Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συμφωνώ μαζί σου, ο ΠΑΟ σαφώς και δεν είναι καλή ομάδα φέτος αλλά χτες το σκηνικό ήταν του στύλ "να μην χάσει ο ΟΣΦΠ ότι και αν γίνει"... αυτό είναι που εκνευρίζει όλο τον κόσμο (τουλάχιστον αυτόν που σκέπτεται..)
ρε συ το γκολ που ακυρωνει ο αλλος απλα δεν υπαεχει...δεν γινεται να το ακυρωσεις αυτο...με τιποτα...εγω να σφυραγα θα το μετραγα...τι να κανουμε τωρα;;;εγινε....λες να το θελαμε εμις πιο πολυ η οι βαζελοι;;;αλλοθι ειναι αυτο για τον παναθηναικο...
δες το βιντεακι να καταλαβεις για τι υποκρισια μιλαμε....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενταξει αυτα ειναι μαλακιες.μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.σε αυτο το σαιτ για καποιους οποιος δε λεει αυτα που δεν θελουν να ακουσουν ειναι χαζος βλακας μαλακας κτλπ

1.βλεπουμε πεντακαθαρα τον γκοβου να χτυπαει και αλλους του παο να χτυπανε αλλα δε θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και σε τετοιες καταστασεις δε σκεφτονται φυσιολογικα.
οταν εμενα θα με περικυκλωσουν 50 αραπηδες δε θα περιμενω να με ξεβρακωσουν για να πω οτι απειλουμε αλλα θα αντιδρασω ακομα και ας μην εχει το επιθυμητο αποτελεσμα

2.τα εκτροπα που γιναν εχτες ειναι μονο απο τους καφρους επικροτουμενα και οχι απο φυσιολογικους ανθρωπους.αλλα αυτο που δε δεχομαι ειναι η επιλεκτικη μνημη.δηλαδη το ποδοσφαιρο δεν παει πισω οταν οποαδοι του παο κυνηγαν τους δικους του?δεν παει πισω οταν οπαδη της αεκ δερνουν τον προπονητη τους?
δεν παει πισω οταν σε κεκλεισμενων των θυρων ποδοσφαιριστης τρωει γυαλινο τασακι ?
με ολα αυτα κυριοι το ποδοσφαιρο παει πισω και οχι μονο με οτι εχει να κανει με τον ολυμπιακο

3.δεν υπαρχει σοφρων ολυμπιακος που θα πει σημερα οτι χτες επρεπε να κερδισει ο ολυμπιακος
αλλα και παλι μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.εγω θεωρω οτι δεν επρεπε να κερδισουμε χτες αλλα θεωρω οτι και να χαναμε και παλι θα το περναμε γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα.γιατι ομως πρεπει νεγω να απολογηθω επειδη 3 διαιτητες κανανε ενα ματς μπουρδελο?γιατι σε ολα τα αλλα ματς τα λαθη ειναι αμφισβητουμενες φασεις ενω στον ολυμπιακο ειναι παραγκα?

4.σημερα ολοι ειδατε τι εγινε με τον ριερα και τον καφε.καποιος μπορει να μου απαντησει τι θα ειχαμε ακουσει αν ο σιτο ριερα επεζε στον ολυμπιακο????μαλλον και ο πανιωνιος ειναι παραγκα εναντια στην αεκαρα γιατι δε γινετε να μην τον δουν 2 εποπτες ενας παρατηρητης και ενας ρεφερι ετσι δεν ειναι?

5.οσο αναφορα τον μαρινακη θα πω τη γνωμη μου οτι οσο αναφορα τις δηλωσεις του ΔΙΑΦΩΝΩ και δεν μου αρεσουν .αλλα οταν εχεις να κανεις με καταστασεις οπου 4-5 ανθρωποι σου κλωτσανε την πορτα και τυχαινει και ανοιγεις εσυ τα περιθωρια κοσμιας  αντιδρασης μειονονται ετσι δεν ειναι?

υπαρχει καποιος που μπορει να συζητησει νορμαλ και με επιχειρηαμτα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
άσχημα και κατακριτέα είναι και τα 2 περιστατικά, προφανώς δεν υπάρχει "χειροτερόμετρο" για τέτοιες καταστάσεις
από την στιγμή που το γήπεδο είναι χώρος εκτόνωσης άλλων κοινωνικών θεμάτων με την ανοχή του κράτους και τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων μόνο αν υπάρχουν θάνατοι μπορεί να γίνει κάτι
εσύ έχεις σκεφτεί γιατί το μεγενθύνανε?
Επικοινωνιακη πολιτικη της ηγεσιας του βαζελου για να καλυψει τις αδυναμιες της να διοικησει και να καλυψει το κακο φετινο σχεδιασμο της ομαδας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ενταξει αυτα ειναι μαλακιες.μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.σε αυτο το σαιτ για καποιους οποιος δε λεει αυτα που δεν θελουν να ακουσουν ειναι χαζος βλακας μαλακας κτλπ

1.βλεπουμε πεντακαθαρα τον γκοβου να χτυπαει και αλλους του παο να χτυπανε αλλα δε θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και σε τετοιες καταστασεις δε σκεφτονται φυσιολογικα.
οταν εμενα θα με περικυκλωσουν 50 αραπηδες δε θα περιμενω να με ξεβρακωσουν για να πω οτι απειλουμε αλλα θα αντιδρασω ακομα και ας μην εχει το επιθυμητο αποτελεσμα

2.τα εκτροπα που γιναν εχτες ειναι μονο απο τους καφρους επικροτουμενα και οχι απο φυσιολογικους ανθρωπους.αλλα αυτο που δε δεχομαι ειναι η επιλεκτικη μνημη.δηλαδη το ποδοσφαιρο δεν παει πισω οταν οποαδοι του παο κυνηγαν τους δικους του?δεν παει πισω οταν οπαδη της αεκ δερνουν τον προπονητη τους?
δεν παει πισω οταν σε κεκλεισμενων των θυρων ποδοσφαιριστης τρωει γυαλινο τασακι ?
με ολα αυτα κυριοι το ποδοσφαιρο παει πισω και οχι μονο με οτι εχει να κανει με τον ολυμπιακο

3.δεν υπαρχει σοφρων ολυμπιακος που θα πει σημερα οτι χτες επρεπε να κερδισει ο ολυμπιακος
αλλα και παλι μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.εγω θεωρω οτι δεν επρεπε να κερδισουμε χτες αλλα θεωρω οτι και να χαναμε και παλι θα το περναμε γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα.γιατι ομως πρεπει νεγω να απολογηθω επειδη 3 διαιτητες κανανε ενα ματς μπουρδελο?γιατι σε ολα τα αλλα ματς τα λαθη ειναι αμφισβητουμενες φασεις ενω στον ολυμπιακο ειναι παραγκα?

4.σημερα ολοι ειδατε τι εγινε με τον ριερα και τον καφε.καποιος μπορει να μου απαντησει τι θα ειχαμε ακουσει αν ο σιτο ριερα επεζε στον ολυμπιακο????μαλλον και ο πανιωνιος ειναι παραγκα εναντια στην αεκαρα γιατι δε γινετε να μην τον δουν 2 εποπτες ενας παρατηρητης και ενας ρεφερι ετσι δεν ειναι?

5.οσο αναφορα τον μαρινακη θα πω τη γνωμη μου οτι οσο αναφορα τις δηλωσεις του ΔΙΑΦΩΝΩ και δεν μου αρεσουν .αλλα οταν εχεις να κανεις με καταστασεις οπου 4-5 ανθρωποι σου κλωτσανε την πορτα και τυχαινει και ανοιγεις εσυ τα περιθωρια κοσμιας  αντιδρασης μειονονται ετσι δεν ειναι?

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.
Προσυπογραφω..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Επικοινωνιακη πολιτικη της ηγεσιας του βαζελου για να καλυψει τις αδυναμιες της να διοικησει και να καλυψει το κακο φετινο σχεδιασμο της ομαδας.

αυτή είναι η άποψή σου...
εγώ θα έλεγα πως αυτό το ματς αφορούσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την πλειοψηφεία των Ελλήνων φιλάθλων/οπαδών και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μέσα με βάση τα όσα έγιναν στο γήπεδο, να έχουν θέματα για τις επόμενες πολλές ημέρες
το ότι φέτος ο ΠΑΟ δεν είναι συνολικά καλύτερος από τον ΟΣΦΠ στη διάρκεια του πρωταθλήματος το λένε όλοι αυτοί που έχουν καθαρό μυαλό, αλλά το ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια ο ΠΑΟ ανταποκρίθηκε καλύτερα το λένε και οι σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αποψε ειδα τον προεδρο του Ολυμπιακου να δινει συνεντευξη

στην αθλητικη κυριακη στην ΝΕΤ καλα ρε σεις... τι καραγκιοζης ειναι αυτος???

δεν ντρεπεστε που τον εχετε προεδρο? τον ακουσατε τι ελεγε?  :2funny: :2funny: :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και για να το τελειωνω καπου εδω, φυσικα και με κοφτει ΠΑΡΑΠΑΝΩ οταν η ΔΙΚΗ μου ομαδα δεν ειναι τυπος και υπογραμμος! Οταν αδικει, απειλει, χτυπαει, κανει ρανει. Οι αλλοι ας ειναι ο,τι θελουν να ειναι, Ουγκ, Οστρογοτθοι και Βαρβαροι, η δικη μου ομως ομαδα θελω να ειναι κατα βαση σωστη και φιλειρηνικη. Οπως η γκομενα μου θελω να ειναι ξηγημενη και ελαχιστα με απασχολει αν η γκομενα του φιλου μου ΔΕΝ ειναι ετσι, προβλημα του που τη διαλεξε και συνεχιζει να ναι μαζι της. Ο,τι σπειρεις θεριζεις.

ΥΓ: Το οτι οι αλλοι τα ιδια θα εκαναν στη θεση μας ειναι σχετικο. Ο Τζιγγερ δεν το εκανε ποτε, ο ανθρωπος για μενα ειναι αξιοπρεπης, ελαχιστες ακροτητες και γενικα αδιαφορια για παραγκες και παρασκηνια. Ο Πατερας αντιθετα την ειδε Κοκκαλης (με την κακη φυσικα εννοια). Ο Ζαγορακης εχει καλες και κακες στιγμες, ειναι ομως και ανισχυρος μπροστα στους 2 μεγαλους. Για μενα ομως ειναι απλα απαραδεκτο, ενας ΝΕΟΣ ανθρωπος στο ποδοσφαιρο οπως ο Μαρινακης να φερεται με υφος 1000 καρδιναλιων και να θυμιζει Κοκκαλη με πινελιες Τσουκαλα. nough said

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαρινακη τον λενε τον προεδρο σας???

χαχα ε τον βλακα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εγώ θα έλεγα πως αυτό το ματς αφορούσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την πλειοψηφεία των Ελλήνων φιλάθλων/οπαδών και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μέσα με βάση τα όσα έγιναν στο γήπεδο, να έχουν θέματα για τις επόμενες πολλές ημέρες
το ότι φέτος ο ΠΑΟ δεν είναι συνολικά καλύτερος από τον ΟΣΦΠ στη διάρκεια του πρωταθλήματος το λένε όλοι αυτοί που έχουν καθαρό μυαλό, αλλά το ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια ο ΠΑΟ ανταποκρίθηκε καλύτερα το λένε και οι σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί
Αυτο δε μου λεει τιποτα,γιατι περυσι ο Ολυμπιακος κερδισε μεσα-εξω,αλλα πρωταθλημα δε πηρε..
Πρεπει να υποστηριζω οτι ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερη ομαδα περυσι δηλαδη απο το ΠΑΟ?

Οσον αφορα το θεμα της ΝΕΤ,οι δημοσιογραφοι που καλυπταν το παιχνιδι,κανανε τουμπεκι γιατι τους εχει κλεισει το στομα ο "Καπετανιος"..
Ετσι δεν ειχε ζητησει ο παλιος προεδρος του ΠΑΟ,που εκανε ντου στο μπουθ της NOVA,επειδη ΤΟΛΜΗΣΑΝ να σχολιασουν μια φαση?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συμφωνω φιλε μου και να σου πω οτι ειναι καρμπον της πεσινης χρονιας με αντιθετους ρολους
που δε μπορουσαμε να κερδισουμε της καβαλες και τις τριπολες και σε κερδισα μεσα εξω
γενικα ο ολυμπιακος φετος δεν ειναι σοβαρος στα μεγαλα ματς.αλλα φανταζομαι οτι ξερεις και συ οτι κρινονται παντου οι κουπες.και η φετινη κουπα κριθηκε στα εκτος με τις μικρες ομαδες φιλε μου.

ΥΓ.αυτο που με φρικαρει ειναι που ολες οι φυλαδες προσπαθουν με τον δικο τους τροπο να μας προσαψουν ακομα και την φυγη του σισε.εσυ φιλε μου πιστευεις οτι και 5 γκολ να μας εριχνες χτες ο σισε θα εμενε το καλοκαιρτι?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

5.οσο αναφορα τον μαρινακη θα πω τη γνωμη μου οτι οσο αναφορα τις δηλωσεις του ΔΙΑΦΩΝΩ και δεν μου αρεσουν .αλλα οταν εχεις να κανεις με καταστασεις οπου 4-5 ανθρωποι σου κλωτσανε την πορτα και τυχαινει και ανοιγεις εσυ τα περιθωρια κοσμιας  αντιδρασης μειονονται ετσι δεν ειναι?

συνολικά η τοποθέτηση σου είναι καλή
αν έστιάσω στο #3, θα έλεγα πως δεν μπορεί τόσο κραυγαλέα λάθη να γίνονται τις περισσότερες φορές υπέρ του ΟΣΦΠ. Ο χαρακτηρισμός παράγκα προέρχεται γιατί αυτό το συναίσθημα πως ότι και να γίνει ο ΟΣΦΠ θα κερδίσει είναι που έχει δημηιουργήσει την αντι-ΟΣΦΠ τάση στην Ελληνική κοινωνία. Πράγμα που είναι κακό για τον ΟΣΦΠ αφού έχει πάρει και τίτλους δικαιότατα, οι οποίοι όμως έχουν το πέπλο της παράγκας... Ο ισχυρός έχει πάντα μια εύνοια παραπάνω αλλά εδώ και πολλά χρόνια το έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συνολικά η τοποθέτηση σου είναι καλή
αν έστιάσω στο #3, θα έλεγα πως δεν μπορεί τόσο κραυγαλέα λάθη να γίνονται τις περισσότερες φορές υπέρ του ΟΣΦΠ. Ο χαρακτηρισμός παράγκα προέρχεται γιατί αυτό το συναίσθημα πως ότι και να γίνει ο ΟΣΦΠ θα κερδίσει είναι που έχει δημηιουργήσει την αντι-ΟΣΦΠ τάση στην Ελληνική κοινωνία. Πράγμα που είναι κακό για τον ΟΣΦΠ αφού έχει πάρει και τίτλους δικαιότατα, οι οποίοι όμως έχουν το πέπλο της παράγκας... Ο ισχυρός έχει πάντα μια εύνοια παραπάνω αλλά εδώ και πολλά χρόνια το έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο.

φιλε μου να σου πω κατι .επειδη  ειχα τυχει παλια σε μια συζητησ καταλαθος καποιων παραγοντων (οχι ισχυρων α εθνικης και τετοια)ειχε υποθει η κουβεντα οτι πλεον δε χρειαζετε η διαιτησια για να στηθει ο αγωνας.σαφως και δε περιμενες τον Νικος278 για να το καταλαβεις αλλα επειδη εγω το πιστευω στο 100% θεωρω οτι ολα ειναι λαθη λαθη λαθη οτι εχουμε διαιτητες για το πουτσο και αυτο διαπιστωνετε ΚΑΘΕ αγωνιστικη σε τουλαχιστον 1-2 παιχνιδια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αυτο δε μου λεει τιποτα,γιατι περυσι ο Ολυμπιακος κερδισε μεσα-εξω,αλλα πρωταθλημα δε πηρε..
Πρεπει να υποστηριζω οτι ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερη ομαδα περυσι δηλαδη απο το ΠΑΟ?

Οσον αφορα το θεμα της ΝΕΤ,οι δημοσιογραφοι που καλυπταν το παιχνιδι,κανανε τουμπεκι γιατι τους εχει κλεισει το στομα ο "Καπετανιος"..
Ετσι δεν ειχε ζητησει ο παλιος προεδρος του ΠΑΟ,που εκανε ντου στο μπουθ της NOVA,επειδη ΤΟΛΜΗΣΑΝ να σχολιασουν μια φαση?

γιατί αυτό δεν έλεγαν οι ολυμπιακοί πέρσι? πως είναι καλύτεροι? γιατί δεν μπορείς να πεις πως στα μεταξύ τους παιχνίδια στάθηκε καλύτερα? άλλο αυτό και άλλο αν αυτό σημαίνει πως έπρεπε να είναι και πρωταθλητής.

όσο για το άλλο που λες, προφανώς και δεν ισχύει... η "σιωπή" της ΝΕΤ χτες (δεν είδα σήμερα TV) ήταν άλλο ένα στοιχείο που εξόργισε τον κόσμο από την στιγμή που οι φάσεις ήταν ξεκάθαρες. Την ερμηνεία της συμπεριφοράς αυτής την ερμηνεύει ο καθένας ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει και τις αντιλήψεις του.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
συμφωνω φιλε μου και να σου πω οτι ειναι καρμπον της πεσινης χρονιας με αντιθετους ρολους
που δε μπορουσαμε να κερδισουμε της καβαλες και τις τριπολες και σε κερδισα μεσα εξω
γενικα ο ολυμπιακος φετος δεν ειναι σοβαρος στα μεγαλα ματς.αλλα φανταζομαι οτι ξερεις και συ οτι κρινονται παντου οι κουπες.και η φετινη κουπα κριθηκε στα εκτος με τις μικρες ομαδες φιλε μου.

ΥΓ.αυτο που με φρικαρει ειναι που ολες οι φυλαδες προσπαθουν με τον δικο τους τροπο να μας προσαψουν ακομα και την φυγη του σισε.εσυ φιλε μου πιστευεις οτι και 5 γκολ να μας εριχνες χτες ο σισε θα εμενε το καλοκαιρτι?

όχι, ο σισέ αφορμή έψαχνε να φύγει και δεν μπορούσε να βρει καλύτερη..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φιλε μου να σου πω κατι .επειδη  ειχα τυχει παλια σε μια συζητησ καταλαθος καποιων παραγοντων (οχι ισχυρων α εθνικης και τετοια)ειχε υποθει η κουβεντα οτι πλεον δε χρειαζετε η διαιτησια για να στηθει ο αγωνας.σαφως και δε περιμενες τον Νικος278 για να το καταλαβεις αλλα επειδη εγω το πιστευω στο 100% θεωρω οτι ολα ειναι λαθη λαθη λαθη οτι εχουμε διαιτητες για το πουτσο και αυτο διαπιστωνετε ΚΑΘΕ αγωνιστικη σε τουλαχιστον 1-2 παιχνιδια.

απλά δεν πιστεύω πως είναι σύμπτωση τα λάθη να γίνονται τόσο πολλές φορές εις βάρος των αντιπάλων του ΟΣΦΠ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
απλά δεν πιστεύω πως είναι σύμπτωση τα λάθη να γίνονται τόσο πολλές φορές εις βάρος των αντιπάλων του ΟΣΦΠ
εγω θεωρω συμπτωση και δεν θα αποδειχτει ποτε αυτο.θεωρω οτι ειναι τοσο αυκολο να στησεις 5 παιχνιδια να τα παρεις αν εισαι μεγεθος μαρινακη και μετα και ντερμπι να χασεις να εισαι στα αρχιδια σου.

ΟΦ τοπικ.ολη τη βδομαδα με αποκορυφωμα το χθεσινο ματς οτι λεω ρε πουστη μου βγαινει
με κατι φιλους μιλουσα για μια γκομενα τσουπ μπροστα μας.μετα για ενα φιλαρακι τσουπ με πηρε τηλεφωνο
χτες στο ημιχρονο ελεγα στον φιλο μου κατσε να δεις που αφου δε βαλαμε 2ο να τους τελιωσουμε η που θα μας γαμησουν η που θα γινει καμοια ιστορια με τους διαιτητες και αντε να κους τα βαζελια ενα χρονο.
οπως καταλαβενεις ολο για τζοκερ μιαλαω απο χτες μπας και γινει καμοια προκοπη

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εγω θεωρω συμπτωση και δεν θα αποδειχτει ποτε αυτο.θεωρω οτι ειναι τοσο αυκολο να στησεις 5 παιχνιδια να τα παρεις αν εισαι μεγεθος μαρινακη και μετα και ντερμπι να χασεις να εισαι στα αρχιδια σου.

ΟΦ τοπικ.ολη τη βδομαδα με αποκορυφωμα το χθεσινο ματς οτι λεω ρε πουστη μου βγαινει
με κατι φιλους μιλουσα για μια γκομενα τσουπ μπροστα μας.μετα για ενα φιλαρακι τσουπ με πηρε τηλεφωνο
χτες στο ημιχρονο ελεγα στον φιλο μου κατσε να δεις που αφου δε βαλαμε 2ο να τους τελιωσουμε η που θα μας γαμησουν η που θα γινει καμοια ιστορια με τους διαιτητες και αντε να κους τα βαζελια ενα χρονο.
οπως καταλαβενεις ολο για τζοκερ μιαλαω απο χτες μπας και γινει καμοια προκοπη

άστο το ντέρμπυ να παιχτεί όμως... και αν το χάσεις στα τέτοια σου όπως σωστά λες...
αλλλά ούτε αυτό δεν αφήνει πλέον

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
άστο το ντέρμπυ να παιχτεί όμως... και αν το χάσεις στα τέτοια σου όπως σωστά λες...
αλλλά ούτε αυτό δεν αφήνει πλέον
ναι δε το συζηταμε.εμενα αυτο που με φρικαρει δεν ειναι ουτε η διαητσια ουτε κατι αλλο
με φρικαρει που ξερω ρε πουστη μου οτι φετος ημουν καλυτερος σε γενικες γραμμες και θεωρω οτι μπορουσα να κερδισω δικαια να παω στο +10 και να χω να σας κοροιδευω ενα χρονο και να στραβωνει το ματς και να δινω πατημα να με λενε βρωμιαρη

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

.. το πεναλτυ ηταν για πολλα ριπλει.. καμια σχεση με τις πεντακαθαρες φασεις του σαββατιατικου. αν ηταν ?

Εγω βλεπω και μια φωτοβολιδα να σκαει στην πλατη του καλοπουλου η οποια θα μπορουσε καλιστα να τον κανει να διακοψει το ματς με τα συναφη χανετε 3-0 χανετε και βαθμους κτλπ εκει δεν σας προστατεψε ο ρεφερι ????

Το χαμε ξεχασει και αυτο ... Και βεβαια η μεταδοση γινεται απο αντικειμενικο υπαλληλο :2funny: :2funny: :2funny:...

θεωρω οτι το timing που βαζεις αυτο το βιντεο ειναι ακυρο. περισσοτερο κατα σου ειναι μετα απο ολα αυτα παρα υπερ σου !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom