Επισκέπτης
ετσι λες ε;
παρε το αεροπλακι απο το πουστοχιθροου για σαλονικα
και ελα απο το κλαμπ να σου δειξω
παιζεις και Rugby
κουραμπιε με ποδια
Σερβιτόρα είσαι καλή μου ή μπαργούμαν; Εγώ νόμιζα είσαι ΠΛΟΥΣΙΑ!!!!!!
ετσι λες ε;
παρε το αεροπλακι απο το πουστοχιθροου για σαλονικα
και ελα απο το κλαμπ να σου δειξω
παιζεις και Rugby
κουραμπιε με ποδια
Σερβιτόρα είσαι καλή μου ή μπαργούμαν; Εγώ νόμιζα είσαι ΠΛΟΥΣΙΑ!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.on-season.gr/products_img/80521.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα και θα δεις
αντε πολυ ασχοληθηκα παλι μαζι σου
μην σε καθυστερω εχεις και προπονηση σε λιγο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα και θα δεις
αντε πολυ ασχοληθηκα παλι μαζι σου
μην σε καθυστερω εχεις και προπονηση σε λιγο
να δουλέψεις στα υπερκλΟΥΜΠ της μπουγατσούπολης, τουουου Σιιιιαρκ κι τουουουουου Βουουουογγγκκκκ;
πωπω μια καυλοαραπινα ετοιμη για μπουκια!
δεν ξέραμε ότι έπρεπε να ντυθεί σαν πούστης ο άλλος για να μας προβάλει τον ανδρισμό του.Tα αρχίδια του Τεράστια και η πούτσα του σκοτώνει που να χωρέσουν όλα αυτά μέσα σε παντελόνι;
Προτίμησε ο τρίποδος να βάλει μία φούστα και ΄να'ρθει μες το φάληρο για να σας κάνει γούστα!
Τον βλέπετε στον ύπνο σας σας έχει πια στοιχειώσει και μέσα στο μπουρδέλο σας θα ρθει να ξεκαυλώσει.
Εξαιρετικά αφιερωμένο για όλες εσάς γαυράκια.
τυπε δεν ξερω τι λες αλλα του φωτη απο το ''φωτης και μαρια'' του αρεσε...μαλλον ξετρελλαθηκε με την εμφανιση σισσε...σαν τρελλη εκανε...Καποια πραγματα με εκνευριζουν αφανταστα. Τοσο που δεν εχω ορεξη να κανω με αυτα ουτε καζουρα..
Ρωτω λοιπον: Υπαρχει ποτε η ελαχιστη πιθανοτητα να εμφανιστει οχι ο αρχηγος, αλλα ο φροντιστης του Ολυμπιακου με ΦΟΥΣΤΑ!!! και να συνεχισει να ειναι μερος του Θρυλου. Θα ειχε μουτρα ποτε να μπει και να παιξει μπαλα με Ολυμπιακους στην εξεδρα?
Τα λεω αυτα με καθε σοβαροτητα, ετσι για να καταλαβαινουμε κιολας ποιος ειναι ο καθενας.
Τα υπολοιπα θα τα πουμε το Σαββατο αλλα προς θεου μην βαλουνε οι λαγοι κανα μινι και μας ερθουνε...
ΥΓ: Για να μην εχουμε τα περσινα: Συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα, επαναλαμβανω ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
αδερφε...αστο...δεν το'χεις...αυτος που λες ειναι ακριβως ο ορισμος του τζαμπα μαγκα...γιατι δεν ετρεχε;;;γιατι αν του την πεφτανε θα τους σοπακιαζε ολους ο μπρους λη;;;φυσικα οχι ...απλα δεν ετρεχε γιατι ηξερε οτι αυτον ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ...μιας και ειναι κατι σαν την ιερη αγελαδα...μιας και εχει αβανταριστει απο ολους και ολα ...και απο περσι που ηρθε...και ενταξει ειναι σκορερ και τα λοιπα...αυτο τι σημαινει οτι ειναι στο απυροβλητο....τσαμπα μαγκας ο Σισε? αχαχα εδωσε και περασε τις εξετασεις του μεγαλε. στο 0-1 με ολυμπιακο βολου μεσα στο οακα οταν τρεχαν σα τα ποντικια οι υπολοιποι στη φυσουνα, ο σισε αποχωρουσε με περιπατο. και διπλα του να κυνηγανε αφιονισμενοι οπαδοι τις πρασινες φανελες. αμα δε ξερεις τι εστι μαγκια δε ξερεις και να την αναγνωριζεις σε εξτριμ καταστασεις. και μην ακουσω μαλακια οτι ηξερε απο πριν οτι δε θα τον ακουμπησει κανενας. για ελληνικο ποδοσφαιρο μιλαμε.
ο σισε φοραει και φουστα λοιπον αμα γουσταρει αλλα τσισα τα παντελονια δε τα κανει. αποδεδειγμενα.
τον φανταζομαι ευκολα ομως να παιρνει το μπουκαλακι να το δινει στον διαιτητη και με συνοπτικες διαδικασιες να κλεινει η εδρα που του πεταξε το μπουκαλακι για κανα δυο χρονια...Χρηστίδη μόνο μια ερώτηση παίχτη και σε όσους κράζουν τον Σισέ.
Τον φαντάζεσαι ποτέ να πέφτει στο χορτάρι σφαδάζοντας επειδή τον πέτυχε ξώφαλτσα στο χέρι πλαστικό μπουκάλι που πέταξε οπαδός?
Εγώ όχι άντως.
μαλακιες λες και το ξερεις.σαν ψαρι θα εκανε το μουνι ολων των γαυρων για να ειχαν τετοιο παιχταρα στην ομαδα τους.καλα εμεις δεν το συζηταμε καν.δεν μπορουμε να κρατησουμε ουτε τον μππλανκο που κανει κοντρολ με το καλαμι.τον φανταζομαι ευκολα ομως να παιρνει το μπουκαλακι να το δινει στον διαιτητη και με συνοπτικες διαδικασιες να κλεινει η εδρα που του πεταξε το μπουκαλακι για κανα δυο χρονια...
οπως η ξανθη που επειδη ο κυριος σισε αποφασισε τιμωρηθηκε με 45 χαρτια ενω ο ιδιος την εβγαλε πιπα μιας και εδειχνε διαρκως τα αρχιδια του στον κοσμο και εκανε κωλοδαχτυλα ;) ;) ;) ;)
τον φανταζομαι να βριζει χυδαια σε συνεντευξη τυπου και να απαλασσεται μετα απο συγκινητικο λογο που εβγαλε υπερ του ο αθλητικος εισαγγελεας οπως και να πεταει μπουκαλι ΠΕΡΣΙ στον βολο στο φιλικο στον κοσμο και να μην ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙΟ σε αντιθεση με τον βολο που τιμωρηθηκε...
καταλαβες πως τον φανταζομαι τωρα;;;;