Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλη η Ελλάδα είναι σήμερα με τον άρη

όπως ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ,την αεκ,τον παο,τον ατρόμητο,τη ρόδο,την κολοπετινίτσα,την ρόζενμποργκ,την μόλντε,την βαλένθια,την σεβίλλη και γενικά οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται εναντίον της Τρούμπας-σε οποιοδήποτε άθλημα

ΥΓ χωρίς κοράκι,ούετ Ανόρθωση,ούτε Μακάμπι,ούτε καμία....έξω από Ευρώπη,έξω από ΟΥΕΦΑ,από παντού

Ο περήφανος λαός του θρήνου,πήρε σήμερα εισιτήρια για Χαριλάου????

Πώς?....Φοβάται????......Φιλόξενοι είμαστε πάντα!!!!
νομίζω για να μιλήσει κανείς μαζί σου και να καταλαβαίνεστε πρέπει να κα΄νει κοκοκο, σωστά;;
κάνε κι άλλο κοκοκο καλή μου, κάνε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε ευχαριστώ που με ακολουθείς και ασχολείσαι μαζί μου

είτε από πόνο είτε από ενδιαφέρον το κάνεις,το εκτιμώ....

όταν μάθεις ανάγνωση και γραφή,μπορεί να καταλάβουμε ποιο ποστ από τα 100.000 εδώ μέσα εννοείς....
έλα που δεν καταλαβαίνεις τώρα κοτούλα μου.
αυτό που σου έλεγα για τα χρέη σας, για το γήπεδο μπάσκετ, για τόσα και τόσα που σας κάνουνε ομάδα του κράτους....
έλα τώρα που κάνεις πως δεν θυμάσαι....είναι αυτό που σου έλεα να μην ξαναγράψεις αν δεν απαντήσεις σε μία προς μία γραμμή...θες να στο ξανακάνω παράθεση;;;
μην ξάνακάνεις πάλι κοκοκο όμως.....αρκετά έχεις ξεφτυλιστεί κοτούλα...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

γιατι μας το χαλας ρε φιλε, εδώ μας κανει γαυρος μαθηματα ποδοσφαιρικης ηθικης και εσυ βαζεις κανονισμους?
σαν να μας αναλύει πουτανα πως καταφερε μετα απο 20 χρονια καριερας να ειναι παρθενα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι μας το χαλας ρε φιλε, εδώ μας κανει γαυρος μαθηματα ποδοσφαιρικης ηθικης και εσυ βαζεις κανονισμους?
σαν να μας αναλύει πουτανα πως καταφερε μετα απο 20 χρονια καριερας να ειναι παρθενα
εγω τους λεω να μην διαβαζουν γαυροπρωταθλητες γιατι τους πουλανε κουτοχορτο,τιποτα αυτοι,συνεχιζουν,και μετα εκτιθενται.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εγω τους λεω να μην διαβαζουν γαυροπρωταθλητες γιατι τους πουλανε κουτοχορτο,τιποτα αυτοι,συνεχιζουν,και μετα εκτιθενται.

κανεις δεν πρεπει να διαβαζει οπαδικες εφημεριδες για ολες τις ομαδες
το οτι δικαιολογει ο καθενας τις βρωμιες του με βρωμιες αλλων μου προκαλει αναγουλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει κατ΄ αποκλειστικότητα την έφεση του αθλητικού εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου που συνέβαλε καθοριστικά στην αθώωση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παίζει κανονικά απόψε.
Όπως πληροφορηθήκατε νωρίτερα, ο Κέβιν Μιραλάς αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο κ. Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία ζήτησε την τιμωρία μίας αγωνιστικής και όχι δύο για τον Βέλγο επιθετικό, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος των «ερυθρολεύκων». Ακολουθεί το κείμενο της έφεσης του αθλητικού εισαγγελέα.

«Ο Ολυμπιακός καταρχήν δεν είχε δικαίωμα για έφεση, αλλά απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκο, ο οποίος ως εισαγγελέας έχει αυτεπάγγελτο δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

1. Στο συνημμένο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε «στο 86' ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κέβιν Μιραλάς, διότι απώθησε βιαίως αντίπαλο ποδοσφαιριστή».

2. Η παρούσα πράξη κατ' ορθή νομική εκτίμηση και χαρακτηρισμό συνιστά ανάρμοστη διαγωγή προς ποδοσφαιριστή, το οποίο συνεπάγεται ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ. (βλ. άρθρο 10, παρ. α. εδ. α, στ. Ι, Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ).

3. Επομένως η κατασταλαγμένη ερμηνεία των πραγματικών περιστατικών που ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνος και με λανθασμένη εφαρμογή του νόμου επεβλήθη η παραπάνω ποινή δύο αγωνιστικών ενώ κατ' ορθή εκτίμηση η ποινή έπρεπε να είναι αποκλεισμός μίας αγωνιστικής ημέρας.

4. Σε κάθε περίπτωση η βίαιη απώθηση αντίπαλου ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να εκληφθεί ως υβριστική συμπεριφορά έργω (άρθρο 10, παρ. 1, εδ. β, Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ), η οποία αγγίζει τα τρανή του ποινικού κώδικα και απαιτεί υποκειμενική δόλια προαίρεση, με στόχο να τρωθεί η ποινή και η υπόληψη του πληττόμενου προσώπου (αρ. 36, παρ.1)».

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το οτι δικαιολογει ο καθενας τις βρωμιες του με βρωμιες αλλων μου προκαλει αναγουλα
σωστος,δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο,και εκτος αυτου,φανατιζουν αδικα τον κοσμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μάστορα, επειδή δν μου ανοίγει το λινκ
μπορείς να αντιγράψεις και να βάλεις σε ποστ το άρθρο που λες;
για να το διαβάσω;
ευχαριστώ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Παράθεση από: palermo στις 01/02/11, 11:11
Επειδή προφανώς είσαι στόκος και μάλιστα υψηλής περιεκτικότητας,άκου βλαχάκο να μαθαίνεις

Αυτός που χρωστάει στην Εφορία είναι κρατικοδίαιτος?

ή μήπως αυτός που του χαρίζονται τα χρέη πολλών δισ το 89,κάνει διακανονισμούς αποικιοκρατικούς σε 1900 μηνιαίες δόσεις άτοκες,του χαρίζονται γήπεδα με σκανδαλώδεις συμβάσεις(η Ζίμενς δεν είναι τίποτα μπροστά στο Κοκκαλισκάκη),του χαρίζει 20 εκ Ευρώ η ΝΕΤ(όλοι μας δηλαδή) για τηλεοπτικά δικαιώματα με τηλεθέαση της πλάκας(ζημιογόνα δηλαδή για το κρατικό κανάλι) και 5-6 εκ Ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα του....μπάσκετ!!!!!?

για να μην πούμε για τα στημένα-αγορασμένα πρωταθλήματα (γιατί ανήκουν στην....ιδιωτική πρωτοβουλία)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ: στις: 01/02/11, 12:12
βλέπεις που προτρέχετε όλοι οι μαλάκες χωρίς να διαβάζετε και λέτε απλά ό,τι σας ταίζουνε χωρίς να σκέφτεστε;;
πρώτα πρώτα διάβασε το ποστ μου.
Δεν λέω πουθενά πως ο Ολυμπιακός είναι περιστέρα αθώα. Αντιθέτως λέω πως είστε τα ΙΔΙΑ σκατά και χειρότερα
Δεύτερον, όταν διακανονίζονται ΔΕΝ χαρίζονται - πρέπει προφανώς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Το να πληρώσεις με δόσεις Κωτσόβολου δεν σημαίνει πως δεν πληρώνεις. Κατά αντιστοιχία εσύ ΔΕΝ έχεις διακανονίσει ΟΥΤΕ δόσεις
Τρίτον ο Κοσκωτούλης μπήκε φυλακή - δεν θυμάμαι κανέναν πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλάει με τα κάγκελα (ούτε άλλης ομάδας). Επιπλέον μπήκε φυλακή για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, και αυτό δεν σημαίνει πως φταίει η ομάδα ή οι οπαδοί της, σωστά; Εκτός αν παραδέχεσαι πως φταίτε εσείς για τα χρέη των προέδρων σας....συμφωνείς ή διαφωνείς;;;

Τέταρτον,Γήπεδο ΔΕΝ χαρίστηκε, αλλά το έχτισε ο Κόκκαλης σε αναβάθμιση γηπέδου που ΠΛΗΡΩΝΕ τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός (δεν ήταν χρησικτησία όπως άλλων) ως ενοικιαστής και το οποίο το έδωσε ο Ολυμπιακός για χρήση του Κράτους (και ακόμα το δίνει) και το οποίο ΔΕΝ του ανήκει του Ολυμπιακού, αντιθέτως έχει συμβόλαιο χρήσης για 49 χρόνια και μετά το δίνει. Και μην πεις τίποτα για την κατάσταση του γηπέδου μετά από τόσα χρόνια....γιατί εσείς ακόμα στην Τούμπα παίζετε και μην μιλήσουμε για κατάσταση γηπέδου.

Πέμπτον, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κρατικοδίαιτος;;; Δεν έχει χορηγό το κράτος;;;;; Πες μου τώρα πως βάζει από την τσέπη του ο Ζαγοράκης να γελάσω
Έκτον ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ χαρισμένο γήπεδο (πιο χαρισμένο ΔΕΝ γίνεται) - το γήπεδο του ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πριν αρχίσεις να αραδιάζεις το πόσα έχει πάρει ο Ολυμπιακός από το κράτος και μπούμε σε τέτοια συζήτηση (που τη βαριέμαι όταν έχω ήδη παραδεχθεί πως το κράτος ουσιαστικά στηρίζει το νοσηρό ποδόσφαιρο στη χώρα αυτή, οπότε ΚΑΙ τον Ολυμπιακό), κάνε ένα κόπο (τι ευγενικός που είμαι ώρες ώρες) και απάντησε σε ένα ένα από τα παραπάνω για να δω το πόσο κουτόχορτο έχεις όντως φάει και πόσο έχεις αποφύγει

ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΚΟΤΑ...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Αυτο που σου ελεγα μαστερ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μάστορα, επειδή δν μου ανοίγει το λινκ
μπορείς να αντιγράψεις και να βάλεις σε ποστ το άρθρο που λες;
για να το διαβάσω;
ευχαριστώ
για δοκιμασε αυτο μηπως ανοιξει.ειναι pdf αλλα δεν μπορω να κανω copy-paste δεν ξερω γιατι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για δοκιμασε αυτο μηπως ανοιξει.ειναι pdf αλλα δεν μπορω να κανω copy-paste δεν ξερω γιατι
και εμένα μου βγάζει πρόβλημα ο adobe
γιαυτο σου ζήτησα να το αντιγράψεις κανονικά
αν το καταφέρεις - το αντιγράφεις, θέλω να το διαβάσω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βλέπεις που προτρέχετε όλοι οι μαλάκες χωρίς να διαβάζετε και λέτε απλά ό,τι σας ταίζουνε χωρίς να σκέφτεστε;;
πρώτα πρώτα διάβασε το ποστ μου.
Δεν λέω πουθενά πως ο Ολυμπιακός είναι περιστέρα αθώα. Αντιθέτως λέω πως είστε τα ΙΔΙΑ σκατά και χειρότερα
Δεύτερον, όταν διακανονίζονται ΔΕΝ χαρίζονται - πρέπει προφανώς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Το να πληρώσεις με δόσεις Κωτσόβολου δεν σημαίνει πως δεν πληρώνεις. Κατά αντιστοιχία εσύ ΔΕΝ έχεις διακανονίσει ΟΥΤΕ δόσεις
Τρίτον ο Κοσκωτούλης μπήκε φυλακή - δεν θυμάμαι κανέναν πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλάει με τα κάγκελα (ούτε άλλης ομάδας). Επιπλέον μπήκε φυλακή για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, και αυτό δεν σημαίνει πως φταίει η ομάδα ή οι οπαδοί της, σωστά; Εκτός αν παραδέχεσαι πως φταίτε εσείς για τα χρέη των προέδρων σας....συμφωνείς ή διαφωνείς;;;

Τέταρτον,Γήπεδο ΔΕΝ χαρίστηκε, αλλά το έχτισε ο Κόκκαλης σε αναβάθμιση γηπέδου που ΠΛΗΡΩΝΕ τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός (δεν ήταν χρησικτησία όπως άλλων) ως ενοικιαστής και το οποίο το έδωσε ο Ολυμπιακός για χρήση του Κράτους (και ακόμα το δίνει) και το οποίο ΔΕΝ του ανήκει του Ολυμπιακού, αντιθέτως έχει συμβόλαιο χρήσης για 49 χρόνια και μετά το δίνει. Και μην πεις τίποτα για την κατάσταση του γηπέδου μετά από τόσα χρόνια....γιατί εσείς ακόμα στην Τούμπα παίζετε και μην μιλήσουμε για κατάσταση γηπέδου.

Πέμπτον, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κρατικοδίαιτος;;; Δεν έχει χορηγό το κράτος;;;;; Πες μου τώρα πως βάζει από την τσέπη του ο Ζαγοράκης να γελάσω
Έκτον ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ χαρισμένο γήπεδο (πιο χαρισμένο ΔΕΝ γίνεται) - το γήπεδο του ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πριν αρχίσεις να αραδιάζεις το πόσα έχει πάρει ο Ολυμπιακός από το κράτος και μπούμε σε τέτοια συζήτηση (που τη βαριέμαι όταν έχω ήδη παραδεχθεί πως το κράτος ουσιαστικά στηρίζει το νοσηρό ποδόσφαιρο στη χώρα αυτή, οπότε ΚΑΙ τον Ολυμπιακό), κάνε ένα κόπο (τι ευγενικός που είμαι ώρες ώρες) και απάντησε σε ένα ένα από τα παραπάνω για να δω το πόσο κουτόχορτο έχεις όντως φάει και πόσο έχεις αποφύγει
και μια και το βρήκα και στο θρεντ...
σελιδα 3926

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σιγα ρε χοντρε μην σκισεις κανα καλτσον....
μιραλας ελα ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ
πραγματικά σε θαυμάζω
δεν έχω καταλάβει από πού βγάζεις τόση σιγουρια για την ομάδα σου
αφού ούτως ή άλλως μπάλα δεν παίζετε
κατά τύχη την νικήσατε την ΑΕΚ

δεν τις πήρατε επειδή είχατε σχέδιο ανάπτυξης, στυλ παιχνιδιού ή φοβερές τεχνικές επιλογές
άρα είναι τόσο αεροκέφαλος ώστε να θεωρείς πως θα νικήσετε χωρίς να το στηρίζεις πουθενά...

εσύ δεν παίζεις στοίχημα...λόττο παίζεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως είναι ωραίο που ΠΑΟ , ΑΕΚ  και μΠΑΟΚ ασχολούνται με το ματς του Ολυμπιακού και όχι με το δικό τους.
Ο ΠΑΟ υποτίθεται παίζει ντέρμπι με την ΑΕΚ (το έχει σίγουρο όμως πως θα το πάρει, οπότε ασχολείται με τον Ολυμπιακό) - αυτό κάτι λέει για την ΑΕΚ
η ΑΕΚ παίζει ντέρμπι με τον ΠΑΟ αλλά ασχολείται με τον Ολυμπιακό - προφανώς αδιαφορεί για την τρίτη θέση που παίζεται με τον ΠΑΟΚ
ο μΠΑΟΚ μια από τα ίδια...μιλάει πως είναι μέσα στους στόχους του (το πρωτάθλημα σαν στόχος ξεχάστηκε), αλλά φυσικά αδιαφορεί για το επόμενο ματς που μπορεί να του στοιχίσει την τρίτη θέση...

μια χαρά...χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom