You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ευτηχως που θα παιξει ο κεβιν γιατι δεν μπορω να βλεπω αυτην την σερβικη καρικατουρα εννοω τον παντελιτς που μου το παιζει και φανατικλς με την κερκιδα λες και ηταν απο μικρος γαυρος,ρε ετσι δεν εκανε ο τζιο ουτε καν ο τζολε με καριερες στον θρυλο οχι ο τελειωμενος ο παντελιτς,αλλα αυτος το πουλαει το οπαδιλικι αυτοι που το τρωνε και δεν τον λιτζαρουν ειναι χειροτεροι
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.705
- Πόντοι
- 216
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ποιο διπλο ρε....αν φύγουμε με το διπλό θα συνεχίζεις να γελάς έτσι;
πας καλα....
αποψε βιαζω τον δαφνοστεφανωμενο γκει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ολοι μας και μονοι τους ρε,αδικειτε τον οσφπ αλητες.ντροπη.κανονικα επρεπε να παρει το ματς με τον αρη ο οσφπ ανευ αγωνος,και να του δοθουν και 3 βαθμοι δωρο,λογω ηθικης βλαβης.
ασε και το αλλο το χειροτερο.απο την στενοχωρια του ο μαρινακης δεν εφαγε τα 2 γουρουνια που του εψησαν στο σπιτι.μονο την πετσα εφαγε ο καψερος.
ασε και το αλλο το χειροτερο.απο την στενοχωρια του ο μαρινακης δεν εφαγε τα 2 γουρουνια που του εψησαν στο σπιτι.μονο την πετσα εφαγε ο καψερος.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ολοι μας και μονοι τους ρε,αδικειτε τον οσφπ αλητες.ντροπη.κανονικα επρεπε να παρει το ματς με τον αρη ο οσφπ ανευ αγωνος,και να του δοθουν και 3 βαθμοι δωρο,λογω ηθικης βλαβης.
πρέπει να γίνει το παιχνίδι αγαπητέ φίλε! Πρέπει να ανοίξει ο κώλος του Αρη καθώς έρχεται κ το παιχνίδι με τη Σίτυ άρα θέλει λίγο σάλιωμα πως να το κάνουμε! Ασε που μόνο με το Γαύρο πάνε όλοι γήπεδο, να βγάλουν κ κανά φράγκο!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ποιος κωλος να ανοιξει ακριβως και πως;στα 5 τελευταια ματς η με μουφατα πεναλτυ βαζετε γκολ,η με αυτογκολ.αλλιως δεν μπαινει στο πλεχτο.πρέπει να γίνει το παιχνίδι αγαπητέ φίλε! Πρέπει να ανοίξει ο κώλος του Αρη καθώς έρχεται κ το παιχνίδι με τη Σίτυ άρα θέλει λίγο σάλιωμα πως να το κάνουμε! Ασε που μόνο με το Γαύρο πάνε όλοι γήπεδο, να βγάλουν κ κανά φράγκο!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ποιος κωλος να ανοιξει ακριβως και πως;στα 5 τελευταια ματς η με μουφατα πεναλτυ βαζετε γκολ,η με αυτογκολ.αλλιως δεν μπαινει στο πλεχτο.
το πέτσινο πονάει πιο πολύ....
εγώ απλά γουστάρω να βλέπω φάτσες το Μάη...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μπραβο που το παραδεχεσαι αλλα αντικειμενικα μιλαμε.το πέτσινο πονάει πιο πολύ....
εγώ απλά γουστάρω να βλέπω φάτσες το Μάη...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, τον πρόλαβαΤον Καζιμιερσκι τον προλαβες?
βασικός της εθνικής Πολωνίας και σε εμάς έπαιζε χειρότερα από τον Τορούφογλου...
ακόμα και ο Σκουνας πιο καλά είχε παίξει από τον Καζιμιέρσκι
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
μπραβο που το παραδεχεσαι αλλα αντικειμενικα μιλαμε.
Εγώ να νικάμε θέλω και ας γαμιέται ο Δίας! Εγώ όταν θέλω να δω μπάλα βλέπω Ισπανικό/Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα γουστάρω να βλέπω κλαμένα μουνιά κ πικραμένους!
Όλη η Ελλάδα είναι σήμερα με τον άρη
όπως ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ,την αεκ,τον παο,τον ατρόμητο,τη ρόδο,την κολοπετινίτσα,την ρόζενμποργκ,την μόλντε,την βαλένθια,την σεβίλλη και γενικά οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται εναντίον της Τρούμπας-σε οποιοδήποτε άθλημα
ΥΓ χωρίς κοράκι,ούετ Ανόρθωση,ούτε Μακάμπι,ούτε καμία....έξω από Ευρώπη,έξω από ΟΥΕΦΑ,από παντού
Ο περήφανος λαός του θρήνου,πήρε σήμερα εισιτήρια για Χαριλάου????
Πώς?....Φοβάται????......Φιλόξενοι είμαστε πάντα!!!!
όπως ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ,την αεκ,τον παο,τον ατρόμητο,τη ρόδο,την κολοπετινίτσα,την ρόζενμποργκ,την μόλντε,την βαλένθια,την σεβίλλη και γενικά οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται εναντίον της Τρούμπας-σε οποιοδήποτε άθλημα
ΥΓ χωρίς κοράκι,ούετ Ανόρθωση,ούτε Μακάμπι,ούτε καμία....έξω από Ευρώπη,έξω από ΟΥΕΦΑ,από παντού
Ο περήφανος λαός του θρήνου,πήρε σήμερα εισιτήρια για Χαριλάου????
Πώς?....Φοβάται????......Φιλόξενοι είμαστε πάντα!!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
για μουνια γενικα δεν σε βλεπω να βλεπεις,κλαμενα η μη,οσο για πικραμενους,γιατι,επειδη νικαει ο οσφπ;Εγώ να νικάμε θέλω και ας γαμιέται ο Δίας! Εγώ όταν θέλω να δω μπάλα βλέπω Ισπανικό/Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα γουστάρω να βλέπω κλαμένα μουνιά κ πικραμένους!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν αθωώνεται ρε συΔηλαδη απο την αθωωση Μιραλλας ο ολυμπιακος βγαινει ζημιωμενος?
Τοτε γιατι εκανε εφεση?
αλλά δεν υπάρχει πουθενά ποινή αποκλεισμού με 2 αγωνιστικές για απώθηση αντιπάλου
πώς να το κάνουμε δηλαδή, να βγάλουμε νέους νόμους;
τεσπα... η ουσία είναι πως πάλι ασχολούμαστε με πράγματα που δεν θα έπρεπε
το ματς καθεαυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα πάλι...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν έχει βγει απόφασητην κοκκινη την εφαγε στο 85 ενω δεν ειχες κανει ουτε μια ευκαιρια μεχρι τοτε
οσο για το αν θα επρεπε να αποβληθει ο μιραλλας σου θυμιζω μια φαση με κωτσιο-οκκα πριν 5 χρονια στο οακα
μια απορια μονο εχω και θελω να μου το απαντησεις τπτ αλλο
για το κερμα που εφαγε ο εποπτης στο κυπελλο με το παοκ και διακοπηκε προσωρινα ο αγωνας τι εγινε τελικα? επεσα καμια τιμωρια??
κανονικά τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο αυτό
αλλά είναι περίεργο που δεν έχει βγει ακόμα τίποτα και έχει καθυστερήσει τόσο.
Σαν να το μεθοδεύουνε να παίξουμε χωρίς κόσμο με ΠΑΟ.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οταν λες δεν υπαρχει πουθενα,τι εννωεις;δεν αθωώνεται ρε συ
αλλά δεν υπάρχει πουθενά ποινή αποκλεισμού με 2 αγωνιστικές για απώθηση αντιπάλου
πώς να το κάνουμε δηλαδή, να βγάλουμε νέους νόμους;
τεσπα... η ουσία είναι πως πάλι ασχολούμαστε με πράγματα που δεν θα έπρεπε
το ματς καθεαυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα πάλι...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κλάψε κότα....ΣΑΒΒΑΤΟ να συνεδριάσει επιτροπή ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ παγκοσμίως!!!!!
3-4 ώρες πριν τον αγώνα!!!!
1000% θα αθωωθεί για να παίξει,όλα τακτοποιημένα και συμφωνημένα.....
Οι πούστηδες είναι ικανοί Κυριακή του Πάσχα να ανοίξουν την ΕΠΟ για να ευνοήσουν τον θρήνο!!!!
ή Μεγάλη Παρασκευή,την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου....
ΥΓ ακόμα πιο γελοίο
ο φόβος και ο τρόμος της ομαδούλας του Δημοσίου μήπως και δεν παίξει το γατάκι που λέγεται Μιραλάς....λες και δεν μπορούν να πάρουν τον άρη χωρίς αυτό το παιδάκι,που μέσα στην Τούμπα έπαιξε με BABYLINO.....
αχαχαααχαχαχ
και απάντα στο ποστάρισμα...ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μας απαντήσεις ηλίθιε...
κλάψε κότα....
αχαχαααχαχαχ
και απάντα στο ποστάρισμα...ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μας απαντήσεις ηλίθιε...
σε ευχαριστώ που με ακολουθείς και ασχολείσαι μαζί μου
είτε από πόνο είτε από ενδιαφέρον το κάνεις,το εκτιμώ....
όταν μάθεις ανάγνωση και γραφή,μπορεί να καταλάβουμε ποιο ποστ από τα 100.000 εδώ μέσα εννοείς....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις