παραστρατημενος γαυρος εισαι εσυ κατα βαθος..τετοιος ερωτας κατα βαθος κ σε ΒΑΘΟΣ μονο ετσι εξηγειται,τα 3/4 των μηνυματων μιζερο κλαμα non stop
επειδή έχουμε μιλήσει μαζί,δεν μαλώνω μαζί σου(κάνω εξαίρεση)!!!
δες πμ
παραστρατημενος γαυρος εισαι εσυ κατα βαθος..τετοιος ερωτας κατα βαθος κ σε ΒΑΘΟΣ μονο ετσι εξηγειται,τα 3/4 των μηνυματων μιζερο κλαμα non stop
φανταζεστε να κολλησουν στου ρεντη καμμια φωτο με την φουστα;;;αντι να φτιαχτουν για τσαμπουκα θα ξεκινησουν να τραβανε ομαδικα μαλακια
πρεπει να γινεται γλεντι παντως στην παιανια με τον τυπο... ;)
Το ποια ομάδα παίρνει φέτος το πρωτάθλημα,το είδαμε ΟΛΟΙ στο Κύπελλο...
εχεις υποψη σου ΠΟΙΕΣ γαμαγε ο Κωστης;και εκτος αυτου τον εχεις δει να εχει βγει φωτο που να χωνει το χερι του μεσα στην κωλοτρυπιδα συμπαιχτη του οπως ο νταρκο,που ασχετο με τις προτιμησεις του,ηταν παιχταρας.χρήστος κωστής! σε παρακαλώ τώρα που θα μας πεις κ για κορίτσια εσύ...
πηγαινε ρωτα τους προγονους σου αδελφε,που πολεμησαν για την παρτη σου.
εχεις υποψη σου ΠΟΙΕΣ γαμαγε ο Κωστης;και εκτος αυτου τον εχεις δει να εχει βγει φωτο που να χωνει το χερι του μεσα στην κωλοτρυπιδα συμπαιχτη του οπως ο νταρκο,που ασχετο με τις προτιμησεις του,ηταν παιχταρας.
σου λεει ομως το οτι ο σισε φορεσε φουστα. :Sφυσικά κ δεν ξέρω ποιες γάμαγε ο κωστής όπως κ εσύ δεν ξέρεις ποιες γάμαγε ο ντάρκο κ ο γκαλέτι. για την φωτό δεν ξέρω αλλά δεν μου λέει κ τίποτα..
αντε να σου δειξω και την φωτο.αφου δεν ξερεις...φυσικά κ δεν ξέρω ποιες γάμαγε ο κωστής όπως κ εσύ δεν ξέρεις ποιες γάμαγε ο ντάρκο κ ο γκαλέτι. για την φωτό δεν ξέρω αλλά δεν μου λέει κ τίποτα..
σου λεει ομως το οτι ο σισε φορεσε φουστα. :S
αν ειναι ετσι οκ,αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.το οτι ειναι κομπλεξικος και τρελαρας,δεν τον κανει και πουστη.μου δίνει το δικαίωμα να γελάω ρε φίλε το ότι την μόστραρε σε μια εκδήλωση που ήξερε ότι όλοι θα ασχοληθούν. από μένα δεν άκουσες τίποτα περί πουστιάς, μόνο κράξιμο...
σε εχω για γατονι ρε σιλβερ...κανεις διαλογο με τον καμενο;;;τι να σου πω τωρα...μου δίνει το δικαίωμα να γελάω ρε φίλε το ότι την μόστραρε σε μια εκδήλωση που ήξερε ότι όλοι θα ασχοληθούν. από μένα δεν άκουσες τίποτα περί πουστιάς, μόνο κράξιμο...
είπα για εμένα τίποτα;εσυ εισαι αντικειμενικος δηλαδη.
αντε να σου δειξω και την φωτο.αφου δεν ξερεις...
αμα εγω ειμαι καμενος χρηστιδη,θα θελα πραγματικα να ηξερα τι θεωρεις τον εαυτο σου.σε εχω για γατονι ρε σιλβερ...κανεις διαλογο με τον καμενο;;;τι να σου πω τωρα...
οκ,δεν εχεις.παραδεξου το,και ασε τις μαλακιες.είπα για εμένα τίποτα;
για αυτόν που θα ρωτήσει είπα.
σε εχω για γατονι ρε σιλβερ...κανεις διαλογο με τον καμενο;;;τι να σου πω τωρα...
πραγματικα θελω να μου πεις,εχεις δει αλλους παιχτες να χωνουν ετσι τα χερια τους σε αυτο το σημειο;εσυ θα το εκανες;αν από αυτό εσύ έβγαλες συμπεράσματα τι να σου πω τώρα?
τι υπερασπιζω βρε μαλακα,εγω πρωτος βγηκα και τον ειπα τρελο κομπλεξικο και καραγκιοζη.αλλα το να τον βγαζεις πουστη επειδη φορεσε απο την τρελα του να κανει γραφικοτητες,για να ξεχωριζει απο τους αλλους,ε ειναι μαλακια.αν εχεις τοσο μαλακισμενο μυαλο για να το καταλαβεις,δεν σου φταιει κανεις.κανεις διαλογο με μια ψυχαναγκασμενη προσωπικοτητα που βγαζει στις ομαδες τα κομπλεξ του και την καταπιεση του...καποιος γαυρος κατι καποιον καποια του εχει γαμησει και ψαχνουμε εμεις τωρα να βρουμε ακρη...γραψτον στα παπαρια σου...ετσι κιαλλοιως δεν προκειτε να σταματησει δεν εχει και τιποτα αλλο να κανει ,ολη τη μερα στα μπου...γειωστε τον να παραμιλαει μονος του...τι ψαχνεις τωρα τον μαλακα να τον μαθεις γραμματα;;;ξαφνικα εγινε υπερασπιστης του σισσε επειδη εγω και η μιση ελλαδα τον κραζουμε...κομπλεξ και των γονεων που λενε...
μας εχει ζαλισει τα παπαρια με τον νταρκο και χτυπιΤΑΙ ΝΑ ΑΠ[ΟΔςΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑς ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΑ...
ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ....