Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Σισέ είναι μεγάλη προσωπικότητα παγκοσμίως

Ο Ολυμπιακός παγκοσμίως είναι ό,τι είναι ο Κάτμαν στην Ελλάδα!!!!
κλασε μας τα παπαρια ρε τρυπιε...σε γαμαμε και ευκολα ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οκ,δεν εχεις.παραδεξου το,και ασε τις μαλακιες.
δε νιώθεις τίποτα έτσι;
με ρωτάει για αντικειμενικότητα ποιος;
κάποιος που είναι τσακωμένος με την αντικειμενικότητα.
αν με ρωτήσει κάποιος αντικειμενικός το ίδιο πράγμα θα του απαντήσω, σε κάποιον που είναι φανατισμένος και να μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει δεν απαντάω και αυτό είναι ανεξάρτητο με το τι είμαι εγώ.
διάβασε καμιά παραβολή μπας και μάθεις μέσα από παραμυθάκια τι θέλω να πω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε νιώθεις τίποτα έτσι;
με ρωτάει για αντικειμενικότητα ποιος;
κάποιος που είναι τσακωμένος με την αντικειμενικότητα.
αν με ρωτήσει κάποιος αντικειμενικός το ίδιο πράγμα θα του απαντήσω, σε κάποιον που είναι φανατισμένος και να μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει δεν απαντάω και αυτό είναι ανεξάρτητο με το τι είμαι εγώ.
διάβασε καμιά παραβολή μπας και μάθεις μέσα από παραμυθάκια τι θέλω να πω
τα πραγματα που λες δεν ξερω τυπε,θα τα μαθω μεσα απο τον γαυρο και τον πρωταθλητη ε;
σου ειπα δεν εχεις αρχιδια να απαντησεις,κωλοτουμπας εισαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανεις διαλογο με μια ψυχαναγκασμενη προσωπικοτητα που βγαζει στις ομαδες τα κομπλεξ του και την καταπιεση του...καποιος γαυρος κατι καποιον καποια του εχει γαμησει και ψαχνουμε εμεις τωρα να βρουμε ακρη...γραψτον στα παπαρια σου...ετσι κιαλλοιως δεν προκειτε να σταματησει δεν εχει και τιποτα αλλο να κανει ,ολη τη μερα στα μπου...γειωστε τον να παραμιλαει μονος του...τι ψαχνεις τωρα τον μαλακα να τον μαθεις γραμματα;;;ξαφνικα εγινε υπερασπιστης του σισσε επειδη εγω και η μιση ελλαδα τον κραζουμε...κομπλεξ και των γονεων που λενε...
μας εχει ζαλισει τα παπαρια με τον νταρκο και χτυπιεται ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΑ...
ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.... :cheesy:
καταφερες και "εφερες" το ποστ σου μετα την απαντηση μου ε αντρακλα;αντικια κινηση.λεβεντικια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα πραγματα που λες δεν ξερω τυπε,θα τα μαθω μεσα απο τον γαυρο και τον πρωταθλητη ε;
σου ειπα δεν εχεις αρχιδια να απαντησεις,κωλοτουμπας εισαι.
σου το ξαναλέω, να απαντήσω για αντικειμενικότητα σε ποιον;σε κάποιον σαν και του λόγου σου;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σου το ξαναλέω, να απαντήσω για αντικειμενικότητα σε ποιον;σε κάποιον σαν και του λόγου σου;
chicken3.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν πτοούμαι δεν είσαι και ο μοναδικός μαλάκας στα οπαδικά εδώ μέσα.
είστε πολλοί και ειδικά αυτοί που είστε στερημένοι από πρωταθλήματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν πτοούμαι δεν είσαι και ο μοναδικός μαλάκας στα οπαδικά εδώ μέσα.
είστε πολλοί και ειδικά αυτοί που είστε στερημένοι από πρωταθλήματα.
μαρεσει που παντα ο αρχιμαλακας βγαζει τον εαυτο του απεξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
οι οπαδοι του θρυλου δεν δεχονται gay στην ομαδα τους
datolo.jpg
images

συκαααααα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απολαύστε ποδόσφαιρο στη ΝΕΤ από Μπάρτσα και Άρσεναλ κι αφήστε τις κατινίστικες οπαδικές μαλακίες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μαρεσει που παντα ο αρχιμαλακας βγαζει τον εαυτο του απεξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν είδα να μπαίνω κάθε μέρα σε άλλα οπαδικά θρεντ και να λέω κάθε μέρα μαλακίες όπως κάνεις εσύ από τη μέρα που γράφτηκες εδώ.
δεν έχω πει ποτέ εχθρό άλλη ομάδα όπως έχεις κάνει εσύ και ποτέ δεν επαναλαμβάνω δικά μου ποστ ή ποστ των άλλων όπως κάνεις εσύ στα 3 μεγάλα θρεντ που ποστάρεις κάτι και στα 3 μπας και βρεθεί κάποιος να σου δώσει σημασία.
δεν ξέρω βέβαια αν περιμένεις να σου πουν μπράβο που το πόσταρες.
συνέχισε ακάθεκτος, έξω πάντως κυκλοφορούν αεκάρες και όχι αεκάκια σαν εσάς εδώ μέσα... ούτε να σας είχαν διαλέξει πάντως, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον είστε.
κάντε κώμα με τα ζώα τους πασόκους, θα κάνετε φοβερές αναλύσεις οπαδικοπολιτικών θεμάτων.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν είδα να μπαίνω κάθε μέρα σε άλλα οπαδικά θρεντ και να λέω κάθε μέρα μαλακίες όπως κάνεις εσύ από τη μέρα που γράφτηκες εδώ.
δεν έχω πει ποτέ εχθρό άλλη ομάδα όπως έχεις κάνει εσύ και ποτέ δεν επαναλαμβάνω δικά μου ποστ ή ποστ των άλλων όπως κάνεις εσύ στα 3 μεγάλα θρεντ που ποστάρεις κάτι και στα 3 μπας και βρεθεί κάποιος να σου δώσει σημασία.
δεν ξέρω βέβαια αν περιμένεις να σου πουν μπράβο που το πόσταρες.
συνέχισε ακάθεκτος, έξω πάντως κυκλοφορούν αεκάρες και όχι αεκάκια σαν εσάς εδώ μέσα... ούτε να σας είχαν διαλέξει πάντως, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον είστε.
κάντε κώμα με τα ζώα τους πασόκους, θα κάνετε φοβερές αναλύσεις οπαδικοπολιτικών θεμάτων.
μην τους βαζεις ολους τους εδω μεσα στο ιδιο σακι ...υπαρχουν αξιολογα ατομα και μαγκιτες ...απλα αυτοι που τελικα κανουν θορυβο ειναι και αυτοι που φαινονται...τα κατακαθια ,τα σκατα...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στα @@ μου αν ο Σισέ ειναι gay ή όχι (δεν είμεθα ομοφοβικοί), γελάω απίστευτα όμως με τις "κωλοτούμπες" των βάζελων και των οπαδών άλλων ομάδων (πολύ :kissass:).
Mία στο εκατομμύριο να το έιχε κάνει αυτό παίκτης του Ολυμπιακού θα έιχε γκρεμιστεί το σύμπαν.
Τώρα απλά είναι εκκεντρικότητα, lifestyle δήλωση, ακομπλεξική συμπεριφορά κτλ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στα @@ μου αν ο Σισέ ειναι gay ή όχι (δεν είμεθα ομοφοβικοί), γελάω απίστευτα όμως με τις "κωλοτούμπες" των βάζελων και των οπαδών άλλων ομάδων (πολύ :kissass:).
Mία στο εκατομμύριο να το έιχε κάνει αυτό παίκτης του Ολυμπιακού θα έιχε γκρεμιστεί το σύμπαν.
Τώρα απλά είναι εκκεντρικότητα, lifestyle δήλωση, ακομπλεξική συμπεριφορά κτλ.
αυτο ακριβως ρε φιλε...συμφωνουμε απολυτα...καλα ξηγιεται και τον παιρνει και τον δινει...γκολτζης ειναι τον μισθο του τον δικαιολογει απο εκει και περα αμα γουσταρει και κολπακια στο κρεβατι μαγκια του...
αλλα οι μαλακες που προσπαθουν με μανια να αποδειξουν οτι ειναι φυσιολογικο να φορας φουστα βγαζουν πολυ γελιο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μην τους βαζεις ολους τους εδω μεσα στο ιδιο σακι ...υπαρχουν αξιολογα ατομα και μαγκιτες ...απλα αυτοι που τελικα κανουν θορυβο ειναι και αυτοι που φαινονται...τα κατακαθια ,τα σκατα...
check pm

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ποια ομάδα παίρνει φέτος το πρωτάθλημα,το είδαμε ΟΛΟΙ στο Κύπελλο στην Τούμπα

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ,σε άδειο γήπεδο.......ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ

Κουκουλάκειο πρωτάθλημα!!!!!!

kokokokoko
σελ. 3926

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πόσο γελοίοι μπορείτε να καταντήσετε οι βάζελοι;
προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την μαλακία που δέρνει το μυαλό μιας καρικατούρας που έχετε στην ομάδα.

περσόνα πρέπει να είσαι υπερήφανος για τις αναλύσεις που κάνεις.
ο Κολοκοτρώνης φορούσε φουστανέλα με πιέτες και από κάτω είχε τα αρχίδια του,
δεν φορούσε φόρεμα και κοσμήματα.

αν θα βάλει γκολ η καρικατούρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και ο ρουβάς έβαλε φούστα αλλά μετά γκάστρωσε και την γυναίκα του.
προφανώς ο περσόνας φαντάρος δεν έχει πάει
αλλιώς θα ήξερε πως η φουστανέλα δεν είναι φούστα
αλλά μέχρι να απαντήσει μπορεί να έχει ψάξει στο γούγλη να δει πώς γίνεται και τι είναι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν ηταν στην ομαδα σου,θα τα ελεγες αυτα;για να πεις την αληθεια,θελει αρχιδια.τα χεις;
παρτο αλλιώς
αν ήταν στην ομάδα σου πώς θα ένιωθες;
αλλά και στον ΟΣΦΠ να ήτανε, δεν θα ήταν γελοίο; Δεν είναι γελοίος δηλαδή να βγαίνει έτσι; Τι πάει να πει εκκεντρικότητα; Εκκεντρικός είναι και ο Γαβαλάς λοιπόν, αλλά επειδή είναι κορυφή μοδίστρα δεν κάνει να τον σχολιάζουμε;

Επειδή βάζει γκολ ο Σισέ, δεν θα τον σχολιάζουμε;;; Ή όποιος βάζει πολλά γκολ αυτομάτως είναι άντρακλας;;
Έλεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom