Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εσείς τα κάνετε τα παιδιά σκατά σαν τα μούτρα σας (το σκατά είναι πλεονασμός, αρκούν τα μούτρα σας),
ώστε κ'αυτά σε κάποια χρόνια να κάνουν σκατά τα νεότερα.

καλα εισαι γελοιος...εσυ δεν κανεις χαβαλε με τα παιδια σου ρε γυμνοσαλιαγκα...αλλα εισαι ειπαμε υπαλληλος,ακομα και με το χιουμορ κανεις προπαγανδα....γι αυτο θα ειμαστε μια ζωη απεξω...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καταστρεψατε το μπασκετ με τα μυρια σας ανεγκεφαλοι πρασινο κοκκινοι ελεφαντες...οδηγησατε μια ολοκληρη γενια ταλαντουχων αθλητων να ονειρευτε να παρει μεταγραφη στο βαζελο η στο γαυρο και μετα να αραξει-αρκει να μην παιζει αλλου...να συνεχισω -οχι δεν εχει νοημα ---ηρθε η σειρα του ποδοσφαιρου τωρα ....για να μαζεψουν τον κοκκαλη μαζευτηκαν τα 4 φανταστικα μουνια...εστησαν δικια τους παραγκα και πηραν νταμπλ ,τυχαιο????και καπακι την κανει ο παππους και σκανε οι κινεζοι με μπροσταρη τον χοντρο...τα 4 φανταστικα μουνια σου λεει χωσαμε 80 για να γινουμε με τον παππου τωρα θελει 200 ,και την κανανε με ελαφρα...ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ξεσαλωσε...ευγε ...αντε να δουμε ποιος αλλος θα κουβαληθει τωρα να ασελγησει πανω σε ολους εμας τους νορμαλ(μυρμηγκια)φιλαθλους...

Επιτέλους να και κάτι για το οποίο δε φταίω εγώ προσωπικά. Την κάνω για 5 λεπτά,
γιατί έχω διπλοπαρκάρει την Πόρσε που αγόρασα από την έμμισθη εργασία μου υπέρ των συμφερόντων.
(Τα οποία ευνοούνται από τον αποπροσανατολισμό από τα σημαντικότατα προβλήματα,
ο οποίος προκαλείται από τα επεισόδια που εγώ καταδικάζω ευθέως)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, ΕΧΕΤΕ καταντήσει και είσαι συνυπεύθυνος που επιδοκιμάζεις τη βία.
Ανάρχιδο κωλοτρυπίδι, πάλι η μαλαματίνα μιλάει;; Βάλτη στον κώλο σου μόλις τελειώσεις.

Εσείς τα κάνετε τα παιδιά σκατά σαν τα μούτρα σας, ώστε κ'αυτά σε κάποια χρόνια να κάνουν σκατά τα νεότερα.

για να σας μαχαιρωνουν καλυτερα κοκκινοφαναριακε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλα εισαι γελοιος...εσυ δεν κανεις χαβαλε με τα παιδια σου ρε γυμνοσαλιαγκα...αλλα εισαι ειπαμε υπαλληλος,ακομα και με το χιουμορ κανεις προπαγανδα....γι αυτο θα ειμαστε μια ζωη απεξω...

Και μετά του λες για πλάκα "πέτα και τη μαλαματίνα, δεν είναι άνθρωπος αυτός, είναι γαύρος/σκουλήκι".
Τράβα στους ανώνυμους αλκοολικούς μπας και ξεφύγεις από το ποτό.

Ορίστε αυτό που θεωρείς "πλάκα" καραγκιοζάκο:

για να σας μαχαιρωνουν καλυτερα κοκκινοφαναριακε
Και για να γίνουν σωστοί μπουγατσομάχοι κατ'αρχήν.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Να μαζέψει η Αστυνομία όλους αυτούς τους μαλάκες που θέλουν να λέγονται οπαδοί/φίλαθλοι του Ολυμπιακού/Παναθηναϊκού/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ, και να τους αμολύσει σε ενα στενό όλους τους να σκοτωθούν μεταξύ τους μπας και αδειάσει ο τόπος. Κάτι ήξερε και η Θάτσερ και τα εφάρμοζε αυτά στους Άγγλους.

Επισκέπτης
Ό τραμπουκισμός δεν είναι αθλητισμός.
Ας καταλάβουμε ΟΛΟΙ, ανεξάρτητα από προτιμήσεις φανέλλας, ότι αληθινό αντριλίκι και γνήσια μαγκιά είναι να ξέρεις να χάνεις!
Είμαι βάζελος αλλά ποτέ δεν θα καταλάβω ποιά ανάγκη είχε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα σιχαμένα πού -κατα τη γνώμη μου-μεθόδευσαν οι αρχηγοί του.
Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και τεράστιο ποσοστό στην δόξα τού ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν έχει την παραμικρή ανάγκη από βαρβαρότητα και καφρίλα.
Ο μεγαλύτερος εχθρός τού Ολυμπιακού είναι αυτοί πού τόν διοικούν.Κρίμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να μαζέψει η Αστυνομία όλους αυτούς τους μαλάκες που θέλουν να λέγονται οπαδοί/φίλαθλοι του Ολυμπιακού/Παναθηναϊκού/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ, και να τους αμολύσει σε ενα στενό όλους τους να σκοτωθούν μεταξύ τους μπας και αδειάσει ο τόπος. Κάτι ήξερε και η Θάτσερ και τα εφάρμοζε αυτά στους Άγγλους.
και ακομη ετσι γινεται,δινουν ραντεβου σε καποια σημεια,σφαζονται σκοτωνονται μεταξυ τους,αλλα στα γηπεδα παναγιες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το χουμε καψει....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχει αρχιδια ρε ο μαγας...αυτο δεν γινεται ευκολα...θελει μαγκια...να δουμε κατα ποσο θα ανταποκριθουν αυτοι που εκανε την προταση και τους νοιαζει (υποτιθεται) το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου...
θα ανταποκριθουν η θα κρυφτουν πισω απο αυτην την αρρωστη και σαπια κατασταση που εχει διαμορφωθει και που προφανως τους βολευει;;;για να δουμε....
απο οσους εχουν μιλησει μεχρι τωρα με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο μονος που κρατησε καποιο μετρο ειναι μονο ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ...και βαζω με κεφαλαια το ονμα του γιατι το αξιζει  ;) ;) ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο Κέβιν Μιραλάς είδε την τέταρτη φετινή κίτρινη κάρτα του, τιμωρείται με μία αγωνιστική και θα την εκτίσει στην... Τούμπα.

Αν και ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να τον δηλώσει σε κάποιο από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Εργοτέλη και ΑΕΚ, τελικά επέλεξε να τον δηλώσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιραλάς, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι κυπέλλου στην Τούμπα, μάλλον δεν είχε καμιά διάθεση να ξανάρθει.
"

ΚοΚο....ΚοΚοΚοΚοΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσο μαλακες μπορει να ειστε ρε προβατα,ακου εχει αρχιδια η τουλουμπα,που παρακαλαει γονατιστος μολις ειδε οτι οι αλλοι θα φτιαξουν πρωταθλημα χωρις αυτον.εκλασε μαλι το γιουβαρλακι.θα γλυψει και τον αδαμιδη σε λιγο,για να μην σταματησει το πρωταθλημα. :2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
"Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο Κέβιν Μιραλάς είδε την τέταρτη φετινή κίτρινη κάρτα του, τιμωρείται με μία αγωνιστική και θα την εκτίσει στην... Τούμπα.

Αν και ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να τον δηλώσει σε κάποιο από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Εργοτέλη και ΑΕΚ, τελικά επέλεξε να τον δηλώσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιραλάς, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι κυπέλλου στην Τούμπα, μάλλον δεν είχε καμιά διάθεση να ξανάρθει.
"

τον περιμενε ο γκαρσια,καταλαβες,και λενε ασε το παιδι στην αθηνα μην μας παθει τιποτα.....

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τώρα λοιπόν που επιτέλους όλοι οι άλλοι έχουν το δικό τους 'για όλα φταίει ο ολυμπιακός' φόρουμ μπορεί να ηρεμήσουμε κ λιγάκι εδώ μέσα κ να ασχοληθούμε με τα της ομάδας μας.

Κάποιους από μας δεν μας εκφράζει ο μαρινάκης. πώς να το κάνουμε. μιλάει πολύ, σχολιάζει διαιτησία, χρησιμοποιεί το επιχείρημα 'εσείς έχετε κάνει χειρότερα', δεν έχει πει ακόμα 'ναι ήταν μαλάκες αυτοί που μπήκαν μέσα κ αν ξαναμπούν θα τους πάω τα συνδεσμικά 1000 ευρώ το χρόνο. κ συγγνώμη στους υπολοίπους οπαδούς μας που την πληρώνουν για αυτούς τους μαλάκες'. εγώ τέτοια θα ήθελα να ακούσω πώς να το κάνουμε.

από την άλλη επιτέλους κάποιος που παραδέχεται έστω ένα διαιτητικό λάθος ότι ήταν υπέρ του (το έχει ξανακάνει φέτος αλλά κ τις δύο φορές ήμασταν νικητές). εγώ θα προτιμούσα να μην λέει κουβέντα για διαιτησία ούτε προχθές αλλά κ ούτε όταν μας αδικούν ή ευνοούν κάποιον άλλο.

ελπίζω να το αλλάξει το βιολί γιατί πολύς κόσμος τα'χει μαζί του από προχθές όχι για την διατησία, αλλά για τις μαλακίες που είπε κ αυτά που δεν είπε. πολλοί νοιώθουμε ότι το φέρσιμό του θίγει την ολυμπιακή μαγκιά.  

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κλασική τακτική ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ

λέω κάτι που το πιστεύω 100% και μετά μια συγνώμη που δεν την πιστεύω καθόλου.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η λέξη ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ σε αυτό το σωματείο

ΔΕΝ σας κάνει εντύπωση ότι ο ΔΑΦΝΟΠΙΠΩΜΕΝΟΣ έφηβος-με τα 38 ή 48 ή δεν ξέρω εγώ πόσα-ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑΔΑ????.......ΠΟΤΕ

ΟΛΟΙ κάτι έκαναν....ΠΑΟ φυσικά,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Αρης ακόμα και Αθηναικός!!!!!!!!

αυτοί οι τρύπιοι,μαθημένοι στις κολοτούμπες και στις παράγκες,είναι ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ στο εξωτερικό....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συμψωνω 100% με οτι ειπες...χανει απο τις δηλωσεις που κανει εν θερμω...και αυτος και η ομαδα...στα δικα μας ματια παντα...για τους αλλους γαμησε τους...παντα θα χανει μιας και βλεπουν οτι ασφαλιζει οικονομικα τον ολυμπιακο σε εποχες που οι αλλοι ψαχνουν μαντηλι να κλαψουν....καποιος πρεπει να του πει να αποφευγει τις εν θερμω δηλωσεις...γιατι μια δυο συγνωμες να ζητησεις και να ανγνωρισεις τα λαθη σου ενταξει δεκτο και αντρικιο...παραπανω θα σε πουνε γραφικο  ;) ;) ;)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κ ερχόμαστε στην διατησία. από που κ ωσπού τώρα το γεγονός ότι ο καλόπουλος κ οι επόπτες του τα έκαναν μπουρδέλο αποδεικνύει ότι ήτανε στημένος, όταν έχει κάνει τα ίδια κ χειρότερα για τις δικές τους ομάδες, μόνο αυτοί ξέρουν να απαντήσουν. για άλλη μια φορά θα δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους με τα διαιτητικά λάθη. επειδή όμως όπως κ να ήταν η διαιτησία εγώ πιστεύω ότι η κατάληξη θα ήταν η ίδια (θυμηθείτε ότι είχαν βρεί να πουν κ για το 1-4 κ το 4-0 του κυπέλλου, έτσι πρόχειρα τα πιο πρόσφατα) δεν έχει νόημα να απαιτούμε καλύτερες διαιτησίες αν δεν αλλάξουμε στάση.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

"

και άλλη κότα?
ο καθενας παιζει στην ομαδα που του αξιζει

chicken3.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μ αυτά και με κείνα ο φούστας ξεφτίλισε χωρίς να σκοράρει τους "παντελονάτους" με όλα αυτά που έγιναν........

Σισέ: "Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αγροίκοι"
Αποστόλης Χορτάτος -
Δηλώσεις στη γαλλική εφημερίδα Equipe έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ, με αφορμή τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο επιθετικός του τριφυλλιού, αναφερόμενος στα γεγονότα, τόνισε: “Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν με οργή προς το μέρος  μου και μου επιτέθηκαν. Ήμουν στόχος τους. [size=18pt]Κάποιοι με χτύπησαν και εγώ απάντησα[/size]. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αγροίκοι”.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του,  υποστήριξε πως: “Αυτή την εβδομάδα σκοπεύω να παραπονεθώ στην UEFA και να είστε σίγουροι πως δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι”.

Τέλος επανέλαβε πως μετά το καλοκαίρι, θα πάψει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα: “Αυτό το καλοκαίρι θα φύγω, αυτό είναι σίγουρο.

[size=14pt]Είναι ακατάλληλο το παιχνίδι για μένα  εδώ”[/size]. το μόνο κέρδος για τον ολυμπιακό από αυτό το παίγνιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom