ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΚΟ παπα λεφαντε δεν αντεχω αλλο τις παπατζες σου και θα σε βρισω...ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ...να σαι σιγουρος μαλακα οτι αν μας κουβαλαγε ο ζαγορ τα μεμετια τοτε θα εβλεπες αιμα...γιατι νομιζεις οτι την εκαναν?μαγαζι γωνια ειναι ο παοκ μαλακα την εκαναν γιατι μυριστικαν οτι δεν τους παιρνει το προξενιο...τι μας περασες το λαο του ΠΑΟΚ ,πουλημενους σαν και σενα παλιολιγουρι ...αντε και γαμησου και συ και τα πετσινα παλιο αρχιδι...ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τους παπατζηδες και τα αρρωστακια ο λαος του γαυρου εχει τα μυαλα του στο κεφαλι του και καποια στιγμη θα σας στειλει πακετο στο διαολο...
ΥΣ κανενας παικτης που κλωτσαει το τοπι δεν ειναι ενοχος...ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ που μας τρελαινουν ειναι...
Δε σε έβρισα ρε μουνόπανο, πάλι εσείς αρχίσατε όπως πάντα.
Τι σας πέρασα; Κάφρους και επιστήμονες, που μιλάει η μαλαματίνα αντί για εσάς.
Ότι σας άφησε αγάμητο ο Κόκκαλης, θα σας το γαμήσει τώρα ο Μαρινάκης.
Και μετά θα σας ξαναγαμήσει από όλες τις μπάντες.
Μαγαζί γωνία δεν ήσουν ποτέ, μαγαζί γωνία είναι ο γαύρος γι'αυτό σας έπιασε τώρα ο πόνος για τα επεισόδια.
Εγώ τα καταδίκασα, εσείς τα επιδοκιμάζετε, άρα εσείς τα συντηρείτε.
χασουρα θα έχει γιατι ότι και να κανει θα παρει τα αρχίδια του.
δεν τους γουσταρω, υπερηφανα λεω οτι ημουν ενας απο αυτους και οχι μονο στο γηεδο ;)
Τους χούλιγκαν του γαύρου τους συνδέουν πολλά με εσένα-ίδιοι είστε,
με εμένα τίποτα(γιατί σιγά μην ασχολούνται με την ομάδα, αφορμή για επεισόδια ψάχνουν)