Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να τελειώσω εδώ,γιατί το ΘΕΩΡΩ ΞΕΠΕΣΜΟ να ασχολούμαι με την πιο εμετική έκφανση της Ελληνικής κοινωνίας δηλ.τον ολυμπιακό,κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δεν έγινα ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια και πάλι για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος.Πραγματικά το αξίζετε φέτος...όχι όμως με αυτόν τον τρόπο.Μόνοι σας αδικείτε τους εαυτούς σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και για να τελειώσω εδώ,γιατί το ΘΕΩΡΩ ΞΕΠΕΣΜΟ να ασχολούμαι με την πιο εμετική έκφανση της Ελληνικής κοινωνίας δηλ.τον ολυμπιακό,κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δεν έγινα ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια και πάλι για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος.Πραγματικά το αξίζετε φέτος...όχι όμως με αυτόν τον τρόπο.Μόνοι σας αδικείτε τους εαυτούς σας.
αδελφε,αυτο ακριβως σκεφτομουν μετα απο οσα εβλεπα εχθες.ευχαριστω τον θεο που εγινα ΑΕΚ μεσα σε μια γαυροκρατουμενη οικογενεια.και ας τραβαμε οσα τραβαμε.οτι κατακτησαμε,το πηραμε με τα αρχιδια μος και μονο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ στην Ελλάδα άλεξ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Αφελής ερώτηση,αν χτες στη Θέση του Ολυμπιακού ήταν ο ΠΑΟ,η ΑΕΚ,ο ΠΑΟΚ, Ο ΑΡΗΣ τι θα λέγανε οι παίχτες τους,οι παράγοντες,οι οπαδοί τους?
Μάλλον τα ίδια.
Σωστος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αφελής ερώτηση,αν χτες στη Θέση του Ολυμπιακού ήταν ο ΠΑΟ,η ΑΕΚ,ο ΠΑΟΚ, Ο ΑΡΗΣ τι θα λέγανε οι παίχτες τους,οι παράγοντες,οι οπαδοί τους?
Μάλλον τα ίδια.

Δεν ειναι ομως ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ. Ειναι παντα ο Ολυμπιακος. Αν ηταν καποιος αλλος, θα εκρινα τον αλλο.
Εν πασει περιπτωσει συγχαρητηρια στους γαυρους, δικαια παιρνουν αυτο το πρωταθλημα αλλά καποτε αυτη η σιχαμαρα με τη διαιτησια πρεπει να σταματησει.
Καποτε, πριν 15-20 χρονια, οταν εβγαινε ο ολυμπιακος στην ευρωπη, ολοι ημασταν μαζι του. Τωρα μας καταντησανε να ευχομαστε να χανει. Και δεν φταιμε εμεις γι αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αδελφε,αυτο ακριβως σκεφτομουν μετα απο οσα εβλεπα εχθες.ευχαριστω τον θεο που εγινα ΑΕΚ μεσα σε μια γαυροκρατουμενη οικογενεια.και ας τραβαμε οσα τραβαμε.οτι κατακτησαμε,το πηραμε με τα αρχιδια μος και μονο.

Κι εγω ειμαι ο μονος ΑΕΚτζης μεσα σε μια οικογενεια γαβρων. Κι εγω πραγματικα νιωθω πολυ τυχερος που δεν τους ακολουθησα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

η αλήθεια είναι πάντως ότι είδα πολλούς γαύρους χθες προβληματισμένους κ χωρίς πολλές ορέξεις για πανηγύρια,πράγμα που τους τιμάει αυτό ιδιαίτερα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μάλλον τα ίδια.

Αυτά τα ερωτήματα είναι αστεία!

ΦΥΣΙΚΑ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΑΡΗ δεν θα έλεγαν τίποτα και θα το πανηγύριζαν γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ θα ήταν τυχαίο

Δεν συγκρίνεται με ολυμπιακό που είναι 100% οργανωμένο,στημένο και προμελετημένο

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301

οι μαλακια παει συννεφο :jerking: :jerking: :jerking: συνεχειστε να γραφεται κι αλλα διασκεδαζουμε ολοι.το οτι ο μαλακας ο καλοπουλος τιναξε το παιχνιδι στον αερα φταει ο ολυμπιακος παρολο που εχετε παρει αρκετα σφυριγματα απο τον συγκεκριμενο σε αλλα παιχνιδια.βεβαια ξεχναμε σε αυτη τη χωρα αυτο ειναι το κακο και ομαδα με τον καπετανια προεδρο δεν πρεπει να μιλαει ας μιλησει κανενας αλλος.και στην τελικη ξεχνατε τον ευθημιαδη το ξυλο που εφαγε και δεν εγινε τπτ?????λοιπον καντε γαργαρα γιατι αυτα που αξιζουμε ζουμε ολοι σε αυτη τη χωρα και βουλιαζουμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κι εγω ειμαι ο μονος ΑΕΚτζης μεσα σε μια οικογενεια γαβρων. Κι εγω πραγματικα νιωθω πολυ τυχερος που δεν τους ακολουθησα.

εγώ είμαι γέννημα--θρέμμα Πασαλιμανιώτης και είμαι περήφανος που είμαι Πασαλιμανιώτης-Πειραιώτης κ εξίσου περήφανος που δεν είμαι γαύρος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα
ξυλο ξυλο στον πουσταρα το θρυλο
κοτες κοτες μαλακες πειραιωτες
φλωροι φλωροι που σας γαμαμε ολοι
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ο Ολυμπιακος σεν αξιζει μια.........γιαυτο πληρώνει για να κερδίζει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι μαλακια παει συννεφο :jerking: :jerking: :jerking: συνεχειστε να γραφεται κι αλλα διασκεδαζουμε ολοι.το οτι ο μαλακας ο καλοπουλος τιναξε το παιχνιδι στον αερα φταει ο ολυμπιακος παρολο που εχετε παρει αρκετα σφυριγματα απο τον συγκεκριμενο σε αλλα παιχνιδια.βεβαια ξεχναμε σε αυτη τη χωρα αυτο ειναι το κακο και ομαδα με τον καπετανια προεδρο δεν πρεπει να μιλαει ας μιλησει κανενας αλλος.και στην τελικη ξεχνατε τον ευθημιαδη το ξυλο που εφαγε και δεν εγινε τπτ?????λοιπον καντε γαργαρα γιατι αυτα που αξιζουμε ζουμε ολοι σε αυτη τη χωρα και βουλιαζουμε.
Διασκεδαστε. Καλο ειναι να διασκεδαζει κανείς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

φιλαράκι μου καλό,Αεκτζής είμαι...αλλά είμαι κ φίλαθλος για αυτό αποδοκιμάζω τα εμετικά σας χάλια.Δεν με νοιάζει που έχασε ο βάζελος το πρωτάθλημα.Με νοιάζει ο τρόπος που στερείται από τον άλλο αυτό που δικαιούται κ τα ο θυσιασμός όλων των αξιών στον βωμό του πρωταθλητισμού.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλαράκι μου καλό,Αεκτζής είμαι...αλλά είμαι κ φίλαθλος για αυτό αποδοκιμάζω τα εμετικά σας χάλια.Δεν με νοιάζει που έχασε ο βάζελος το πρωτάθλημα.Με νοιάζει ο τρόπος που στερείται από τον άλλο αυτό που δικαιούται κ τα ο θυσιασμός όλων των αξιών στον βωμό του πρωταθλητισμού.
τωρα τους βαζεις δυσκολα σκοτεινε...που μυαλο για να σκεφτουν ολα αυτα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
2-1 τα οργια λοιπον  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

το 1 ειναι του βαζελου στη λεοφωρο οταν μπηκαν και εδειραν τον διαιτητη...

τα δυο του γαυρου στην ριζουπολη

και εχτες  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom