Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε συ έχω σιχαθεί το μέσο μαλάκα έλληνα καραγκιόζη του τίποτα.
ο τυπάς πήγε στη βράβευση ως ΑΘΛΗΤΗΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ. εκκεντρικός είναι και μαγκιά του.
τα κομπλέξια (δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης αλλά ράτσας) έσπευσαν να τον πουν αδερφούλα.
Και ο Καραισκάκης και ο Κολοκοτρώνης φουστα φορούσαν αλλά αυτοί είναι με μας. Αμα ήταν με τον Ιμπραήμ θα ήταν κι αυτοί αδερφές.

Υ.Γ.
ούτε ΨΥΛΛΟΣ στον ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ εάν ο φουσταβαζέλας φύγει με 2πλό απ το Καραισκάκη με γκολ του Σισέ.
βλέπω τον βαγγέλα να αγοράζει το καλοκαίρι τον Παναθηναικό για να παίξει ο Σισέ στο τσου λου με τα ερυθρόλευκα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τυπάς πήγε στη βράβευση ως ΑΘΛΗΤΗΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ. εκκεντρικός είναι και μαγκιά του.
τα κομπλέξια (δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης αλλά ράτσας) έσπευσαν να τον πουν αδερφούλα.
Και ο Καραισκάκης και ο Κολοκοτρώνης φουστα φορούσαν αλλά αυτοί είναι με μας. Αμα ήταν με τον Ιμπραήμ θα ήταν κι αυτοί αδερφές.

Υ.Γ.
ούτε ΨΥΛΛΟΣ στον ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ εάν ο φουσταβαζέλας φύγει με 2πλό απ το Καραισκάκη με γκολ του Σισέ.
βλέπω τον βαγγέλα να αγοράζει το καλοκαίρι τον Παναθηναικό για να παίξει ο Σισέ στο τσου λου με τα ερυθρόλευκα.

εγω ζω για να δω το χαπενινγκ που θα τους κανει οταν θα σπειρει το τερμα  :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαι σιγουρος οτι εχει βαλει ηδη και στην ακρη τα φραγκα για το προστιμο. καλοξοδευτο  :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εγω ζω για να δω το χαπενινγκ που θα τους κανει οταν θα σπειρει το τερμα  :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαι σιγουρος οτι εχει βαλει ηδη και στην ακρη τα φραγκα για το προστιμο. καλοξοδευτο  :rockon: :rockon:
εγώ είμαι σίγουρος ότι ετοιμάζεται να βγάλει σειρά ρούχων ή εσωρούχων ή κάτι τέλος πάντων με μόδα
remember this  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και υπονοούμενα περί ομοφυλοφιλίας δεν αναφέρθηκαν πουθενά.

όχι.
ούτε ο Γαύρος ούτε ο Πρωταθλητής υπονόησαν κάτι τέτοιο.  :grin:  :2funny:

λιόντο εάν ο αράπης ξέρει κάτι παραπάνω και σας κάνει χουνέρι μεγατόνων να δω πού θα κρυφτείτε μετά.
προσωπικά δε θεωρώ τυχαίο αυτό που έκανε ειδικά μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ντερμπυ στον πρώτο γύρο και τα 2 μπαλλάκια.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όχι.
ούτε ο Γαύρος ούτε ο Πρωταθλητής υπονόησαν κάτι τέτοιο.   :grin:  :2funny:

λιόντο εάν ο αράπης ξέρει κάτι παραπάνω και σας κάνει χουνέρι μεγατόνων να δω πού θα κρυφτείτε μετά.
προσωπικά δε θεωρώ τυχαίο αυτό που έκανε ειδικά μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ντερμπυ στον πρώτο γύρο και τα 2 μπαλλάκια.....

εγω γουσταρω με αυτα που γραφουν. αφου ειναι βλακες και θελουν να σκυλιασουν τον αραπη μη τυχον και δε φουλαρει :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω γουσταρω με αυτα που γραφουν. αφου ειναι βλακες και θελουν να σκυλιασουν τον αραπη μη τυχον και δε φουλαρει :uglystupid:
έγραψα ξανά.
ο βάζελος έκανε μίνι προετοιμασία με τον γερέιρα, ο οποίος εκτός από κάποιους στοιχειώδεις αυτοματισμούς έχει συμμαζέψει και τα αποδυτήρια.
Εβλεπα το Λέτο και δεν πίστευα στα μάτια μου. Η μπαλλαρίνα έτρεχε να μαρκάρει κάτω από τη σέντρα.
Ο μπλαζέ Καντέ ανεβάζει τη μπάλλα πάνω απο τη σέντρα.
Ο Σαριέγκι από ξεχασμένος παγκίτης του καλοκαιριού έχει γίνει ο συντονιστής της ομάδα κάτω απ τη μεσαία.
Αυτό σε χαρακτήρες όπως του Λέτο είναι επιτυχία ΜΟΝΟ του προπονητή.
Ο γερέιρα φαίνεται ότι έχει κάνει τεράστια δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι. Τον Κατσουράνη έχω να τον δω να παίζει με τέτοιο τσαμπουκά από την εποχή που ήταν πιτσιρικάς στην ΑΕΚ.

το μονο πράγμα που είχα κρατήσει απ τις δηλώσεις γερέιρα στην αρχή ήταν αυτό:
Ανεξαρτήτως ηλικίας θα παίζει ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος.
Και αυτό το έχει τηρήσει στο ακέραιο.

Τέλος μετά τις μεγάλες δοκιμές που έκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπεις βάζελο που τα ακραία μπακ επιτρέπεται να ανεβαίνουν ως κρυφά εξτρέμ.
Απ την εποχή του Μυνχ είχα να το δω αυτό.........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
όχι.
ούτε ο Γαύρος ούτε ο Πρωταθλητής υπονόησαν κάτι τέτοιο.   :grin:  :2funny:

Έλα μωρέ, μη μου λες για τα βρωμόχαρτα. Κι η πράσινη έγραψε ότι αέρισε τ' αρχίδια του  :2funny:
Για 'δω μέσα εννούσα.
Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι πάντα τον καλύτερο χτυπάνε.
Άμα καταφέρουμε και χάσουμε πάλι, ας το πάρετε, τι να πω  :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σουπίτσα ματς και χ,λογικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα μωρέ, μη μου λες για τα βρωμόχαρτα. Κι η πράσινη έγραψε ότι αέρισε τ' αρχίδια του  :2funny:
Για 'δω μέσα εννούσα.
Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι πάντα τον καλύτερο χτυπάνε.
Άμα καταφέρουμε και χάσουμε πάλι, ας το πάρετε, τι να πω  :cheesy:
το πρωτάθλημα παπαλα.
38 γράφει ήδη το κοντέρ.
πιστεύω ότι γι αυτό το λόγο δε θα υπάρχει σκοπιμότητα.
ο καθένας για τους δικούε του λόγους θα παίζει για την πάρτη του.
είναι προφανές ότι και και οι δυό ομάδες έχουν χαρίσματα και μειονεκτήματα.
ο γάβρος περισσότερα.
θεωρώ ότι εάν το κοράκι δεν γίνει πάλι πρωταγωνιστής με καμμιά μαλακία απόφαση σπ τη μια ή απ την άλλη μεριά θα δούμε μπαλλίτσα που έχουμε να δούμε καιρό.
το ματσάκι είναι 1χ2 με κριτήριο το πρώτο μισάωρο. Εάν σε κάποιον απ τους δύο κάτσει φάση στα πρώτα 30 το ματς θα γίνει ρώσικη ρουλέτα πάνω κάτω.
αυτό που μ αρέσει στο γάβρο είναι οτι δεν πάει για το αποτέλεσμα μόνο αλλά στα ντέρμπυ παίζει μπάλλα γι αυτό και χάνει σε κάποια απ αυτά.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Υ.Γ.
Αν φυγει με την ουρα στα σκελια ομως, δεν του ειπαν οτι εδω ειναι η χωρα του χαβαλε? θα γινει συνθημα...

Δεν αγοραζουμε απο τον παναθηναικο, ερχονται ελευθεροι και γινονται πολυπρωταθλητες..

Εβλεπα το Λέτο και δεν πίστευα στα μάτια μου. Η μπαλλαρίνα έτρεχε να μαρκάρει κάτω από τη σέντρα.
Το κακο με αυτον ειναι οτι θα παραμενει μπαλαρινα

Ο Σαριέγκι από ξεχασμένος παγκίτης του καλοκαιριού έχει γίνει ο συντονιστής της ομάδα κάτω απ τη μεσαία.
Με τετοιο συντονιστη πατε να παιξετε το ντερμπι? τωρα για καλο το λες αυτο?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπεις βάζελο που τα ακραία μπακ επιτρέπεται να ανεβαίνουν ως κρυφά εξτρέμ.
Απ την εποχή του Μυνχ είχα να το δω αυτό.........
Οταν ανεβαινουν τα μπακ, πρεπει να σεντραρουν η να κανουν πασα, ο Σπυροπουλος η ο Βυντρα θα τα κανουν αυτα, που ετσι και τους βγει σεντρα πρωτα λιποθυμανε και μετα πανηγυριζουν σαν να πηραν μουντιαλ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Σπυροπουλος η ο Βυντρα θα τα κανουν αυτα, που ετσι και τους βγει σεντρα πρωτα λιποθυμανε και μετα πανηγυριζουν σαν να πηραν μουντιαλ?

όταν θα βάλει ο μοδέστο ή ο παπαδόπουλος το γκολ που έβαλε στην αεκ ο βύντρα θα ξανασυζητήσω μαζί σου για μπαλλα/

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
σοβαρα, εισαι φαν του βυντρα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βαλντεράμα?  :rockon:
ήθελα να ρωτήσω, είπα τώρα που δεν έχει κίνηση  :2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
ο ιδιος ειμαι, και πρεπει να σου πω οτι τον βυντρα μονο για μπολμποι θα τον επελεγα, και τις μπαλες να τς γυριζει με τα χερια, γιατι με τα ποδια δεν...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όταν θα βάλει ο μοδέστο ή ο παπαδόπουλος το γκολ που έβαλε στην αεκ ο βύντρα θα ξανασυζητήσω μαζί σου για μπαλλα/
και ο πουρσανιδης εβαλε γκολ απο την σεντρα, αυτο τον κανει παιχταρα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Υ.Γ.
σταματα ρε μαλακα την κατηφορα που εχεις τραβηξει...περσι μας ελεγες οτι ειναι η πρωτη φορα που ο βαζελος βολευεται με χ και γιαυτο θα νικησει (και τελικα πηρε τα παπαρια μου) και φετος που εισαι (;;)7 ποντους πισω μας λες οτι θα παρεις αποτελεσμα γιατι δεν εχεις αγχος μιας και δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα(γιαυτο και τα πολλαπλα  :jerking: :jerking:)
επιτελους μην γινεσαι αλλο ρομπα...ηρεμησε...σταματα στο κατω κατω να γραφεις για ενα διαστημα...
γαμω την κωλοτουμπα σου...
τωρα μας εβγαλες ''εκκεντρικο'' και κολοκοτρωνη τον τρελλο με το 9 και το τριφυλλι...
οτι και να ειναι σαν παιχτης σαν ανθρωπος ειναι:
1)τρελλος(ψυχοπαθης)
2)προκλητικος(δηλωσεις πανηγυρισμοι με γλωσσα εξωκλπ)
3)σνομπ και με υφακι οτι ειμαι ο ''γαμαω''..... μπορεις να εισαι αλλα να μην το ''παιζεις'' (και συνηθως αυτοι που ειναι δεν το ''παιζουν''  ;) ;))
4)τζαμπα (θα μπορουσε να μην ειναι αλλα να ειναι απλα ) μαγκας μιας και ξερει οτι οτι και να κανει αλλα και οτι και να πει θα τυχει της απολυτης αποδοχης απο το συνολο του τυπου της αθλητικης κοινοτητας...
αφου το ξερει λοιπον θα ΟΦΕΙΛΕ να μην το παιζει και τοσο αν ηταν γνησιος μαγκιτης  ;) ;) ;)
εγω προσωπικα τον εχω για το καβλι μου και το εννοω...εσυ θαυμαζε τον και κανετου πιπες ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ οσο θες...
εχω μαθει να σεβομαι τους γνησιους μαγκες συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ;) ;) ;)
προχωρα παρακατω και αμα καταληξεις ποτε ειναι καλυτερα για τον βαζελο ψυχολογικα να ειναι κοντα η και μπροστα στη βαθμολογια η να ειναι 7 ποντους πισω ξαναγραψε (μας)..

Υ.Γ. ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ... ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαν ανθρωπος ειναι:
1)τρελλος(ψυχοπαθης)
2)προκλητικος(δηλωσεις πανηγυρισμοι με γλωσσα εξωκλπ)
3)σνομπ και με υφακι οτι ειμαι ο ''γαμαω''..... μπορεις να εισαι αλλα να μην το ''παιζεις'' (και συνηθως αυτοι που ειναι δεν το ''παιζουν''  ;) ;))
4)τζαμπα (θα μπορουσε να μην ειναι αλλα να ειναι απλα ) μαγκας μιας και ξερει οτι οτι και να κανει αλλα και οτι και να πει θα τυχει της απολυτης αποδοχης απο το συνολο του τυπου της αθλητικης κοινοτητας...
αφου το ξερει λοιπον θα ΟΦΕΙΛΕ να μην το παιζει και τοσο αν ηταν γνησιος μαγκιτης  ;) ;) ;)

σταμάτα να κάνεις αυτοβιογραφίες. το ξέρουμε ποιός είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom