μόνος αρμόδιος για αυτά είναι η ΕΠΟ. η Ουέφα είναι υπεύθυνη μόνο για τα ευρωπαικά.

βεβαίως όπως και τότε με τους τούρκους που είχαν πλακωθεί με τους ελβετούς από τότε τους έχουν γαμήσει τα ράμματα στις διεθνείς και ευρωπαικές διοργανώσεις. Και με διαιτητές και με μη ανάθεση διοργανώσεων.

κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον ολυμπιακό τώρα.
ο πλατινί και η ουέφα θα ενημερωθούν, ο γάβρος είναι ήδη υπότροπος για τα της ρόμα. θα πάνε γαμιώντας της ελλάδα σε διαιτησίες και παρατηρητές.
μόλις στραβώσει παίγνιο πχ, μόλις κάνας μαλάκας δικό μας σε κάνα γκολ με ρεάλ ή μπάρτσα ανάψει βεγγαλικό θα φάει 2 χρόνια αποκλεισμό και θα απορεί.... καλά με ένα βεγγαλικό 2 χρόνια;

ότι γράφει στην ουέφα δεν ξεγράφει και αποπληρώνεται με τόκους μέχρι να θεωρήσουν ότι εξόφλησες το "χρέος" σου.

αφού σοβαρεύτηκες κ σταμάτησες την μαλακία ότι ο σισέ θα μας γαμήσει, η ουέφα ενδιαφέρεται μόνο για την μόστρα, δλδ τους ευρωπαϊκούς αγώνες. δεν της καίγεται καρφί για το αν είναι μπουρδέλο τα εσωτερικά πρωταθλήματα (άσε τι δηλώνει) γι αυτό κ δηλώνει αναρμόδια σε τέτοια αιτήματα κ τα παραπέμπει στις τοπικές ομοσπονδίες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Βουτυρο ξεβουτυρο, αυτη ειναι πιθανοτατα η τελευταια ευκαιρια να βγει επιτελους κατι καλο στο σαπιο βασιλειο της Δανιμαρκιας μας πριν θρηνησουμε νεκρους ή βλεπουμε διαρκως επεισοδια. Ας προσεχε ο Μαρινακης και οι διαιτητες του οταν ανοιγαν την κερκοπορτα της προκλησης με τετοια συμπεριφορα ενω ειναι καβαλα στο αλογο και στο +7 δικαια (!) απο τους διωκτες του. Και χαιρομαι που ως Ολυμπιακος βλεπω οτι οι περισσοτεροι απο εμας εχουν αηδιασει και θυμωσει με τα οσα εγιναν το Σαββατο και μεσω ανωνυμων και επωνυμων επιστολων εκφραζουμε τη δυσαρεσκεια μας με αποτελεσμα ο Μαρινακης να ζητα συγγνωμη βλεποντας την κοινη γνωμη να ναι 100% εναντιον του
μα εγω ειμαι ο πρωτος που δεν ηθελα την νικη με αυτο τον τροπο γιατι κρυβει τα χαλια τα δικα μας και την ανυπαρξια βαλβερδε, οσο για τα επεισοδια γινονται και θα γινονται παντου σε ολο τον κοσμο, το οτι δεν τα βλεπουμε εμεις δεν σημαινει οτι δεν γινονται, στην ιταλια ειναι πολυ συχνο φαινομενο, στην ισπανια στα κορνερ βρεχει μπουκαλια και ροχαλες, μεχρι και μπαταρια μπανιου εχουν πεταξει σε μπαρτσελονα-ρεαλ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......γατα με πεταλα...οι μαλακες τυπου περσονα που νομιζουν πως τα ξερουν ολα,εκνευριζουν εσας(τους μαλακες)που τα ξερετε..
τι επαθες, χανεις αερα;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μα εγω ειμαι ο πρωτος που δεν ηθελα την νικη με αυτο τον τροπο γιατι κρυβει τα χαλια τα δικα μας και την ανυπαρξια βαλβερδε, οσο για τα επεισοδια γινονται και θα γινονται παντου σε ολο τον κοσμο, το οτι δεν τα βλεπουμε εμεις δεν σημαινει οτι δεν γινονται, στην ιταλια ειναι πολυ συχνο φαινομενο, στην ισπανια στα κορνερ βρεχει μπουκαλια και ροχαλες, μεχρι και μπαταρια μπανιου εχουν πεταξει σε μπαρτσελονα-ρεαλ

Τι ειναι η μπαταρια μπανιου?? :think: :think:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930

άντε λοιπόν γράψε τι είδες για βαλβέρδε! απ'ότι είδα απ'το πρωί κάθεσαι κ μαλακίζεσαι με τον άλλο που παραλληρεί ότι θα μας γαμήσει ο σισέ κ η ουέφα. εδώ δεν είδες, άνοιξα θέμα με το 'ολυμπιακός φταίει για όλα' κ πάει να γίνει το δημοφιλέστερο του σάιτ!

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
άντε λοιπόν γράψε τι είδες για βαλβέρδε!
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....η ομαδα σου υποφερει οταν δεν εχει τη μπαλα στα ποδια της.λογικο αν σκεφτεις οτι ολη τη σεζον την εβγαλες χωρις 6αρι..απουσια 6αριου σημαινει παθητικη αμυνα με πισω βηματα....στο πρωτο μισαωρο που οι μπροστινοι εχουν ανασες και πιεζουν ψηλα το προβλημα αυτο δε φαινεται...μετα το 30' που ερχεται η κουραση σε βαζει στο τερμα σου και η κερκυρα...για αυτο οι περισσοτερες νικες του φετινου ολυμπιακου ειναι απο ημιχρονο..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
άντε λοιπόν γράψε τι είδες για βαλβέρδε! απ'ότι είδα απ'το πρωί κάθεσαι κ μαλακίζεσαι με τον άλλο που παραλληρεί ότι θα μας γαμήσει ο σισέ κ η ουέφα. εδώ δεν είδες, άνοιξα θέμα με το 'ολυμπιακός φταίει για όλα' κ πάει να γίνει το δημοφιλέστερο του σάιτ!
για τον βαλβερδε τα εχω πει, ''τι μας θωρεις ακινητος, που τρεχει ο λογισμος σου'''

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν πουλαει οπαδιλικι (βλ. Λεμονης, Χιμενεθ) και αρα παραειναι κυριλε ε?
στο μοναδικο παιχνιδι που αντεδρασε ο ολυμπιακος ηταν με τον αρη και αυτο γιατι ηταν αναγκαστικες οι αλλαγες,το αν πουλανε οπαδιλικι η οχι χεστηκα, το αν κανει για την ομαδα μου με ενδιαφερει, οτι μεταγραφες εκανε ειναι ολοι για τα θηρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
στο μοναδικο παιχνιδι που αντεδρασε ο ολυμπιακος ηταν με τον αρη και αυτο γιατι ηταν αναγκαστικες οι αλλαγες,το αν πουλανε οπαδιλικι η οχι χεστηκα, το αν κανει για την ομαδα μου με ενδιαφερει, οτι μεταγραφες εκανε ειναι ολοι για τα θηρια
Ο Φουστερ για τα θηρια, ο Βαλβερδε υπνος...
Αναρωτιεμαι τι θελετε για να ειστε ευχαριστημενοι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο Φουστερ για τα θηρια, ο Βαλβερδε υπνος...
Αναρωτιεμαι τι θελετε για να ειστε ευχαριστημενοι.
τον μεσι και τον γκουρντιολα, εχεις δει ποδοσφαιρο εκτος ελλαδας, να πας στο γηπεδο;;; πες μου ποιουε μεγαλους παιχτες εχεις δει να παιζουν απο κοντα;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τον μεσι και τον γκουρντιολα, εχεις δει ποδοσφαιρο εκτος ελλαδας, να πας στο γηπεδο;;; πες μου ποιουε μεγαλους παιχτες εχεις δει να παιζουν απο κοντα;;

Και ποιος νομιζεις οτι εισαι (και ειμαι) για να εχεις αξιωση να βλεπεις στην Ελλαδα τετοιους παικτες και προπονητες?
Μια χαρα εισαι με Φουστερ και Βαλβερδε.
Γιατι καποτε ησουνα με Βαρεσανοβιτς, Ιλιεφ, Βραμπλιτζ και Σεγκουρα, Διαμαντοπουλο και Μπιγκον.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και ποιος νομιζεις οτι εισαι (και ειμαι) για να εχεις αξιωση να βλεπεις στην Ελλαδα τετοιους παικτες και προπονητες?
Μια χαρα εισαι με Φουστερ και Βαλβερδε.
Γιατι καποτε ησουνα με Βαρεσανοβιτς, Ιλιεφ, Βραμπλιτζ και Σεγκουρα, Διαμαντοπουλο και Μπιγκον.
προφανος και δεν καταλαβες, το τι ημουν δεν σημαινει οτι δεν θελω το καλυτερο, αν εσυ θεωρεις τον βαρβερδε καλο κατσε να δεις τι 5αρες θα σφυριζουν στο τσ.λ του χρονου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom