Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
..και λοιπον???? Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Βαζελος θα επαιρνε ολα τα υπολοιπα 7 παιχνιδια που απομενουν????

Εγω οχι. Προφανως ούτε και αυτοι που το σιγουρεψαν χθες.

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βρε αδερφε δε λεμε αυτο,χαλαρωσε...
για το σισε λεμε κατι
μα ρε φιλε , δεν αντεχω να διαβαζω και ν ακουω απο χθες βραδυ ολα τα στερημενα και αντικειμενικα ..@@@πανα να μιλανε ξαφνικα για περιεργες διαιτησιες , λες και βγηκνα σ υτη την χωρα απο ..παρθενογεννεση!!!
Που ηταν  ολα αυτα τα κομπλεξακια περυσι,με τα οργια που εγιναν υπερ του βαζελου???

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κάθε καμμένο γάβρο που από κει που έβριζα πριν τρεις βδομάδες διοικηση και παίχτες σήμερα νιώθω εκατό φορές πιο βάζελος.

Άρα τυχερός ο Μαρινάκης, γιατί εξασφάλισε και το επόμενο πρωτάθλημα.

ευτυχώς όλοι οι πούστηδες μαντρώθηκαν επιτέλους στα ερυθρόλευκα. για να ξεχωρίζουμε δλδ.

Και εμείς σ' αγαπάμε Persy.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που εκοβαν βαθμους ρε τυπε περυσι;αλλο περωταθλημα εβλεπες;επειδη εσυ ειχες μεινει χωρις μια,εγω μονιμως 3η θεση,και το παοκι οποτε κατεβαινε αθηνα εχανε απο τον ισθμο,φταιγαν τα κορακια;εισαι καλα στα μυαλα σου;η αξιζες πρωταθλημα περυσι;μην λες μαλακιες.

όταν παραγγείλει καλύτερο μερσεντέ θα βλέπει πιο καθαρά τα πράματα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Την περιοδο 1987-1996 ποσων ετων ησουνα στριτ για να μην θυμασαι την απιστευτη μιρλα που δημιουργησε και τον τιτλο "πετρινα χρονια"?

Εντάξει, αφού ξεθάψαμε τους νεκρούς αρχίσαμε και τις ανασκαφές.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μα ρε φιλε , δεν αντεχω να διαβαζω και ν ακουω απο χθες βραδυ ολα τα στερημενα και αντικειμενικα ..@@@πανα να μιλανε ξαφνικα για περιεργες διαιτησιες , λες και βγηκνα σ υτη την χωρα απο ..παρθενογεννεση!!!
Που ηταν  ολα αυτα τα κομπλεξακια περυσι,με τα οργια που εγιναν υπερ του βαζελου???
για το σισε εχεις κατι να πεις?

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
που εκοβαν βαθμους ρε τυπε περυσι;αλλο περωταθλημα εβλεπες;επειδη εσυ ειχες μεινει χωρις μια,εγω μονιμως 3η θεση,και το παοκι οποτε κατεβαινε αθηνα εχανε απο τον ισθμο,φταιγαν τα κορακια;εισαι καλα στα μυαλα σου;η αξιζες πρωταθλημα περυσι;μην λες μαλακιες.
σου ειπα εγω οτι αξιζα πρταθλημα περυσι???
Αλλο αυτο ρε φιλε και αλλο να λεμε οτι κοψαμε το ..φετεινο πρωταθλημα απο τον Παναθηναικο, με το χθεσινοβραδυνο αποτελεσμα!!!
Αντικειμενικα και μονο να το δει καποιος, ο Ολυμπιακος φετος διαθετει την καλυτερη ομαδα ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλο αυτο ρε φιλε και αλλο να λεμε οτι κοψαμε το ..φετεινο πρωταθλημα απο τον Παναθηναικο, με το χθεσινοβραδυνο αποτελεσμα!!!
Αντικειμενικα και μονο να το δει καποιος, ο Ολυμπιακος φετος διαθετει την καλυτερη ομαδα ...
ποιός έγραψε ρε ηλίθιε από ψες ότι κόψατε το πρωτάθλημα στο βάζελο;
πόσταρε ρε γελοίε το ποστ ενός που έγραψε αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Αφου θελεις να το παμε ετσι, και επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και χεστηκα για τον βαζελο, να σου πω οτι αν ΜΙΑ χρονια σας πηγε γαμιωντας η διαιτησια (ΛΕΩ ΑΝ), τοτε ηταν μια στοιχειωδης δικαιοσυνη για τα προηγουμενα 12 χρονια που γαμαγατε εσεις τους παντες. Μονο αν πηδαει η διαιτησια αντιστοιχως 12 χρονια τον ολυμπιακο, θα πατσισει το πραγμα. Μεχρι τοτε η ζυγαρια θα γερνει πολυ.
Το ενδεχομενο να μην πηδαει κανεναν η διαιτησια καποτε, αποκλειεται ε?
Να ρωτησω και κατι αλλο.
Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει αυριο ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος να εχουμε διαιτησια 50-50, μπορει να γινει ή οχι?
Σιγουρα μπορει.
Αρα για να μην γινεται, δεν το θελουνε. Και επικρατει καθε φορα ο πιο παραγκας. Κι επειδη στα 14 απο τα 15 χρονια οι παραγκες ειστε εσεις και 1 στα 15 ο παναθηναικος, μου φταιτε περισσοτερο εσεις.
Κατανοητο?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν το κοψατε,αλλα δεν του δωσατε δικαιωμα να το διεκδικησει καν.δεν εχεις καλυτερη ομαδα απο τον βαζελο,φανηκε εχθες,που σε πατησε απο το 30 και μετα.

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιός έγραψε ρε ηλίθιε από ψες ότι κόψατε το πρωτάθλημα στο βάζελο;
πόσταρε ρε γελοίε το ποστ ενός που έγραψε αυτό.
και λοιπον βρε καμενε ,εσυ γιατι νομιζεις οτι εγινε τοσος ντορος ???
για μια κακη διαιτησια??? Τοσος πονος ξαφνικα απ ολους τους ..αντικειμενικους????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στριτ, ελεος, το οτι αν κερδιζε ο παναθηναικος θα πηγαινε στο -4, σημαινει οτι εννοω οτι του κοψατε το πρωταθλημα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και λοιπον βρε καμενε ,εσυ γιατι νομιζεις οτι εγινε τοσος ντορος ???
για μια κακη διαιτησια??? Τοσος πονος ξαφνικα απ ολους τους ..αντικειμενικους????
τι μια κακη διαιτησια ρε τυπε,παρακολουθεις καθολου τα τελευταια ματς του γαυρου;με βολο,με αστερα,με λαρισσα,με σερρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom