Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
6) [size=18pt]Να σταλεί το βίντεο του αγώνα και των όσων έγιναν μετά στην ΟΥΕΦΑ[/size] και τέλος να γίνουν ακόμα και μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

άλεξ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΕΧΘΕΣ?

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είτε μερσεντές είτε σκούτερ,εδώ είστε όλοι :2funny: :2funny: :2funny:

Βουλκανιζατέρ Ελαστικών

Καλόπουλος Δημήτριος

Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλέφωνο : 2310534038

αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
ρε μαλακα με εχει πιάσει νευρικό.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτός είναι!...δεν είναι συνωνυμία!

το είχαν βγάλει τα αρειανά όταν δήθεν ευνόησε τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπυ στην Τούμπα....

ΥΓ όχι βία

πας αλλάζεις λαστιχα(πανάκριβα) και όταν είναι να πληρώσεις γίνεσαι Σπύρος Λούης.....λαμόγιο!

και άμα σε πει γιατί κλπ του λες γιατί έσφαξες τον ΠΑΟ.... :tits2: :tits2: :fuck1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παλέρμο αυτό είναι μαλακία.Δεν είναι πλάκα.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
αυτα τα ξεχασατε ρε λαγοι ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχχααχα παλέρμε αδερφέ πρόσεχε μόνο τις μάπες γιατί είναι και ΟΥΚΑΣ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημήτρης Καλόπουλος είναι από τις πλέον έμπειρες σφυρίχτρες στη σούπερ λίγκα. Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία έχει σφυρίξει όλα τα ματς που θεωρούνται… καυτά (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Αρης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ), ενώ από το 2008 είναι στον πίνακα των διεθνών.

Συνέντευξη του Δημήτρη Καλόπουλου στο REFEREE και στον Παναγιώτη Κουτάκο

Βρέθηκε δύο φορές στην επικαιρότητα όταν άγνωστοι «κτύπησαν» το κατάστημα ελαστικών που διατηρεί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, αλλά ο ίδιος τονίζει πως δεν συνδέει αυτά τα περιστατικά με το ποδόσφαιρο.
Η μοίρα έπαιξε σ’ αυτόν και την οικογένειά του άσχημο παιχνίδι πριν από πέντε χρόνια, όταν σε τροχαίο δυστύχημα χάθηκε ο αδελφός του ο Θανάσης, που επίσης ήταν διαιτητής, και όπως δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “R” από τότε βλέπει αλλιώς τη ζωή.   

-Ποιος είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος εκτός γηπέδων και χωρίς σφυρίχτρα;

Είμαι ένας πολυάσχολος ελεύθερος επαγγελματίας, που διατηρώ δύο καταστήματα ελαστικών. Ο ελεύθερος χρόνος που μου μένει είναι ελάχιστος, διότι από τις 8 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ είμαι απασχολημένος με τη δουλειά μου και την προπόνηση. Έτσι τον υπόλοιπο πολύ περιορισμένο χρόνο τον διαθέτω στην γυναίκα μου και στον γιό μου. Δεν παραπονιέμαι, πάντως, είναι δική μου επιλογή.
Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχω την συμπαράσταση της γυναίκας μου γιατί δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι Δευτέρα με Παρασκευή έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και επιπρόσθετα τα περισσότερα Σαββατοκύριακα λείπω λόγω αγώνων.  Ακόμα και το καλοκαίρι πάω προπόνηση καθημερινά.  Προσπαθούμε να διατηρούμε μία ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι, διότι αν υπήρχε ένταση θα την μεταδίδαμε και στο παιδί.
Αισθάνομαι επίσης ευγνώμων προς στους γονείς μου που με μεγάλωσαν σωστά και μου μετέδωσαν ηθικές αρχές.  Και αυτές προσπαθώ να τις μεταδώσω και στο παιδί μου. Έμαθα πως στη ζωή υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις για να φτάσεις εκεί όπου θέλεις. Ο ίσιος και αυτός με τις… περίεργες στροφές. Πολλοί ακολουθούν τον δεύτερο, αλλά σε κάποια στροφή μπορεί να φύγουν έξω από τον δρόμο. Εγώ ό,τι κατάφερα το έκανα κινούμενος στον ίσιο.

-Πώς ασχοληθήκατε με τη διαιτησία;

Είδα μια αγγελία του συνδέσμου Θεσσαλονίκης που ζητούσε νέα παιδιά στην εφημερίδα το 1992. Εκανε εντύπωση στον πατέρα μου που την διάβαζα και με ρώτησε αν ήθελα να ασχοληθώ. Του απάντησα πως ήταν βασικά από περιέργεια. Πήγαμε παρέα με τον συγχωρεμένο τον αδελφό μου, τον Θανάση, που ήταν τότε 17 ετών. Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί , αλλά με το που παίξαμε βοηθοί σ΄ έναν παλιό διαιτητή στο τοπικό κολλήσαμε. Μου άρεσε το πόδόσφαιρο και μέσω της διαιτησίας μπόρεσα να είμαι κοντά σε αυτό. Κι αν δεν είχα γίνει διαιτητής, πάντως, με τα σπορ θα ασχολιόμουν ούτως ή άλλως.

-Με ποιο τρόπο;

Επαιζα πόλο στον ΠΑΟΚ και έκανα πυγμαχία στον Αρη.  Τα έκανα και ταυτόχρονα. Πήγαινα στις 6 για προπόνηση στο μποξ και μετά στην πισίνα. Μου άρεσαν πάντα πολύ τα σπορ, τα λάτρευα.

-Και φορέσατε έτσι και τις φανέλες και των δύο μεγάλων της Θεσσαλονίκης.

Ναι  και τους δύο τους εκτιμώ και τους σέβομαι κι ας λένε άλλα κάποιοι που φοράνε οπαδικά γυαλιά.

-Βρεθήκατε στην επικαιρότητα δύο φορές για το γεγονός ότι υπήρξε κτύπημα στο μαγαζί σας. Το μυαλό των περισσότερων συνέδεσε αυτά τα γεγονότα με το χώρο του ποδοσφαίρου…

Εξαιτίας της σχέσης μου με το ποδόσφαιρο δόθηκε τόση έκταση σε αυτά τα δύο γεγονότα. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, πριν από 2,5 χρόνια αποδείχθηκε πως δεν είχε καμία σύνδεση με το ποδόσφαιρο και ήταν απόπειρα ληστείας, όπως έγινε και σε άλλο κατάστημα 2 χιλιόμετρα πιο μακριά.
Οσο για το δεύτερο, που συνέβη πριν λίγους μήνες, κατέληξα πως ούτε κι αυτό συνδέεται με τη διαιτητική μου ιδιότητα και έγινε από σύμπτωση σε μένα. Όπως και πριν από 2 μήνες, όταν προσπάθησαν να ληστέψουν μια κοπέλα, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον φίλο της και μια σφαίρα καρφώθηκε στην τζαμαρία του μαγαζιού.
Στον τόπο μας υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας.  Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο και ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας έχει τις προεκτάσεις του και σε αυτό. Για μένα, πάντως, αυτά τα γεγονότα είναι σαν να μην έχουν γίνει.

-Aν γυρίζατε τον χρόνο πίσω θα ασχολιόσασταν ξανά με τη διαιτησία;

Τίποτα δεν με κάνει να μετανιώνω γι’ αυτή την απόφασή μου και σίγουρα θα γινόμουν ξανά διαιτητής.

-Πώς νιώθετε όταν ακούτε από την εξέδρα να καθυβρίζονται με χυδαίο τρόπο αγαπημένα σας πρόσωπα;

Το θέμα σχετίζεται γενικότερα με την παιδεία στην Ελλάδα. Το πώς εκπαιδεύεται ο καθένας, τι αρχές και βάσεις παίρνει και με ποιο τρόπο βγάζει προς τα έξω αυτά που θέλει να εκφράσει. Τις περισσότερες φορές, πάντως, όλα αυτά δεν φτάνουν στα δικά μου αφτιά. Πρέπει να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που έχω οριστεί να κάνω και δεν αφήνω τίποτα να χαλάσει την αυτοσυγκέντρωσή μου.

-Θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο αν σας κάλυπτε ο κανονισμός και διακόπτατε τα παιχνίδια σε αυτές τις περιπτώσεις;

Αυτό είναι ένα μέτρο, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς για να το θεσμοθετήσουμε. Εμείς τηρούμε και εφαρμόζουμε τους κανονισμούς που υπάρχουν. Επειδή, όμως, κάθε δράση φέρνει και αντίδραση, μια τέτοια κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να γίνει αιτία για επεισόδια.
Πρέπει να αλλάξουμε σε βάθος τον τρόπο που προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο. Να υποστηρίζουμε την ομάδα μας και να αδιαφορούμε για το τι σφυρίζει ο διαιτητής.  Να μάθουμε ότι και η απογοήτευση και το χειροκρότημα είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως συμβαίνει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το γιατρικό.

-Στη χώρα μας, ωστόσο, υπάρχει εξάρση της βίας στα γήπεδα…

Είναι απαραίτητο να υπάρξουν νόμοι σαφείς  και χωρίς παραθυράκια, που να εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση το ίδιο και χωρίς εξαιρέσεις. Ο νομοθέτης πρέπει να είναι αυστηρός και αυτοί που εφαρμόζουν το νόμο και να μην κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στις ομάδες.
Επιβάλλεται, όμως, και οι διοικούντες των ομάδων να δουν το θέμα από άλλο πρίσμα. Σε μια έρευνα που διάβασα πρόσφατα αναφερόταν ότι το  ποδόσφαιρο είναι η 3η μεγαλύτερη βιομηχανία στην Αγγλία. Ετσι, πρέπει να το προσεγγίσουν το άθλημα και εδώ.  Να μην το βλέπουν σαν οπαδοί, αλλά σαν επιχειρηματίες και να κοιτάξουν να προστατεύσουν το προϊόν τους. Είναι όπως τη δική μου επιχείρηση. Αν τα μαγαζιά μου είναι βρώμικα και κάθε πελάτη που έρχεται τον βρίζω και του μιλάω άσχημα, θα ψωνίσει κανένας; Όχι. Ετσι, και στο ποδόσφαιρο. Αν δεν εξασφαλίσεις καλές συνθήκες για τον πελάτη, πώς αυτός θα επενδύσει στο προϊόν σου;  Ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για την παροχή καλού θεάματος και καλές συνθήκες στο γήπεδο, ικανοποιείς τον πελάτη-οπαδό και αυτός, όντας ευχαριστημένος, δεν θα στρέφεται αλλού για να εκτονωθεί.

-Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε στη χώρα μας να μην ασχολούνται όλοι με τον διαιτητή από την ημέρα που ορίζεται;

Καταρχήν να δούμε τι γίνεται με τον Τύπο. Γράφονται πάρα πολλά. Σίγουρα δεν μπορείς να φιμώσεις κανέναν. Ελευθερία λόγου έχουμε. Αυτό, όμως, που πρέπει να δούμε είναι τι γράφεται, με ποιο τρόπο και υπό πιο πρίσμα.
Επειδή, όμως, όλη αυτή η συζήτηση κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, απαιτείται ισχυρή βούληση και αλλαγή νοοτροπίας. Οι παράγοντες θα πρέπει να πάψουν να αναζητούν άλλοθι στα πρόσωπα των διαιτητών.  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Κάθε χρόνο το δίμηνο Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου γίνεται χαμός ότι η διαιτησία «κάνει κοιλιά» και δεν πάει καλά. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια περίοδο οι περισσότερες ομάδες τίθενται εκτός στόχων; Λάθη γίνονται από τους διαιτητές, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως είναι και αυτά των παικτών και των προπονητών.

-Τελικά, μήπως είμαστε τυχεροί που δείχνει η τηλεόραση Μουντιάλ και ευρωπαϊκά ματς και βλέπουμε τι λάθη γίνονται κι εκεί;

Αν τα λάθη που έγιναν στα ματς Γερμανίας-Αγγλίας και Αργεντινής-Μεξικού συνέβαιναν εδώ, αστειευόμενος θα έλεγα ότι αυτός που θα τα έκανε θα έπρεπε πρώτα να βρει τρόπο διαφυγής από το γήπεδο και στη συνέχεια να μεταναστεύσει στο εξωτερικό και μάλιστα εκτός Ευρώπης για να μην υπάρχει τρόπος εντοπισμού του.
Αλλά οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες δρουν εντελώς διαφορετικά εντός συνόρων σε σύγκριση με την Ευρώπη. Οι ίδιοι δεν παίζουν σε όλα τα ματς; Κι, όμως, στην Ελλάδα διαμαρτύρονται για το παραμικρό, ενώ στα διεθνή παιχνίδια, ακόμα και σε περιπτώσεις σοβαρών λαθών, αντιδρούν σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους.

-Το σκηνικό που στήνεται κάθε Κυριακή βράδυ με τις επίμαχες φάσεις, πώς το κρίνετε;

Πιστεύω πως είναι λάθος ο τρόπος που γίνεται. Δεν προσφέρει τίποτα στην επιμόρφωση και την εκμάθηση των κανονισμών.  Ψάχνουν να βρουν οπωσδήποτε διαιτητικά λάθη, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Φεύγεις από ένα γήπεδο, όλοι σου λένε συγχαρητήρια και μπράβο και ακούς αργότερα ότι η τάδε ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία. Τότε είναι που αναρωτιέσαι: «Σε άλλο γήπεδο ήμουν εγώ;». 

-Ποια είναι η άποψή σας για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας και τη θέση της στο ευρωπαϊκό στερέωμα;

Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Η ελληνική διαιτησία χρωστάει ευγνωμοσύνη στον Κύρο Βασσάρα που με πολλή δουλειά και κόπο την έφτασε να εκπροσωπείται επί χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και παγκοσμίως.  Χάρη στον κ. Βασσάρα, που βοηθάει σημαντικά πλέον από το νέο του πόστο, αλλά και τις προσπάθειες της ΕΠΟ, μπορέσαμε και οι υπόλοιποι διεθνείς διαιτητές να έχουμε ορισμούς εκτός συνόρων. Επιπρόσθετα, η πρωτοβουλία του ως επικεφαλής της ΔΑΔ για τα σεμινάρια επιμόρφωσης που έγιναν στους ποδοσφαιριστές των ομάδων είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα που, όμως, είναι σύνηθες εδώ και χρόνια στην Ευρώπη.

-Πριν από πέντε χρόνια η ζωή σας σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός, την απώλεια του αδελφού σας Θαναση σε τροχαίο δυστύχημα. Πόσο σας επηρέασε αυτό και σε τι άλλαξε τη φιλοσοφία σας;

Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Με έκανε να βλέπω με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Ολοι θα χάσουμε κάποτε τους ανθρώπους μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, διαταράχθηκε η βιολογική σειρά. Ανατράπηκε η φυσική ροή των πραγμάτων. Είναι πολύ τραγικό ο γονιός να κηδεύει το παιδί του. Γι’ αυτό και λέω {δόξα τω Θεώ που ζούμε} και προχωράω. Ερχεται κάποιος και σε χτυπάει. Από τη στιγμή που πονάς, που νιώθεις τα χτυπήματα, σημαίνει ότι ζεις. Και αν είσαι ζωντανός μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Όπως λέω χαρακτηριστικά «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

-Κινήστε μέσα στην αγορά. Πώς βλέπετε την περίοδο που διάγουμε και που χαρακτηρίζεται από την γκρίνια και τη μιζέρια για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει;

Όντως βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις ως χώρα τον τελευταίο καιρό.  Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις. Όταν κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, εγώ προτιμώ να λέω ότι είναι μισογεμάτο. Δεν είμαι αιθεροβάμων. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια όπως πριν από 3-4 χρόνια.
Ό,τι προσδοκούσα πριν, προσδοκώ και τώρα. Λέω, ζήσε τη ζωή, διότι είναι εφήμερη. Όλη η ομορφιά περικλείεται σε μια εκδρομή, σ΄ ένα χαμόγελο, σ’ ένα τραπέζι με τους δικούς σου και τους φίλους σου. Αν κάτι δεν σου βγαίνει όπως το θέλεις, πάλεψέ το, αλλά δεν θα  καταστραφεί και το σύμπαν. Από τη σημερινή συγκυρία θα βγουν αλώβητοι όσοι είχαν την πρόνοια να έχουν κινηθεί συνετά.

- Υπηρετήσατε στις ειδικές δυνάμεις. Μήπως η εμπειρία σας αυτή ενίσχυσε και τον τρόπο σκέψης σας;

Η θητεία μου στο στρατό ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Υπηρέτησα στα ΟΥΚ ως βατραχάνθρωπος και αλεξιπτωτιστής. Εκεί, σε δύσκολες συνθήκες, έμαθα να πιστεύω πως η θέληση μετακινεί και βουνά. Όταν θέλεις κάτι πολύ, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να φτάσεις στο στόχο σου. Αν δεν υπάρχει θέληση, δεν πας πουθενά.

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Κουτάκο και το περιοδικό REFEREE για την συνέντευξη

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αυτός είναι!...δεν είναι συνωνυμία!

το είχαν βγάλει τα αρειανά όταν δήθεν ευνόησε τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπυ στην Τούμπα....

ΥΓ όχι βία

πας αλλάζεις λαστιχα(πανάκριβα) και όταν είναι να πληρώσεις γίνεσαι Σπύρος Λούης.....λαμόγιο!

και άμα σε πει γιατί κλπ του λες γιατί έσφαξες τον ΠΑΟ.... :tits2: :tits2: :fuck1:

οντως ειναι αυτός :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χθες πάντως είναι σα να άλλαξε λάστιχα σε περίπου 5.500 αυτοκίνητα :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
-Κινήστε μέσα στην αγορά. Πώς βλέπετε την περίοδο που διάγουμε και που χαρακτηρίζεται από την γκρίνια και τη μιζέρια για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει;

Όντως βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις ως χώρα τον τελευταίο καιρό.   Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις. Όταν κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, εγώ προτιμώ να λέω ότι είναι μισογεμάτο. Δεν είμαι αιθεροβάμων. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια όπως πριν από 3-4 χρόνια.

α για αυτό.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αυτα τα ξεχασατε ρε λαγοι ??

το πρωτο βιντεο,ολοι το γνωριζουμε,δεν υπαρχει πεναλτυ ουτε για αστειο.στο δευτερο,πες μου ,εισαι χαζος;πιστευεις οτι αδικηθικε ο σαπιος;ματια δεν εχεις;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το πρωτο βιντεο,ολοι το γνωριζουμε,δεν υπαρχει πεναλτυ ουτε για αστειο.στο δευτερο,πες μου ,εισαι χαζος;πιστευεις οτι αδικηθικε ο σαπιος;ματια δεν εχεις;

καλα εσυ αντε να περασεις τον πανιωνιο σημερα και τα λεμε αυριο....

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γιατι που αμφιβαλλεις?βλεπεις πεναλντυ εσυ η μηπως δεν ειδες οτι ο σκουρος ηταν οφσαιντ οταν πηρε την πασα?του φουστερ ειναι οσο του τοροσιδη χτες και επειδη υπαρχει πριν φαουλ σταματαει καθε συζητηση οπως μας λεγατε και στο ματς με τον οφη του βορρα με τα κιτρινα που προηγηθηκε φαουλ

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην τους απαντατε τους κανουμε και διαλογο κιολας μετα το περσινο 3ο τελικο στο μπασκετ λεγανε ο ζοτσαρος και η καρδια του πρωταθλητη και στο πρωτο γυρο με τον καραφλα τον κακο τον θυρα 13 ηταν ολα μελι γαλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατι που αμφιβαλλεις?βλεπεις πεναλντυ εσυ η μηπως δεν ειδες οτι ο σκουρος ηταν οφσαιντ οταν πηρε την πασα?του φουστερ ειναι οσο του τοροσιδη χτες και επειδη υπαρχει πριν φαουλ σταματαει καθε συζητηση οπως μας λεγατε και στο ματς με τον οφη του βορρα με τα κιτρινα που προηγηθηκε φαουλ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειστε απιστευτοι ρε.θα βγειτε και αδικειμενοι σε λιγο.αυτο σας αξιζει παντως,να γινει αυτο που συζητανε.να γινει ενα πρωταθλημα με αεκ.παο,αρη,παοκ,ηρακλη,αστερα,σερρες,
και εσεις να παιζετε με εθνικο,πανιωνιο,και ξανθη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν πιάνονται από πουθενά οι αληταράδες

"Πολύς λόγος έγινε για το γκολ του Κατσουράνη που δεν έδειξε η ΝΕΤ από τη σωστή κάμερα! Το gazzetta.gr αποκαλύπτει πως το ριπλέι υπήρχε, αλλά αποκρύφθηκε!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom