ρε συ έχω σιχαθεί το μέσο μαλάκα έλληνα καραγκιόζη του τίποτα.
ο τυπάς πήγε στη βράβευση ως ΑΘΛΗΤΗΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ. εκκεντρικός είναι και μαγκιά του.
τα κομπλέξια (δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης αλλά ράτσας) έσπευσαν να τον πουν αδερφούλα.
Και ο Καραισκάκης και ο Κολοκοτρώνης φουστα φορούσαν αλλά αυτοί είναι με μας. Αμα ήταν με τον Ιμπραήμ θα ήταν κι αυτοί αδερφές.
Υ.Γ.
ούτε ΨΥΛΛΟΣ στον ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ εάν ο φουσταβαζέλας φύγει με 2πλό απ το Καραισκάκη με γκολ του Σισέ.
βλέπω τον βαγγέλα να αγοράζει το καλοκαίρι τον Παναθηναικό για να παίξει ο Σισέ στο τσου λου με τα ερυθρόλευκα.
σταματα ρε μαλακα την κατηφορα που εχεις τραβηξει...περσι μας ελεγες οτι ειναι η πρωτη φορα που ο βαζελος βολευεται με χ και γιαυτο θα νικησει (και τελικα πηρε τα παπαρια μου) και φετος που εισαι (;;)7 ποντους πισω μας λες οτι θα παρεις αποτελεσμα γιατι δεν εχεις αγχος μιας και δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα(γιαυτο και τα πολλαπλα
)
επιτελους μην γινεσαι αλλο ρομπα...ηρεμησε...σταματα στο κατω κατω να γραφεις για ενα διαστημα...
γαμω την κωλοτουμπα σου...
τωρα μας εβγαλες ''εκκεντρικο'' και κολοκοτρωνη τον τρελλο με το 9 και το τριφυλλι...
οτι και να ειναι σαν παιχτης σαν ανθρωπος ειναι:
1)τρελλος(ψυχοπαθης)
2)προκλητικος(δηλωσεις πανηγυρισμοι με γλωσσα εξωκλπ)
3)σνομπ και με υφακι οτι ειμαι ο ''γαμαω''..... μπορεις να εισαι αλλα να μην το ''παιζεις'' (και συνηθως αυτοι που ειναι δεν το ''παιζουν'' ;) ;))
4)τζαμπα (θα μπορουσε να μην ειναι αλλα να ειναι απλα ) μαγκας μιας και ξερει οτι οτι και να κανει αλλα και οτι και να πει θα τυχει της απολυτης αποδοχης απο το συνολο του τυπου της αθλητικης κοινοτητας...
αφου το ξερει λοιπον θα ΟΦΕΙΛΕ να μην το παιζει και τοσο αν ηταν γνησιος μαγκιτης ;) ;) ;)
εγω προσωπικα τον εχω για το καβλι μου και το εννοω...εσυ θαυμαζε τον και κανετου πιπες ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ οσο θες...
εχω μαθει να σεβομαι τους γνησιους μαγκες συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ;) ;) ;)
προχωρα παρακατω και αμα καταληξεις ποτε ειναι καλυτερα για τον βαζελο ψυχολογικα να ειναι κοντα η και μπροστα στη βαθμολογια η να ειναι 7 ποντους πισω ξαναγραψε (μας)..
Υ.Γ. ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ... ;) ;) ;) ;)