alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
ελα ρε σοβαρα? :o
Ψαξε το.
ελα ρε σοβαρα? :o
Ψαξε το.
Νομίζω ότι έγραψα τα πραγματικά γεγονότα. Αν έχεις κάποια διαφωνία μου την λες.
Αν έχεις κάποια διαφωνιά στην ερμηνεία, μπορείς να την προσθέσεις επίσης.
Αλλιώς απλά πετάς πυροτεχνήματα.
Στο Καλτσιόπολι υπήρξαν ενδείξεις κατά του Μότζι, που ήταν μεγαλοστέλεχος της Γιουβέντους.
Με ονόματα διαιτητών, αναμετρήσεις κτλ Καμία σχέση με την περίπτωση Σπάθα.
πού να δεις και τι βιλλάρα έχτισε ο Τσαγγαράκης στην Κρήτη....Και οχι μονο αυτοι.
Ο επικεφαλης της αστυνομικης δυναμης το 2003 στη Ριζουπολη, την επομενη χρονια πηρε συνταξη ως αστυνομικος και εγινε υπαλληλος της ΠΑΕ ολυμπιακος στον τομεα της ασφαλειας.
ο γκαγκατσης που ειναι ;Και οχι μονο αυτοι.
Ο επικεφαλης της αστυνομικης δυναμης το 2003 στη Ριζουπολη, την επομενη χρονια πηρε συνταξη ως αστυνομικος και εγινε υπαλληλος της ΠΑΕ ολυμπιακος στον τομεα της ασφαλειας.
Στο Καλτσιόπολι υπήρξαν ενδείξεις κατά του Μότζι, που ήταν μεγαλοστέλεχος της Γιουβέντους.
Με ονόματα διαιτητών, αναμετρήσεις κτλ Καμία σχέση με την περίπτωση Σπάθα.
ο γκαγκατσης που ειναι ;
γίγαντα, χέστα, γιατί απ' όπου και να το πιάσεις, το πράμα βρωμάει. αν ΘΕΣ να βρεις ενδείξεις, υπάρχουν χιλιάδες. αν ΔΕΝ ΘΕΣ, απλώς λες ''δεν φτάνω το διακόπτη, ας μου ανάψει κάποιος το φως''. εγώ θα σου επισημάνω το πιο απλό: τη 10ετία '90 όπου άρχισε να μπαίνει το κινητό τηλέφωνο στη ζωή μας, ένας διαιτητής είχε νούμερο 094 ΧΧΧΧΧ01, ένας άλλος 094 ΧΧΧΧΧ02, ένας άλλος 094 ΧΧΧΧΧ03, ένας άλλος...
δεν λέω, καλή εταιρία η ΠΑΝΑΦΟΝ εκείνη την εποχή...
ρε φιλαράκι όταν ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ΠΕΡΑΙΩΣ λέει στο τηλεφωνο ο ολυμπιακος ΠΕΙΡΑΙΩΣ να κερδάει και το αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε τι κουβένα να κάνω μετά μαζί σου?
Έγραψα ήδη ότι λόγω εντοπιότητας, ούτε ο Σπάθας πατέρας ούτε οποιοσδήποτε από το σύνδεσμο του δεν σφύριξε τον Ολυμπιακό.
Άν το έλεγε πχ. διαιτητής του συνδέσμου Κερκύρας, να το καταλάβω. Αφού αυτός δεν σφύριξε ποτέ Ολυμπιακό, τι επίδραση είχε;
γίγαντα, χέστα, γιατί απ' όπου και να το πιάσεις, το πράμα βρωμάει. αν ΘΕΣ να βρεις ενδείξεις, υπάρχουν χιλιάδες. αν ΔΕΝ ΘΕΣ, απλώς λες ''δεν φτάνω το διακόπτη, ας μου ανάψει κάποιος το φως''. εγώ θα σου επισημάνω το πιο απλό: τη 10ετία '90 όπου άρχισε να μπαίνει το κινητό τηλέφωνο στη ζωή μας, ένας διαιτητής είχε νούμερο 094 ΧΧΧΧΧ01, ένας άλλος 094 ΧΧΧΧΧ02, ένας άλλος 094 ΧΧΧΧΧ03, ένας άλλος...
δεν λέω, καλή εταιρία η ΠΑΝΑΦΟΝ εκείνη την εποχή...
αμα δε γνωρίζεις τα του ποδοσφαίρου μην ποστάρεις. οι πρόεδροι συνδέσμων κα;νονίζουν τους πινακες και μπορούν να στήνουν τα παίγνια άλλων.
το πέναλτυ ας πούμε που ΔΕΝ δόθηκε στον καραγκούνη στην παναχαική στοίχισε ένα πρωτάθλημα.
όσο για την κέρκυρα βάζεις τα χέρια και βγάζεις τα μάτια μόνος σου. στην κέρκυρα έχει πιο πολλούς γάβρους πλέον απ το πασαλιμάνι....
Ωραία. Ε και; Δηλαδή αν ο ένας είχε Κοσμοτέ, ο άλλος Τελεστέτ και ο τρίτος Πάναφον, δεν θα τους εύρισκαν να τους πάρουν τηλέφωνο ε;
Επίσης μήπως έχεις σκεφτεί το γεγονός οι σύνδεσμοι να έκαναν συμφωνία με την Πάναφον για να έχουν δικά τους νούμερα (όπως οι εταιρίες);
Μην κάνουμε σαν τους αεκτζήδες που μας είχαν ζαλίσει με την Μερσεντές του Δημητρόπουλου και τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν του αδελφού του.
ο πρόεδρος του συνδέσμου είχε στήσει παράγκα και σε παίγνια αντιπάλων του γάβρου φρόντισε πριν το παίγνιο να συμπληρώνουν κάρτες οι καλύτεροι παίκτες.Δηλαδή ρε Persy, ο πρόεδρος του συνδέσμου Πειραιά, διορίζει διαιτητές άλλων συνδέσμων;
Ή στο ματς της Παναχαϊκής σφύριξε διαιτητής του συνδέσμου;
στην παναφον τα νούμερα ΧΧΧΧΧ0Υ δίνονταν ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της πάναφον.
αμα δε γνωρίζεις τα του ποδοσφαίρου μην ποστάρεις. οι πρόεδροι συνδέσμων κα;νονίζουν τους πινακες και μπορούν να στήνουν τα παίγνια άλλων.
το πέναλτυ ας πούμε που ΔΕΝ δόθηκε στον καραγκούνη στην παναχαική στοίχισε ένα πρωτάθλημα.
όσο για την κέρκυρα βάζεις τα χέρια και βγάζεις τα μάτια μόνος σου. στην κέρκυρα έχει πιο πολλούς γάβρους πλέον απ το πασαλιμάνι....
εισαι τοσο μαλακας που η μονη κασετα για α εθνικη που υπαρχει μιλαει για στησιμο στο οφη παοκ να κιτρινιστουν παιχτες του παοκ που συμπληρωναν για να μην παιξουν την επομενη κυριακη με βαζελο....ο πρόεδρος του συνδέσμου είχε στήσει παράγκα και σε παίγνια αντιπάλων του γάβρου φρόντισε πριν το παίγνιο να συμπληρώνουν κάρτες οι καλύτεροι παίκτες.
Ειλικρινά, ξέρεις πόσα νούμερα έχουν την μορφή ΧΧΧΧΧ0Υ;
Είσαι σίγουρος ότι τα έδιναν σε υπαλλήλους της Πάναφον;
ναι αυτό.Διαιτητης ο Νικου, νομιζω?
Ειναι το ματς που ειπε ο (τότε παικτης της Παναχαικης) Κατσουρανης φετος οτι ηταν στημενο να μην κερδισει ο παναθηναικος?