Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μου έφτιαξε τη διάθεση ο παπάρας
πάω να δουλέψω...
πάω να δουλέψω...
τα λέμε.... μ έχει πιασει νευρικό.μου έφτιαξε τη διάθεση ο παπάρας
πάω να δουλέψω...
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα γι αυτό σε αγαπάω ρε στράκι.
γιατί έχεις γαμώ τα χιούμορ.
όταν θα αποκτήσεις ρε ζώο χιούμορ αντίστοιχο του αλέφα θα ξαναπαίξουμε .
ααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχ
Θέλω τη νομική σου γνώμη Περσόνα, διότι εκτός από διδακτορικό στην εξωτερική πολιτική, τις στρίπερ και πολλά άλλα έχεις και στη Νομική.
Πως θα φάμε μηδενισμούς, μισό πρωτάθλημα κεκλεισμένων, αφαίρεση του προπέρσινου νταμπλ του βαλβέρδε
και 5ετή αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς αγώνες τη στιγμή που δεν υπήρξε τραυματισμός;
Και με το Γκοβού να κλωτσάει πισώπλατα κάποιον που δεν του την πέφτει;
(Όπως διάβασα. Δεν έχω βρει το βίντεο ακόμα, σπαμάρουν όλο μαλακίες στο youtube )
τι, δεν θα μας κανει ντα ο φιλος του σισε;; γραφικε τυπε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπάμε σοβαρά για να μάθετε και μερικά.
ούτε η Ουέφα ούτε η Φίφα έχουν λόγο στα εσωτερικά του ελληνικού ποδοσφαιρου και κάθε χώρας.
γι αυτό και λχ η θάτσερ έκανε μόνη της χωρίς την παρέμβαση της φιφα αυτό που έκανε. η ουέφα τότε είχε τιμωρήσει μόνο την λίβερπουλ. η θάτσερ τους κράτησε όλους νησί.
ο μόνος αρμόδιος για αυτά είναι η ΕΠΟ. η Ουέφα είναι υπεύθυνη μόνο για τα ευρωπαικά.
βεβαίως όπως και τότε με τους τούρκους που είχαν πλακωθεί με τους ελβετούς από τότε τους έχουν γαμήσει τα ράμματα στις διεθνείς και ευρωπαικές διοργανώσεις. Και με διαιτητές και με μη ανάθεση διοργανώσεων.
κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον ολυμπιακό τώρα.
ο πλατινί και η ουέφα θα ενημερωθούν, ο γάβρος είναι ήδη υπότροπος για τα της ρόμα. θα πάνε γαμιώντας της ελλάδα σε διαιτησίες και παρατηρητές.
μόλις στραβώσει παίγνιο πχ, μόλις κάνας μαλάκας δικό μας σε κάνα γκολ με ρεάλ ή μπάρτσα ανάψει βεγγαλικό θα φάει 2 χρόνια αποκλεισμό και θα απορεί.... καλά με ένα βεγγαλικό 2 χρόνια;
ότι γράφει στην ουέφα δεν ξεγράφει και αποπληρώνεται με τόκους μέχρι να θεωρήσουν ότι εξόφλησες το "χρέος" σου.
τι, δεν θα μας κανει ντα ο φιλος του σισε;; γραφικε τυπε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουστάκι γελάει καλυτερα όποιος γελάει τελευταίος.
προχθές αυτοκτονήσατε.
όχι ενταύθα. ούτως, ή αλλως εδώ η κατάσταση είναι γνωστή.
στην ευρώπη για καμμιά πενταετία δε θα σταυρώσετε ούτε χι.
εισαι μια κακογαμημενη και κακιασμενη πουστρα που την παρατησε ο κωλομπαρας τηςπουστάκι γελάει καλυτερα όποιος γελάει τελευταίος.
προχθές αυτοκτονήσατε.
όχι ενταύθα. ούτως, ή αλλως εδώ η κατάσταση είναι γνωστή.
στην ευρώπη για καμμιά πενταετία δε θα σταυρώσετε ούτε χι.
ετσι οπως το κατάντησαν δεν έχει ξερά χλωρά.και το βρίσκεις καλό αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο?
μακαρι να μας τιμωρησει η ουεφα περσονα εξ αιτιας του παναθηναικου..τοτε να δεις τι ωραια θα περασει ο παναθηναικος καθε φορα που θα ερχεται στο καραισκακη..βλεπεις οπως λεει και η διαφημιση με το κινητο δυστυχως για τους υπολοιπους στην ελλαδα ειμαστε περισσοτεροι.Εξαλου στην ευρωπη δεν ειναι η πρωτη φορα που μας στηνει ο μαυροκουκουλακης
Για τον μαρινακη δεν μου καιγεται καρφι,οπως εστρωσε ας κοιμηθει,απο τη στιγμη που συναντηθηκε με την θυρα 7 για να μη γινουν επεισοδια και γιναν αυτα που εγιναν ας προσεχε
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααδεν παίζει αυτό για τα εντός. απλά στην ευρώπη θα σας έχουν πιπα κώλο για πολλά χρόνια.
σε 2-3 ούτως ή αλλως θα ξεχάσετε/ξεχάσουμε ομίλους.
με την πορεία του βαζέλα φέτος και με την κατάσταση του χρόνου απο το 14 ούτως ή αλλως θα παίζει ο πρωταθλητής απο ιούλη.
ο βαγγέλας είπα ξανά λόγω απειρίας και αρρωστιας με τον ολυμπιακό θα πληρώσει από την τσέπη του τη μαλακία των ζακιών και λοιπών μαλακισμένων που σουλατσάρουν με ασυλία στο ναό όπως τα πάκια στη νομική.
.....γουσταρω βαζελοι να σας τιμωρισουν και απο πανω