!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βρε λες???Ο Παναρκαδικος. Και πρασινα μαλιστα.
βρε λες???Ο Παναρκαδικος. Και πρασινα μαλιστα.
Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε: Εκεί που με έχει πονέσει ο Γαύρος.
Ο καθένας έχει μπει για να πει το μακρύ του και το κοντό του γιατί καταλήγει πάντα με το μακρύτερο.
Α ρε Χρηστίδης που σας χρειάζεται, γιατί για καμιά ήρεμη και λογική συζήτηση δεν είστε.
καθομαι ρε πουστη μου απο χθες το βραδυ και παρακολουθω ολη την χολη που βγαζουν τα στερημενα βαζελοχανουμια για τον Ολυμπιακο..Ελεος ρε αναμαρτητες τσατσαδες..μια ζωη εσας ολο οι διαιτητες σας αδικουν!!
Ποσους βαθμους μπροστα ρε κλαψες ηταν ο ΘΡΥΛΟΣ μπροστα ,πριν τον αναμεταξυ μας αγωνα???Μηπως -7????
Αντε γεια λοιπον και μην μας ζαλιζετε αλλο τα @@@@@δια μας, παλιοκομπλεξαρες!!!
στη λίβερπουλ.χαχαχαχαχαχα σ αυτο συμφωνουμε
ειναι περιπτωση ριβαλντο ο παιχτης αυτος
αν φθγει που θα παει θειε μου?
καθομαι ρε πουστη μου απο χθες το βραδυ και παρακολουθω ολη την χολη που βγαζουν τα στερημενα βαζελοχανουμια για τον Ολυμπιακο..Ελεος ρε αναμαρτητες τσατσαδες..μια ζωη εσας ολο οι διαιτητες σας αδικουν!!
Ποσους βαθμους μπροστα ρε κλαψες ηταν ο ΘΡΥΛΟΣ μπροστα ,πριν τον αναμεταξυ μας αγωνα???Μηπως -7????
Αντε γεια λοιπον και μην μας ζαλιζετε αλλο τα @@@@@δια μας, παλιοκομπλεξαρες!!!
τι σχεση εχει το αυτοκινητο που οδηγω με αυτα που γραφω βρε κομπλεξικε????μήπως να πάρεις καλύτερο μερσεντέ να νιώσεις πιο άντρας;
..και λοιπον???? Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Βαζελος θα επαιρνε ολα τα υπολοιπα 7 παιχνιδια που απομενουν????Και μετα τον χθεσινο αγωνα θα ηταν -4, με δυο ντερμπι εν οψει.
τυπε,ολες οι εφημεριδες σημερα,ολα τα καναλια,ολα τα ραδιοφωνα,που κραζουν για οτι εγινε,και αυτοι κομπλεξικοι ειναι οι αλητες ε;Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε: Εκεί που με έχει πονέσει ο Γαύρος.
Ο καθένας έχει μπει για να πει το μακρύ του και το κοντό του γιατί καταλήγει πάντα με το μακρύτερο.
Α ρε Χρηστίδης που σας χρειάζεται, γιατί για καμιά ήρεμη και λογική συζήτηση δεν είστε.
δικο σου?πρεζα οπαδισμος πρεζα.
νταβαντιλικι....και λαμογια μαφιοζοι να λατρευονται απο κοροιδα......οι πρασινοι οι κοκκινοι και οι κιτρινοι..εχουν συμβαλει στην σαπιλα που λεγετε ελληνικος αθλητισμος....
οι ομαδες δεν ειναι ιδεα και αλλες τετοιες γραφικοτητες που προσπαθουν να πουλησουν σε αρρωστακια καθε ειδους... σκοτωστε τον διατητη ξυλο που θελουν και αλλες μαλακιες...
ειναι διασκεδαση και τιποτα παραπανω..αλλα ξερω το μικροβιο να ειμαι νικητης....ποσοι βλεπουν μπαλα στο γηπεδο..ποσοι ξεχωριζουν παικτες απο τις αντιπαλες ομαδες και τους αναγνωριζουν.... σκατα....ετσι γαμησαν και το μπασκετ...... οταν το μπασκετ ειχε συνοικιακες ομαδες που κοντραραν στα ισα τους μεγαλους..Αμπελοκηποι(η γειτονια μου)..Παγκρατι....Μεντ...Σπορτινγκ..Περιστερι..με παικταραδες....και εβαλαν μεσα την σαρα και την μαρα..και τωρα εχεις ενα πρωταθλημα για δυο ομαδες...
αρρωστια...πως γινετε να εισαι φανατισμενος με μια ομαδα μια επιχειρηση.....
οι προεδροι φτιαχνουν στρατιες οπαδικες για να κανουν τα κονε τους με το δημοσιο......και να σας ρουφηξουν το αιμα...και ο μαλακας ο ελλην καθετε και καβλωνει με της μαλακιες της Προεδραρας.... ευθυμιαδης μπακας...ντου βαρδινογιαννη σε μπατσους..νταβαντζιλικια καθε χρωματος...
ολα ξεκινουν απο την παιδικη ηλικια στον ελληνα..γιε μου εισαι ο καλυτερος γιε μου εσυ και κανενας αλλος πουστια ρουφιανιλικι για να πας μπροστα αλλοι να σου φοσκουνουν τα αρχιδια ενω ειναι κατι που πρεπει να το κανεις μονος σου....γονεις 15χρονων και καλα αθλητων να τσακωνονται στα ερασιτεχνικα.....μαναδες να γαμιουνται με προπονητες για να παιζει το παιδι τους....
και στην μεση οι μαλακες οι αθλητες που για να φανε το μεριδιο που τους αναλογει πουλανε οπαδισμο....και ψαρωνουν τα πρεζακια.......
οποιος εν ετη 2011 ασχολητε οπαδικα με ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μαζοχας και αρρωστος...ο φανατικος εχει παρωπιδες και δεν βλεπει ξεκαθαρα...
τελευταιο ματς που ειδα του ολυμπιακου στο γηπεδο ηταν ενας αγωνας με την ξανθη στην ριζουπολη ..και στο καραισκακι εχω παει μονο για να δω λive τους massive attack....
οπως ευκολα φανατιζονται με εχθρους....οτι ο ταδε ειναι αντιολυμπιακος η αντιπαναθηναικος...ετσι αυριο μεθαυριο θα σας στειλουν να πολεμησετε τον αγνωστο εχθρο....
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα το επαιρνε ο σαπιος ετσι και αλλιως.το θεμα ολων ειναι η κλοπη και η σφαγη που εγινε εχθες,οχι στον βαζελο,στα αρχιδια μου τον γραφω,αλλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.αν εσενα σου αρεσει οτι εγινε,και σε κανει περηφανο,με συγχωρεις,αλλα εισαι μαλακας...και λοιπον???? Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Βαζελος θα επαιρνε ολα τα υπολοιπα 7 παιχνιδια που απομενουν????
βρε αδερφε δε λεμε αυτο,χαλαρωσε.....και λοιπον???? Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Βαζελος θα επαιρνε ολα τα υπολοιπα 7 παιχνιδια που απομενουν????
ααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαΠροτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε: Εκεί που με έχει πονέσει ο Γαύρος.
σιγα μωρη πριμαντονα που θιχθηκες απο την χθεσινη διαιτησια????εγω ειμαι σιγουρος οτι θα το επαιρνε ο σαπιος ετσι και αλλιως.το θεμα ολων ειναι η κλοπη και η σφαγη που εγινε εχθες,οχι στον βαζελο,στα αρχιδια μου τον γραφω,αλλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.αν εσενα σου αρεσει οτι εγινε,και σε κανει περηφανο,με συγχωρεις,αλλα εισαι μαλακας.
τι σχέση έχπυν αυτά που γράφεις με αυτό που έγινε εχθές ρε κομπλεξικέ;τι σχεση εχει το αυτοκινητο που οδηγω με αυτα που γραφω βρε κομπλεξικε????
τυπε,ολες οι εφημεριδες σημερα,ολα τα καναλια,ολα τα ραδιοφωνα,που κραζουν για οτι εγινε,και αυτοι κομπλεξικοι ειναι οι αλητες ε;
Άλλο να γράφουν για το χθεσινό, και άλλο καραγκιόζηδες να βρίσκουν γράφουν για την ευτυχία που νιώθουν που δεν έγιναν Ολυμπιακοί.
Ευτυχώς δηλαδή, γιατί γλίτωσε η ομάδα από τους φορείς της μίρλας, που απότι αντιλαμβάνομαι κατέληξαν στην κλάψα του νότου...
που εκοβαν βαθμους ρε τυπε περυσι;αλλο περωταθλημα εβλεπες;επειδη εσυ ειχες μεινει χωρις μια,εγω μονιμως 3η θεση,και το παοκι οποτε κατεβαινε αθηνα εχανε απο τον ισθμο,φταιγαν τα κορακια;εισαι καλα στα μυαλα σου;η αξιζες πρωταθλημα περυσι;μην λες μαλακιες.σιγα μωρη πριμαντονα που θιχθηκες απο την χθεσινη διαιτησια????
Περυσι που ησουν οταν τα κορακια εκοβαν βαθμους απ ολους τους αλλου για να πριμοδοτησουν την βαζελα???και μου θιχθηκες για χθες..ΜΑΛΑΚΑ ε ΜΑΛΑΚΑ!!!