silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
ενταξει αυτα ειναι μαλακιες.μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.σε αυτο το σαιτ για καποιους οποιος δε λεει αυτα που δεν θελουν να ακουσουν ειναι χαζος βλακας μαλακας κτλπ
1.βλεπουμε πεντακαθαρα τον γκοβου να χτυπαει και αλλους του παο να χτυπανε αλλα δε θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και σε τετοιες καταστασεις δε σκεφτονται φυσιολογικα.
οταν εμενα θα με περικυκλωσουν 50 αραπηδες δε θα περιμενω να με ξεβρακωσουν για να πω οτι απειλουμε αλλα θα αντιδρασω ακομα και ας μην εχει το επιθυμητο αποτελεσμα
2.τα εκτροπα που γιναν εχτες ειναι μονο απο τους καφρους επικροτουμενα και οχι απο φυσιολογικους ανθρωπους.αλλα αυτο που δε δεχομαι ειναι η επιλεκτικη μνημη.δηλαδη το ποδοσφαιρο δεν παει πισω οταν οποαδοι του παο κυνηγαν τους δικους του?δεν παει πισω οταν οπαδη της αεκ δερνουν τον προπονητη τους?
δεν παει πισω οταν σε κεκλεισμενων των θυρων ποδοσφαιριστης τρωει γυαλινο τασακι ?
με ολα αυτα κυριοι το ποδοσφαιρο παει πισω και οχι μονο με οτι εχει να κανει με τον ολυμπιακο
3.δεν υπαρχει σοφρων ολυμπιακος που θα πει σημερα οτι χτες επρεπε να κερδισει ο ολυμπιακος
αλλα και παλι μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.εγω θεωρω οτι δεν επρεπε να κερδισουμε χτες αλλα θεωρω οτι και να χαναμε και παλι θα το περναμε γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα.γιατι ομως πρεπει νεγω να απολογηθω επειδη 3 διαιτητες κανανε ενα ματς μπουρδελο?γιατι σε ολα τα αλλα ματς τα λαθη ειναι αμφισβητουμενες φασεις ενω στον ολυμπιακο ειναι παραγκα?
4.σημερα ολοι ειδατε τι εγινε με τον ριερα και τον καφε.καποιος μπορει να μου απαντησει τι θα ειχαμε ακουσει αν ο σιτο ριερα επεζε στον ολυμπιακο????μαλλον και ο πανιωνιος ειναι παραγκα εναντια στην αεκαρα γιατι δε γινετε να μην τον δουν 2 εποπτες ενας παρατηρητης και ενας ρεφερι ετσι δεν ειναι?
5.οσο αναφορα τον μαρινακη θα πω τη γνωμη μου οτι οσο αναφορα τις δηλωσεις του ΔΙΑΦΩΝΩ και δεν μου αρεσουν .αλλα οταν εχεις να κανεις με καταστασεις οπου 4-5 ανθρωποι σου κλωτσανε την πορτα και τυχαινει και ανοιγεις εσυ τα περιθωρια κοσμιας αντιδρασης μειονονται ετσι δεν ειναι?
υπαρχει καποιος που μπορει να συζητησει νορμαλ και με επιχειρηαμτα?
τα είπες όλα! τι να γράψουμε τώρα οι υπόλοιποι?