Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
απλα δικαιωνομαι.... καθε μερα...εχω μιλησει για ΕΓΚΛΗΜΑ κοκκαλη που στηριξε αυτην την μουσιτσα...δεν στηριζουν ανθρωπακια οπου και αν ανηκουν αυτα...ακομα πιο πολυ οταν ειναι φανατικοι οπαδοι και ακομα περισσοτερο πρωην υπαλληλοι του μεγαλου σου αντιπαλου...
ο γκαγκατσης μπροστα στον πουστη ειναι αποφοιτος νηπιαγωγειου...
σε πρωτη φαση ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ....αυτο που εκανε δεν ηταν τιποτα παραπανω απο κατι που κανουν ΟΛΟΙ οι παιχτες σε ΟΛΑ τα παιχνιδια...
αυτο περασε στο ντουκου ομως εχει τεραστια σημασια...και για το συγκεκριμενο ματς που αποβληθηκε μιας και ηταν στο ευθραυστο 1-0 και ουσιαστικα ''κλειδωσε'' το ματς αλλα και για την πορεια οπου ψαξε βρες ποσο θα τιμωρηθει και γιατι να τιμωρηθει με μια η με δυο η δεν ξερω εγω με τι...
και τι εγινε τωρα;;;τα εκανε μπουρδελο η πρασινη επο ,θα αθωωσει αυριο τον μιραλας και θα δωσει το δικαιωμα στον καθε μαλακα να βγαλει τελικα τον ολυμπιακο και ευνοημενο :jerking: :jerking: :jerking:
αυτος ειναι αποπροσανατολισμος και προπαγανδα για οσκαρ...επιστημονικη δουλεια και οχι ''ερασιτεχνισμοι'' στυλ γκαγκατση...
απωθησε λεει ο μιραλας.... :jerking: :jerking: :jerking:
δειτε τον σισσε με τον σουανη να καταλαβετε τι θα πει απωθηση...η με τον λαζαριδη η με τον οριολ... ;) ;)
αυτες ειναι απωθησεις...
την κοκκινη την εφαγε στο 85 ενω δεν ειχες κανει ουτε μια ευκαιρια μεχρι τοτε
οσο για το αν θα επρεπε να αποβληθει ο μιραλλας σου θυμιζω μια φαση με κωτσιο-οκκα πριν 5 χρονια στο οακα
μια απορια μονο εχω και θελω να μου το απαντησεις τπτ αλλο

για το κερμα που εφαγε ο εποπτης στο κυπελλο με το παοκ και διακοπηκε προσωρινα ο αγωνας τι εγινε τελικα? επεσα καμια τιμωρια??

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δηλαδη απο την αθωωση Μιραλλας ο ολυμπιακος βγαινει ζημιωμενος?
Τοτε γιατι εκανε εφεση?
ελεος ρε αλεξ...τι δεν καταλαβαινεις;;;οτι μολις πεσει η ποινη δεν θα αρχισουν τα παπαγαλακια να λενε για επιτροπη που στηθηκε εκτακτως για να αθωωσει τον μιραλας;;;
ο μιραλας επρεπε να φαει μια αγωνιστικη και σε περιπτωση που ειχαν σκοπο να του ριξουν δυο επρεπε να το κανουν νωριτερα ωστε να προλαβει ο ολυμπιακος να κανει εφεση πριν αναγκαστικα εκτισει και τις δυο αγωνιστικες...
το να σε τιμωρω πρωτα για κατι που δεν εκανες και μετα να σε αθωωνω οι κακοβουλοι το εκλαμβανουν σαν ευνοια απεναντι σου...αυτο λεω...και αυτο ειναι ''επιστημη'' τι δεν καταλαβες;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
την κοκκινη την εφαγε στο 85 ενω δεν ειχες κανει ουτε μια ευκαιρια μεχρι τοτε
οσο για το αν θα επρεπε να αποβληθει ο μιραλλας σου θυμιζω μια φαση με κωτσιο-οκκα πριν 5 χρονια στο οακα
μια απορια μονο εχω και θελω να μου το απαντησεις τπτ αλλο

για το κερμα που εφαγε ο εποπτης στο κυπελλο με το παοκ και διακοπηκε προσωρινα ο αγωνας τι εγινε τελικα? επεσα καμια τιμωρια??
υπαρχουν κανονισμοι για τους αγωνες κυπελλου για περιπτωσεις που καλει ο αθλητικος εισαγγελεας η υποθεση εκκρεμει οπως ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ που κατηγορειται για ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και που φυσικα επισυρει ποινη αγωνιστικων... ;) ;) ;)
επομενος παρακαλω...
χρηστιδης  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ελεος ρε αλεξ...τι δεν καταλαβαινεις;;;οτι μολις πεσει η ποινη δεν θα αρχισουν τα παπαγαλακια να λενε για επιτροπη που στηθηκε εκτακτως για να αθωωσει τον μιραλας;;;
ο μιραλας επρεπε να φαει μια αγωνιστικη και σε περιπτωση που ειχαν σκοπο να του ριξουν δυο επρεπε να το κανουν νωριτερα ωστε να προλαβει ο ολυμπιακος να κανει εφεση πριν αναγκαστικα εκτισει και τις δυο αγωνιστικες...
το να σε τιμωρω πρωτα για κατι που δεν εκανες και μετα να σε αθωωνω οι κακοβουλοι το εκλαμβανουν σαν ευνοια απεναντι σου...αυτο λεω...και αυτο ειναι ''επιστημη'' τι δεν καταλαβες;;;

Ε και τι εγινε φιλε μου αν γκρινιαξουν καποιοι σε βαρος του ολυμπιακου?
15 χρονια γκρινιαζουμε.
Αρχισε να σας ενοχλει? Πρωτη φορα θα σε πουν ευνοημενο? Και λοιπον?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και βεβαια δεν υπαρχει κανενα σκανδαλο γιατι και ποινη αγωνιστικης να φαει ο ολυμπιακος (αν και γινεται σε νεκρο χρονο και δεν υπαρχει ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ) θα την ετρωγε (αν οπως υπαινισεσσαι οτι αργησε επιτηδες να συνεδριασει η επιτροπη της επο ) σε καποιο παιχνιδι προηγουμενο δηλ με ξανθη...θα παιζαμε δηλαδη με ξανθη κεκλεισμενων...εκτος αν εσυ ηθελες να βγει φωτογραφικα για το παιχνιδι με σενα η αποφαση.... :2funny: :2funny: :2funny:
με τον σισσε τι γινεται που κατηγορειται για δυσφημηση;;;ποτε θα εκδικαστειςςςακουσες κατι;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ε και τι εγινε φιλε μου αν γκρινιαξουν καποιοι σε βαρος του ολυμπιακου?
15 χρονια γκρινιαζουμε.
Αρχισε να σας ενοχλει? Πρωτη φορα θα σε πουν ευνοημενο? Και λοιπον?
χχαχαχαχαχαχα...λες να με πειραζετε εσεις;;;;
αυτο που με ενοχλει ειναι η πρασινη παραγκα που δρα επιστημονικα και προσπαθει να με εκθεσι...
εσεις οτι και να γινει κλαιγατε κλαιτε ΚΑΙ θα κλαιτε...αυτο δεν αλλαζει αδερφε και εχουμε πια μαθει να ζουμε με αυτο...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
υπαρχουν κανονισμοι για τους αγωνες κυπελλου για περιπτωσεις που καλει ο αθλητικος εισαγγελεας η υποθεση εκκρεμει οπως ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ που κατηγορειται για ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και που φυσικα επισυρει ποινη αγωνιστικων... ;) ;) ;)
επομενος παρακαλω...
χρηστιδης  ;)
για αλλη μια φορα την ειπες την μαλακια σου γατακι
τον γκαρσια περσι για παραμοια περιπτωση τον καλεσανε μετα απο 5 μηνες ο ζηκος οταν ειχε βγει και ειχε πει οτι οι διαιτητες παιζουν σαν χεσμενοι στο λυωμενο τον ειχαν καλεσει μετα απο 3 μηνες! το ιδιο και τον τοροσιδη φετος οταν δυλωσε οτι επρεπε να φαει κοκκινη καρτα σε ενα ματς με τον ολυμπιακο β
οσο για την μαλακια με τον αθλητικο εισαγγελεα που λες για το κυπελλο εβγαλε κατηγορητηριο για το αεκ-παναθηναικος που εγινε 2/2 και δεν εχει βγαλει για το οσφπ-παοκ που εγινε στις 19/01  2 εβδομαδες πριν?  :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΣΑΒΒΑΤΟ να συνεδριάσει επιτροπή ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ παγκοσμίως!!!!!

3-4 ώρες πριν τον αγώνα!!!!

1000% θα αθωωθεί για να παίξει,όλα τακτοποιημένα και συμφωνημένα.....

Οι πούστηδες είναι ικανοί Κυριακή του Πάσχα να ανοίξουν την ΕΠΟ για να ευνοήσουν τον θρήνο!!!!

ή Μεγάλη Παρασκευή,την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου....

ΥΓ ακόμα πιο γελοίο

ο φόβος και ο τρόμος της ομαδούλας του Δημοσίου μήπως και δεν παίξει το γατάκι που λέγεται Μιραλάς....λες και δεν μπορούν να πάρουν τον άρη χωρίς αυτό το παιδάκι,που μέσα στην Τούμπα έπαιξε με BABYLINO.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για αλλη μια φορα την ειπες την μαλακια σου γατακι
τον γκαρσια περσι για παραμοια περιπτωση τον καλεσανε μετα απο 5 μηνες ο ζηκος οταν ειχε βγει και ειχε πει οτι οι διαιτητες παιζουν σαν χεσμενοι στο λυωμενο τον ειχαν καλεσει μετα απο 3 μηνες! το ιδιο και τον τοροσιδη φετος οταν δυλωσε οτι επρεπε να φαει κοκκινη καρτα σε ενα ματς με τον ολυμπιακο β
οσο για την μαλακια με τον αθλητικο εισαγγελεα που λες για το κυπελλο εβγαλε κατηγορητηριο για το αεκ-παναθηναικος που εγινε 2/2 και δεν εχει βγαλει για το οσφπ-παοκ που εγινε στις 19/01  2 εβδομαδες πριν?  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο σου λεω ρε....ο ιδιος αθλητικος εισαγγελεας ασχοληθηκε και με την υποθεση του ολυμπιακου γιατι δεν υπηρχε διακοπη αγωνα...ειναι κατι νομικιστικες μαλακιες...το κερμα επεσε σε διακοπη ...
και ας την εβγαζε κατευθειαν σου λεω...αν τρωγαμε ποινη θα την εκτιαμε με την ξανθη...και τι εγινε;;;φοβηθηκε να μην παιξουμε με την ξανθη με κεκλεισμενων και μας ευνοησε;;;τι μαλακιες λες ρε εχεις τρελλαθει;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

Οι πούστηδες είναι ικανοί Κυριακή του Πάσχα να ανοίξουν την ΕΠΟ για να ευνοήσουν τον θρήνο!!!!

ΥΓ ακόμα πιο γελοίο

ο φόβος και ο τρόμος της ομαδούλας του Δημοσίου μήπως και δεν παίξει το γατάκι που λέγεται Μιραλάς....λες και δεν μπορούν να πάρουν τον άρη χωρίς αυτό το παιδάκι,που μέσα στην Τούμπα έπαιξε με BABYLINO.....
all time classic man,.,πηρες το νταρντανομιλφ τηλ :boobies: :tits: :humpleg:
Ασε το ΘΡΥΛΟ ησυχο βραδιατικα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

ΥΓ ακόμα πιο γελοίο

ελα παρε μου μια πιπα ρε τρυπιε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

ΥΓ ακόμα πιο γελοίο

URL]]

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
αυτο σου λεω ρε....ο ιδιος αθλητικος εισαγγελεας ασχοληθηκε και με την υποθεση του ολυμπιακου γιατι δεν υπηρχε διακοπη αγωνα...ειναι κατι νομικιστικες μαλακιες...το κερμα επεσε σε διακοπη ...
και ας την εβγαζε κατευθειαν σου λεω...αν τρωγαμε ποινη θα την εκτιαμε με την ξανθη...και τι εγινε;;;φοβηθηκε να μην παιξουμε με την ξανθη με κεκλεισμενων και μας ευνοησε;;;τι μαλακιες λες ρε εχεις τρελλαθει;;;
με την λογικη οποτε εχει διακοπη ενα ματς πρεπει να τρωνε οι διαιτητες και οι εποπτες τα μπουκαλια της ζωης τους
στα παπαρια μου ρε μαλακα αν θα παιξεις με τα σουρμενα η με την ξανθη να τιμωρηθης και ας ειναι και με καμενα βουρλα οι αλλοι μαλακες ειναι που παιζουν κεκλισμενων?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
με την λογικη οποτε εχει διακοπη ενα ματς πρεπει να τρωνε οι διαιτητες και οι εποπτες τα μπουκαλια της ζωης τους
στα παπαρια μου ρε μαλακα αν θα παιξεις με τα σουρμενα η με την ξανθη να τιμωρηθης και ας ειναι και με καμενα βουρλα οι αλλοι μαλακες ειναι που παιζουν κεκλισμενων?
λοιπον ενταξει...κατσε με τον μαλακα τον βουλγαρομαχο πανω και κλαψε παρεα και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια...εγω εγραψα καποια πραγματα εσυ διαφωνεις δεν προκειται να συμφωνησουμε καποιος εχει δικιο καποιος λεει μαλακιες ...
καλη συνεχεια...δεν προκειται να κατσω ολο το βραδυ να σου αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
αν δεν μπορεις να το δεις μονος σου δικο σου το προβλημα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
λοιπον ενταξει...κατσε με τον μαλακα τον βουλγαρομαχο πανω και κλαψε παρεα και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια...εγω εγραψα καποια πραγματα εσυ διαφωνεις δεν προκειται να συμφωνησουμε καποιος εχει δικιο καποιος λεει μαλακιες ...
καλη συνεχεια...δεν προκειται να κατσω ολο το βραδυ να σου αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
αν δεν μπορεις να το δεις μονος σου δικο σου το προβλημα...
γαμησε τον αλλον τους ξερεις μια ζωη το κατεστημενο της αθηνας τα γνωστα
γουσταρω εξηγημενα πραγματα οχι μαλακιες ενα και ενα κανουν δυο οπως μπορεις να εισαι αν θες  ;)
τα λεμε ολα οχι νομικες μαλακιες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν το ειπε ετσι ακριβως,τους ειπε πειτε μου τι γινετε,μην κλασω εδω μεσα,και χεστηκαν ολοι μην πεθανουν απο τις αναθυμιασεις,και θα γινει τελικα η εφεση για να αθωωθει ο μαραντο-μιραλας.
πως σκουζεται ετσι ρε,οι μεν γαυροι γιατι ο βαζελος πηρε τον παγκοσμιας κλασης....κοτσολη,και οι αλλοι επειδη θα γινει αυριο η αθωωση του υπερεκτιμημενου.καλα οι γαυροι τι φοβαστε αν δεν παιξει ο μιρακλας,εχετε τον τζεμπουρ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στην Ιταλια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παραμονες και ανημερα αγωνα εξεταζονται ενστασεις συμμετοχης παικτων που αποβληθηκαν, νομιζω και στην Ισπανια γινεται.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στην Ιταλια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παραμονες και ανημερα αγωνα εξεταζονται ενστασεις συμμετοχης παικτων που αποβληθηκαν, νομιζω και στην Ισπανια γινεται.

σοβαρά???

εκεί γίνονται και άλλα 1000 πράγματα,που αν γίνονταν κι εδώ,τώρα θα έπαιζες τοπικό Τρούμπας....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

ΥΓ ακόμα πιο γελοίο

το γεγονος οτι δεν ενημερωθηκε κανεις δε σε ενδιαφερει φανατζομαι
να φανταστομαι οτι δεν συγκαταλεγετε στο κατεστημενο της αθηνας και του θρηνου
οποτε δεν ειναι αξιο αναφορας.μερικοι δε κρατατε ουτε τα προσχηματα.μεχρι και το μερος του αρη εισαι ρε οργιο να παρεις για τον θρηνο που λες.εχεις πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom