Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε Άλεξ, είσαι πολύ φανατίλα... Κρίμα βρε αδελφέ.
αμφιβαλεις δηλαδη οτι ο πεφτοστελακης ηταν ο μεντορας του καραγκουνη;εχεις δει βιντεο του;αν οχι,πες μου να σου ποσταρω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έγραψα για αυτοδικία?

για ΆΜΥΝΑ έγραψα....απολύτως νόμιμη

έχεις ειδική οθόνη στον υπολογιστή σου που διαβάζεις ό,το θέλεις εσύ να βλέπεις???

αυτοάμυνα λογίζεται μόνο τη στιγμή της επίθεσης.
όχι να την στήνεις μετά από καμμιά βδομάδα σε αυτόν που σου επιτέθηκε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμφιβαλεις δηλαδη οτι ο πεφτοστελακης ηταν ο μεντορας του καραγκουνη;εχεις δει βιντεο του;αν οχι,πες μου να σου ποσταρω.
O Kαραγκούνης ρε είναι αυτοδίδακτος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Τι να πω βρε μαστερ, καποτε βγηκε μια συνομιλια στον αερα, που ελεγε "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν" και δεν ιδρωσε το αυτι κανενος. Αφαιρεθηκε κανενα πρωταθλημα απο τον ολυμπιακο, οπως εγινε στην Ιταλια απο την Γιουβεντους? Τιμωρηθηκε κανενας? Τότε "θειος", σημερα "ανηψιος".
Ετσι και τωρα, μετα απο δεκα χρονια θα ακουστει καμια κασετα που θα λεει τα ιδια και παλι δεν θα γινει τιποτα. Αλλά εν τω μεταξυ θα εχει παντελονιασει ο ολυμπιακος δεκαδες εκατομμυρια ευρω απο το τσου λου.
Αλλά ξεχασα, εγω ειμαι φανατικος.
Δεν ημουν. Με κανατε. Φανατικο αντιολυμπιακο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και τώρα γίνονται ρε σύ, αλλα οι αποφάσεις βγαίνουν όπως μας συμφέρει για παράδειγμα τιμωρία σε μιραλάς και η έφεση να εκδικάζεται σάββατο στις 10:30 για να προλάβει να βγεί η απόφαση στις 11:30, να την καθορογράψουν, να μπεί η σφραγίδα για να παίξει ο μιραλάς στις 7 το απόγευμα στο ματς.
Επίσης σε άλλα επισόδεια να μπαίνουν φωτογραφικές ποινές ενόψει μάτς με ολυμπιακό, βλέπε τούμπα στο κύπελλο και σε άλλες περιπτώσεις να αθωόνονται πανυγηρικά.

όχι φίλος. κάνεις λάθος.
μετά την παρωδία με νιόνιο συμφώνησαν όλοι οι μαλάκες των ΠΑΕ να αλλάξει ο ΚΑΠ και να μην αφαιρούνται βαθμοί από τις ΠΑΕ γιατί λέει το κακό δεν το προκαλούν εκείνες.
Από την επόμενη χρονιά άλλαξε το άρθρο του ΚΑΠ σε κεκλεισμένων και πρόστιμα και όχι αφαίρεση βαθμών για επεισόδια.

η υποκρισία σ αυτή τη χώρα σε όλο της το μεγαλείο.

αυτά που λες γίνονταν πάντα.
όπως τότε με τον Καρεμπέ που το μπουκέτο τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική οταν ο κασάπης παλαιότερα είχε φαει 17!!!!!!!!!
όπως και το πέσιμο του Γκούμα στον διαιτητή που τιμωρήθηκε μόνο με μια αγωνιστική γιατί στο δικαστήριο αποδέζτηκαν ότι.... παραπάτησε.
απίστευτα πράματα λέμε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτοάμυνα λογίζεται μόνο τη στιγμή της επίθεσης.
όχι να την στήνεις μετά από καμμιά βδομάδα σε αυτόν που σου επιτέθηκε.

εδώ η επίθεση είναι διαρκής!!!

ΥΓ στο κύπελλο,κεκλεισμένων των θυρών,αποκλείστηκε μια τεράστια και πυκνοκατοικημένη περιοχή και άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στα σπίτι τους!!!!

μπάτσοι που μεταφέρθηκαν από την χαβούζα,τους σταματούσαν και τους έλεγαν "σπίτι σου πας ή στο γήπεδο παλιόπουστα"? και τέτοια.....
ακόμα και σε γυναικόπαιδα....

2700 αστυνομικοί για την ομάδα των περιττωμάτων....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στριτ, οταν απανταμε στην σκεψη του αλλου με την φραση "εισαι φανατικος", δεν αποτελει αντεπιχειρημα. Προτιμω να μου πεις πού κανω λαθος.
Αλλιως εκλαμβανω οτι εχω δικιο και προχωρω.

Τώρα σοβαρά, πιστεύεις ότι η "ολυμπιακίτιδα" είναι επιχείρημα; Δηλαδή έλεος βρε αδελφέ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδώ η επίθεση είναι διαρκής!!!

ΥΓ στο κύπελλο,κεκλεισμένων των θυρών,αποκλείστηκε μια τεράστια και πυκνοκατοικημένη περιοχή και άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στα σπίτι τους!!!!

μπάτσοι που μεταφέρθηκαν από την χαβούζα,τους σταματούσαν και τους έλεγαν "σπίτι σου πας ή στο γήπεδο παλιόπουστα"? και τέτοια.....
ακόμα και σε γυναικόπαιδα....

2700 αστυνομικοί για την ομάδα των περιττωμάτων....
τελος καλο ολα καλα παντως,αποκλεισατε τον γαυρο για να μην μας κουρασετε,και να παρουμε ανετα το κυπελο  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα σοβαρά, πιστεύεις ότι η "ολυμπιακίτιδα" είναι επιχείρημα; Δηλαδή έλεος βρε αδελφέ.

Ειναι τυχαιο οτι οποιος παικτης φοραει την φανελα του ολυμπιακου αρχιζει τις βουτιες? (Ντιογκο, Γιαννακοπουλος, Ντουντου, Μιραλας, Αλεξανδρης, κλπ κλπ κλπ)
Ο μονος που δεν βουτηξε ποτέ, κι αυτο επειδη ειναι γνησιος παλαβρας, ειναι ο Μητρογλου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ τώρα που έχω γεννηθεί σε σόι πειραιωτών άρρωστων γάβρων γιατί πιστεύω ότι ο άλεξ έχει δίκιο απο προσωπική εμπειρία;
ας πούμε δε μπορώ να κατανοήσω πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος 50 ετών να ακούει τον ύμνο του ολυμπιακού (του βάζελου της αεκ του παοκ) και να δακρύζει από συγκίνηση....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειναι τυχαιο οτι οποιος παικτης φοραει την φανελα του ολυμπιακου αρχιζει τις βουτιες? (Ντιογκο, Γιαννακοπουλος, Ντουντου, Μιραλας, Αλεξανδρης, κλπ κλπ κλπ)
Ο μονος που δεν βουτηξε ποτέ, κι αυτο επειδη ειναι γνησιος παλαβρας, ειναι ο Μητρογλου.
ούτε ο τζόλε βούταγε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τι να πω βρε μαστερ, καποτε βγηκε μια συνομιλια στον αερα, που ελεγε "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν" και δεν ιδρωσε το αυτι κανενος. Αφαιρεθηκε κανενα πρωταθλημα απο τον ολυμπιακο, οπως εγινε στην Ιταλια απο την Γιουβεντους? Τιμωρηθηκε κανενας? Τότε "θειος", σημερα "ανηψιος".
Ετσι και τωρα, μετα απο δεκα χρονια θα ακουστει καμια κασετα που θα λεει τα ιδια και παλι δεν θα γινει τιποτα. Αλλά εν τω μεταξυ θα εχει παντελονιασει ο ολυμπιακος δεκαδες εκατομμυρια ευρω απο το τσου λου.
Αλλά ξεχασα, εγω ειμαι φανατικος.
Δεν ημουν. Με κανατε. Φανατικο αντιολυμπιακο.

Εντάξει, βλέπω σήμερα έχουμε εκταφή νεκρών.

Λοιπόν, την φράση που αναφέρεις την είχε πει ο Σπάθας στον Θωμά. Ο οποίος Σπάθας, ήταν του συνδέσμου Πειραιώς και λόγω της τότε εντοπιότητας ΔΕΝ είχε σφυρίξει ποτέ τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως ο υιός Σπάθας, μια χαρά σφύριξε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στο περσινό πρωτάθλημα. Το δε ντοκουμέντο το είχε βγάλει στην φόρα το απαύγασμα της ΑΡΔιάς, ο μάκης, ο οποίος όταν το κάλεσε ο εισαγγελέας να προσκομίσει στοιχεία, έκανε κο κο κο . Και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τι; Για μια συνομιλιά μεταξύ δύο ατόμων, που δεν αποδεικνύεται κάποιο στοιχείο παρανομίας και που κανένας εκ των δύο δεν ήταν επίσημο στέλεχος της ομάδας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom